Yorkshirski terier [yorkshire terrier]

Alya · 1768965

aska

• Pravi Pesjanar
  • AM Aska
Odgovori #2370 : 16 April 2008, 21:45:14
Tinkapletinka a prideš ta vikend v SLO in na Celjsko razstavo :)

Tinkapletinka

• *
Odgovori #2371 : 16 April 2008, 22:43:41
He he rajš se priznam takoj ! Sem imela nameno priti do petka al nisem več nikom nič govorila ker meni potem zmeraj pride nekaj vmes. In tako je tud zdej.

Sem bla včeraj u Polskoj za material na nokte in sem se zaustavila na "piaci" da kupim tud sebi nekaj in ne samo za kužke in sem vidla takšne lepe modele čevlji ki sploh niso u Italji in če že so sigurno ne za 20eu  :D
Tako da se mi u glavi zmešalo in sem kupla črne .........................AMPA K ............................. ............................. .... sem še naročila crvene in rumene da mi izdelajo do sobote!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tako da nemorem priti u soboto,al UUUUUUUUUUUUUUUUPAM da vsaj krenem u nedeljo in še stignem nedeljo. Edino če mi kdo še najde tisto spavanje nekje u Celju bi lahk šla takoj zgodaj u Polsko in direktno z Polske bi prišla u Celje in prenočila tam. Ker več ne bi zdržala,putovanje pa še rastavo in tako naprej.

tjasav

• *
  • R&R
Odgovori #2372 : 16 April 2008, 23:49:32
Tinka...ne zapravljaj toliko ali pa še kakšne čevlje nam prinesi! :P :D

Evo mojega Ruta direkt od pasjega frizerja... ;D

Uh...kako dobro izgledam... :P

Pa še par dekic mi je postrigla dol, tako da več nisem podoben mopsu... >:D

''Oj Rut...kako si lep...daj da ti dam enega lupčka...'' :-* :-* :-* :-*

Kako sem srečen, da me ni spet Tjaša strigla... ::)

Tjaša...vidiš kakšna je frizura ''brez šteng''!!! :D :D

Lp :)

honki

• *
  • [url=http://www.glitterfy.com/][img]http://img19.g
Odgovori #2373 : 17 April 2008, 00:57:46

Tako da nemorem priti u soboto,al UUUUUUUUUUUUUUUUPAM da vsaj krenem u nedeljo in še stignem nedeljo. Edino če mi kdo še najde tisto spavanje nekje u Celju bi lahk šla takoj zgodaj u Polsko in direktno z Polske bi prišla u Celje in prenočila tam. Ker več ne bi zdržala,putovanje pa še rastavo in tako naprej.

iščem, ko kaj najdem ti javim....

Lp Anja, Elly in Zoom

petval

• *
  • LOU-LOU
Odgovori #2374 : 17 April 2008, 08:11:45
Ja pravi frajer je Tjasav ;D ;D ;D. Pa ful mi je všeč tisti dvojni čop, ful zapali!! Ej pa sploh se mu ne vidi, da nima "onetov"med nogami, je pravo muško :P :P ;D!

medo

• *
Odgovori #2375 : 17 April 2008, 11:15:20
Hehe Petra "onetov"  :D :D :D
Zdaj pa si me nasmejala!!!!

Kdor ima v srcu ljubezen,ima zmeraj komu kaj dati!

http://medo1.moj-album.com/

botticelli

• Vzreditelj
  • *
Odgovori #2376 : 17 April 2008, 12:03:53
Joj po mojem bi Rutu ful pasala tista frizura o kateri smo se menili, ko ima čisto kratko postriženo telo, pa samo košate tačke in seveda glavo :) Boš morala enkrat sprobati ;)

petval

• *
  • LOU-LOU
Odgovori #2377 : 17 April 2008, 12:06:27
Ravno kar sva prišle z Lou od frizerke. TOTALNO RAZOČARANA!!!! >:( >:( >:( >:(
Ej Honki, jaz ne vem kako se je ta "baba"obnašala z tvojim Honkijem, ko si ga ti peljala in če se je tebi zdelo normalno, meni se ni!!! Jaz ne vem ali sem tako občutljiva, samo kako jo je cukala, pa vlačla sem in tja in ko ji je česala okoli gobčka, jo je tako od zadaj prijela, da se je pri očeh videlo, kako ji nateguje kožo, da so se ji cele beločnice videle. Jaz res ne vem več kaj je normalno. Ali je tako friziranje normalno?????
Na koncu je ni niti umila, 15minut jo je vlačila sem in tja in česala, malo pobrila ušeska, in tačke grozno porezala in mi je zaračunala 20eur. Potem mi je pa še rekla, da se psa do 1 leta ne umiva, in potem na 3 mesece 1x, ker drugače ji uničiš kožo ??? ??? ???
Halo??? Kako naj jo ne umivam do 1 leta??
Meni se je tako zasmilila, da mi je šlo kar na jok :'(! Joj ej misli, da jo bom res čisto dol postrigla, pa bo najmanj bolečin in trplenja za njo in zame!!!
Aja pa čisto na suho jo je česala, a si predstavljate kako boli, če ti nekdo na suho vozle vleče??? >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

