Joj ne

Sem pozabila to napisati, sem se preveč v hrano zapletla

Jaz sem jih imela ko je bila Lin mala, ker ona je res skoz lulala. In pol se je še Tara navadila tja gor lulati

No in pri Lin je res trajalo fuuul dolgo, da je čisto navajena zunaj lulati (ona je bila sposoba se na sredo kavča polulati, če me dolgo ni bilo doma, pa na posteljo,...

) No zdaj tega več na srečo ni
Sem pa takrat nujno rabila plenice, ker je imela Lin težave z vratom (še danes ne vem zakaj in od česa, tako da gremo kmalu do na CT čisto iz mojega firbca, ko zberem 200€ za pregeld)

no skratka, takrat je bila sila, ker se ni hotela premikati in sem šla plenice nabavit...
Drugače pa je trajalo nekaj časa da sem Taro odvadila od njih ko se je mala razvadila zaradi Lin

Zdaj pa jih že en čas nimam, edino če moram kam iti za dalj časa in je Tara doma cel dan, potem ji dam za vsak slučaj plenico na tla. Tako da na zalogi je vedno kakšna

Sicer pa ne navajam psov lulanja na plenice, ker se mi vseeno zdi to velik strošek in obmenilno za okolje, če bi morala vsak dan ponucato plenico in to celo življenje. Pa še pes se malo sprehodi ko gremo ven, da ne govorim o meni

Tako da imamo že rutino ustvarjeno, ko smo doma grejo najprej psi ven, jih samo na dvorišče spustim, ko smo pa v Ljubljani, pa se najprej jaz uštimam in oni dve še malo poležita