Nala - zlata prinašalka

Bela stella · 115426

Bela stella

• *
Odgovori #300 : 07 Avgust 2007, 19:08:29
Danes smo se pa malo bolj skopali in umili še s šamponom :D Nala ni imela nič proti, rada ima vodo ni kej ;)

Pa še ena, to mi je tok simpatično ko tkole učke zapre in melje svoj plen :D

*sara*

• *
Odgovori #301 : 09 Avgust 2007, 17:50:56
Hojla!

Ko je mokra pa je pol manjša ne :D. Drugače pa zelo lepe slikce.

...Hey babe, take a walk on the wild side...
...http://goldenhandling.webs.com...

kala,runo,bella

• *
Odgovori #302 : 09 Avgust 2007, 18:17:15
Aho!

Punca je pa že precej zrasla, se razvija v pravo lepotico  :-*

Lp
Ana

Bela stella

• *
Odgovori #303 : 09 Avgust 2007, 19:38:32
Hojla!

Ko je mokra pa je pol manjša ne :D. Drugače pa zelo lepe slikce.

Haha ja ja točno tko. Zgleda k ena miška :)

kala, runo, bella hvala  :-*

Bela stella

• *
Odgovori #304 : 18 Avgust 2007, 16:57:19
Da se spet malo oglasim tukaj ;)

Novega kaj dosti ni, le to, da je Nala vsak dan težja hehe. Punca je že ornk zrastla, zobki so skoraj že vsi na svojem mestu, grize pa še vedno vse kar ji pride naproti.

Kar se hrane tiče-poje čisto vse kar smo ji do zdaj dal. Najbolj se ji pa trga če ji pokažem palčko polnozrnatega grisina. Za tisto bi se total cela prodala  :D Ima pa rada tudi vse ostalo, tko da ni čudno da tko lepo raste.

Hodimo tudi na sprehode "v gmajno", kjer je dama odvezana in se prav lepo podi naokoli, tudi vedno pride nazaj ko jo pokličem. Uživa sto na uro, vsak ki pride k nam na obisk pravi, da se ta pes pršu k ta pravi hiši  :) Tud jst tko mislim.

Bela stella

• *
Odgovori #305 : 21 Avgust 2007, 11:26:07
Jutri zjutraj držite vsi tačke, ker gre Nala na sterilizacijo. Upam, da bo vse kot treba ;)

V ponedeljek pa imava že prvo srečanje v mali šoli. Obiskovale bova KD Orf.

Taj

• Super Pesjanar
  • - Berni Taj -
Odgovori #306 : 21 Avgust 2007, 14:02:14
Bomo držali pesti in tačke za Nalo!!! :-* :-* :-*

Ovcka

• *
  • ..: Cosmo :..
Odgovori #307 : 21 Avgust 2007, 15:07:06
Tudi midva drziva pesti in tacke za Nalo! Pa zeliva ji cimhitrejse okrevanje!  :-*

Living is Easy with Eyes Closed

Hoiker's Cosmic Adventure
Moj album

Bela stella

• *
Odgovori #308 : 21 Avgust 2007, 15:46:02
Hvala, hvala, Nala vsem pošilja nazaj ljupčke, čeprav se revi niti sanja ne kam gre jutri  :-\ Sj mi je kr mal grozno, sam tuki zmaga razum, to je treba nardit pa fertik.
Bom poročala kako je bilo in kaj se dogaja z nami ;)

polonči

• *
  • *-moja banda-*
Odgovori #309 : 21 Avgust 2007, 18:16:36
Tudi mi bomo držali pesti in tačke za Nalo!! :-* :-* :-*

:)

MUNDUS

• *
  • Mond & Isis
Odgovori #310 : 21 Avgust 2007, 18:26:02
Jutri držimo pesti in tačke ;)     Pa saj bo sigurno vse v redu.

Helena in Mond

zoe

• Moderator
Odgovori #311 : 21 Avgust 2007, 23:25:24
Tudi mi bomo mislili na Nalo :-*

"Get over your hill and see what you find there, with grace in your heart and flowers in your hair"

Bela stella

• *
Odgovori #312 : 22 Avgust 2007, 09:20:38
Hvala vsem ki mislite na mojo kosmatinko. Trenutno je ravno na mizi  :'(

AAAAAAAaaa ravno mi je telefon pozvonil - je klical veterinar, ki jo je operiral. Vse je potekalo tako kot je treba, baje da se Nala že zbuja z narkoze  :o jupiiii. Sedaj bo tam še nekaj časa, da se popolnoma zbudi in dobi popolno pooperacijsko nego, infuzijo itd. Okoli 12h moram poklicat, če jo pridem lahko že iskat. Sicer pa so na 300 kosmatih res zelo prijazni, ni slabega občutka da psa pustiš kar nekje.

