Yorkshirski terier [yorkshire terrier]

Alya · 1768975

TrueLove

• *
Odgovori #4350 : 01 November 2009, 21:49:40
Bok svima!

Evo nakon puno vremena opet vam se javljamo.
Ima kod nas i par novosti... Truly je ošišana  :)
To sada izgleda nekako ovako  :)

Iza ima pletenicu  ;D

A ovo je njen sin Teddy... sada ima 9 mjeseci... I traži novi dom...

A slike Prinza sada nemam kod sebe  :-[
Prtim vas koliko stignem i uživam u vašim divnim ljubmcima, jer teško razumijem što pišete :'(

Honey

• Gost
Odgovori #4351 : 03 November 2009, 10:57:08
Punce, včeraj mi je Polona javila, da baje tudi v nedeljo, kot je bilo planirano, ne more priti na naše srečanje. Tako da...hja, kaj bomo se kljub temu dobile ali kaj pravite? Sicer je vprašanje tudi kakšno bo vreme čez vikend...meni, če sem čisto iskrena, ni za "laufat" po dežju in snegu...pa tudi žvercam malim najbrž ne najbolj :P

Rečite kaj... :'(

TrueLove...friuzura je super...podobno je postrižena tudi naša Hana ;D in smo zeelllooooo zadovoljni  :P

Lp ;)

lonyka

• *
Odgovori #4352 : 03 November 2009, 12:13:54
Heeej punceee...ja res je...pozabla sem namreč da je v nedeljo kosilo za moj rojstni dan ;D :o...tako da..drugiiič....čeprav vreme je res prav žalostno :-\...danes sem bila šokirana :))...moja Lily se je igrala z žogicooooo ;D...verjetno se vam bo zdelo čudno ampak to je nazadnje delala ko je bila stara par mescov:))..in me je prav presenetla...končno!:)...lep deževen dan želim letim delat :-*

Mojčika

• *
  • Tiffany
Odgovori #4353 : 03 November 2009, 20:42:00

Pozdravljene punce

Lonyka- zelo me je razžalostila vaša zgodba o psički. Hvala bogu, da se je rešila bolečin in trpljenja. Kot vidim je dobro okrevala in se navadila, tako da že veselo skače in se igra.

Truelove- Truly, Prinz i Teddy svi trije su preslatki, predivni, prelijiepi, simpatični...pletenica ji daje poseban izgled i šarm.

Vremenska napoved za nedeljo ni nič kaj obetajoča- kaže ena kaplja dežja in do 8 stopinj C. Drugače imam čas, tako da boma s Tiffany prišle, če yorkijada bo.

Lep pozdrav vsem malim in velikim! :P :P :P

Življenje je kot mavrica. Da nastane lepa mavrica pa so potrebni sonce, oblaki in dež!

Mojčika

• *
  • Tiffany
Odgovori #4354 : 03 November 2009, 20:57:28
Pozabila sem vstavit slikico naše Tiffany

Življenje je kot mavrica. Da nastane lepa mavrica pa so potrebni sonce, oblaki in dež!

Tinkapletinka

• *
Odgovori #4355 : 04 November 2009, 11:57:00
Ojla  mi smo tudi nazaj iz češke in so pripeljali s sabo mladičke pa upam da se nam tle lastnici pridružijo ker so sorodniki od male Mssy od ANE*

Za malo Missy in mojo Dizzy in še od Lonyke Lily smo kuple oblekice pa bomo zdaj velike frajerke !!! Ko naložim slike jih prilimam. Za zdaj pa vsem LP
in konc mesca gremo s Petval na češko pa upam da z nami tud kdo spije kavico v MB !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  ;)

medo

• *
Odgovori #4357 : 04 November 2009, 19:19:55
Veš,daaaa :o,zdaj vaju že tako dolgo nisem vidla,da bi prav pasal en mali čvek z vama ;) :P :D

Ona siva oblekca mi je fulll dobra,kaj bi bla za našega Medija??? :-[

Kdor ima v srcu ljubezen,ima zmeraj komu kaj dati!

http://medo1.moj-album.com/

Tinkapletinka

• *
Odgovori #4358 : 05 November 2009, 15:51:45
TruLove  , baš lepe slike maš !!! Samo mi reci koliko je sad mala stara da ma že sina 9 mjeseci starega ? I zašto ste ju ošišali kad ste išli na rastave ??? Ona je baš preslatka u toj tamnoj dlaki koja meni je najbolša na jorkah i kad nije poželjena u standardu  :o

lonyka

• *
Odgovori #4359 : 05 November 2009, 20:12:03
jaaaaaaaaz sem tud za kavo tinka...samo javi kdaj :)..lepe oblekice Tinka!:D