NO COMMENT!!!!!!

tjasav

• *
  • R&R
Odgovori #2378 : 17 April 2008, 12:46:51
Joj po mojem bi Rutu ful pasala tista frizura o kateri smo se menili, ko ima čisto kratko postriženo telo, pa samo košate tačke in seveda glavo :) Boš morala enkrat sprobati ;)
Jaaaa...veš da bom.  :o Sem že mislila zdaj, pa nisem upala riskirati, ko gremo na oddajo jutri.

Petval...jaz sem nad ''mojo'' novo frizerko navdušena, pa sva plačala samo 17 EUR in to s kopanjem vred.

petval

• *
  • LOU-LOU
Odgovori #2379 : 17 April 2008, 12:54:56
Lahko komentiram samo tako "O MOJ MARIBOR",...dalje pa si lahko mislite,... :)

botticelli

• Vzreditelj
  • *
Odgovori #2380 : 17 April 2008, 13:01:40
petval...sicer ne vem kakšen je bil odnos, ampak valda če ima pes vozelčke jih moraš ven spraviti in valda da to cuka. Tu ni pomoči. Lahko si edino malo bolj neže ali bolj grob pri tem, v prvem primeru bo manj cukalo v drugem pa bolj. A sta šla špice postrišti pa tace ali kaj?

Kar se izjave o kopanju tiče je itak neumna, tako da tukaj nimaš kaj razen ignorirati take pripombe. 20€ pa računamo pri nas za recimo 1 uro česanja oz. za celo frizuro. KAr se pa kopanja tiče je to posebej, saj traja tudi dalj časa da se pes skopa in sfena.

striženje na nulo pa ni rešitev proti vozlom, jaz ti priporočam redno česanje vsak dan in da sproti odstranjuješ vozle. To mora pes brez težav pustit, tukaj nimaš kja, nima se ti kaj smiliti med česanjem, saj mu ne delaš nič slabega ;)

Tinkapletinka

• *
Odgovori #2381 : 17 April 2008, 13:30:14
Tjasav se striinjam z Botticeli da bi mu pasala ta kratka frizura!

Punce držim fige za snimanje  ;)

petval

• *
  • LOU-LOU
Odgovori #2382 : 17 April 2008, 14:02:06
Ne saj to je ravno ta finta, da ni nič postrigla, samo malo okol tačk, pa ful grdo, ker je okol šapic postrigla, če me razumeš, tako da recimo zdaj po nogi dol je dlaka, potem pa ko je šapa in zgoraj in okol pa na kratko, uglavnem smešno zgleda, pa malo okol riti je pobrila in malo uha(kar ni imela kaj dosti), in to je bilo 20eur ???.
Je pa bila ful groba!!! Jaz razumem da je psa treba skomandirati, da bo na miru stal, ampak da ga tako grdo prijemaš in kričiš in po gobčku mahneš, pa se meni ne zdi normalno, pa naj reče kdo kar hoče!! >:(

honki

• *
Odgovori #2383 : 17 April 2008, 14:49:22
petval, jaz lahko recem samo to...prvic nisem bila zraven tako da ne vem kaj je delal z njo, drugic mojga je imela na mizi vedno sigurno 30 min, cena nekje isto, kopanje narocis posebej in to ze ko se narocas ,tretjic upam da ne bos zamerila , ampak ce ima pes vozlje to pomeni samo eno, da je ti ne ceses dovolj pogosto ali pa je ne ceses pravilno..in ne uporabljas pravilnih preparatov...in tja si jo peljala da jo uredi, ce si bila zraven lahko vedno reces, kaj lahko se tole, pa tole, tole mi ni vsec kaj ste naredili.....
resno ampak resno dvomim da jo je klofnila po gobcku, ampak kot pravim nisem bila zraven in ne bom pametna.... tudi ko jst moji razcesujem brke ji potegnem vekice, mam vprasanje, tebe boli ce si veko privzdignes? tudi ko ji delam copek ko ji dajem elastiko gor ji potegne ucke kot kitajcku pa to psa se ne boli, sej potem popustis, ozlje je pac treba razcesat, ce si bila pa zraven bi pa tudi lahko rekla, da odstrize....

