Yorkshirski terier [yorkshire terrier]

Alya · 1769327

Sammy

• Must Love Dogs
  • Pesjanar
  • Beauty and brain
Odgovori #3660 : 09 Marec 2009, 20:42:56
Hey! Včeraj na specialki  je bilo odlično. Speedy dobil CAC, BOB in postal prvak BIS - prvak celotne razstave. Slike sledijo :) Kar se tiče sobote pa je bila katastrofa. Zakaj mi nisi povedala da je razstava v Munchnu tako zelo slabo organizirana. S kolegico sva morali parkirati full daleč stran od hale in vleči vse skupaj 1 uro in pol (da ne omenjam da je snežilo) po grozni cesti. Potem sva morali še 2 nadstropja nižje v areno nositi vso robo skupaj z razstavno mizo. Tako da sva prišli čisto prepozno in nisva imeli niti časa zrihtati psov. No kjub temu je spidi osvojil drugo mesto, kar je bilo glede na vso situacijo več kot odlično.

Čestitkeee! :o

http://samchica.com
http://samchica.com/sammy

"Qei me amat, amat et canem meum." - St. Bernard

Tinkapletinka

• *
Odgovori #3661 : 09 Marec 2009, 20:52:25
Sašenka jaz pa ti tud priporočam ziher Botticelli  !!!   ;)  Al pa če ti se ne mudi pa počakaj do rastave v Portorožu kje bo prišla tista profesionalna frizerka jorkov - moja znanka - ki je postrigla zdaj malo od Petre. Računa pa 20 eu po striženju.

TrueLove

• *
Odgovori #3662 : 09 Marec 2009, 21:31:21
 :) Evo slikica The Best Models Inne koja je kućni ljubimac  :)

Dobili smo malo inspiracije da ju uredimo. Hvala Mirku (forumaš M.M.) što je pomogao urediti ju.

zoya

• *
  • Oliver
Odgovori #3663 : 10 Marec 2009, 08:37:44
 :o :o Gigosy ČESTITKE tebi in Spidiju!!!!  :-* :-* :-*

Sašenka, tudi jaz ti priporočam Botticelli (Darijo), ki obvlada striženje yorkijev in še v LJ je  ;)
tudi našo Inko je ona uredila, ampak jaz še kar nisem prilepila slikic  :-[

arieta

• *
Odgovori #3664 : 10 Marec 2009, 09:42:09
:) Evo slikica The Best Models Inne koja je kućni ljubimac  :)

Dobili smo malo inspiracije da ju uredimo. Hvala Mirku (forumaš M.M.) što je pomogao urediti ju.

Jako lijepo uredena Inna ,svaka pohvala groomeru ....ispala je zbilja lijep kucni ljubimac  :o ;D

Gigosy

• Vzreditelj
  • *
Odgovori #3665 : 10 Marec 2009, 12:46:09
Hvala vsem za čestitke. Nekaj slik iz Munchna  ;)

arieta

• *
Odgovori #3666 : 10 Marec 2009, 19:24:03
Gigosy ...lijepe slike :)

Da predstavim novo leglo staro 4 tjedna...
Tata je Multi Ch.Durrer´s A Walk In A Park , a mama nasa The Best Models True Love

Ovo je tata Parker sa ponosnom vlasnicom...

Parker & njegov stariji sin

The Best Models Thron Prinz & The Best Models To Much Worry

pufko

• *
Odgovori #3667 : 10 Marec 2009, 19:54:01
Sašenka jaz pa ti tud priporočam ziher Botticelli  !!!   ;)  Al pa če ti se ne mudi pa počakaj do rastave v Portorožu kje bo prišla tista profesionalna frizerka jorkov - moja znanka - ki je postrigla zdaj malo od Petre. Računa pa 20 eu po striženju.
oj a mi lahko poves kdaj pa bo rastava,da gremo tudi mi malo na izlet :)

