Nemški ovčarček

teja con panto · 44580

silver

• *
Odgovori #180 : 07 April 2009, 16:14:40

teja con panto

• *
Odgovori #181 : 07 April 2009, 21:44:03
Ne??  :-[
kam ste pa potem šli po silverja?

danes smo zgubili še en zobek ;D

rest in peace my precious friend

silver

• *
Odgovori #182 : 07 April 2009, 22:05:25
Se mi je zdelo majčken znano pa saj ni čudno, da se ne spomnim ko sem bila takrat stara osem let.  :P  :o
Drugič še kakega velikana poslikaj zraven  ;D

teja con panto

• *
Odgovori #183 : 07 April 2009, 22:18:10
Se mi je zdelo majčken znano pa saj ni čudno, da se ne spomnim ko sem bila takrat stara osem let.  :P  :o
Drugič še kakega velikana poslikaj zraven  ;D
;D ;D ja najprej sem enega videla v pesjačku, ko smo se pa vračali pa ga ni bilo nikjer opaziti :) bom drugič, obljubim ;)

teja con panto

• *
Odgovori #184 : 08 April 2009, 21:49:27
danes je izgubil še en zobek oz ga je novi čisto izrinil in revežu ni preostalo drugega kot da zapusti njegov gobček :) drugače pa malega pridno pripravljamo za razstavo v mariboru, upam da se bo lepo predstavil, še bolj pa mi je pomembno, da se navadi na druge pse in ljudi :)

Alba

• *
  • I like my dog better than I like most people.
Odgovori #185 : 10 April 2009, 08:18:01
Teja malo pozno, čestitke še od mene. Orladno je krasen, sami radarji so ga :).

Psi so najbolj iskreni prijatelji :):):)

http://www.mojalbum.com/rink/

teja con panto

• *
Odgovori #186 : 10 April 2009, 09:13:10
Teja malo pozno, čestitke še od mene. Orladno je krasen, sami radarji so ga :).

hvala :)

teja con panto

• *
Odgovori #187 : 14 April 2009, 15:04:10
pa smo danes zopet ostali brez enega zobka :( novi pa že malo kuka ven ;D

teja con panto

• *
Odgovori #188 : 15 April 2009, 13:00:01
pozdravček
orlando ima 4 mesece :o :o tako da mu čestitam in da bo še naprej ostal takšen kot je in se razvil v res super kužka in prijatelja :)

silver

• *
Odgovori #189 : 15 April 2009, 14:12:32
Čestitke za 4 mesece!  8)

aska

• Pravi Pesjanar
  • AM Aska
Odgovori #190 : 15 April 2009, 14:16:49
Vse naj naj za 4. mesece ti lepotec z velikimi ušeski :) :-*

teja con panto

• *
Odgovori #191 : 15 April 2009, 14:27:38
lepotec z velikimi ušeski se obema zahvaljuje ;D

teja con panto

• *
Odgovori #192 : 20 April 2009, 08:48:22
včeraj prišla iz cac maribora in čisto presrečna s celotnim rezultatom, mali je bil res zelo priden :o pravi mali srček, dobil oceno zelo perspektiven in celo prišel med 5 najlepših mladičkov :o :o :o in skupaj z mojo malenkostjo sva sodelovala pri vzrejni skupini zlatolične kjer smo dosegli 2. mesto :o :o :o vse čestitke malčku ki se je tako dobro odrezal na svoji prvi razstavi in zahvale celotni ekipi zlatolične za vso njihovo pomoč ker so bili vsi res super :) samo slike nama mankajo, jih ima morda kdo ???

aska

• Pravi Pesjanar
  • AM Aska
Odgovori #193 : 20 April 2009, 08:50:39
Čestitke! :o

teja con panto

• *
Odgovori #194 : 20 April 2009, 08:54:29

Dina

• *
Odgovori #195 : 20 April 2009, 12:05:34
Čestitke tako tebi in malem Orlandu, kot tudi ekipi Zlatolične ;)

Upam, da bo šel mali po očkovih stopinjah ;D

...sledi svojim sanjam

teja con panto

• *
Odgovori #196 : 20 April 2009, 12:11:11
Čestitke tako tebi in malem Orlandu, kot tudi ekipi Zlatolične ;)