Še slikco kaj bo dobila

Taj

• Super Pesjanar
  • - Berni Taj -
Odgovori #313 : 22 Avgust 2007, 09:24:27
Super je slišat, da je Nala ok in da je vse potekalo brez zapletov!!! ;D 8)

Pa kako lepe igračke si ji kupila!!! WAW! :o :)

Bela stella

• *
Odgovori #314 : 22 Avgust 2007, 09:29:43
Upam da bo tudi v naslednjih dneh vse ok. Se mi je pa kr zvalil kamen s srca k je rekel, da je vse ok.

Igračke, ma dj komaj sem se zadržala da nisem kupila vsaj še ene. Tegale Air Konga sem mela že dolgo v mislih, pa sem ga končno kupila. Upam da bo upravičil svojo ceno  :D

Dekca je oprana, tepih za na Comforta je svež, igračke so oprane in dišeče, še po tleh posesam pa smo prpravljeni, da jo crkljam par dni.

pika*

• Gost
Odgovori #315 : 22 Avgust 2007, 10:09:12
Bela Stella, samo en manjši nasvetek. Res je, da bo punca še vsa "zadeta" in se bo verjetno še malo opotekala kot da bi bila pijana vendar ti svetujem, da kljub temu, da bo omotična, pošivana, da bo verjetno malo jokcala, ne skoči za vsak jokec k njej in jo crkljat, ker verjemi punca bo tole svojo operacijo tudi izkoristila v svoj prid, verjemi, da je brihtna 100 na uro in bo hitro ugotovila, da ti za vsak njen jokec, tudi če ji nič ni priskočiš k njej in jo crkljaš.
Seveda se strinjam, da jo malo pocrkljaj predvsem pa, se ravnaj kot ti bodo rekli na kliniki, konec koncev sem jaz pristaš malo večje pazljivosti pri čistoči in naprezanju, da s tem preprečim možnost večjih nadaljnih komplikacij.
Verjemi, da bo vse ok, kakšen dan mogoče dva bo taka bolj slaba, vendar verjemi, da bo hitro spet ok in taka kot je bila še včeraj.

Polupčkaj jo še v mojem imenu :-*

Bela stella

• *
Odgovori #316 : 22 Avgust 2007, 10:14:21
Hvala pika*, upam da ne bom pretiravala s crkljanjem :D Malo jo pa sigurno bom. Sicer so mi pa tudi svetovali da se probamo čim bolj normalno obnašat, tudi večkrat na dan za 10 minutk ven na sprehod, da bo šla lulat itd. Pač ne sme noret, pa bit odvezana, rana ne sme bit mokra, tko da bo več časa kar lepo noter. Se bo že zabavala, malo z mano, malo pa s svojim novim okrasjem-ovratnikom hehe.

pika*

• Gost
Odgovori #317 : 22 Avgust 2007, 10:20:41
Hahaha, mislim, da boš imela tudi ti zabavo ko boš poslušala BUM, TRESK, BAM, ko se bo Nala zaletavala z ovratnikom, najhujše je sredi noči, ko te ropot dobesedno vrže pokonci, ker med trdim spanjem ti res ni jasno kaj bi ta ropot lahko bil  :D
Da pa ne bo Nali preveč dolgčas notri, pa se magar pojdita žogico podajat po tleh, učit trikce kot so, da  se z nosom dotakne česa ali pa s tačko (seveda ne taprvi dan), verjemi, da se ji bo kar "sfrtajčkalo", ker ne bo vedela kam s svojo energijo zato si vzemi čas in jo zaposli s trikci  ;D

Drugače pa, verjemi, da bo čez 14 dni vse ok  :P Uživajta

Bela stella

• *
Odgovori #318 : 22 Avgust 2007, 10:22:24
Šele čez 14? Sem mislila, da bo kej prej že bolje.

V ponedeljek greva na prvo srečanje v šolo, to se tok veselim kt da svojga otroka peljem v šolo  :D No da ne preskakujem vsega, najprej tole lepo čez damo.

