bradati škotski ovčar [Bearded Collie]

kathy · 526720

nana93

• *
Odgovori #930 : 17 April 2011, 16:13:51
Uau kakšna hitrost  :o :o Moraš pa imeti veliko kondicije da ga lahko dohajaš. Super, čestitke!  ;D

Felina

• *
Odgovori #931 : 26 April 2011, 09:02:42
Evo, nekaj posnetkov iz tekem za vikend.

Prvi posnetek iz Ptuja, kjer je bil on zelo, zelo dober, jaz zelo zelo slaba, sem si agility del ogledala nekam čudno in ni zneslo, plus tega ga nisem mogla dohajat, ker imam alergijo in me je pri gugalnici začelo na kašljanje silit  :-[ Jaka vodnica sem jaz  :D

http://www.youtube.com/watch?v=DJaq--5WDFI

Drugi posnetek je iz Lipnice, kjer sva naredila prvi pogoj. Štartali smo ob pol osmih zjutraj, Ai je bil totalno utrujen že od včeraj in verjetno se do nadaljnega ne bomo več šli dvodnevnih tekem. Na jumpingu, ki je bil šele ob dveh, se mu je utrujenost še bolj poznala. Po prvem teku sva bila druga, nato sem v jumpingu malce zabluzla in sva imela 5 pik, na koncu pristala na četrto mesto. Da ne govorim, da sem ga komaj na štart privlekla, ker je bila za nama na vrsti birdika, ki se je bila v dišečem obdobju in mi je tip z njo skozi bil tik za ritjo.  >:( Aja, pa mislil je, da je Ai šnavcer  :o

http://www.youtube.com/watch?v=2yHYD7DmXh8

nana 93 imaš kakšne posnetke od Kana? Ga nisem mogla dobro gledat, ker sem Ai-ja pripravljala.

Sreča se skriva v shih-tzujih. :)

nana93

• *
Odgovori #932 : 27 April 2011, 11:04:15
Super sta, kljub motnam  ;D Evo en pogoj je že, samo še dva  :D :o
Bom objavila posnetke, ko jih dobim (so me drugi snemali).

nana93

• *
Odgovori #933 : 27 April 2011, 21:21:38
Evo posnetek najinih tekov :)
http://www.youtube.com/watch?v=fKXvNeTQEQs (škoda, da ga nisem ujela pri tunelu :()

rapgirl

• *
Odgovori #934 : 02 Maj 2011, 12:55:24
Evo posnetek najinih tekov :)
http://www.youtube.com/watch?v=fKXvNeTQEQs (škoda, da ga nisem ujela pri tunelu :()

Super sta odtekla! :)

Še nekaj novih slikic od nas:

med igro

Pa še ena stoječa (stari smo že 4 mesece):

"A dog can express more with his tail in minutes than his owner can express with his tongue in hours."

*star*

• *
  • Joy of my life ;*
Odgovori #935 : 02 Maj 2011, 19:13:46
Hihi, kok je Ai, zdaj majhen ;P Bi zdaj flo večja zgledala;P
Finaa frizurca(: 
Mi je res žal, da nam ni uspelo priti na tekmo na ptuj. Pa zdaj zagotovo v duplico(:
Čestitke za pogoj(:

Nana, kan me zmeraj sproti preseneti, kako velika skokica je ;P Super tek(:

Rapgir, vidim da tamauček kar pridno raste;P Je že malo posvetlel, a je to samo bolj svetla slikca?;D
Lepe;*

lp

Felina

• *
Odgovori #936 : 08 Maj 2011, 10:49:15
Evo, Ai-či je bil spet an tekmi. Pogoj se nama je za las izmuznil, jaz sem na trenutke padla iz ritma, ko je prišlo do kakšne nepredvidene situacije in še bolj bom morala delat na šprintih in na zaupanju v psa....jao!!!!! Še kar nisem ok, Ai pa je bil naravnost krasen  :-* Skupno 4. mesto s 5 kT in kljub izogibanju z lepim časm :)

http://www.youtube.com/watch?v=M_3Pgay905U

Čestitke še ostalim bradicam, res vas je bilo lepo gledat, balzam za moje oči :D

rapgirl

• *
Odgovori #937 : 10 Maj 2011, 22:56:06
Felina v živo vaju je še večji užitek gledati kako tečeta. Kar tako napre.  :-* Upam, da boma s Chillyem vsaj pol tok dobra.  :-[ Da pokažemo, da so bradice lahko naj naj naj . . .
Še slikica moga divjaka:

Pa v Mb na razstavi smo srečali brata in sestro:

"A dog can express more with his tail in minutes than his owner can express with his tongue in hours."

