Taj hvala za vse poljupčke, Nala pošilja nazaj
Ker želim, da ima Nala čimveč stika z drugimi psi, sem jo včeraj peljala na obisk k moji mami, ki ima belgijskega ovčarja. Oli je skoraj še enkrat večji od Nale hehe. Drugače se mi zdi že tako velika, ob njemu je pa zgledala pravi mladiček

Malo sta se prevohala, prelizala, potem pa se je Oli odloču da bi on od Nale kaj več kot le pozdrav, pa sva mogle it stran haha. Mama je totalno nora na pse in mačke, itak je Nali dala najboljši kos mesa, ki ga je imela pri sebi, tamala je pa potem za njo hodila kot da je bog in jo prosjačila s tistimi učki da je bila prav smešna.
Po kosilu sva jo s sestrco končno odpeljali na zaslužen pravi sprehod, kjer se ji je tako utrgal da jo je bilo prav užitek gledat. Divjala je tako, da sem mislila, da bo samo sebe razčetverila

Jasno je našla vse blatne luže in se metala po njih, da je na koncu zgledala kot pujs. Ampak si je zaslužila. Vmes sva še malo povadili šolske zadeve, odpoklic obvlada, igro pa tako tako. Plen hoče samo zase in mi ga sploh ne spusti. Zgleda bo treba zamenjat priboljške

Trenutno pa je na "mini eno dnevnih počitnicah" pri fantu. Sem jo napokala kot mejhnga otroka vse kar rabi in sta šla malo naokoli po mestu itd. Proti večeru jo grem pa iskat. Tud men paše kak dan "dopusta"

Skratka uživamo kot se le da