zdej ali bos zamerila ali ne , je od tebe odvisno, ampak meni osebno se zdi da simalo preobcutljiva in da vse skupaj cuti tudi loulou, zato mogoce tudi tako plasen karakter....
zelela si mnenje dobila si mojega....zal....

cena...zivis na obali, kjer je vse vsaj 10-20 % drazje kot drugje,celo kot v lj....

Lp Anja, Elly in Zoom

honki

• *
Odgovori #2384 : 17 April 2008, 14:51:56
aja kar se pa kopanja tice, je pa meni isto bilo receno in sem jo vrasala zakaj in kako, pa sem potem ugotovila da zato ker je dobila psa z cist izuseno kozo in uniceno ker so ga prepogosto kopali za napacnimi samponi.....mogoce ti je samo preventivno vse skupaj rekla....nimam pojma....

Lp Anja, Elly in Zoom

petval

• *
  • LOU-LOU
Odgovori #2385 : 17 April 2008, 15:26:41
Ja poglej Honki res sem občutljiva in nova v "dolgodlakem pesjanarskem svetu" in res nisi bila zraven in ne moreš podati svojega mnenja kako je vse skupaj izgledalo, ampak mislim, da nobena tukaj ne bi ostala ravnodušna, če bi gledala zraven takšno česanje svoje psa, kot sem jaz danes. Poglej psa je zagrabla in dvignila za zatilje, kot zajca, da je stala na zadnjih tačkah in ji je česala spodaj,moja se je upirala in jo je klofnila po gobčku. Ne vem mogoče se pač tako dela in sem jaz pač preobčutljiva-ne vem?? ???

honki

• *
Odgovori #2386 : 17 April 2008, 15:39:05
In za zadnje tace jo je dvignila, da je stala na sprednjih, da jo je po trebuscku pocesala?tako namrec jaz svojo cesem kadar je na mizi, ce je pa v narocju jo pa nahrbet obrnem.... ne vem, kaj naj ti recem, ne vozi je vec tja ce nisi zadovoljna. :-\...jaz sem bila in ogromno je takih ki so zelo zadovoljni z njo, zato pa ima taksno guzvo....kaj lahko slikas tacke da vidim kako jo je postrigla, ker si ne predstavljam... ???

jaz sem ostala in gledala, zato da sem se naucila, mogoce bi bilo bolje da bi jo pustila tam in jo prisla iskat...da nebi niti videla...mala pa nebi tebe gledala in cutila da se ti smili....

Lp Anja, Elly in Zoom

Tinkapletinka

• *
Odgovori #2387 : 17 April 2008, 16:30:54
Petval žal mi je da nisem prišla prej ker sem hotla iti s tobom h frizerki.  :'(  Prav sem hotla da vidim kako in kaj delajo.
Počakaj na me ko pridem in ti malo skopam in bo ! Za drugo pa ti ne vem povedat. Ampak res poslikaj malo me tud zanima kako si dobila frizuro.

Gigosy

• Vzreditelj
  • *
Odgovori #2388 : 17 April 2008, 18:16:35
Petval tudi mene zanima kako jo je postrigla. Kar se pa tiče grobosti pa težko karkoli komentiram, ker me ni bilo zraven. Sicer pa, če  si bila zraven, zakaj nisi rekla naj neha??? Če bi bila jaz zraven in bi mojega psa tako cukal nekdo sigurno ne bi bila tiho, sploh pa če bi ga udaril bi bilo striženje hitro zaključeno. Je pa res da jaz osebno zavozljanega psa ne bi nikoli niti peljala k frizerki. Moraš vedeti da ona ne bo en vozelj razčesavala pol ure, ker ima toliko in toliko psov na dan naročenih in za to niti nima časa. Če psa pelješ k frizerju mora biti prej razčesan!!! Predstavljaj si da si frizerka in dobiš 5 takih psov na dan, pa saj jih lahko češeš 3 dni. 
Kako da je imela vozlje???? Kakšno dlako ima???? Če jo redno češeš ne bi smela imeti vozljev, razen če ima volneno dlako!