Gigosy

• Vzreditelj
  • *
Odgovori #3668 : 10 Marec 2009, 19:55:32
Pufko tu najdeš seznam razstav v SLO http://www.kinoloska-zveza.si/sl/razstave/

lejca_

• *
  • Bucko in Cosmo
Odgovori #3669 : 10 Marec 2009, 20:35:18
Gigosy čestitke!  :)

nelli

• *
Odgovori #3670 : 10 Marec 2009, 22:15:38
Gigosy čestitke za Spidia

Mojčika

• *
  • Tiffany
Odgovori #3671 : 11 Marec 2009, 10:37:39
Zdravo,

Gigosy- zmagovalnemu junaku- Speedy in lastnici iskrene čestitke,  8)

Truelove- Vi isto imate prekrasno True Love i Inno. Mi smo imali već jednu jorkicu, ali je lani nesretno umrla. Imala je 13 godina, bila je zdrava, igriva, ništa bolestna.
Čestitam od srca na podmlatku i želim im sve najbolje. Bebe su preeeekraaaaaaaaaaasne- vrlo slatke. ;D

Arieta- nadam se, da se uskoro vidimo. :)

P.s. ispričavam se za pisne greške

Uživajte, adijo.

Življenje je kot mavrica. Da nastane lepa mavrica pa so potrebni sonce, oblaki in dež!

Sašenka

• *
Odgovori #3672 : 11 Marec 2009, 10:59:42
Mah, ko gledam slike Speedya me prime, da šla moje česat domov ne pa strižt. Prekrasen je res. Čestitke.

TrueLove

• *
Odgovori #3673 : 11 Marec 2009, 12:12:54
Gigosy - čestitke.... Baš su lijepe fotkice ;)
arieta:-* ljepotanima... Jako me veseli da smo slikice podijelili sa forumašima  :)
Mojčika - Hvala za komplimente  :-[ Inna je pas mame moga dečka.
Hvala i za dobre želje  :-*
Tiffany je ustinu jako lijepa. Hoćemo još fotkica  :-[

pufko

• *
Odgovori #3674 : 11 Marec 2009, 15:50:05
Gigosy najlepsa hvala  :)

Tinkapletinka

• *
Odgovori #3675 : 11 Marec 2009, 23:58:28
Joooooooooj Aieta aj Parker ti je fantastičan do neba !!!! Jaaaaaaaaako dobar majki mi !  Baš sam taj dan ko si objavila slike pričala sa Lalikovom pa in ona je padla na guzo  :D  Rekli smo obe da bi ga izabrali za parjenje kad bi bilo moguče  :o    Ali to baš i ne vjerumem jer je bilo sigurno brdo para jel da ?!  Taj sin je isto ljeeeeeeeeep ko lutkica , pa mi po njuški sliči Dizzy na njega  ;) 
A za te male pikice da niti negovorim !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Baš su nešto posebno - čestitke od mene i frizerke .
Ako nije tajna kolko si platila parjenje ? I imaš li link na njihovu spletnu stran ?

Tinkapletinka

• *
Odgovori #3676 : 11 Marec 2009, 23:59:44
Ej a se to možda samo meni čini al je taj Parker podoben Spediju samo da je malce tamnejši ??!??

Gigosy

• Vzreditelj
  • *
Odgovori #3677 : 12 Marec 2009, 09:07:02
Tole prekrasno bitje sem ujela v Munchnu. Kaj ni za pojesti  :)

Stassy

• *
Odgovori #3678 : 12 Marec 2009, 10:11:57
Gigosy mala oz. mali je prav luštna/lušten... :)

Glede na to da ste vse tako zelo pridne z "lepljenjem" slikic, tudi jaz nesmem preveč zaostajat za vami.  ;D

No tole je moja prva razvajenka Stassy...

in pa še Sammy, naš drugi član ki mi ga je Tinkapletinka pripeljala iz Češke - ki pa ni nič manj razvajen...

