mičkena novička

zoe · 120646

T.M.T

• njufi rulz
  • Pesjanar
  • Moj "mali" prijatelj
Odgovori #150 : 08 Junij 2007, 19:55:21
Ma kake cukraste face dela...pazte se vrtca...bo pri 4h letih prišla domov "mami jaz mam pa enga fantka,se bova poročila" :P :-*

Prijatelji so tisti,ki ravnajo z nami,kot da smo najdragocenejši.Najbližji so nam,najbolj razumejo kaj nam pomeni življenje.Do nas čutijo tisto,kar čutimo sami.Z nami so povezani v zmagoslavju in nesreči.Premagujejo uroke naše osamljenosti.

Lp,Tjaša - http://tjasa-ron.moj-album.com/

Tecka

• Mali Pesjanar
  • **
  • večinoma blond
Odgovori #151 : 08 Junij 2007, 20:22:24
To se zna zgodit že prej (če sklepam po mojmu) :P. Res je cortik mala :-*
lp
T.

8)

MIŠA

• Pod Lupo
  • *
  • Mastino Napoletano
Odgovori #152 : 08 Junij 2007, 20:48:10
;D ;D

En osvajalski pogled

.... ali ko zrastem bo oči rabil cel trop corsotov, da bo odganjal fante :P >:D ;D

Lp nina

Korziči bodo premalo ( glede na lepoto učkov in dolžino osvajalskega nasmeha). Bo potrebno kar najeti našo pasjo trdnjavo mastinčkov ali dogic al pa nabavit kakšnega mastina, da bo vedno pri roki  :P ;D

Naše mastinčice so mi zmeraj bolj podobne, vedno manj ubogajo mojega moža!
Moj Zoro ima krokodilčke v očeh, vražičke v repu in angelčke v srčku.
Mopsi očarajo s svojo karizmo, šarmom in humorjem do te mere, da se z lahkoto zaljubiš v njih.

Majchy

• ° Žleht kot pes °
  • Super Pesjanar
  • *love dogs*
Odgovori #153 : 08 Junij 2007, 20:49:29
Kakšen cukr je mala!  :o :-*

Hahahaha,...tale nasvet Miše bo kar taprav.  ;)

LP, Maja

SPLETNA STRAN: http://www.majchy.com
PORTFOLIO: http://www.majarokavec.com

aska

• Pravi Pesjanar
  • AM Aska
Odgovori #154 : 08 Junij 2007, 21:03:50
Mala je res pravi cukerček :o

irenchy

• irena&rondo
  • Mali Pesjanar
  • **
Odgovori #155 : 08 Junij 2007, 22:13:59
mala je zakon. fu je luškana :-* :-* :-*.sej če bo kriza pa jo lahko dasta v varstvo k Action. bo čuvala kot, da je njeno. ;D

DOGS ARE NOT OUR WHOLE LIFE, BUT THEY MAKE OUR LIVES WHOLE!
Roger Caras

ninci

• Odvisnik št.1
  • Administrator
  • Cloto
Odgovori #156 : 13 Junij 2007, 08:20:34
Tamalčka ima res takšne poglede, da dol padeš!  :o :-* Tiste njene velike modre okice te tako podrobno gledajo...  :D Fenomenalna je!  :-* Mi je celo uspelo zadnjič iz nje spraviti nasmešek.  ;) :o No ja, medtem ko je oči urejal posledice "cirkusa", ki smo ga uspeli narediti v slabi minuti :-[   ::)

Veš kaj... jaz sem slišala, da sta se pri tebi imela čist fajn, tako da ne vem o kakem cirkusu govoriš :P

Korziči bodo premalo ( glede na lepoto učkov in dolžino osvajalskega nasmeha). Bo potrebno kar najeti našo pasjo trdnjavo mastinčkov ali dogic al pa nabavit kakšnega mastina, da bo vedno pri roki  :P ;D

Uh Miša... se pravi ko bodo najbolj kritična leta jo lahko kar k tebi na "počitnice" pošljeva?  >:D :P

Lp nina

malena3

• Gost
Odgovori #157 : 13 Junij 2007, 12:39:02
Pozno  :-[, ampak ČESTITKE TUDI OD MENE!

MIŠA

• Pod Lupo
  • *
  • Mastino Napoletano
Odgovori #158 : 13 Junij 2007, 14:25:32
Uh Miša... se pravi ko bodo najbolj kritična leta jo lahko kar k tebi na "počitnice" pošljeva?  >:D :P

Komot! Ko bo tamala prišla v tista kritična leta, bomo tudi v naši pasji trdnjavi imeli že kakšnega mastina več, kot danes  :o, tako, da bo zavahtana, tako kot se šika.

