Ja danes sem se zavedla, da če se mislim vsakič tkole sekirat ne bom preživela teh nekaj mesecev. Avtoriteta je šla 2 m pod zemljo pod vse tiste krtine, ki mi jih Nala na sprehodu skoplje.
Edino to še - mi da kdo kak dober nasvet kako je recimo s sprehodi. Ali naj jo imam ves čas privezano recimo na zelo dolgem štriku (8m), ali naj jo normalno odvezujem kot sem jo prej - samo tukaj je problem, ker ne pusti da jo privežem in mi skače tik pred mojim rokam, ker je 3x hitrejša od mene. Potem se loviva kot v kaki risanki, prav vidim jo kako se mi smeje, meni pa iz ušes ven piha. In potem itak ona ve da če jo bom ujela, jo bom privezala, zato se mi še dodatno ne pusti. Samo imet jo ves sprehod na 1.20 m vrvici pa ne morem, nimam srca. Tako ali tako pa nikamor ne prideva na sprehodu, ker se ona zapič v nek predel in potem itak nikamor noče it. Pa se res trudim, sabo ves čas nosim njen ljubi aport, pa vedno imam ene 3 palice v rokah, tudi žogico imam itd. Ali pa če jo ignoriram je čisto enako. Po možnosti mi oddirja še dlje aj aj aj.