Gigosy

• Vzreditelj
  • *
Odgovori #3679 : 12 Marec 2009, 10:17:50
Stassy luštna je tale tvoja Stassy  :)

ana*

• *
Odgovori #3680 : 12 Marec 2009, 10:19:06
Pozdravljene punce!
Moram vas vse pohvalit. Imate zelo lepe Yorkije. Zelo lepo jih negujete. Pravi cukerčki so! Tudi sama komaj čakam, da bom imela svojega!! :o  :P

Mojčika

• *
  • Tiffany
Odgovori #3681 : 12 Marec 2009, 15:53:35

Zdravo punce,

danes sem kupila kliker in me zanima kako uspešno ga uporabljate pri učenju svojih yorkijev, če ga.

Stassy- luškan je ta tvoj parček  :P

Ana*- želim ti, da bi čimprej dobila majhno kepico :)

Za konec pa še ena slikca

Lepo se vse imejte s svojimi ljubljenčki. Adijo  :-*

Življenje je kot mavrica. Da nastane lepa mavrica pa so potrebni sonce, oblaki in dež!

botticelli

• Vzreditelj
  • *
Odgovori #3682 : 12 Marec 2009, 16:12:42
Res ful lušnih yorkijev :)

Kliker...kupi si zraven še knjigo kako se kliker uporablja :) Super zadeva če jo veš uporabljati. Ali pa če imaš možnost iti v pasjo šolo kjer uporabljajo kliker za šolanje.

ana*

• *
Odgovori #3683 : 12 Marec 2009, 17:20:03
Hvala Mojčica. Jaz tudi upam, da bom čim prej stiskala svojga Yorkija. Tak je dolgčasno v stanovanju in mislim, da bo nov kuža prinesel domov velik veselja in zabave. :o

Tinkapletinka

• *
Odgovori #3684 : 12 Marec 2009, 23:08:37
Oj tolk lepih novih slikic  :o   zdravimo vse !!!

Mi smo lih spet obiskale pasjo šolo in vam povem punce da jo res priporočam vsakome. Žal smo edini mali pas ki je v skupini al itak se tam kužki neigrajo med učenjem tako da ni pomembno to.  Vse praktično za življenje s kužkom vas naučijo ki pa lahk uporabljate vsak dan kakšnih 15 let pa je to enkratna investicja.
Majo tam zaprt prostor tako da se bomo z Petval v vtorek pozanimale za plac za jorkiado pa vam sporočimo.
A še za kliker . Recimo u toj šoli nam niso rekli da uporablajmo kliker in v prejšnoj pa ja , tako da je verjetno od šole do šole. Če lahko rečem sama za se , si nepredstavljam da bi ga stalno nosila pri sebi vsak dan ne vem kolko let pa malo učim na lusk s prstmi . Pa mi isto dobro deluje.

No pa uživajte sončka še naprej  :)

Mateya

• *
Odgovori #3685 : 16 Marec 2009, 14:19:36
Živjo, mene pa zanima kakšne ovratnice uporabljate za svoje yorkije da jim čimmanj scufa dlako? Najlepša hvala

ana*

• *
Odgovori #3686 : 17 Marec 2009, 11:34:21
Živjo Mateja. Čeprav še nimam kaj prevec s tem izkušnje, mislim pa, da je oprsnica boljša. ;) Takšno je moje mnenje. Počak še na odgovor drugih punc, ki imajo Yorkije.
Ka to na slikici je tvoj Yorkij?

tash

• *
Odgovori #3687 : 17 Marec 2009, 12:14:00
Mateya meni so oprsnico odsvetovali, že navadna ovratnica našemu kužku scufa dlako. Jaz zdaj večinoma uporabljam kar pas za v ring, mi bolj odgovarja. Ne vem no, vsaj zdi se mi, da dlako manj poškoduje.

Mateya

• *
Odgovori #3688 : 17 Marec 2009, 12:23:43
Hvala za odgovore, ja oprsnica je v tem primeru zelo zelo slaba saj res zelo scufa dlako, ali mogoče usnjena ovratnica kaj manj scufa dlako kot npr. najlonska oz. tekstilna? Ja na sliki je moj yorki. lp

Gigosy

• Vzreditelj
  • *
Odgovori #3689 : 17 Marec 2009, 12:24:27
Se strinjam, najbolje je uporabljati razstavno ovratnico, naredi najmanj škode dlaki.