Samo, potem bosta imela drug problem: če se tamala zaljubi v naše mastino gubice in ne bo hotela več domov....koliko preživnine nam pripada  :P

Missa

Mopsi očarajo s svojo karizmo, šarmom in humorjem do te mere, da se z lahkoto zaljubiš v njih.

ninci

• Odvisnik št.1
  • Administrator
  • Cloto
Odgovori #159 : 13 Junij 2007, 14:32:19
Citiraj

Samo, potem bosta imela drug problem: če se tamala zaljubi v naše mastino gubice in ne bo hotela več domov....koliko preživnine nam pripada  :P

Missa

Ah kaka preživnina... bo lupla krompir pa posodo pomivala, pa mastine crkljala, a ni to dovolj? :P

majcek

• *
  • Maks pa ima zelo zelo košat rep :D
Odgovori #160 : 14 Junij 2007, 22:24:41
joj kaj je luškana drugih besed ne najdem :-* :-* :-*

je tvoja ljubezen je tvoja sreča je tebi vse, želiš si da nikoli ne umre.

LP, ***MAJA***

MIŠA

• Pod Lupo
  • *
  • Mastino Napoletano
Odgovori #161 : 15 Junij 2007, 08:23:23
 >:(, veš kaj, ninci  >:( taka lepotička pa že ne bo za pestrno pri nas >:(

Tako kot naše čokoladke bo tudi ona scrkljana princeska   ;D Jo bomo čuvali in pazili in imeli radi, da ne bo hotela več nazaj domov. :P Potem pa imaš nov problem: kako priti do nje in jo odpeljati domov mimo vseh tistih mastinčkov in mastinov, pa dog in dogic in... 8)

Težka bo, če se boš z mastinarji pogajala  ;D

Missa

lorry

• Vzreditelj
  • *
  • imejte radi svoje žival'ce
Odgovori #162 : 18 Junij 2007, 10:25:09
Oh! Se vidi, da sem premalo na forumu. Šele zdaj sem opazila tole krasno novico.  :-[
Vseeno pa iskrene čestitke! Tamala je pravi srček!  :-* Zdaj vam pa gotovo ni dolgčas doma.  :D

petrca

• Pesjanar
  • BC Buffy in Gia & muca Suki
Odgovori #163 : 19 Junij 2007, 10:06:49
Tamala je res prava lepotička. Sem jo od daleč uspela vidt na CAC Hrušica. Ko sem bila v ringu, ste se mimo sprehodili. Drugač bi vas prišla mal pocukat  :o ;)

Agnes

• Šema
  • *
Odgovori #164 : 19 Junij 2007, 22:07:40
Koncno sem spoznala Tiska; meckala je sicer nisem, ker je polovico 'randija' zavzemalo

drugo polovico pa

Detece ima odlicno pljucno kapaciteto, starosti primerno razvite glasilke in vse na svojem mestu. Ocena: zelo perspektivno :)

Komaj pa cakamo, da jo premeckamo.

Los je car.

*nastya_lony*

• *
  • uživam pasje življenje...
Odgovori #165 : 21 Junij 2007, 00:45:38
iiii kak je mala luštna..Ta bo orng magnet za fante :P..Na tej zadnji fotki je tko cartkana..Koš  :-* zanjo...

Lp,  ;)

Kast

• *
Odgovori #166 : 21 Junij 2007, 08:50:17
Daj nehi, taka kot je na teh fotkah si najbrž mamica želi, da bi bila čimmanjkrat...vsaj na ta drugi... a ne?!  :P

ninci

• Odvisnik št.1
  • Administrator
  • Cloto
Odgovori #167 : 02 Julij 2007, 22:23:01
iiii kak je mala luštna..Ta bo orng magnet za fante :P..Na tej zadnji fotki je tko cartkana..Koš  :-* zanjo...

Lp,  ;)
Daj nehi, taka kot je na teh fotkah si najbrž mamica želi, da bi bila čimmanjkrat...vsaj na ta drugi... a ne?!  :P

Za informacijo, da bosta vedeli... najlepša je ko spi :P 8) >:D

Drugače pa ko bo velika bo plesalka: http://www.youtube.com/watch?v=sgy3puiHLiE   :D :D (poglejte njeno roko na začetku videa, bogi otrok se že zdaj za glavo drži, ker živi v taki familiji :D)

Lp nina

Alya

• Pesjanar
Odgovori #168 : 03 Julij 2007, 08:35:44
Iiiiiiiiii!
Za informacijo, da bosta vedeli... najlepša je ko spi :P 8) >:D

Drugače pa ko bo velika bo plesalka: http://www.youtube.com/watch?v=sgy3puiHLiE   :D :D (poglejte njeno roko na začetku videa, bogi otrok se že zdaj za glavo drži, ker živi v taki familiji :D)

Lp nina

Hehe :D Mah kaj je boga,v super familiji živi! :) ;D

T.M.T

• njufi rulz
  • Pesjanar
  • Moj "mali" prijatelj
Odgovori #169 : 03 Julij 2007, 10:08:43
Oprosti  izgleda kot bi vsak čas bruhala ob takšni muski :P ;D.
Luštkanoooooooooo

Prijatelji so tisti,ki ravnajo z nami,kot da smo najdragocenejši.Najbližji so nam,najbolj razumejo kaj nam pomeni življenje.Do nas čutijo tisto,kar čutimo sami.Z nami so povezani v zmagoslavju in nesreči.Premagujejo uroke naše osamljenosti.

