No pa smo tudi mi doživeli svoj prvi sneg. Nali se je čist utrgal hehe. Sicer res da ni bilo snega dejansko da bi se kepali, daleč od tega. Samo padal pa je z neba in za Nalo je bilo to nekaj novega. Je bilo zabavno in luštno gledat malo zverino, ki se je metala v zrak in lovile snežinke hehe. Slikic na žalost nimam, ker smo imeli drugega dela dovolj

Sploh potem ko smo prišli s sprehoda, ker je bilo na njej več blata in vode, kot je na tleh hehe.
Jasno pa ne mine teden da ne bi našle neke nove težave. Vedno znova se pojavi nekaj novega. Sedaj smo s hrano vse porihtali, lepo vse poje, ker je očitno dojela da drugega ni. Na sprehodu ni nobenih težav je privezana na dolgem štriku, tudi spustim jo da se res zleta pa spet nazaj privežem itd. Imamo pa naslednji problem (no počutim se ravno tako kot da samo jamram jaoo). Zunaj so temperature jasno kar padle, naša Nala pa ves čas preživi zunaj v zunanjem delu pesjaka na deki. V kočo sploh noče it in imam občutek da jo zunaj zebe. Sicer se uleže na deko, se zvije v klobčič, ampak v kočico pa nikakor noče. Pa ima notri postlano kot v postelji, igračke ji dajem not, danes sem ji celo zavezala slastno kost tako, da jo lahko grize samo v koči, ampak ona je zunaj. Jasno me skrbi, da se bo prehladila. Kako naj jo navadim da bo hodila ležat v kočico? Vsakodnevno ji pokažem da je koča super, ji mečem noter priboljške, gre lepo noter, se uleže ampak ko grem stran gre takoj ven. Je pa res, da na kočo ni bila navajena od vsega začetka in da čez noč spi v hiši z nami. Kaj naj naredimo?