Nala - zlata prinašalka

Bela stella · 115175

pika*

• Gost
Odgovori #360 : 28 Avgust 2007, 18:37:48
Hahaha, pazi, da ti ne bo v torbici še kaj prostora ostalo in boš kdaj kar Nalo notri zbasala.  :P :D Hecam se. Ja res je potrebno nositi malo manj kot ruzak okrog pasu za vse zadeve, ki jih potrebuješ pri šolanju. Pa kljub temu, da imaš ogromno torbico, da notri spraviš slona in pol, še vedno ti zmanjka prostora in kaj vtakneš še v žep.  ;D

Sedaj pa grem pogledat video, ga še nisem uspela.
lp

pika*

• Gost
Odgovori #361 : 28 Avgust 2007, 18:42:28
O faconarka mala ej...matr je dobra. Ampak muc si pa misli: "kaj boš ti men najedala in zamano vohljala", hahaha ;D

Zakon filmček!

Bela stella

• *
Odgovori #362 : 28 Avgust 2007, 18:53:26
Hvala ;) Sam da ti je všeč. Ah take z mačkom bi lahko posnela čist vsak dan, ker od prvega dne naprej ni nič drugač :D Nala jo res non stop lovi, mačka pa tud izziva in se zanalašč ustavla, da jo ja ujame in se pol mal klofata.

Taj

• Super Pesjanar
  • - Berni Taj -
Odgovori #363 : 28 Avgust 2007, 19:12:28
Waaaa kako je luškana, pravi cuker... :o takole na videu vsa ta njena očarljivost še bolj pride do izraza! :-*
 Pa kako je dobra, ko lovi muco! :D

Trikci vama pa grejo... kaj je že takrat vse znala... me prav zanima koliko znata že sedaj! :o 8)
Dobri sta - ni kaj! ;D 8)

Pa pričakujem čim več videov v prihodnje! ;)

Za Nalo od Taja... :-* :-* :-*

Lp
Tina

Bela stella

• *
Odgovori #364 : 28 Avgust 2007, 19:19:03
Hvala, Taju nazaj  :-* :-* :-*

Trikcov zna že nekaj več, en dan se moram spravit vse skupaj posnet pa nardit neki tazga. Je dost simpl programček sam malo sem se mogla poglobit.

Videi pa bojo, brez skrbi ;)

*sara*

• *
Odgovori #365 : 28 Avgust 2007, 21:10:22
Nala je pa res en profi že  :D . Je videt kako rada dela (podobno kot njena sestrica). Kar tako naprej!  ;D

...Hey babe, take a walk on the wild side...
...http://goldenhandling.webs.com...

Bela stella

• *
Odgovori #366 : 28 Avgust 2007, 21:12:17
*sara* tole vse je staro že ulala, sej sem napisala da je to vse ko je bila stara 2 meseca in 22 dni (14.6.07), do zdej zna že več ;) To bomo tud še kej pokazali, nič bat. Samo sem začela na začetku :D

Florinca

• Mali Pesjanar
  • **
Odgovori #367 : 29 Avgust 2007, 08:51:25
Se strinjam s Taj, šele na videu pride njena simpatičnost do izraza. Mačka je pa zelo tolerantna.

Kristinca & Florinca

Bela stella

• *
Odgovori #368 : 01 September 2007, 12:32:46
Danes smo dali šive ven, rana je zelo lepo zaceljena, vse je bilo res brez ene težavice. Tako da kar se tega tiče vse pohvale v 300 kosmatih in vsem, ki tam delajo. Sem vprašala tudi za zobe, ima vse stalne, pravilen ugriz, skratka vse štima. Zdej bo naša mula končno lahko malo bolj divjala naokoli in potrošla tist njen višek energije, ki ji je nagajal v zadnjih dneh :D

Taj

• Super Pesjanar
  • - Berni Taj -
Odgovori #369 : 01 September 2007, 23:18:14
O super! :o Samo, da je to za vama!  :)

Pa za Nalo  :-* :-* :-* od mene in Taja - ker je bila tako pridna in pogumna punca! ;D 8)

Bela stella

• *
Odgovori #370 : 02 September 2007, 12:19:43
Taj hvala za vse poljupčke, Nala pošilja nazaj ;)

Ker želim, da ima Nala čimveč stika z drugimi psi, sem jo včeraj peljala na obisk k moji mami, ki ima belgijskega ovčarja. Oli je skoraj še enkrat večji od Nale hehe. Drugače se mi zdi že tako velika, ob njemu je pa zgledala pravi mladiček :D Malo sta se prevohala, prelizala, potem pa se je Oli odloču da bi on od Nale kaj več kot le pozdrav, pa sva mogle it stran haha. Mama je totalno nora na pse in mačke, itak je Nali dala najboljši kos mesa, ki ga je imela pri sebi, tamala je pa potem za njo hodila kot da je bog in jo prosjačila s tistimi učki da je bila prav smešna.

