No, obljubljeno poročilo

S taksistko sva se zmenili za določeno uro, ker sem tako in tako vnaprej vedela, da bom potrebovala prevoz. Nad tem je bila prav navdušena, čeprav se jo seveda lahko pokliče tudi neposredno pred tem, ko prevoz potrebuješ.
Prišla je 10 minut pred uro, ker ni točno vedela kam (imamo malo zakompliciran dovoz do bloka) in ni želela, da bi jo morala midva čakat. Avto je fantastičen - mislim, velik, zdi se mi, da je multipla (nisem ziher) ampak brez vmesnih sedežev. Tako da je zadaj veeelik prostor s tremi sedeži na koncu. Kuža lahko sedi pri tebi na sedežu (če pač ti ne sediš spredaj pri voznici) ali pa na tleh, lahko ga tudi pripneš. Prostor je res čist, čeprav se mi je opravičevala, da je ravno z ene vožnje prišla in ni imela časa počistit - Lum je namreč vohljal po tleh (je mel vsaj kaj početi

).
Z gospo sva se ves čas pogovarjali - tudi oni imajo kužka - o vzgoji, pa o obnašanju ... Skratka ni mi bilo dolgčas. Potek vožnje do Kosez mi je predalaga in vprašala, če se strinam, lahko bi šli tudi kje drugje, če bi želela.
Prevoz je bil od centra do koseškega Mercatorja 7 E brez popusta, plačala sem z gotovino, lahko pa bi tudi s kartico. Dobiš tudi uraden račun, čeprav se da tudi kaj zmenit

. Cena se mi ni zdela pretirana, je pa res, da za moj žep to pač ni način prevoza za vsak dan, ampak bolj izjemoma.
Nazadnje sem dobila še kupone za popust v Mr. Petu in malo reklame, ter kuponček z žigom, saj je vsaka 6 vožnja brezplačna.
No, s storitvijo sem bila zelo zadovoljna, za ceno sem že povedala, skratka, dobrodošla storitev, če bodo taki ostali, mi ne bo problem poklicat, če jih bom potrebovala.
+1