6. PeSjanarsko srečanje

Alya · 120200

babsy_ka

• *
Odgovori #300 : 23 Junij 2007, 20:54:50
Tudi jaz upam, da prideta naslednjič.... :) ....pa se bova vsaka s svojega konca drle Taaaaaj!  :P :D

Moj bo ziher prej k tebi priteku kot k meni...  >:(
No ampak se tud jst že vnaprej veselim...pa obljubljam kaj pršuta in terana zraven!  :P

malena3

• Gost
Odgovori #301 : 23 Junij 2007, 20:55:50
Ja Cacy ne vem, če si pol taka kot jaz in rada spiš, potem ti priporočam zdej. :)

Taj

• Super Pesjanar
  • - Berni Taj -
Odgovori #302 : 23 Junij 2007, 21:01:18
Moj bo ziher prej k tebi priteku kot k meni...  >:(

In obratno! :D :D

Marko

• *
  • Pasji Kot Hudič
Odgovori #303 : 23 Junij 2007, 21:54:51
Ninci!

Še bomo pekli ribe, bi bilo fino še zraven imeti malo česna in petršilja, pa olivnega olja. ;)

Drugače se pa vidimo jutri. Že komaj čakamo.  ;D ;D

cacy

• *
  • Bode, Lin, Arriel in Dreamy
Odgovori #304 : 23 Junij 2007, 23:16:10
Evo mufini so narejeni... jih je kr dost... ampak ker sm se tok matrala upam, da ne bo noben ostal (če pa bo jih boste pa v žepe za domov dobil :P)

se vidimo ;)

aska

• Pravi Pesjanar
  • AM Aska
Odgovori #305 : 24 Junij 2007, 00:03:14
Evo mufini so narejeni... jih je kr dost... ampak ker sm se tok matrala upam, da ne bo noben ostal (če pa bo jih boste pa v žepe za domov dobil :P)

se vidimo ;)
He he nič bati, tvoji mafini bodo ziher šli v momentu ;) :P

Marko

• *
  • Pasji Kot Hudič
Odgovori #306 : 24 Junij 2007, 04:16:26
Ura je 4:15 mi pa ne moremo spat. Hihi!!! Še malo pa se vidimo.  :P :P

ninci

• Odvisnik št.1
  • Administrator
  • Cloto
Odgovori #307 : 24 Junij 2007, 06:22:54
Marko, a te že leta jebejo? :P

Vreme je sončno, mene je pa že včeraj opeklo :'( bi skoraj raje videla da je danes dež :-\

Se vidimo, mi smo že v nizkem štartu.  :o

Lp nina

T.M.T

• njufi rulz
  • Pesjanar
  • Moj "mali" prijatelj
Odgovori #308 : 24 Junij 2007, 08:25:30
Ej a prinesemo ležalnike s sabo :D.Jaz mam barve že dosti tako da :P...Ja Ninci zaščitni faktro pa take scene-farmacevtka pa taka ;) (hec)

Cacy mafiniiiiiiiiiii :o!Njami...

Mene sicer spanje daje,tele veselice čisto ubijajo ampak saj se bomo zbrihtali...ob hektolitru pasje sline ;).

Prijatelji so tisti,ki ravnajo z nami,kot da smo najdragocenejši.Najbližji so nam,najbolj razumejo kaj nam pomeni življenje.Do nas čutijo tisto,kar čutimo sami.Z nami so povezani v zmagoslavju in nesreči.Premagujejo uroke naše osamljenosti.

Lp,Tjaša - http://tjasa-ron.moj-album.com/

ninci

• Odvisnik št.1
  • Administrator
  • Cloto
Odgovori #309 : 24 Junij 2007, 08:46:27
Ej a prinesemo ležalnike s sabo :D.Jaz mam barve že dosti tako da :P...Ja Ninci zaščitni faktro pa take scene-farmacevtka pa taka ;) (hec)

Ja sej me je kar sram :-[ ::) Ampak je bil delavni dan in to precej in res med delom nimaš občutka da te bo kaj opeklo, pozabiš in ... ah saj bo :-\

Se vidimo. Paprika in bučke so že narezane, Črt je šel še v lov za paradižnikom, še nekaj pijače (baje bo vroč dan :)), kruhom in pogledat če bi se kje dalo dobit kakšno ribo.
Tisa in jaz pa zbirava moči, da ne bova enkrat sredi piknika omagali (no upam, da vsaj ena od naju bo za kakšno uro 8)).

