Ja to poznam, kuža se ne spomni kaj je 3 minute nazaj naredil narobe. Lahko ga okregaš takrat ko to dela, kasneje pa ne. Sem si prebrala kar nekaj stvari glede vzgoje, nekaj jih uporabljam, ampak sej veš kako je, sproti se učimo. Hvala za nasvete, zares so dobrodošli!
Sej govorim tukaj, kot da nisem nikoli imela psa. Imeli smo prej dva in sicer najprej nemškega ovčarja, kasneje pa zlato prinašalko, ki smo jo dali uspavati 20. marca pri njenih skoraj 10 letih. Vendar ko je bila ona mladiček, sem bila jaz skoraj da še "otrok" (13 let) oz se ravno ne spomnim vseh teh zadev. Sedaj smo se na novo lotili stvari čisto drugače, tako da se še učimo. Se pa strinjam, da je zelo pomembno kako že mladička učiš določenih stvari, ker to velja potem za celo življenje.
zoe ja sem opazla da na uno preprogo s cufki tud pali, pa dekco imamo eno tud tako ji je tudi všeč. Ja vem da bo pestro, po eni strani mi je tok zelo luškano bitjece, po drugi strani se pa veselim, da bo malo zrasla in se bomo lahko veliko stvari naučili in marsikam šli.