Hony
Ali lahko dobim link iz Nemčije.Zanimljiva košarica,pa še varna je ,kje si jo kupila?
Nelli, malo probaj pobrskati na Ebay-u...bom probala najti zvečer en link, a se bojim, da ga ne bom

Kar se pa SOLVIT sedeža za v avto tiče, pa sem ga nabavila iz ZDA, ker pri nas v Evropi takega nimajo za kupiti. Je pa preverjeno zelo varna zadeva, saj kot vidiš je poleg vsega tudi noter v "košari" pasek, s katerim psa pripneš ali na ovratnico ali na oprsnico. Tokrat, ker sma šle bolj blizu (samo do parka, ki ga imam v neposredni bližini

) sem jo pripela na ovratnico, sicer pa absolutno prisegam na oprsnico (v primeru nesreče - a bog ne daj - je ta nedvomno varnejša). Poštnina me je resda stala več kot sedež, a za našo pikico vse

...kaj več o samem sedežu - 3 velikosti te znamke obstojijo (naš je srednje velikosti) si lahko prebereš tudi na proizvajalčevi strani:
www.solvitproducts.comNaša Hana obožuje ta sedež, saj lepo vidi ven, ko ji ni za ven gledat, se lahko udobno vleže, hkrati pa je, kot sem že povedala zelo varen. Skratka uživancija in luksus za psa

Priporočam vsem!!!

LP