Lp nina

pika*

• Gost
Odgovori #310 : 24 Junij 2007, 08:59:27
ninci, nič se ne boj, če boš ti omagala pred Tiso, bomo že mi posrkebeli zanjo in jo naučili kakšne "kozlarije"  ;D

Še dve urciiiiiiii :o :D :P

TYASHY

• *
Odgovori #311 : 24 Junij 2007, 09:49:16
oJ!
Mi se že pripravlajmo; PeSjanar majica oblčena  8) printamo načrt poti  ::) ...
Aja, bi se dalo na hitro kakšna imena ulic mimo katerih bomo šli in kam točno moramo it, recimo ko nekoga vprašaša dber dan, a veste kje je BTC? (recimo!) ?

Lp,Tjaša

P.S, še malo, še malo...

ninci

• Odvisnik št.1
  • Administrator
  • Cloto
Odgovori #312 : 24 Junij 2007, 09:51:48
Dober dan iščemo strelišče ob Savi ;D Če se boste držali tega opisa: http://www.pesjanar.si/forum/index.php?topic=3978.msg125856#msg125856 skoraj ne morete zgrešiti.
Če pa se  vseeno kdo izgubi 041-888-615 (Črt)

Se vidimo!

Lp nina

T.M.T

• njufi rulz
  • Pesjanar
  • Moj "mali" prijatelj
Odgovori #313 : 24 Junij 2007, 10:14:06
Sej ni nujno priti v majčkah ? :-[
Jaz se bom drugače v moji (črni) skuhala...

Prijatelji so tisti,ki ravnajo z nami,kot da smo najdragocenejši.Najbližji so nam,najbolj razumejo kaj nam pomeni življenje.Do nas čutijo tisto,kar čutimo sami.Z nami so povezani v zmagoslavju in nesreči.Premagujejo uroke naše osamljenosti.

pika*

• Gost
Odgovori #314 : 24 Junij 2007, 16:16:21
evo, mi smo doma, piknik je bil za moje pojme ODLIČEN  :D  Super ambient, dobra družba in se boljša hrana (tako žar kot tudi sladice)  ;D

Slike z moje strani pa dobite jutri.
lp

Alya

• Pesjanar
Odgovori #315 : 24 Junij 2007, 16:30:27
Oooo,super.Se že veselim slikc! ;D

TYASHY

• *
Odgovori #316 : 24 Junij 2007, 18:29:17
Oj!
Z moje strani bodo tudi slikice :P Filmi pa tudi, ampak pozneje  ;)

Lp,Tjaša

T.M.T

• njufi rulz
  • Pesjanar
  • Moj "mali" prijatelj
Odgovori #317 : 24 Junij 2007, 18:31:08
Tudi mi doma...zelo utrujeni ;D

Bilo je fenomenalno...psi so bili super,Brihta je taka faca in pozerka+šarmerka,Soča je tako mehka,Za-za taka scrkljana "kravica" (Slavi brez zamere),polarci so bili neizmerno pridni,BC hiperaktivni,bokserki pridni,goldiyi itak face...nasploh vsi supeeeeeer.
Tisa-Gaja je tok pridna punčka,niti enkrat ni jokala...

Igre so bile zabavne,poučne...

Hrana supppppppperrrrrrrr,hvala Marko za žar in lubenico :-*,Nincini mami (mislim,da je Tanja) ker je pomagala strežt in bila super babica...

Res...bilo je suppppppppeeeeeeeeeerrrrrrrrr rrrrrr.Dokažem s slikami jutri...zdaj pa šibam naprej :P!

mary

• dog loverka
  • *
  • Flat Coated Retrievers 4ever
Odgovori #318 : 24 Junij 2007, 18:46:01
No, pa smo še mi doma :) Bilo je res super, kot so že povedali :P Zara kot ubita spi zraven mene ;D
Hvala vsem za dobro družbo :-* :-* :-*

Lp, Marusa

cacy

• *
  • Bode, Lin, Arriel in Dreamy
Odgovori #319 : 24 Junij 2007, 19:17:57
Evo tudi mi smo doma... Bode spi, jst pa skor :D
Bilo je res super!!!

