Yorkshirski terier [yorkshire terrier]

Alya · 1771858

Mojčika

• *
  • Tiffany
Odgovori #3810 : 30 Marec 2009, 21:50:45

Tjasav- tvoji yorkici želim Ruby

Še veliko lepih in zdravih trenutkov!

Obe yorkici sta čedni z novo frizurco. :)

Življenje je kot mavrica. Da nastane lepa mavrica pa so potrebni sonce, oblaki in dež!

aska

• Pravi Pesjanar
  • AM Aska
Odgovori #3811 : 30 Marec 2009, 22:24:18
Ruby, vse naj naj :)

Tinkapletinka

• *
Odgovori #3812 : 30 Marec 2009, 23:26:31
Oj tud od nas vse naj naj !!!

Kdaj bo ta jorkida potem ???  Mi mamo u aprilu 19 rastavo  drugo smo fraj, potem že ceeeeeeeeeeeeeeel maj vsak vikend rastave , tako da jedino taj april.

Plac pa je med Koprom in Ankaranom.

tjasav

• *
  • R&R
Odgovori #3813 : 30 Marec 2009, 23:35:40
Babike, Ruby se vam najlepše zahvaljuje...sicer že spi (z jezičkom na pol ven :P;D

Lepo spite in se stiskajte...mi se tud gremo počasi!!! :)

Tinkapletinka

• *
Odgovori #3814 : 31 Marec 2009, 00:52:37
Jooooooooj jaz ne bom spala celo noč ..........  Lih iščem ani* neko samičko pa gledam eno psarno ko zdaj berem kao da mama je BLA .
Ko pogledam datum rojstva mladičkov pa mi je jasno da je ona umrla pri porodu. Dol potem šele berem da je bil carski rez in da zdaj iščejo te sirote nov topli dom ................ ej pa jočem ko kravka neka  :(   Si tud želim mladičke enkrat samo si nepredstavljam da bi ob tem izgudila Dizzy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
Evo male sirote se kličejo po mami  ...Fleur...

http://www.torotimation.wbs.cz/vrhe.html

arieta

• *
Odgovori #3815 : 31 Marec 2009, 08:20:28
Jooooooooj jaz ne bom spala celo noč ..........  Lih iščem ani* neko samičko pa gledam eno psarno ko zdaj berem kao da mama je BLA .
Ko pogledam datum rojstva mladičkov pa mi je jasno da je ona umrla pri porodu. Dol potem šele berem da je bil carski rez in da zdaj iščejo te sirote nov topli dom ................ ej pa jočem ko kravka neka  :(   Si tud želim mladičke enkrat samo si nepredstavljam da bi ob tem izgudila Dizzy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
Evo male sirote se kličejo po mami  ...Fleur...

http://www.torotimation.wbs.cz/vrhe.html

Jao ....kako tuzno ....ali nazalost i to se dogada i uz najvecu brigu i skrb od strane uzgajivaca !
To je eto rizik uzgajanja.....ali priznajem najgori dio ....uzgoj ima i svoj lijepi dio...
ugodan dan

petval

• *
  • LOU-LOU
Odgovori #3816 : 31 Marec 2009, 10:17:25
Ja Ruby še od naju vse najnajnajnajnaj......... ;D ;D, ful sta lepa, kar pojedel bi jih, ko so tako sladki, še posebej ko so od fizerja, tako lepo skopani in nadišavljeni ;D ;D ;D

Ja nič niste komentirali za yorkijado, predlagajte datume in povejte ali ste v večini tudi za Primorsko ali raje za Mb? Da vidimo kam vas bi več prišlo, kje se bol splača narediti, meni je vseeno. Res da je že čas, da se tukaj naredi, samo če jih bo potem zaradi tega pol manj prišlo, pa kaj mi potem to pomaga, tako da se javljajte in povejte recimo april ali maj(datum bomo že določili) in Primorska ali MB??? :) :)

LP

TrueLove

• *
Odgovori #3817 : 31 Marec 2009, 11:03:29
Sretan rođendan Ruby  :) :) :)

botticelli

• Vzreditelj
  • *
Odgovori #3818 : 31 Marec 2009, 12:27:50
Mi smo za primorsko :) Mogoče konec aprila kdaj?