Gigosy

• Vzreditelj
  • *
Odgovori #2389 : 17 April 2008, 18:33:33
TjašaV Rutu bi full pasala tista frizurca ;)

botticelli

• Vzreditelj
  • *
Odgovori #2390 : 17 April 2008, 18:48:57
Najprej replika...jaz Taro fulkrat dvignem dobesedno za vrat, za zatilje da visi , se sploh ne dotika tal, jo moraš pač na določen način prijeti, psa nič ne boli ali karkoli. To pa naredim takrat, ko kaj naredi narobe oz. točneje ko jo moram ful na hitro dvigniti ali ko me ignorira in laufa po svoje...no to se zgodi sicer zelo redko sedaj, ampak ko je bila mala je bilo bolj pogosto.

Sicer pa zakaj ji ni postrigla trebuščka na kratko kar z mašino? Jaz imam trebuh čisto pobrit, ker se itak ne vidi in da se ji ne ficla dlaka. In če ima yorki dolgo dlako, potem sploh se lahko celo podvozje čisto na kratko postriže.

botticelli

• Vzreditelj
  • *
Odgovori #2391 : 17 April 2008, 18:51:50
No to je Tarica včeraj...

botticelli

• Vzreditelj
  • *
Odgovori #2392 : 17 April 2008, 18:56:11
to je pa Tarica danes ... :)

botticelli

• Vzreditelj
  • *
Odgovori #2393 : 17 April 2008, 18:58:24
Pa še malo bližje...slike niso najboljše, ker je z fotkičem slikano, ampak za silo bo :) Je pa še bolj lušna ko na slikah :) Izpadlo je res super, jaz sem ful vesela, ene par stvari bom še malo popravila, glavo bom mogoče še za kakšen mm postrigla,...pa dlaka na tacah ji mora še malo zrasti, da bo lepo do tal, takrat bo pa popolna :)

Gigosy

• Vzreditelj
  • *
Odgovori #2394 : 17 April 2008, 19:05:45
Ja čestitke Botticelli  :o No zdej vemo kam bomo šli k frizerju  :D

tjasav

• *
  • R&R
Odgovori #2395 : 17 April 2008, 19:40:37
Kaki lubek je...dosti bolj ji ta nova frizura paše! Botticelli...ti pa res obvladaš! 8)

botticelli

• Vzreditelj
  • *
Odgovori #2396 : 17 April 2008, 19:53:19
Ma saj ni nič zalo zapletenega, če veš kako kaj narediti in če imaš malo izkušenj :) Sicer pa res škoda da se ne vidi na slikicah res lepo, ker v živo je še boljša :) Ja se strinjam, da ji ful bolj paše ta frizura, ker jo je dolga dlaka ful pomanjšala, ko ima že itak zelo kratke noge. Sedaj se mi pa tudi zdi, da kriva hrbtenica ne pride tako do izraza kot prej.

Tinkapletinka

• *
Odgovori #2397 : 17 April 2008, 21:47:45
Jaaaaaaaaaaaa  prekrasna frizurica!

Petval daj slike gor da vidimo....

Honey

• Gost
Odgovori #2398 : 17 April 2008, 21:54:15
Hjoj kak so sladke te vaše bubike :P....kar za pojesti so ;)

......evo, dodajam še mojo Hano, nekaj ur po današnjem friziranju pri Jasni...Pasji stil, hehhehe malo reklame, ker je svetovna....naredila pa je Haniki 2 kitki (nad vsakim očeskom eno)....in ko sem prišla ponjo je bila kot čebelica Maja....pol smo pa se seveda morali čimprej skuštrati.....hja, ko pa si je najbrž želela malo popraviti frizuco...tak po svoje...kot me, ko pridemo domov od frizerja :D

no, evo slikice...če se pa ne bodo videle, pa se jih da itak videti v albumu......hmmm, sma pa mogle očke malo popraviti, ker so bile prej rdeče od "fleša"...grrrr >:( ::)

http://hanika.moj-album.com/

LP vsem in držite pesti za jutršinji kviz tiste, ki ne boste prišle navijat! :P :P :P

Honey

• Gost
Odgovori #2399 : 17 April 2008, 22:04:05

hja seveda, jaz ne bi bila jaz, če ne bi vedno nekaj zmutla:))))...evo še enkrat slikcie,...sedaj pa mislim, da bi moglo delovati ::) :'( ??? >:(

Lp in nočko 8)