Nala - zlata prinašalka

Bela stella · 115304

*sara*

• *
Odgovori #540 : 16 November 2007, 17:22:01
Nalo že rije torej...pri nas pa imamo zdaj ravno neko intelektualsko obdobje zadnje 2 tedna...upam da še nekaj časa ostane. Vama pa želimo, da veše puberteta čimprej mine  ;)
Drugače pa pri nas na sprehodih najbolj pali, da jo 1x pokličem ko vidim da sliši in se potem obrnem stran alpa se odpravim v drugo smer, potem vedno zalaufa in se usede predme, če pa jo kličem non stop pa ve da nima za kaj skrbet ker sem še tam in to samo izkorišča  ::) , če se pa zapodim za njo je zabava sploh popolna  8) .

...Hey babe, take a walk on the wild side...
...http://goldenhandling.webs.com...

Bela stella

• *
Odgovori #541 : 18 November 2007, 19:13:50
No pa smo tudi mi doživeli svoj prvi sneg. Nali se je čist utrgal hehe. Sicer res da ni bilo snega dejansko da bi se kepali, daleč od tega. Samo padal pa je z neba in za Nalo je bilo to nekaj novega. Je bilo zabavno in luštno gledat malo zverino, ki se je metala v zrak in lovile snežinke hehe. Slikic na žalost nimam, ker smo imeli drugega dela dovolj :D Sploh potem ko smo prišli s sprehoda, ker je bilo na njej več blata in vode, kot je na tleh hehe.

Jasno pa ne mine teden da ne bi našle neke nove težave. Vedno znova se pojavi nekaj novega. Sedaj smo s hrano vse porihtali, lepo vse poje, ker je očitno dojela da drugega ni. Na sprehodu ni nobenih težav je privezana na dolgem štriku, tudi spustim jo da se res zleta pa spet nazaj privežem itd. Imamo pa naslednji problem (no počutim se ravno tako kot da samo jamram jaoo). Zunaj so temperature jasno kar padle, naša Nala pa ves čas preživi zunaj v zunanjem delu pesjaka na deki. V kočo sploh noče it in imam občutek da jo zunaj zebe. Sicer se uleže na deko, se zvije v klobčič, ampak v kočico pa nikakor noče. Pa ima notri postlano kot v postelji, igračke ji dajem not, danes sem ji celo zavezala slastno kost tako, da jo lahko grize samo v koči, ampak ona je zunaj. Jasno me skrbi, da se bo prehladila. Kako naj jo navadim da bo hodila ležat v kočico? Vsakodnevno ji pokažem da je koča super, ji mečem noter priboljške, gre lepo noter, se uleže ampak ko grem stran gre takoj ven. Je pa res, da na kočo ni bila navajena od vsega začetka in da čez noč spi v hiši z nami. Kaj naj naredimo?

polonči

• *
  • *-moja banda-*
Odgovori #542 : 18 November 2007, 19:22:48
No tudi naš Runo kar ni in ni hotel v kočo! :-\ Pa sem mu tak kot ti metala igračke not, pa priboljške...itd. in ni palilo. No in sedaj ko so temperature padle sem ga kar en dan dobila v koči lepo na svoji dekici in on je spal kot kralj ::) ;) Na hrbtu in z nogami u zrak... jaz pa sem bila že trdno prepričana, da on koče ne bo uporabljal in pika...Tako, da dokler stopinje res niso tooolk nizke, da bi ji lahko kaj bilo (seveda se lahko prehladi tudi sedaj in znajo biti prehladi zeelo nadležni :-\) jo pusti in mogoče bo sama skapirala, da ji bo v koči topleje...potem pa bo treba mal drugače to narest...pa poglej kaj ji lahko ne bi bilo všeč v tistem zaprtem prostoru (mogoče ji kaj ne paše...) Aja pa tisto dekco, na kateri sedaj spi odzuni ji daj v kočo, tko da odzuni ne bo imela ničesar! ;)

No upam, da sem ti kaj pomagala :) ???

Pa :-* pripopej Nali na gobček in ji povej, da ji pravim, da ji bo bolje v svoji kočici! ;D

:)

Bela stella

• *
Odgovori #543 : 18 November 2007, 22:24:12
polonči hvala za nasvet ;) Tole z dekico sem tudi jaz že razmišljala, bom tudi to poskusla. Upam da bo dojela, da je v kočici bolje kot zunaj. Res ne bi rada da stakne kak prehlad.