Tinka...res je, take stvari se dogajajo in včasih enostavno ni pomoči. ZAto tudi jaz tako dolgo razmišljam ali bi šla v to tveganje z Lin, če se mi sploh splača - tu je mišljeno to ali lahko dejansko najdem samca, s katerim bi imela lahko Lin take mladičke, ki bi dopolnili njene pomanjkljivosti.
Zato pa mi je res nelogično, ko nekdo brez znanja izkušenj in brezglavo pari netipične pse oz izbere najbližjega samca (govorim nasploh za vse pasme) in nikoli ne pomisli kakšne so lahko dejansko posledice in zajak sploh bi želel pariti. Vsekakor fajn da si napisala, malo za v razmislek vsem, kaj vse se lahko zgodi. In mogoče je bolje razmisliti o še enem kužku kot pa pariti svojo psičko samo zato ker je prisrčna in ne vem kaj in bi radi obdržali njene mladiča, pa ni važno nič drugega.

tjasav

• *
  • R&R
Odgovori #3819 : 31 Marec 2009, 16:51:26
Hvala za čestitke še ostalim! :-*

Glede yorkijade je najbolje, da se določi en datum in da potem povemo, kako nam odgovarja. Tudi jaz sem za april. Pa ta novi člani napišite od kod ste doma, da vidimo tud, kaj vam je bližje! Meni je vseeno.

Lp, Tjaša

medo

• *
Odgovori #3820 : 31 Marec 2009, 20:13:55
Ruby,tudi od nas vse naj,naj in res si prava mala lepotička,ko si tako lepo postrižena ;) ;) :-* :-*
Ko se vidiva se še pocartama.... ;) ;) ;) :-* :-* :-*

Ker pa me jutri ne bo nič na kompu(obvezne folkolrne vaje),pa še naši Petri vse naj,naj za njen rojstni dan

Kar pa se tiče yorkijade,naj povejo novinci,kaj jim odgovarja,jaz se bom prilagodila!!

Kdor ima v srcu ljubezen,ima zmeraj komu kaj dati!

http://medo1.moj-album.com/

tash

• *
Odgovori #3821 : 31 Marec 2009, 20:43:36
Vse najboljše Ruby!

Glede yorkijade je meni vseeno kje bo, če bom le imela prosto, bom z veseljem prišla.

Mojčika

• *
  • Tiffany
Odgovori #3822 : 31 Marec 2009, 21:35:53

Hello vsem,

midve prihajava iz okolice Maribora, tako da si raje želim, če bi bila yorkiyada neposredno v moji bližini. Predvsem zato, ker se še Tiffany ni vozila z avtom in ne vem, kako bi prestala daljšo pot.

Lep večer:- :-*

Življenje je kot mavrica. Da nastane lepa mavrica pa so potrebni sonce, oblaki in dež!

Tinkapletinka

• *
Odgovori #3823 : 31 Marec 2009, 22:37:57
Ooooooooooooooooooooooooooojj jjjjjjjjjjjjjjjjjj buča naša najdražaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!! Vse najboljše za rojstni dan  :o
Mamo te fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul l  radi a veš !!!!!!!!!!!!!!  :P   

Oj punce gospa je rekla da je cena za plac prostovoljna tako  da predlažem 2 eu po glavi in če bomo trije pač bomo trije , in če nas bo več pa bo nas več.   ;D

Mojčika ziher te nekdo vzame v auto da si delite stroški goriva  ;)

petval

• *
  • LOU-LOU
Odgovori #3824 : 31 Marec 2009, 22:47:54
Ja Suza ti pa se res spomniš vedno na moj roj. dan, hvala ti :-[ :)!!
Tinka a to voščilo je namenjeno meni ali Rubi ;D :P ;D??

Lp

arieta

• *
Odgovori #3825 : 01 April 2009, 08:14:43

Hello vsem,

midve prihajava iz okolice Maribora, tako da si raje želim, če bi bila yorkiyada neposredno v moji bližini. Predvsem zato, ker se še Tiffany ni vozila z avtom in ne vem, kako bi prestala daljšo pot.

Lep večer:- :-*

Mojcka ,nemate brige ...Tiffany se zna voziti u autu ali u transporetnom boxu ,ne u rukama....mi smo ju nekoliko puta vozili ...a put od Njemacke do Zagreba nije kratak!!!
Tako da idite slobodno na yorkie -druzenje i uzivajte !!!
Svim slavljenicima sretan rodentan i jos puno lijepih rodendana !!!

Tinkapletinka

• *
Odgovori #3826 : 01 April 2009, 13:10:26
Petval  bi si nobenmu drugemu tle dozvoli rečt BUČA  samo tebi ker ti si mojaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bučkice !!!!

iness

• *
Odgovori #3827 : 01 April 2009, 14:58:09
Pozdravljene!

