petval, jaz lahko recem samo to...prvic nisem bila zraven tako da ne vem kaj je delal z njo, drugic mojga je imela na mizi vedno sigurno 30 min, cena nekje isto, kopanje narocis posebej in to ze ko se narocas ,tretjic upam da ne bos zamerila , ampak ce ima pes vozlje to pomeni samo eno, da je ti ne ceses dovolj pogosto ali pa je ne ceses pravilno..in ne uporabljas pravilnih preparatov...in tja si jo peljala da jo uredi, ce si bila zraven lahko vedno reces, kaj lahko se tole, pa tole, tole mi ni vsec kaj ste naredili.....
resno ampak resno dvomim da jo je klofnila po gobcku, ampak kot pravim nisem bila zraven in ne bom pametna.... tudi ko jst moji razcesujem brke ji potegnem vekice, mam vprasanje, tebe boli ce si veko privzdignes? tudi ko ji delam copek ko ji dajem elastiko gor ji potegne ucke kot kitajcku pa to psa se ne boli, sej potem popustis, ozlje je pac treba razcesat, ce si bila pa zraven bi pa tudi lahko rekla, da odstrize....
zdej ali bos zamerila ali ne , je od tebe odvisno, ampak meni osebno se zdi da simalo preobcutljiva in da vse skupaj cuti tudi loulou, zato mogoce tudi tako plasen karakter....
zelela si mnenje dobila si mojega....zal....
cena...zivis na obali, kjer je vse vsaj 10-20 % drazje kot drugje,celo kot v lj....