Da se spet malo oglasim v tej temi

Šolanje gre dalje, vedno bolje nama gre. Čeprav imam na trenutke še vedno občutke da ima Nala dobesedno mravljinčke v riti, ker non stop neki miga in je kar polna energije - na koncu pa je tako lepo utrujena. Učimo se vsakič kaj novega in sedaj sem šele dobro videla kaj pomeni šolanje kot tako. Po pravici mi momentalno triki ne pomenijo prav nič, osredotočam se na igro, odpoklic, hojo ob vrvici in take življenjske stvari, katere želim da najprej osvoji. Za trikce bo časa še pa še.
Sicer so naši dnevi totalno polni z raznimi obveznostmi in jasno tudi z malo pobalinko. Dvakrat na sprehod, ponavljanje šolskih vaj, igranje, počivanje, hrana itd ne vem niti kdaj se nama dan obrne. Zvečer padeva obe v postlo čist fertik.
Novega je še to, da sem si doma izborila, da Nala lahko spi v hiši. Odkar je bila sterilizirana ves čas spi že noter, se pravi že skoraj 1 mesec. Je res, da ima zunaj res ornk pesjak, vendar jst sem tok vzljubila to malo pošast, da me kar srce boli da grem jst zvečer spat v toplo postlco, ona pa ven. Tako da zdej kraljuje v dnevni, pridna je tako da sama ne morem verjet. Celo noč prespi na Comfortu ali ob njem na dekci. Ni mi lepšega kot to, da zjutraj pridem k nje in se me vsa zaspana tko smešno gleda in čaka da jo celo prečoham z vseh strani hehe. Čez dan ko nas ni, pa je v pesjaku.
Toliko od naju, kakšna slikca pa še pride v kratkem

Grem počivat, Nala pa zdele raven mene tko lepo spi in zraven smrči