Krasne kužke imate! Jaz še vedno ne znam dati slik na forum. Ta moj album pa mi je tako zamuden?!
Zelo rada bi spet prišla na yorkijagdo.
Ker sem iz MB sem seveda za naš konec. Če pa bo na primorskem pa se nas mora par dogovoriti, da gremo skupaj. Jaz imam vinjeto - samo je avtek mali - registriran samo za štiri.

Pozdravček vsem!

MYSTIC-MOGWAI

• *
Odgovori #3828 : 01 April 2009, 15:07:25
OJLA VSI LJUBITELJI JORKIJEV.
NAJ SE VAM ŠA JAZ PRIDRUŽIM. SEM VZREDITELJICA YORKIJEV, SHIH TZUJEV IN JAPONSKIH CHINOV. TI PREKRASNI KOSMATINCI MI LEPŠAJO VSAK DAN - NE PREDSTAVLJAM SI, DA BI BILA BREZ NJIH.
UPAM, DA SE S KOM VIDIM NA MARIBORSKI RAZSTAVI....STASSY IN SAMYJU PA EN VELIK CMOK  :)

Mojčika

• *
  • Tiffany
Odgovori #3829 : 01 April 2009, 15:58:54
Pozdravljene!

Krasne kužke imate! Jaz še vedno ne znam dati slik na forum. Ta moj album pa mi je tako zamuden?!
Zelo rada bi spet prišla na yorkijagdo.
Ker sem iz MB sem seveda za naš konec. Če pa bo na primorskem pa se nas mora par dogovoriti, da gremo skupaj. Jaz imam vinjeto - samo je avtek mali - registriran samo za štiri.

Pozdravček vsem!

Iness- glede slikic: pojdi na forum: Mnenja in tehnika; Tehnične težave- tam ti piše kako vstavit slike, moraš jih pa imeti v nekem albumu. Za yorkijado pa še ne vem koliko domačih nas bo šlo.

Mystic-Mogwagi- dobrodošla, se vidimo na razstavi v Mariboru, pridem na ogled 8) 8) 8), cukrček je vaš yorkič!!!. Vi boste kužke razstavljali ?

Stassy

• *
Odgovori #3830 : 01 April 2009, 16:42:06
Pozdravljene!

MYSTIC-MOGWAI (Ines) - lepo da si se nam pridružila... :) Stassy in Samy vam pošiljata poljubčke nazaj... ;D
Tudi jaz pridem na razstavo v Mb... pride še katera?

tash

• *
Odgovori #3831 : 01 April 2009, 17:46:59
tudi jaz pridem malo pogledt na mariborsko razstavo ;D

MYSTIC-MOGWAI

• *
Odgovori #3832 : 01 April 2009, 18:33:41
JA RAZSTAVLJALA BOM SAMČKA, KI JE NA SLIKI IN PA  SHIH TZUJKO DEYO. UPAM, DA SE MI ČAS V RINGIH NE BO POKRIVAL......

svetlana

• *
Odgovori #3833 : 01 April 2009, 18:46:23
Zero je pa res luškan, sigurno bo kakšna nagrada padla. :)

MYSTIC-MOGWAI

• *
Odgovori #3834 : 01 April 2009, 19:23:47
DRŽITE FIGE.....
BOMO VIDELI, KAKŠNA BO KONKURENCA!
TO JE MOJ PRVI YORKI, KI GA NAVIJAM V PAPIRČKE.....

JAVITE SE MI VSI, KI BOSTE TAM, DA SE SPOZNAMO :)

Tinkapletinka

• *
Odgovori #3835 : 01 April 2009, 19:25:53
Mystic dobrodošla  ;)

Tash in Stassy a vi se niste prijavile za MB ? Mi smo prijavljene samo za nedeljo za specialko ! Zdaj pa gremo na češko nardit vzrejni pregled, tako da se slišimo šele drug teden.
LP vsem

tash

• *
Odgovori #3836 : 01 April 2009, 19:49:05
Ja, pridem na specialko. Grem pa prej še malo pogledat ostale kužke.

Stassy

• *
Odgovori #3837 : 01 April 2009, 20:19:52
No jaz se pa nisem prijavila...tako da pridemo samo gledat in občudovat druge yorkije... :)

MYSTIC-MOGWAI

• *
Odgovori #3838 : 01 April 2009, 20:31:39
RABIMO TUDI NAVIJAČE.... :)

taji

• *
  • Neli in Kimi
Odgovori #3839 : 01 April 2009, 21:45:56
Glede yorkijade... mi bi šli pa rajš na morje. Drgač smo pa iz Lj.