Po kosilu sva jo s sestrco končno odpeljali na zaslužen pravi sprehod, kjer se ji je tako utrgal da jo je bilo prav užitek gledat. Divjala je tako, da sem mislila, da bo samo sebe razčetverila  :D Jasno je našla vse blatne luže in se metala po njih, da je na koncu zgledala kot pujs. Ampak si je zaslužila. Vmes sva še malo povadili šolske zadeve, odpoklic obvlada, igro pa tako tako. Plen hoče samo zase in mi ga sploh ne spusti. Zgleda bo treba zamenjat priboljške  :)

Trenutno pa je na "mini eno dnevnih počitnicah" pri fantu. Sem jo napokala kot mejhnga otroka vse kar rabi in sta šla malo naokoli po mestu itd. Proti večeru jo grem pa iskat. Tud men paše kak dan "dopusta" :D Skratka uživamo kot se le da ;)

Taj

• Super Pesjanar
  • - Berni Taj -
Odgovori #371 : 02 September 2007, 14:04:06
Iiiiii kako uživata vidve! ;D

Trenutno pa je na "mini eno dnevnih počitnicah" pri fantu. Sem jo napokala kot mejhnga otroka vse kar rabi in sta šla malo naokoli po mestu itd. Proti večeru jo grem pa iskat. Tud men paše kak dan "dopusta" :D Skratka uživamo kot se le da ;)
Ja potem si pa ista kot jaz, ko greva s Tajem do fanta imam celo skoraj potovalno torbo njegovih stvari s seboj - dekce, igračke, flexi, povodec, ovratnica, brisačke, priboljške, kaj za grickat, glavnike in še in še... :D

Bela stella

• *
Odgovori #372 : 02 September 2007, 14:20:56
Ja tko nekak haha. Nala ima prav svojo torbo, z Miki miško  :D Jah je treba, hrano, igrače, priboljške, povodec, vrečke za drekce, flaško z vodo itd. Pa je najbolj vržt v torbo pa je :D

Baje se mata super, itak da jo voz okol pa se kaže z njo haha. Sem mu prej rekla, da bom predno gre en list napopala na njegovo majco, na katermu bo pisal: Sem zaseden, ženske stran  :D :D Jah ni kej, tip z lušnim psom je magnet :D To vse punce vemo  :-[

Taj

• Super Pesjanar
  • - Berni Taj -
Odgovori #373 : 02 September 2007, 14:34:23
Ja Taj ima tudi svojo torbo, ki je v bistvu tista športna potovalka! :D

Baje se mata super, itak da jo voz okol pa se kaže z njo haha. Sem mu prej rekla, da bom predno gre en list napopala na njegovo majco, na katermu bo pisal: Sem zaseden, ženske stran :D :D Jah ni kej, tip z lušnim psom je magnet :D To vse punce vemo  :-[
Joj si dobra!!! :o :D :D :D

Bela stella

• *
Odgovori #374 : 02 September 2007, 20:00:36
Jah Tina tko je, sej veš ;)

No pa sva doma. Nala je bila baje cel dan tako pridna, da so pri mojmu fascinirani kako pridnega psa imam. Seveda noben ne vidi, kakšen lump zna bit tudi doma, ampak dobro  :D

Malo smo se igrali, končno smo odkril nekaj odkrogle oblike, kar ima Nala rada. Namreč njej žogice ne predstavljajo nič posebnega, ampak bejzbol žogca je pa terna :D Je nenormalno norela za njo, jo prinašala in ti jo vrgla pred noge. Malo smo šli še na sprehod, srečali veliiiko psov, se malo poigrali in evo zdaj sva doma. Mislim, da je jasno, da Nala spi na fertik :D

Pa še eno vprašanje, za tiste, ki imate Moj album. Kako se da manjše slikce (thumbnail) tukaj, da ne lepim samo teh ogromnih?

Taj

• Super Pesjanar
  • - Berni Taj -
Odgovori #375 : 02 September 2007, 22:19:40
Dobiš ZS glede slikc! ;) :)

Bela stella

• *
Odgovori #376 : 02 September 2007, 22:59:00
Evo Tina, uspelo ;) Hvala ti še 1x!

Torej še nekaj današnjih slik ;)

Taj

• Super Pesjanar
  • - Berni Taj -
Odgovori #377 : 02 September 2007, 23:03:23
Supeeer! 8) Ni za kaj! ;)

Fuuuul luštne slikce! :) :-*

Bela stella

• *
Odgovori #378 : 02 September 2007, 23:21:56
Hvala ;) Tok mi je luštno s tole malo zverinico, da ni za povedat. Ko je ni bilo cel dan doma, mi je bilo tako čudno. Pa sem itak vedla da je v najboljših rokah in vse, samo kar nek čuden občutek je. Karkoli sem delala sem non stop zraven ja zdele grem pogledat če Nala še spi oz. kaj dela itd. Prav smešno kako smo res "naštelani" nekako vse se vrti okoli naših kosmatih kep. Ko pomislim, da bom šla kmalu v službo me kar malo stisne. Ampak tako pač je, bomo vse ostale trenutke preživeli skupaj  :)

