Pa sva doma

Bilo je zanimivo, predvsem za Nalo. Sicer ji pa to, da mora bit pri miru in poslušat tud slučajno ni jasno, sploh če je okoli nje še nekaj psov. Še nikoli ni bila toliko časa s toliko psi in je bila čist zmedena. Non stop je hotla nekaj noret in se igrat z drugimi psi, lajala je in vlekla. Sicer res ne morem od nje pričakovat da je že prvič prava perla. To da zna nekaj trikcev še zdaleč ne pomeni, da je socializiran pes, kar je moj cilj šolanja.
Sicer pa ima Nala kar nekaj sošolk in sošolcev, s katerimi se bo še bolj spoznala v prihodnjih srečanjih. Takoj pa se je poštekala z gladkodlakim prinašalcem. Na ostale je malo lajala, z drugimi se je hotla non stop igrat. Mislim, da se res pozna, da ne potroši vse svoje energije zaradi streilizacije, ker ji ne pustim da divja okoli. Ona ima drugač ene 2x dnevno eno obdobje parih minut, ko je tako podvijana da misliš da se bo polomila cela ker toliko divja in skače, nori čist utrgana. In to se je mislm da dons tam dogajal hehe. Jo bom drugič mal zmatrala, predno greva v šolo:D
Sicer pa smo dobili nekaj osnovnih napotkov predvsem glede opreme, potem pa smo se učili igro psa in lastnika. Sem zvedela kar nekaj novih informacij, predvsem pa to, da so tele naše igrače ki smo zanje odšteli pol premoženja prav nič vredne in da jih moramo dati stran. Zdej se bo Nala igrala samo s temi, ki jih bo uporabljala v šoli. In to je en mehek aport (ki ga nimava kljub vsem možnim stvarem, ki jih ima ona doma) in žogico, katero bomo mogli tud še kupit. Tudi nagradice, ki jih uporabljava zdaj niso priporočene (mava kot neke male piškotke), naj pa bi imeli predvsem mehke stvari. Torej mehke priboljške, salamo, sir, karkoli takega.
Srečanja bojo 2x tedensko pozno popoldan in upam, da bo Nali všeč kar bomo delali. Jst se veselim vseh novih izzivov in znanj.
Za konec pa še slikca naše nagajivke predno sva šli od doma z mojo rutko iz prvega razreda, na kateri je verjameš ali ne narisan pes