Felina

• *
Odgovori #938 : 15 Maj 2011, 22:30:28
Uuu, šele sedaj sem videla tvoj komentar, rapgirl, hvala  :-[ sploh v Ložnici sva naravnost blestela  >:(

Evo, da se ne bom samo hvalila, posnetek najinega popolnega poloma...škoda, da naju ni nekdo snemal še jumping, tisto je bilo šele zabavno, ko sploh nisem vedela kaj se dogaja že na ogledu :D V bistvu sva oba teka izgledala približno tako, kot da sva se čist slučajno srečala tam nekje sredi parkurja  :D Za ponovit pa sva imela toliko napak, da naju je na koncu že sodnik prosil, da greva dol, ker sva prekoračla maksimalni čas  >:( Aja, pa da omenim še to, da je bil parkur lahek, bolj lahek sploh ne bi mogel biti. V glavnem, z današnjim dnem se je izkazalo, da to ni bil ravno moj vikend  :o

http://www.youtube.com/watch?v=5EP4wgxmUL8

Sanaa

• *
Odgovori #939 : 15 Maj 2011, 23:20:49
Važno da se Ai zabava  :P

MANDY

• Gost
Odgovori #940 : 17 Maj 2011, 12:01:42
Prva paša za oči so tile bradatki, pa še skačejooooooo in letijo.

Slike se še nalagajo na naš album (ogromno jih je, če kdo želi si jih lahko kopira).

zvezdica

• *
  • Kennel Antreyas Angel-BC
Odgovori #941 : 18 Maj 2011, 09:34:46
ja važno je da se bradatki zabavajo  :o, mi pa malo manj ko jih lovimo po parkurju  >:(  Adi je tako navdušen nad ovirami da bi še katero dodatno dodal k svoji zbirki   :o >:(( v Ložnici sva celo odpeljala parkur, sicer z napakami in na koncu sva bila v A2L celo peta  :o omimogrede na zgornji sliki  od Mandy je Admiral.

Antreyas Angel - Border Collie
http://www.freewebs.com/anateja

MANDY

• Gost
Odgovori #942 : 18 Maj 2011, 10:00:52
Še nekaj slikic  :-*

[imghttp://s3.mojalbum.com/leteci-psi-flaying-dogs-agility-1-foto_15625283_17455072_18745744.jpg][/img]

LP

MANDY

• Gost
Odgovori #943 : 18 Maj 2011, 10:02:30
UPs ena je ušla

No tu se pa vidijo mišice.
LP

rapgirl

• *
Odgovori #944 : 18 Maj 2011, 11:58:48
Hej!

Da še tukaj napišem! V nedeljo, 22. 5. imamo srečanje/druženje bradic! Tako, da vsi ki imae bradice, ljubitelji in občudovalci vabljeni! :D

lp

Maja

Flo

• *
Odgovori #945 : 19 Maj 2011, 16:44:08
Prodam 28 malih špangic  za beardije (mašnice iz plastike),primerne bolj za mladičke(al pa tudi ne:-)),če slučajno koga zanima ;)Barvne.

rapgirl

• *
Odgovori #946 : 29 Maj 2011, 20:18:33
Hej!

No, pa da se še mi2 malo pohvalima. Danes sva bila na Cac Hrušica. Na najuni prvi razstavi (kar pomeni, da sem imela veliko treme ;D ).
Ampak moj mali vragec se je spet izkazal in me presenetil z lepim tekom v ringu in še lepšo stojo.  :-* Dobila sva lep opis in oceno zelo perspektivno 1 in se odpravila v bis, kjer pa žal nisva imela sreče. Kljub temu sem res tako ponosna na njega, da sem pomojem zrasla za nekaj cm.  :P

Še slikica med ocenjevanjem:

lp
maja

Tequilla

• *
Odgovori #947 : 01 Junij 2011, 21:25:14
*star* obljublena slikca najinih lepotičk  ;D ;D ;D

Obenem pa tudi pripenjam tudi nekaj slikc s Češke razstave v Jihlavi, kjer je Bewitched Bubble Diamond Winner prejela priznanje in pokalček za Češki klubski mladinski šampionat osvojen z rezultati razstav v letu 2010 ter osvojila oceno odlično3 na specialni razstavi Bradatih škotskih ovčarjev.
Vseh prijavljenih bradic na raztavi je bilo 84 in povem vam užitek je videti toliko brad na kupu.

Attraction Diamond Winner in Bewitched Bubble Diamond Winner

Bubble ob prejetju priznanja  ;D ;D ;D

;D ;D ;D ;D Pozdravček vsem bradicam!!! ;D ;D ;D

Najlepši in najbolj iskren poljub je ta,
ki ti ga s svojim smrčkom tvoj kosmatinec da.

www.bewitcheddreams.com
http://www.facebook.com/maja.frelih

MANDY

• Gost
Odgovori #948 : 02 Junij 2011, 11:17:51
Čestitam rapgirl in trequilli.
Izgleda, da sta že "padla" v razstave rapgirl, veliko uspehov želim.  :)

rapgirl

• *
Odgovori #949 : 12 Junij 2011, 21:11:47
MANDY hvala. :)