Upam, da se kmal spet kej takega ponovi :o
Tud lokacija je super 8)

Majchy

• ° Žleht kot pes °
  • Super Pesjanar
  • *love dogs*
Odgovori #320 : 24 Junij 2007, 19:59:51
Hej, no tudi midve že doma. Bilo je neponovljivo, res enkratno.  :o

Tisa Gaja je največji mali cukrček.  :-* Brihta je res faca.  :D Za-za je ogromna in tako lepa.  :) Bokserki sem sicer bolj malo spoznala, pa sta bili fuuuul lepi. Ginny je cukrček na kvadrat pa tako pridna. Bode je itak hiperaktiven cukrček, ki najbolj obvlada trikce. Soča je imela super frizurco.  :o Goldiji face in ful pridni.
Lars kot vedno malce zadržan šarmer. Alba mi je bila tako super ko je uživala v elementu in tekanju. Sanny hiperaktivka in ful pridna. Kal lepotec, da je kaj. Aska tudi pridna kot vedno. Spika tudi nisem pobližje spoznala, ampak je tudi lepotec.  :-* Dalmatinka je res pridna lepotička!  :-* Taj pravi cukrasti pubertetnik.  :D Lenny pa prava bernska lepotička. Pa Zara prava plavalka, več v vodi kot pa na poligonu.   :o Kasi pa mala miška, res cukrček.  :-*
Upam da nisem koga spustila, ko vas je bilo toliko.  :-[

Uglavnem igre so bile fajne... No ja pri kvizu smo se eni bolj slabo odrezali  ::) Ampak ninci super zamisel in odlično organizirano.

Marko, hrana je bila super.  8) Cacy, muffini slastni.  8) Tudi ostale dobrote so bile njamiiii...  :P

Upam da ste bili zadovoljni s pizza rogljički (a ne zoe?  :P).

Ninci in Črt še enkrat kapo dol za organizacijo! (in kot ponavadi smo že v pričakovanju naslednjega piknika/srečanja :P)

LP, Maja

LP, Maja

SPLETNA STRAN: http://www.majchy.com
PORTFOLIO: http://www.majarokavec.com

ninci

• Odvisnik št.1
  • Administrator
  • Cloto
Odgovori #321 : 24 Junij 2007, 20:31:51
Takole pa smo tudi mi doma.  Utrujeni, da bomo samo še v postelje popadali, pa ne vem če bomo jutri iz postelje vstali :D

Torej hvala vsem, ki ste prišli, hvala vsem, ki ste sodelovali v pesjanarskih igrah, da smo vsaj malo popestrili dan. Hvala Rinchy in Zoe, ki sta igre sestavili in predlagali.  Hvala mojim, ki so čuvali Tiso, pomagali pri pripravi in nabavi hrane in Markotu, ki je pekel.

Posebna zahvala gre tudi Klubu vodnikov reševalnih psov, ki so nam tudi tokrat odstopili prostor. Klub se odpoveduje najemnini za prostor in jo podarja enemu izmed zavetišč, poleg tega pa so na pobudo zoe zbrali kar nekaj igrač, ovratnic, povodcev in halti za zavetiščnike (zoe ti dostavimo ob priliki). Še enkrat najlepša hvala.
Nagrade za igre je prispeval Pasji.net prav tako tudi tolažilne nagrade piškotke za vse Otto Biscuit mix. ;D

Bi pa prosila za kaj fotk, kljub temu da sem bila prisotna, vas je bilo kar nekaj takih, ki delate super fotke in upam, glede na to, da ste nekateri kar naprej skakali okoli Brihte, da je ratala kakšna dobra 8)

Se vidimo, če ne prej,  na kostanjevem pikniku jeseni!

