Nala - zlata prinašalka

Bela stella · 115146

Taj

• Super Pesjanar
  • - Berni Taj -
Odgovori #420 : 18 September 2007, 22:29:37
Iiiiiiiiiii kok je lepa!!! :o :o :o

Tako bi pa tudi jaz imela. :o Ko jo bom imela namen kupiti, ti sporočim, pa če boš res tako dobra pa mi jo zrihtala, bom ful vesela!!! ;D

Azu

• Duck Tolling
  • Pravi Pesjanar
  • The Red Dogs
Odgovori #421 : 19 September 2007, 07:37:18
Moje prinašalke pa v 95% primerov, ko je mokra sploh ni potrebno obrisat, ker je v parih minutah že čisto suha. Edinokrat, ko jo je potrebno obrisati je, ko jo celo stuširam in se nama kam mudi (pe še takrat nimam veliko dela z brisanjem).
Če jo že moram brisat uporabim kakšno staro brisačo, s katero se na koncu tudi cufava. ::)

Laetus Canis - Varstvo psov v Ljubljani

Felix qui potuit rerum cognoscere causas.
(Vergil)

Bela stella

• *
Odgovori #422 : 23 September 2007, 12:39:10
Nali, Rivi in Bisi ter vsem ostalim bratcom in sestricam čestitke za 6 mesecev       

*sara*

• *
Odgovori #423 : 23 September 2007, 14:32:26
Vse najnaj tudi od naju z Rivo   :-*  :-*  :-*  :-*   :-*  :-* ( za vsak mesec enga  ;))

...Hey babe, take a walk on the wild side...
...http://goldenhandling.webs.com...

Alya

• Pesjanar
Odgovori #424 : 23 September 2007, 15:13:56
Tudi od nas vse naj naj! :) :-*

Lp Alja

polonči

• *
  • *-moja banda-*
Odgovori #425 : 23 September 2007, 21:48:07
vse naj naj :-*

:)

Ovcka

• *
  • ..: Cosmo :..
Odgovori #426 : 23 September 2007, 21:52:35
Opa, 6 mesecev!! Rastete, rastete  :o Vse najboljse vsem trem!!!  :-* :-* :-*

Living is Easy with Eyes Closed

Hoiker's Cosmic Adventure
Moj album

Bela stella

• *
Odgovori #427 : 23 September 2007, 22:46:10
Hvala vsem  :-* :-* :-*

Še današnje slikice:

Taj

• Super Pesjanar
  • - Berni Taj -
Odgovori #428 : 26 September 2007, 19:22:15
Joj lepotička... kako je že velika! :o :)

Bela stella

• *
Odgovori #429 : 26 September 2007, 20:08:30
Rastemo pa res hitro :D

Danes smo šli s šolo plavat. So noreli po vodi kot nori, mi smo se pa zelo nasmejali. Ker je jasno vse naokoli polnoooo blata, sem lahko čisto vse kar sem mela na sebi vrgla v pralni stroj, če bi se dalo dati noter še Nalo bi pa še to naredila  :D Babnca je bla tko svinjska da sem jasno mogla še njo skopat. Zdej je pa spet tko čista in mehka kot medvedek. Hvalabogu da imamo tisto super vpojno brisačko, da je res takoj suha. Na žalost pa nimam nobenih slik, ker jasno nisem mela nobenga časa slikat, si pa sploh ne upam pomislit kakšen bi bil fotoaparat tam. Smo bili pa vsi res kot pujsi  ;D

*sara*

• *
Odgovori #430 : 27 September 2007, 17:20:31
Ja, kako se jim u vodi zđira pa vemo tudi pri nas :D :D ampak žal mi nimamo nobenega psa ki bi si upal iti v vodo kaj več kot s sprednjimi tačkami tako da mi v vodi uživamo sami. Glede slikanja pa najbolje da koga pelješ s sabo in slika, saj ti nevem če boš lahko kaj naredila tako da bo fotoaparat še vedno cel (vsaj pri nas je tako da po vsakem krogu priteče k meni in me vso zmoči )  ;) .
Kako pa drugače v šoli, imate veliko skupino, inštruktorji?