Včeraj smo bili na agility tekmi in sva s Chillyem prostovoljno testirala ovire.
Urška Čibej pa naju je ujela v objektiv:

Danes sva bila pa na razstavi na Bledu, kjer je bil moj mulc spet zeloooo priden in je lepo stal in tekel v ringu in sva si prislužila zelo perspektivo s super opisom.
Še ena slikica iz ocenjevanja:

Potem smo šli uživat na Bled:

Pred tem smo se skopat mogl:

lp
maja

rapgirl

• *
Odgovori #950 : 12 Junij 2011, 22:26:54
Šele sedaj sem videla, da ni nič fotk iz srečanja bradic.  ::)
Nekaj utrinkov iz srečanja (bilo je 8 bradic, upam, da nas bo naslednjič še več! Tako, da v jeseni se kar pripravite  >:D ):
Rjavčki:

Black side:

lp
maja

rapgirl

• *
Odgovori #951 : 19 Junij 2011, 15:34:02
Kam ste se pa skrili vsi?

No, Chilly je mel v soboto žurko v vodi:

Foto by: Urška Čibej

lp
maja

Felina

• *
Odgovori #952 : 20 Junij 2011, 10:43:46
Joj, mali lepotec  :-* Isti navdušen trotl kot vse bradice :)

Ja, vidim, da je res tema malo zaspala :) Evo, da jo oživimo:
http://www.youtube.com/watch?v=tFTPuWolP-o   Ai v Grazu, kjer sva bila končno druga, ampak še vedno imava probleme z mostom odkar je padel z njega.

http://www.youtube.com/watch?v=6c0XnM1bJLg  in najino čaranje v Železnikih....zdaj imam že jaz tremo pri mostu...jao, sploh nisem vedela kaj delam, kam morem it, se tak čudim, da sva pridelala samo 5 pik....groza od groze :)  v jumpingu pa se je Ai-ju mešalo in je bil nadvse srčkan  :)

rapgirl

• *
Odgovori #953 : 28 Junij 2011, 22:41:31
Felina vedno boljše vama gre. :D V živo vaju je še lepše gledati kako drvita čez parkur.

Moja mala zgagica razvajena ima danes že 6 mesecev! Sploh ne vem kam gre čas!
še dve slikice mojega mulčka, ki ga razganja pubrteta.

mi2

lp
maja

Felina

• *
Odgovori #954 : 04 Julij 2011, 08:55:09
Ai bil v skupnem seštevku drugi na avstrijskem OGV turnirju sestavljenem iz štirih tekem, čeprav na eni sploh nisva bila. Zelo, zelo ponosna na mojo žvad. Opažam pa, da nama avstrijske tekme veliko bolj ležijo, delava pogoje samo tam  >:(  Imam v Sloveniji preveliko tremo :)

rapgirl....pazi zdaj na Čilija, koje medijska zvezda ratal, da ga ne bodo oboževalke preveč zasipale in bo ratal prepotenten :) Lubčke mali kepici  :-*

rapgirl

• *
Odgovori #955 : 04 Julij 2011, 13:07:46
Felina čestike za super teke!   :o Kar tako naprej. Potem pridema še mi2 mal gužve delat.  :P Moram reči, da že malo vadim z njim in ko pripravljam ovire, znori od naudušenja. Hiter je pa tako kot . . . hmmmm . . . ne najdem primerjave.  :-[

rapgirl

• *
Odgovori #956 : 04 Julij 2011, 13:45:36
Še slikica iz revije Moj pes:

Felina

• *
Odgovori #957 : 04 Julij 2011, 13:48:28
Ja, bradačem se res vidi, da radi laufajo, al se laufa na polno, al pa se razmetava. Na tekmi v Avstriji je bilo tudi tekmovanje iz meni do sedaj v živo še ne videne discipline Breitensport. Bom dala ob priliki gor tudi posnetke, ki sem jih naredila od neke bradice. Kaj mi je bilo zanimivo, da ko ni imel dela, je skakal v lastnico, ko je bil zaposlen, je vse lepo delal in ga je bilo krasno gledat (na koncu je tudi stal dvakrat na stopničkah, samo ne vem zakaj in v kateri kategoriji in kako točno imajo to razdeljeno - so namreč razredi po spolu in starosti vodnikov), nikakor pa ni preživel samo teka ob lastnici, to je bilo čist preveč dolgočasno :)

rapgirl

• *
Odgovori #958 : 04 Julij 2011, 14:00:27
Nam so sami sprehodi preveč dolgočasni. Je treba vmes metati palčke, storže, delati cik in cak sedaj ko zna, pa okrog. Če ne . . .  ::)

Felina

• *
Odgovori #959 : 04 Julij 2011, 18:25:20
http://www.youtube.com/watch?v=D_Nda2VnfJ8    evo, Breitensport in bradica in še nekaj drugih in da ne bo pomote, stvar je smrtno resna :)