Rina, hvala za tolažbo

! Saj bo bolje...Ni bil njegov dan..in "puberteta ga matra". Saj veš fantje so bolj težavni glede odraščanja...Mačo sindrom

...
Ampak kako je to odvisno od enega samca do drugega.....S Pârisom nisem imela nobenega problema...bil je coolski baby in je še coolski sedaj...Frosty je pa bolj MAČO MAN varjanta. Dominanten in teritorjale...pravi ovarški pes

Poleg tega bi ga morala peljati jaz v ring ker je zelo navezan name in mi zaupa...
Pogoji so bili pa grozni...zlasti to da ni bilo tepiha...in nekaj je motilo veliko psov na steni..Tudi iz drugih ringo, ki so bili ob zidi so se pritoževali...Škoda, ker v takih pogojih se nekateri psi zlasti škoto težko LEPO pokažejo...
Zaradi tega sem pisala predsednici našega kluba in jo prosila, da poskusi zagotoviti boljši ring za Specialko...Zadnjič je bil ring tik ob oknih in je motilo veliko psov...sploh niso hoteli teči v krogu...kakor včerja v Celju...
Rina! Samo ti in Val sta zakon...coolska in usklajena... Slike niso uspele vse je megleno...Samo ena od TATEČNEGA.... Uživajte! GG