Taj

• Super Pesjanar
  • - Berni Taj -
Odgovori #379 : 02 September 2007, 23:25:43
Ja res je luštno z našimi kosmatinčki. :) Te čisto prevzamejo. Pri meni je tudi Taj center dogajanja - vse kar se dogaja mora biti Taj z mano in tudi meni je čudno, ko ga ni ob meni. Najbolje se počutim, če ga imam ob sebi. :)

Bela stella

• *
Odgovori #380 : 02 September 2007, 23:29:38
Super je, ker nam naši kosmatinci tako zelo polepšajo dneve. Sploh če si kdaj sam in ti dela družbo. Midve z Nalo se kar skupaj uleževa na comforta in se imava tako zelo luštno, se pocrkljava in uživava. Res so krasne živalice :D

Bela stella

• *
Odgovori #381 : 05 September 2007, 13:55:11
Danes nas čaka že četrti obisk v šoli. Upam da se bo Nala kaj bolje odrezala, namreč gospodična misli, da je v šoli glavna. Ko doma delava vaje jih lepo naredi, sodeluje pri vseh zelo lepo. Ko pokaževa predvsem igro v šoli mi ga pa sračka in namesto da bi plen prinesla meni v zameno za priboljšek, uide v vrsto svojih sošolcev in vsakemu posebaj pokaže kaj ima. Upam da bomo to čimprej rešili in da bo mlada dama dojela, da tam ni ona glavna in da so si s sošolci enakovredni. Sicer je pa vsakič bolje, tako da sploh ne dvomim da bomo vse zrihtal kot je treba. V šoli sem naročila tudi razstavno vrvico, da se bova malo lažje učili poleg ipd in piščalko.

Danes je vsaj malo boljše vreme, da smo lahko malo več zunaj. Ko pa sva notri, se je treba zabavat na vse načine. Kosmatinka je neskončno zadovoljna če ima med zobmi lahko takle polenček :D

pika*

• Gost
Odgovori #382 : 05 September 2007, 13:56:56
Hahaha, Neža, ali imaš ti to psa ali glodalca??? Mah, saj naš je bil isti, smo imeli v začetnem obdobju tudi eno goro lesa v stanovanju  ;D

Lubadarka Nala  :D

Bela stella

• *
Odgovori #383 : 05 September 2007, 14:06:00
Haha ja sam resno se sprašujem kaj je ona :D Les ima res rada, takole poleno ji daš in ga punca v kakem tednu znuca do konca :D Jasno opildke popapca haha. Čist zabavno. Imamo zunaj kamin in pod njem zložena taka polena, ko zmanjka ve kam si ga gre lahko iskat  ;D

*sara*

• *
Odgovori #384 : 05 September 2007, 14:06:29
Les je zaklon   :D . Je tudi pri nas podobno, pa storži tudi  ;)

...Hey babe, take a walk on the wild side...
...http://goldenhandling.webs.com...

Bela stella

• *
Odgovori #385 : 05 September 2007, 14:11:50
Les v vseh oblikah, taka polena, palčke, storži vse gre v promet :D Kaj čmo sploh igrače kupovat haha. Sem pa tud zelo zreducirala igrača zdej odkar sva v šoli in se mi tud zdi prav to. Ponavadi ima eno igračo na voljo in se z njo zabava, ko se ne ji pač vzamem. Prej je vse ležalo okoli.
Sicer se pa šele zdaj vidi katere igrače so res kvalitetne in katere ne, ker ima Nala prave močne zobe in zgrize vse zelo hitro. Najbolj se obnesejo plišaste igrače iz Zootica (opica, žaba, hobotnica), pa jih perem v pralnem stroju pa so še kar lepe. Je res da tud vsake tok vzamem šivanko pa malo zašijem da ne bi šlo prehitro v franže, ampak se kar držijo.

Bela stella

• *
Odgovori #386 : 06 September 2007, 22:21:06
Dva nova videa sestavljena iz Nalinih fotk od male kepe pa do danes ;)

Video 1 in Video 2 ;)

aska

• Pravi Pesjanar
  • AM Aska
Odgovori #387 : 06 September 2007, 22:35:10
Luštna filmčka :) Kaj pa kaj v šolo bosta sedaj, ko so se tečaji že začeli jesenski tečaji, kaj šli?

lp

Bela stella

• *
Odgovori #388 : 06 September 2007, 22:37:41
aska hvala ;)

v šolo pa že hodiva, sem pisala tudi o tem ;) Hodiva v malo šolo v Orf. Do sedaj smo imeli 4 srečanja. Vse kar se učimo pridno vadiva doma in nama kar gre. Sicer pa Nala v šoli tudi malo nagaja :D

aska

• Pravi Pesjanar
  • AM Aska
Odgovori #389 : 06 September 2007, 22:39:56
Lepo pridni :) Sej bo sčasoma ti manj nagajala :). Malce pa ti še mora, da ti ni preveč dolgčas ;) :P Lepo pridne bodita :)

lp