TrueLove

• *
Odgovori #4360 : 05 November 2009, 22:42:44
TruLove  , baš lepe slike maš !!! Samo mi reci koliko je sad mala stara da ma že sina 9 mjeseci starega ? I zašto ste ju ošišali kad ste išli na rastave ??? Ona je baš preslatka u toj tamnoj dlaki koja meni je najbolša na jorkah i kad nije poželjena u standardu  :o

Hvala za komplimente  ;)
Truly ima 2 i pol godine.
Ošišali smo ju jer ja sada zaršavam faultet, radim i jednostavno dan mi je prekratak za održavanje još dlake, a da ne gvorim da mi je sve teže naći slobodan vikend za izložbe. Ja sam sasvim zadovoljna što je ošišana i što su izložbe iza nas...  ;)

Mojčika

• *
  • Tiffany
Odgovori #4361 : 17 November 2009, 11:29:49
Dragi ljubitelji, naša draga, ljuba Tiffany je v nedeljo praznovala svoj prvi rojstni dan.

Honey

• Gost
Odgovori #4362 : 17 November 2009, 11:46:05
Dragi ljubitelji, naša draga, ljuba Tiffany je v nedeljo praznovala svoj prvi rojstni dan.

Vse naj, naj, naj, draga Tiffany  :-* :-* :-*

Andreja&Hana

tash

• *
Odgovori #4363 : 17 November 2009, 11:55:06
Vse najboljše Tiffany!!!  :-* :-* :-* :-*

medo

• *
Odgovori #4364 : 17 November 2009, 15:17:29
vse naj,naj

nelli

• *
Odgovori #4365 : 17 November 2009, 15:32:05
Vse najbolše lepotička Tifany :P.Tudi Lordy je 7.11 o9,napolnil 1 leto :P

L.p

Lissa

• *
Odgovori #4366 : 17 November 2009, 15:58:08
Vse najboljše Tiffany! Kako si lepa...  8) :P
Rojstni dan pa imava obe na isti dan  ;D ;)

Mojčika

• *
  • Tiffany
Odgovori #4367 : 18 November 2009, 15:24:40
Drage punce,

najlepša vam hvala za lepe čestitke, katere ste namenile naši dragi Tiffany.

Lordy in Lissa:.  Vse najlepše v prihodnosti!!!

Vse prejmite od Tiffany in Mojce.

Tinkapletinka

• *
Odgovori #4368 : 24 November 2009, 23:32:16
Tudi od nas vse najboljšeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee e  !!!!!

A bo katera jutri mogoče v MB da spijemo kavico ?!?!

Rabi nekdo od Laser Lites MAGIC cel nov 0,5l ?   http://laserlites.sk/slovensky.html
al pa lastike za navijanje    http://eshop.salonoliver.cz/gumicky-natacky/latexovegumicky-nanatackywrapbands-1000ks-67162

lonyka

• *
Odgovori #4369 : 03 December 2009, 23:10:48

..da vidim če tako deluje:)...da malo pokažem našo pikico kako uživa v svoji novi posteljici:)...kako ste kaj punce? zopet vlada zatišje heheh :)

medo

• *
Odgovori #4370 : 12 December 2009, 16:36:46
Lona,..srečala sem tvojo malo pikico in tvojo mami,ko sta bile na sprehodu,šli sta mimo Kekeca(nisem ju hotela motit) in moram rečt,da je mala fenomenalna,tako hitro gre po treh tačkah,da sploh ne opaziš :o :o :o :o :o ;) ;) ;) ;) :-* :-* :-* :-* :-*
Oglasi se kaj,da greva na en kafe ;) ;) ;) ;)

nelli

• *
Odgovori #4371 : 16 December 2009, 20:59:12
Pozdravljene :P
Iščem box za v avto da je varen in testiran,ali mogoče katera ve kje ga lahko kupim  ???Na temu linku je prikaznao ,kaj se zgodi z kužkom če peljemo 50 km na uro ,če pride do nesreče.

http://www.motorevija.si/l3.asp?L1_ID=33&L2_ID=699

Lep pozdrav

arieta

• *
Odgovori #4372 : 18 December 2009, 10:35:36
Pozdrav yorkoljupci !!!!
Uzivate li u zimskim radostima sa yorkicima?
Svi ste  lijepi ,ali ipak su moje bebe meni najjjjjjjjjjjjj.... :o sto je i normalno ....zato Truly ,Tiffany veliki cmok od mame  ;D
A evo fotkica nasih novih klinaca  starih 3mj.....nadam se da Vam se svidaju !
The Best Models Tristano