Lp,Tjaša - http://tjasa-ron.moj-album.com/

ninci

• Odvisnik št.1
  • Administrator
  • Cloto
Odgovori #170 : 06 Julij 2007, 12:15:49
Sem se odločala ali dat temo v arhiv ali ne... pa sem se raje odločila da dodam dve fotki, da boste spremljali kako pesjanarski otrok raste :P

Lp nina

Satin

• *
  • When wilderness calls...
Odgovori #171 : 06 Julij 2007, 12:18:34
Mami s čim si jo pa na drugi slikici tak strašila, drugače pa mala je pravi cuker, pa učke mi ma ful hude take velike ko 5 kovačev :o, drugače pa luštne fotke :)

ninci

• Odvisnik št.1
  • Administrator
  • Cloto
Odgovori #172 : 06 Julij 2007, 12:24:03
Mami s čim si jo pa na drugi slikici tak strašila, drugače pa mala je pravi cuker, pa učke mi ma ful hude take velike ko 5 kovačev :o, drugače pa luštne fotke :)

A ti zgleda prestrašena? :o To se ona pogovarja, pa jezik kaže pa... potem pa ujameš trenutek, da celo rata fotka in ne zmazek. Ja oči ima pa res :o ponavadi sploh zvečer tik pred spanjem (tudi tole je bilo slikano preden je šla spat) gleda kot čuk, da sploh nimaš srca, da bi jo v posteljo nesel ::)

Lp nina

Satin

• *
  • When wilderness calls...
Odgovori #173 : 06 Julij 2007, 12:31:33
Ne ne, bolj uni nedolžno začudeni pogled Kaj jaz... mami pa pravi če navmo copatk pospravil jih bo muca copatarica vzela, mala že obvlada ... Pa mala je ful pridna, na pesjanarskem pikniku ful šundra, mala pa k pravi profi me nič ne moti :-* :o

Uno ne k vidiš da še komaj oči drži odprte ampak ne bi ga še "žurali", to je blo za mojga brata značilno, pol je pa k je bil malo starejši v najbolj čudnih pozah počival, pa še premaknit ga nisi smel ker pol je blo konc miru in gremo jovo na novo :o :D ::)

cacy

• *
  • Bode, Lin, Arriel in Dreamy
Odgovori #174 : 06 Julij 2007, 12:38:57
Ja tamala je res pridna in luštna za pojest :-*
Sm bla tudi jst presenečena na pikniku kok je bla pridna. Faca je pa tud, tko k mami in oči :D
Tamale se bo treba bat ko bo velika (in oči jo bo mogu čuvat dobr :P) ;D

ninci

• Odvisnik št.1
  • Administrator
  • Cloto
Odgovori #175 : 18 Julij 2007, 11:51:51
"Jst sm pa čist očitova"  8)

Mami je pa smotana ker me non stop slika, da že kr škilast gledam ::)

Kast

• *
Odgovori #176 : 18 Julij 2007, 12:02:26
iiiiiiiiiiii, kolk je luštna  :-*

btw ... pa tudi tisto na krožniku ni slabo  ::)

ninci

• Odvisnik št.1
  • Administrator
  • Cloto
Odgovori #177 : 18 Julij 2007, 12:09:53
btw ... pa tudi tisto na krožniku ni slabo  ::)

To si je tudi Tisa mislila, ko je zraven gledala kako Črt je, je vsak košček pršuta posebi spremljala ko ga je nesel v usta, pomoje bo pršutarka ko bo velika :D Dudo ji bomo pa že zdej začel namakat v tvoj liker, (kar ga je še ostalo), da se navadi ;)

Lp nina

petrca

• Pesjanar
  • BC Buffy in Gia & muca Suki
Odgovori #178 : 18 Julij 2007, 12:57:30
Kako hitro raste :o
Še mal, pa jo boste lovili okol  :D.

zoe

• Moderator
Odgovori #179 : 18 Julij 2007, 13:28:42
Bo mogla it mala malo k meni v šolo, da se nauči, da je pršut fuj ;D

Je pa ful luštna :-*

"Get over your hill and see what you find there, with grace in your heart and flowers in your hair"