nejc... vztrajati pomeni včasih tudi eno leto, preden se pes 99% navadi lulati kamor želiš... če ne gre drugače poskušajte tako, da položič časopis po večji površini, če je treba po celi sobi, in ko se navadi lulati na časopis, postopno odstranjuješ in zmanjšuješ pokritost.
Vsakega psa se da navaditi, kot pa sem že rekla, včasih traja več kot en mesec. In tudi napisano je bilo, da kapljice niso čudež, tudi na to se mora pes navaditi, on se navadi vonja in potem pač tja lula, ampak tudi to se ne zgodi čez noč.
Če je treba potem eno uro zasleduj psa in ko vidiš da ga lulat ga hitro daj na plenico. In ko se polula na plenico, fuuul pohvali in takoj daj priboljšek - vsaj pri mladičih jaz vedno svetujem da imaš v žepih priboljške, in za vsako pozitivno stvar psa pohvališ.
Meni je ful pomagalo, da ko pes lula, govorim zraven WC ali lahko tudi lulat, piški, pač karkoli si izbereš, jaz imam wc. In čez čas (to ne pomeni po parih dneh, običajno mesecu ali dveh, odvisno od psa) se pes navadi ko mu rečeš wc, pokaže ali mora na wc in ga spustiš ven, če imaš pa plenico pa itak gre tja.
Ampak res moraš biti dosleden, zjutraj psa neseš na plenico, po obroku ga neseš, vsakič ko kaže znake da ga tišči ga daš na wc... tudi če to pomeni da moraš pol ure za njim hoditi po stanovanju...se pravi vztrajati

Če je treba pač vztrajaš pol leta, če delaš pravilno potem rezultati bodo, v to ni dvoma.