Spet sta dva dneva okoli, čas leti kot strela. Sploh ne vem kako hitro se dan obrne

Nala je vedno bolj pridna na svoje pridne trenutke seveda, ko je pa hudiček je pa res sam za po rit

Pridno nam ruva razne rastlinice in papca korenine, zemljo itd. Ker je deževno je polžev vse preveč naokoli, tako da moram stalno zraven nje gledat, kaj bo dala v usta. Sicer pa je pravi srček. V pesjaki je tiho kot miška, se igra in zabava po svoje, ali pa pošteno naspi. Zadnje dni ima prav taka ornk spanja čez dan, po 2 uri ipd, potem nori kako uro in spet pade dol za 2 hehe. Je pa dobila spet nove igračke, živalski svet (iz tiste "kolekcije" kot je njena hobotnica) me je čist obsedel. Komaj sem se branla, da sem samo 2 kupila. Res so hude!
Danes pa je bila Nala na svojem prvem izletu z avtom. Dopoldan sva šli na drug konec Lj k mojemu fantu. V avtu (boxu) je bila zeloooo pridna, sem pričakovala da bo vsaj cvilila če ne lajala, pa nič. Me je spet presenetila. Tam se je čisto razživela, veselo napadala njihovo mačko haha, se igrala in potem tudi ornk zaspala kot top. Smo jo prestavlali, malo drezali pa nič. Samo spala je

Mami od fanta je čist navdušena nad njo, ji je tudi eno luškano igračko kupila in se skoz z njo igrala. Komaj že čaka, da se Nala spet vrne na obisk. Sem vidla, da bo mami super varuška, da lahko midva kam vmes pobegneva kot sva tudi danes.
Ko se je princeska naspala smo odšli malo na en kratek sprehod. Glede na to, da se je povodca v zadnjih dneh kar otepala, je bilo danes čisto drugače. Pred mano je tekla in norela, prevohala vse okoli, in bila čisto razigrana. Spet novo presenečenje z njene strani. Zgleda le ne bo tako zelo hudo

Še slikce...
1) Dokaz, da gre Atlas 100 v Punto

2) Z novo igračko in mokro bučo
3) Pridna na povodcu
4) Še ena pozerska
5) Tkole hodiva