Jah sej v tem je problem ker je koča tam notri. Tako mi je žal da smo jo dali tja noter, še ven je ne moremo postaviti, ker je tako velika. Zbili smo jo namreč v tistem prostoru, ker je vhod v ta prostor premajhen. Najraje bi jo sesula, preuredila da bo manjša in jo postavila ven. Najbrž ji ni všeč ker se tam notri nič ne dogaja. Zunaj lahko okol gleda in opazuje kaj se dogaja. Malo bomo še poskušali če se bo slučajno kaj premislila in začela hodit noter, sicer bomo morali narediti drugače. Nič se ne topli, samo še slabše bo  :-\

Bela stella

• *
Odgovori #544 : 24 November 2007, 23:57:54
Naša zverinica je včeraj dopolnila 8 mesecev jeee.
Mislim da smo zdaj kar počasi zrastli do svoje velikosti, težka je pa že res kar veliko. Nekaj čez 27kg. Jo kar težko dam v avto, sploh kadar se gospodična spomni da bi raje malo nagajala hehe. V zadnjem času je dobila tako lepo dlako, takoooo mehko in košato da jo kličem kar medvedek. Zvečer se skupaj stiskava, čez dan noriva, plašiva srnice, loviva miške po poljih, se greva gozdarje in napadava vse kar je leseno hehe, skratka imamo se res super. Moram nas še malo poslikat ;)

*sara*

• *
Odgovori #545 : 27 November 2007, 15:34:21
Hojla
Tudi mi smo zamenjali dlako..sem prav vesela da je konec tega izpadanja  ::). Ste mal pridobili na kilaži vidim, fajn no..upam da pa se to nebo nadaljevalo v nedogled, saj te res začne hrbet bolet  :). Kašno slikco pa le še prpopajte  ;)
 :-* :-* od puhaste Rive za puhasto Nalo  :D

Bela stella

• *
Odgovori #546 : 10 December 2007, 17:18:43
Hej vsem skupaj!
Ja, prav grozna sem da nič sem ne pišem. Sem tok okupirana zadnje čase, da pozabim na pol stvari. Imamo se luštno, uživamo in čakamo kaj nam bo božiček prinesel. Že dolgo pa obljubljam kako slikco in končno ena ;)

Bela stella

• *
Odgovori #547 : 20 December 2007, 19:58:02
Dragi forumaši in vaši kosmatinkoti!

Ker prihaja najlepši del leta, vam midve z Nalo želiva ogromno zdravja, pasjih užitkov in veliko smeha!

ursa

• Mali Pesjanar
  • **
Odgovori #548 : 22 December 2007, 09:14:18
waww :o :o :o zelo lepa čestitka ;) ;D :D :)
v katerem progrmu si jo pa naredila? ;) :P

A dog is the only thing on earth that loves you more than you love yourself.  [~Josh Billing]

Bela stella

• *
Odgovori #549 : 22 December 2007, 13:29:44
Hvala ursa, narejeno je v PhotoShopu ;)

Alya

• Pesjanar
Odgovori #550 : 22 December 2007, 13:33:48
Super čestitka bela stella! :o

Bela stella

• *
Odgovori #551 : 22 December 2007, 13:40:38
Hvala Alya ;)

silver

• *
Odgovori #552 : 22 December 2007, 14:28:47
Res lepa čestitka  :-*

Kaj pa ozadje kje si ga našla  ???

LeA :)

• *
  • Nall
Odgovori #553 : 22 December 2007, 14:31:31
Bella Stella super čestitka! Kako si pa dodala te okraske,kateri način si uporabila?
Pa prejšna slikica je tudi prekrasna! Ima Nala na slikici slučajno plašček?

Pred vami je ljubezen,zavita v kepo dlak.*

Bela stella

• *
Odgovori #554 : 22 December 2007, 17:10:01
Ozadje sem našla na netu, iskala sem pa pod novoletnimi ozadji za namizje računalnika ;) Pa sem tole našla in se je vse lepo poklapalo.

LeA - ja na uni slikici ima palerinco, ki sem ji jo kupila za deževne dni ;)

*sara*

• *
Odgovori #555 : 23 December 2007, 18:32:43
Hojla..se nismo že dolgo slišali nič  :).
Lepa čestitka, lepa Nala. In vi njabrš ste že dočakale prvi sneg ne?
Aja, pa vse najnaj za 9 mesecev od sestrice Rive (se tudi tebi zdi kot da bi jo včeraj dobila? :o  :o )

Bela stella

• *
Odgovori #556 : 23 December 2007, 19:55:59
sara komaj se dohajam, toliko se mi dogaja v zadnjem času - drugače povedano - sem v službi. Tko da je čas postal čisto drugačna vrednota in organizacija je bistvena. Tko da praktično nič časa ne preživim na računalniku in toliko več pri drugih stvareh.
Vse najboljše tudi Rivi za 9 mesecev  :-* Ja raje ne govori, sploh ne vem kdaj je minil ta čas, po drugi strani se mi pa zdi, da je Nala z nami že nekaj let. Nepogrešljiva je! Ravno prejle sem zavila darila, ki jih bo jutri pustil božiček pod smrekico za Nalo. Zgleda je bila res pridna :D:D