Lp nina

Majchy

• ° Žleht kot pes °
  • Super Pesjanar
  • *love dogs*
Odgovori #322 : 24 Junij 2007, 20:46:21
Moje fotke bodo kmalu v albumu. Brez cenzure, kot ponavadi.  :P

LP, Maja

Taj

• Super Pesjanar
  • - Berni Taj -
Odgovori #323 : 24 Junij 2007, 20:51:50
Ojla!

Danes je bilo pa res super... super družba, super kužki, super hrana, super ambient - v glavnem prav vse SUPER! :o 8)¸
S Tajem se že veseliva naslednjega piknika. :) :P

Slikice z najine strani bodo malo kasneje... se trenutno manjšajo in potem se morajo še naložiti v album... se pa veselim  slikic ostalih in komaj čakam, da jih vidim. :)

Ninci in Črt - hvala za nagrado - kost, ki jo je dobil Taj pri sodelovanju v pesjanarskih igrah.. :-* jo ta trenutek gloda na dvorišču... :D :D
In pa seveda za pasje piškotke! :)

Tisa Gaja je pa res pravi cuker... kako je ta otrok priden - neverjetno! :-*

V glavnem Nina in Črt vsa čast, kako vse lepo vidva speljeta - super sta!!! 8) :-*
In hvala vsem za prekrasno družbo - prav vsi ste super! :) :-*

Moje fotke bodo kmalu v albumu. Brez cenzure, kot ponavadi.  :P
O Majchy - komaj čakam! 8)

Lp
Tina in Taj

Neyka

• Novofundlanci so zakon!!
  • Pesjanar
  • Neon say: BU
Odgovori #324 : 24 Junij 2007, 20:54:08
Oh ja že vidim kako ste uživali  :-* Meni na žalost ni zneslo prit, se pa fuuul veselim fotk! In naslednjega piknika  :P

telo medveda omiljeno gibčnostjo tjulnja; vesele in iskrive oči delfina ter srce, ki je bilo tako mehko, tako zvesto in tako polno ljubezni, kot je bilo lahko le srce novofundlandca!

http://myneon.webs.com
http://neyka-neon.moj-album.com

Lenny

• *
Odgovori #325 : 24 Junij 2007, 21:11:40
Ja...kot so že ostali povedali  :P Bilo je super  :-* :o Hvala vsem za druzbo in Nini in Črtu za super organizacijo  :)

Super je bila tudi pasja družba  8) le naša je bla glasna (kot vedno)...ampak smo se navadili  >:D Nekateri so splavali, nekateri preizkusili ovire...drugi pa čakali, da bo kaj padlo z žara  >:D hehe...važno, da smo se zabavali vsi in je dan minil kot bi mignil  ;D

Slikic je pri meni zelo (bolj) malo  ::) bomo počakali na druge  ;) Imeli smo super piknik in komaj čakam jesenskega  :o

Lp,
Ema & (zmatrana) Lenny >:D

ninci

• Odvisnik št.1
  • Administrator
  • Cloto
Odgovori #326 : 24 Junij 2007, 21:22:53
Aja da ne pozabim peciva so bila super in Kast likerček  :-|~ :-|~ M|my sicer ni bila prisotna je pa poslala pehtranovo potico in jo če bo tole prebrala lepo prosimo za recept ;)

Lp nina

Majchy

• ° Žleht kot pes °
  • Super Pesjanar
  • *love dogs*
Odgovori #327 : 24 Junij 2007, 21:33:17
Fotke se nalagajo v mojalbum.com. [čeprav zeloooo počasi... ::)]

Par fotk za pokušino.  :P

LP, Maja

Taj

• Super Pesjanar
  • - Berni Taj -
Odgovori #328 : 24 Junij 2007, 21:35:28
Joj naš Tajček... :D kako so se vsi lepo naštimali za fotkanje... :-* Taj pa.. ah ja... :D

ninci

• Odvisnik št.1
  • Administrator
  • Cloto
Odgovori #329 : 24 Junij 2007, 21:41:52
Joj naš Tajček... :D kako so se vsi lepo naštimali za fotkanje... :-* Taj pa.. ah ja... :D

Ja na moje veliko začudenje je celo brihta ostala na prostoru, sploh glede na to, da sva čakanje na prostoru komaj začeli delat. Pomoje je bila tako utrujena, da tud vstat ni mogla :D

Lp nina