Bom kej pol poročala ko bova doma ;)

Ovcka

• *
  • ..: Cosmo :..
Odgovori #319 : 22 Avgust 2007, 10:40:56
Me veseli, da je uredu prestala operacijo. Priporocam se pa za kaksno slikco z ovratnikom  :P

:-* :-* :-* Nali!

Lp..

Living is Easy with Eyes Closed

Hoiker's Cosmic Adventure
Moj album

pika*

• Gost
Odgovori #320 : 22 Avgust 2007, 10:58:05
Mi smo dali šive ven pol 12 dneh, ne bom trdila, da bo pri vas enako. Vendar živ, razigran in pripravljen za akcijo je bil tako ali tako že naslednji dan, vendar mu nismo smeli pustit, da se napreza  ;D

Bela stella

• *
Odgovori #321 : 22 Avgust 2007, 11:02:08
Men se prejle rekli da se šivi odstranijo 7-10 dni po sterilizaciji. Pa tudi rana je baje majhna. No sej-bom poročala kasneje če bom še kaj zvedela ;)

pika*

• Gost
Odgovori #322 : 22 Avgust 2007, 12:43:48
Kako se drži Nala?

Bela stella

• *
Odgovori #323 : 22 Avgust 2007, 12:45:31
Zdele grem po njo ;)

pika*

• Gost
Odgovori #324 : 22 Avgust 2007, 12:46:44
Jeeej, poročaj kako se drži. No, tako ali tako bo večino časa spala. Prilepi nam kakšno slikico, ko bo imela "lavor" na glavi.  :-*

Bela stella

• *
Odgovori #325 : 22 Avgust 2007, 13:52:09
Pa sva doma. Lepo so poskrbeli zanjo, vse je šlo normalno brez komplikacij. Revčka je kar malo zadeta, tko da se je parkirala sredi dnevne in spi. Kako se hodi z ovratnikom ji res še ni jasno na žalost, ampak ji bo ker ga mora imeti gor 10 dni, takrat bomo tudi šive ven pobral.
Dobile sva tudi tablete proti bolečinam in antibiotike. Zdej pa naj se prične okrevanje ;)

Slikce kmalu ;)

Bela stella

• *
Odgovori #326 : 22 Avgust 2007, 19:48:09
Pa je prvih nekaj ur za nami. Nekaj jih je prespala, sicer bi pa kar rada malo naokol bluzila. Zaenkrat se mi zdi da je kar lepo prenesla vse skupaj. Cvilila je samo prvih 5minut, zdej pa je kar lepo pridna. Malo je bila tudi zunaj, zdele pa je spet začelo deževat, tko da smo notri. Ravno je spet zaspala. Jedla bo čez kako urico, upam da bo imela apetit. Malo je sicer bruhala, ampak še to vse skup nič, ker je bil želodček prazen. Vidite pa lahko goli trebušček, na otip je taka kot kitajski goli pes  :D  Pa še slikce ;)

MUNDUS

• *
  • Mond & Isis
Odgovori #327 : 22 Avgust 2007, 20:00:45
Bela stella - super da je z Nalo vse v redu. Je pa res prav čudno videti tisto pobrito mesto, kajne. Pa kar nekaj časa potem dlaka raste nazaj. Vsaj meni se pri mojem Mondu tako zdi, ko so ga aprila operirali za killo. Še sedaj je tam precej krajša dlaka, ampak vztrajno raste počasi.

LP
Helena

Bela stella

• *
Odgovori #328 : 22 Avgust 2007, 20:02:26
Meni je samo važno da je ok, dlaka bo pa že zrastla nazaj ;)

pika*

• Gost
Odgovori #329 : 22 Avgust 2007, 20:16:14
Joj corta mala bolančkana, kok je corti, tisti pogled, ko je vsa bogica, ko jo šivčki zategujejo vendar ji v očeh piše da se ne da  :D Ko bi ji kar 10€ podaril, ko tako lepo gleda in si verjetno misli "zakaj me mučite, kaj ste mi to naredili, boli me"
Na taci so ji pa veliko dlake pobrili (ali pa samo zgleda tako veliko) ker naš je imel samo centimeter x centimeter pobrito.
Kakorkoli že, slikce so super, Nala pa se bo tudi kmalu "spravila v red" in verjemi tako hitro bo minilo 10 dni, kot bi mignil in še hitreje bo potem bežal čas ko bo vse to za vami in se boste te operacije spominjali le še kot neko nujo, ki je bila potreba in nikdar več ne bo  :D
Lepo in predvsem mirno noč vam želim  :-*