The Best Models Tarik

Tinkapletinka

• *
Odgovori #4373 : 18 December 2009, 15:38:47
Ojla punce, tle je spet nekako prazno kje ste vsi ??? Mi uživamo snenežne beline i zime na češkoj in se že veselimo praznikam. Edino smo imele s Dizzy spet skoraj smrtni slučaj  :'(
 Sem šla ob polnoči na sprehod pri babici in prilaufal h nam neki stari velik prinašalec. Takoooooooooo renčal da sem zgrabila prvo Seimija ki ma navado teci za vsakim psom in ko sem se obrnila  da zgrabim še Dizzy pa nisem vidla da je med tem prišla med moje noge in sem stala na njeno tačko in tem sem jo še več prestrašia ( ker pes je bil že pri nas ) i se dala na beg  stran od mene. Sem zjaaaaaaaaaaaaaala ko mona - tako da sem potem doma bla ob glas -  in trčala za Dizzy in psem ki je šel za njo in stalno renčal in jo napadal. Bla je cela zbegana in sem mislila da se nebo nikoli ustavila. Na srečo se hmalu ustavila in lastnica je ujela svojga psa. Nemorem vam opisat kako sem se počutila ko sem tekla za njimi i kričala in si že predstavljala da jo bo ugriznul ali ubil !!!! SVAŠTA !!!

Na češkem je že davno zakon da mora bit kuža privezan u autu tako da mi ne gremo nikamor brez boxa in res ga vsakom priporočam. Tudi jaz nerabim gledat po autu kje je al kaj dela in se mi bolš vozi brez straha pri bremzanju ali podobno ! Sem zbrala taj box ker ma FIXNO čvrsto držalo za pripet pas in še posode za vodo in hrano če gremo kam daleč.   In še je zelooooooooooooooo lep ( vsaj men  ;)  ) prema ostalim ki sem vidla na tržištu .        http://www.zverimarket.cz/prepravka-cat-it-design-cabrio-ruzovo-bila-1-ks/

Pa če se neslišimo pa želim vse vesele in lepe praznike in polno sreče in zdravlja v Novom letu ! LP Tina in Dizzy s belim smrčkom   :o

taji

• *
  • Neli in Kimi
Odgovori #4374 : 18 December 2009, 17:52:52
Tinkapletinka... koliko pa stane tale box v eurih? :-[

tash

• *
Odgovori #4375 : 18 December 2009, 18:34:42
lonyka tvoja psička je tako sladka v posteljici :-* :-*

taji meni se zdi da pride okoli 49evrov, naj me kdo popravi če se motim :-[

taji

• *
  • Neli in Kimi
Odgovori #4376 : 18 December 2009, 19:00:50
tash, hvala.

Lonyka, a imata najini razvajenki mogoče isti posteljici?  :P

lonyka

• *
Odgovori #4377 : 19 December 2009, 19:46:16
heloo punce kako ste kaj?:) ja meedo res se ji sploh ne vidi sploh ko ga siba in skace ko zmesana!:D sem ful vesela da smo se odlocli kot smo se:)itak da kafe!!..taji mislim da ja:D nasa spi skoz noter ker ji je toplo, mehko pa se mir ima..namrec so ji malo ostale posledice da se skoz boji da jo bo bolelo in pol vcasih nemorem niti dihat poleg nje :DDtash hvala!:) arieta mladicki so presladki:) bi takoj se mela eno kepico...

Tinkapletinka

• *
Odgovori #4378 : 19 December 2009, 21:37:49
Taji box res pride nekje okrog 50-52 eu odvisno od tečaja ker se pri nas menja tečaj vsak dan gor dol.

tash

• *
Odgovori #4379 : 20 December 2009, 19:27:52
Hojla,

kako se pa kaj vaši jorkiji razumejo s snegom ??? Tash je bil prvi dan ko je zapadel sneg čisto navdušen, je skakal se valjal..., zdaj ga je pa že minilo in ko ga peljam ven da rep dol in me čudno gleda :D,tako  kot takrat ko dežuje in mora ven :D. Smo ravno s sprehoda, sem morala gospoda skoraj celo pot nosit.

nekaj slik z današnjega mrzlega jutra:

mu ni bilo najbolj všeč ko je moral ven

Mogoče bo kaj raje šel na sprehod ko mu bom ubula še čeveljce. Sem najprej te čevlje mislila uporabljat samo kadar po smučiščih hodimo, ampak bom najbrž morala tudi za te sprehode tukaj.  Ker danes, dokler je hodil, se je na zadnje noge postavljal potem pa še zadnje dvigoval, ga je zeblo

taji še  :-* :-* za tvojo psičko