Bela stella

• *
Odgovori #431 : 27 September 2007, 18:53:43
Pri nas so šli vsi v vodo, cela skupina in so skupaj tok noreli da smo se samo smejali in uživali še mi zraven.

V šoli je sicer super, jst zelo rada hodim, Nala pa tudi. Se mi zdi da sva res veliko odnesli, sploh kar se socializacije tiče. Všeč mi je da delamo mogoče malo drugače kot ostale šole. Nikoli se nismo učili nekih trikov ampak bistvene stvari - navezava vodnika na psa in odpoklic. Preko tega vse. Sicer smo pa že proti koncu, v drugem tednu oktobra imamo zaključek.

V skupini nas je drugače 7, inštruktorica je super. Všeč mi je ker smo lahko naročili nekaj super stvari v šoli + hrano dost ceneje in večje žaklje. Nadaljevanje šolanja pa bo spomladi.

Kako gre pa vam?

LeA :)

• *
  • Nall
Odgovori #432 : 27 September 2007, 22:30:32

Hehe,mi imamo tudi tazgale surferčka,samo v manjši izvedbi :D .Drugače pa super barve povodec in ovratnica  8)
Aja pa vse naj naj za 6 mesecev.Nall je pa ravno za 6 mesecev in 1 dan starejši  8) (če gledamo Nallov datum 22.7.)

Lp LeA&Nalč

Pred vami je ljubezen,zavita v kepo dlak.*

Bela stella

• *
Odgovori #433 : 28 September 2007, 10:59:49
Hehe pa še podobni imeni imata :D:D
Jst tudo Nalo kličem na sto načinov med njimi Nalko, Nalki, Nali ipd :D

Tale surferček je pa tko revež, ker mu je "morski" pes čist zglodu surf haha. Ni tok kvalitetna igrača oz bomo tko rekl - naša zverina ima močne zobe.

• *
  • Nall
Odgovori #434 : 28 September 2007, 19:25:33
Jaz pa Nalla kdaj Nalika ;D
Naš surfer se pa še drži,imamo pa tudi surferskega mačkona 8)
Aja,kje sta pa kupili Identifikacijski obesek(od Rogza)? A v Zooticu?

Lp Lea&Nall

Bela stella

• *
Odgovori #435 : 28 September 2007, 20:57:20
Ja v Zooticu jih imajo. Men je zelo všeč, tak malo drugačen je. Malo moraš biti sicer previden ko ga daješ skupaj, ker se potem tega ne da več ločit. Ampak se splača potrudit, ker je lepo potem. Koliko stane se pa sploh ne morem spomnit, vem samo, da sploh ni poceni  :-\

Nala zna zdej nov trik, ki se meni zelo dopade haha. Pokleknem k njej in ji rečem: Kdo je šef? In ona da svojo tačko na moje noge  :D :D :D Tko da sem jst šef, Nala dobi pa priboljšek :D

Bela stella

• *
Odgovori #436 : 01 Oktober 2007, 19:32:53
Čas teče in danes teden imamo že zadnje srečanje v mali šoli. Ta teden bomo šli čez vse vaje, da vidimo kako izgleda izpit. Sploh ne dvomim, da nam ne bo vsem uspelo :D Smo kar dobra skupina, vsaj vaditeljica nas hvali :D Sicer pa pojma nimam kako bi brez razstavne vrvice in hrenovk. Te dve stvari sta najboljši prijateljici pri učenju naše male zverine, ki je za moje pojme zelo lepo napredovala v času šolanja in jasno še bo. Si sploh ne predstavljam, da ne bi hodile v šolo, ker sva se naučili zares veliko.

• *
  • Nall
Odgovori #437 : 01 Oktober 2007, 20:34:06
Ooo potem imaš pa doma že poslušnoo babnico :D !
A to bosta naredili izpit osnovne poslušnosti?
Midva z Nallom sva ga že opravila in ne se nič bat je še kar lahek.A mora tudi kakšne trikce pokazat na izpitu(tačko,obrat ali karkoli)?Katere?
Lp.