Bela stella

• *
Odgovori #557 : 11 Januar 2008, 15:15:04
Po dolgem času spet odpiram pesjanarski forum in vidim da je res veliko novega. Oglašam se malo v Nalini temi da povem kako sva.
Mala pesjanka sploh ni več pes ampak medved. Ima toliko dlake da bi preživela med severnimi medvedi  :D Kaj počnemo - vsakodnevno norimo po poljih, Nala se meče v vsako svinjarijo ki jo najde, tako da je bila ta teden že 2x skopana  :-\ Če se le da malce ponagaja, sicer pa je pridna kot miška. Pričakovali smo se da nam bo kaj demolirala smrekico ki stoji že skoraj en mesec, pa se je niti dotaknila ni. Tudi sicer je pridna ko smo v hiši, zunaj pa ima svoje fore :D Trikce se še naprej učiva, vsake tok kakšnega. Komaj pa že čakava spomlad, da bova šle naprej v šolo.

Še slikce od našega medveda :D

Taj

• Super Pesjanar
  • - Berni Taj -
Odgovori #558 : 11 Januar 2008, 15:24:34
Waw! :o Kakšna lepotica je postala Nala! :o :-* :-* :-*
Res je krasna! :-* :)

*sara*

• *
Odgovori #559 : 11 Januar 2008, 15:26:25
No pa ste se spet malo oglasle ..lepo!!  :D
Na zadnji sliki mi je prav ista kot Riva, sam da je mislim da malenkost temnejša in mal bolj drobna. Na kašni kilaži ste zdaj?
Lepo da trikcate, midve se trenutno bolj osredotočava na pozornost. V kateri tečaj pa boste šle naprej v šoli? Za bbh ispit?

Bela stella

• *
Odgovori #560 : 13 Januar 2008, 13:03:47
Taj hvala  :-*
sara mislm da mamo zdej nekje 30 kg, nisem je že dolg tehtala. Jo bom en dan da vidm kako rastemo. Jst sam vem da jo res težko dam sama v avto tko da jo dvignem. Mislm da nadaljujemo šolo konec februarja oz začetek marca, delale bova pa Osnovno. Komaj že čakam, Nala pa tudi :D

Bela stella

• *
Odgovori #561 : 20 Januar 2008, 21:06:45
Pa spet nove fotkice ;) Nam je kej hudga? Neee :D

*sara*

• *
Odgovori #562 : 20 Januar 2008, 21:25:18
Fajnsuperlepe slikce  :o  :D. Pa vidim da se sprehajata op enakem goščevju kot medve  8) ;) .
  :-* Za našo sestrico od primorske beštje  :P
p.s. ...čez 3 dni pa naše zverine praznujejo že 10 mescev...si morš mislit kako gre ta čas  :o  :o

Ovcka

• *
  • ..: Cosmo :..
Odgovori #563 : 20 Januar 2008, 21:53:59
Opa, nove slikce  :o :o Super  ;D

Taprva mi je najbolj vsec  ;)

Living is Easy with Eyes Closed

Hoiker's Cosmic Adventure
Moj album

Bela stella

• *
Odgovori #564 : 20 Januar 2008, 22:16:33
Od naju pa  :-* za primorsko beštijo  :D :D :D Ja noo kr 10 mesecev že, sploh ne morem verjet  :o

Me veseli da so vam slikce všeč ;) Sam Nala je pa res že kot medvedek, čez kak teden jo bomo malce postrigli, ker je res kar mal preveč dlake :D Pol bo šele res lepa ;) :D

ursa

• Mali Pesjanar
  • **
Odgovori #565 : 28 Januar 2008, 15:04:46
oo kakšna baba je že :o ;D :P

A dog is the only thing on earth that loves you more than you love yourself.  [~Josh Billing]

• *
  • Nall
Odgovori #566 : 28 Januar 2008, 17:24:27
Bella Stella,tvoja bejba je iz dneva v dan lepša.
A puberteta jo še daje?

Bela stella

• *
Odgovori #567 : 23 Marec 2008, 16:00:03
Tako, pa je napočil ta dan! Nala je stara 1 leto!!  :o Kako hitro je to minilo !!   

Čaka jo tortica in darila, vse skupaj bo dobila zvečer. Bom prilepla še kako slikco ;)

• *
  • Nall
Odgovori #568 : 23 Marec 2008, 16:43:00
Nala,želim veliko dobrih briketov,hrane,sveže vode,novih in prijetnih doživetij,mokrih poljubčkov,vzklikov veselja,pasjih prijateljev in obdanosti z ljudmi,ki jih imaš rada!
Vse najboljše!

*sara*

• *
Odgovori #569 : 23 Marec 2008, 21:16:14
Draga sestrica Nala!
Z rivo ti želiva vse najboljše za prvo upihnjeno svečko!  :-*  :-*. Bodi še naprej pridna, razigrana in ne delaj Neži preveč sivih las (kakšno pa že pravi Riva  :P) in upamo, da te kmalu kje spoznamo ;)