Bela stella

• *
Odgovori #438 : 01 Oktober 2007, 20:40:07
Naredili bova izpit male šole ;)
Ne vem točno kaj vse bova morali pokazat, najbrž to kar smo se učili ves čas. Plus vsak od nas mora pač pokazat nekaj, kar bo pripravil s svojim psom za ostale. Tukaj pride v poštev karkoli. Midve bova pokazali nekaj trikov, to bo to.

*sara*

• *
Odgovori #439 : 02 Oktober 2007, 06:32:53
 Aha....da je tudi konec male šole izpit pa nisem vedela. Poročajte kako zgleda da nova midve že mal prej vedele  :P . Kaj pa za naprej? Boste še hodile v šolo, kakšen šport, poslušnost, reševanje?

Bela stella

• *
Odgovori #440 : 02 Oktober 2007, 14:15:37
Mislim da je tole z izpitom pri vsaki šoli malo drugače, ker se na iziptu dela kar se pač učiš v celotnem času šolanja. Vem pa, da so programi različni. Bom vse sporočila in povedala kako bo izgledal izpit ;)

Za naprej trenutno ne bova delali nič, ker se pri Orfu šolanja nadaljujejo šele spomladi ko bova nadaljevali  - naslednjo stopnjo.

Ovcka

• *
Odgovori #441 : 02 Oktober 2007, 17:38:45
Bela stella mi lahko mogoce zaupas kako si zadovoljna s KD Orf? Pocasi izbiram klub, kamor bi sla spomladi na priprave za PNZ, pa mi je to drustvo ze takoj padlo v oci..

Drugace pa veliko srece na "izpitu". Prepricana sem, da se bosta enkratno odrezali  ;)

Moj album

Bela stella

• *
Odgovori #442 : 02 Oktober 2007, 19:44:59
Ovcka jst sem zelo zadovoljna s to šolo. Obe vaditeljici sta super ženski z veliko izkušenjam. Zelo rada hodim v šolo, tuki tako po uri ali kadarkoli se lahko pogovoriš vse sorte karkoli te zanima glede pasjega sveta, vedno pomagata in svetujeta. Ti zelo priporočam to šolo, tudi mi2 sigurno tukaj ostaneva za nadaljne šolanje. Všeč mi je tudi to, da so malo bolj usmerjeni v retriverje in ne sprejemajo raznih ovčarjev ipd pasem.

Bela stella

• *
Odgovori #443 : 08 Oktober 2007, 18:59:47
Z veseljem sporočam, da je Nala naredila izpit male šole  . Potekalo je vse tekoče, bili sva pohvaljeni za delo, navezavo psa na vodnika, motivacijo in na koncu predstavo - trikci :D Sem zelo zelo vesela, Nala pa prijetno zmatrana.

Naša šola Orf nam je poleg priznanja, nekaj slik in kapic podarila še nekaj ur šolanja, ki ga bomo kar naprej nadaljevali še 14 dni. 20. oktobra pa se bomo vsi skupaj predstavili pred Mr Petom. Tam bomo prikazali kaj se dogaja v naši šoli, pokazali kaj naši kužki znajo, potekala pa naj bi tudi modna revija njihovih izdelkov iz butika.

Taj

• Super Pesjanar
  • - Berni Taj -
Odgovori #444 : 08 Oktober 2007, 19:28:04
Čestitke!!! :o  8)

Bela stella

• *
Odgovori #445 : 08 Oktober 2007, 19:32:11
Hvala Taj  :-*

• *
  • Nall
Odgovori #446 : 08 Oktober 2007, 20:25:07
Čestitke šolarki Nali!! 8)
Nall ji pošilja pet  :-* .

Rinchy

• Moderator
Odgovori #447 : 08 Oktober 2007, 20:27:53
Čestitam za opravljeno malo šolo  :)

Varstvo in sprehajanje psov
www.varstvopsov.si

aska

• Pravi Pesjanar
  • AM Aska
Odgovori #448 : 08 Oktober 2007, 20:31:20
Čestitke za opravljeno malo šolo :)

Ovcka

• *
Odgovori #449 : 09 Oktober 2007, 08:53:26
Cestitke se od naju dveh!  ;)

Btw, zadnjic sem potem poslala mail na KD Orf, pa se nisem dobila odgovora. Kaj ves, a sploh kaj cekirajo maile?

Lp..

Moj album