Upam, da bo šel mali po očkovih stopinjah ;D

hvala, upam da ;D

silver

• *
Odgovori #197 : 20 April 2009, 13:48:15
Čestitke!  :o :o

dog_lover*

• *
Odgovori #198 : 28 April 2009, 13:45:07
Heiii
Sem nova na tem forumu. Čestitam za novega člana in izrekam ti sožalje ob izgubi starega. Čudovito, da ste uzeli malega iz psarne zlatolična. tudi jaz imam leto staro ovčarko iz tam, ki se je rodila marca lansko leto. njena starša sta pa roxy zlatolična in jacko vom frankengold. po videzu je čista mama. spoznala sem tudi dexa in moram reč, da je čudovit tako karakterno kot vizualno.Želim ti veliko veselja in zabave ob novem članu. Super da ima vstop tudi v hišo in posteljo :o. Mislim vsaj po slikicah sudeč, da bi se po razvajenosti z mojo damico lahko lepo primerjala. ;D
LP,  ;D

teja con panto

• *
Odgovori #199 : 28 April 2009, 14:12:47
hvala. ja tale moj mali je pravi razvajenček, je kar pri meni, sem pa tja ga dam malo v pesjak, da se navadi, če bi bilo kdarkoli potrebno, da bi moral biti v pesjačku, drugače pa pravim tako, da sem si psa kupila zame, za mojega spremljevalca in prijatelja in naj bo čimveč časa ob meni, če je to le mogoče. zakaj bi bil zaprt v pesjaku, če je lahko z mano, ko se učim ali pa karkoli že pač počnem. je razvajen ja, sicer ne zaradi mene, vendar so ga ostali z raznimi priboljški kar pošteno razvadili (jaz sem strogo proti temu in ve da pri meni, ne bo z mize tudi slučajno čisto nič padlo, pa tudi če se na brke postavi ;D, tako da imamo trenutno malo problemov s hrano, delno najbrž zaradi zobk, ki jih zdaj intenzivno zgublja in drugače grize vse kar mu pride pod ostre nove zobke, delno pa zaradi razvajenosti s delčki človeške hrane (meso in podobne dobrote, ki nehote naredijo več škode kot pa koristi. da ne bo pomote, je drugače res zelo priden kuža, kar lepo uboga za tako kepico, seveda je pred nama še ogromno dela in treningov vendar sem z njim zelo zadovoljna, potrebno mu je postaviti meje in da ve, da on pač ne more biti glavni in da mi je podrejen. sem proti kakršnemukoli nasilju nad živali, vendar je zanje in tudi za nas bolje, da jim pokažemo meje do kod smejo in do kod ne. jaz spoštujem njega, se igrava, ga hranim, vozim ven, greva v šolo, ga ne mučim in tako želim spoštovanje in lepo sobivanje z njim. tole me je zdaj malo zapeljalo, pa kaj čmo, ko začnem pisati kar ne neham.
orlando zdaj končuje z malo šolo in je že bil na svoji prvi razstavi, glede na super razultat pa že pridno načrtujemo nove v prihodnosti :)

ima tvoja lepotička tudi svojo temo? naredi jo in nas zasuj s fotkami, da jo spoznamo to lepotičko :) jo razstavljate?

dog_lover*

• *
Odgovori #200 : 28 April 2009, 15:53:51
HEII ne moja lepotička še nima svoje teme vendar ji jo bom v bližnji prihodnosti odprla. jaz svoje ovčarke ne razstavljam. in je tudi nimam namena, ker ne mislimo imeti mladičev (je sterilizirana) in smo se odločili, da če ji bo šlo sledenje, ki ga sicer treniramo šele par tednov se bomo mogoče udeležili kakšne tekme. ;)(bomo videli). tudi mi imamo pesjak vendar je bolj malo v uporabi.Tudi midve obiskujeva pasjo šolo junija imava izpit b-bh držite pesti in tačke, da ga uspešno opraviva vendr pri njej je vse odvisno od dneva ima dan ko uboga vse in ko ne uboga ničesar vendar je takšnih ta drugih na srečo čedalje manj. :D
lp :

Dina

• *
Odgovori #201 : 28 April 2009, 21:22:12
dog_lover* pozdravljena še tukaj :D hitro odpri temo svoji bejbi, da ne bomo smetili Tejine in Orlandove teme :P pa hitro slikce!!!

...sledi svojim sanjam

dog_lover*

• *
Odgovori #202 : 29 April 2009, 09:19:32
Ja evo sem ji že odprla temo Samo še nekaj kar sicer ne paše v to temo :-[ Zanima me, če bi bila dina ali orlando pripravljen za kakšno srečanje lahko še kdo drug z ovčarjem in bi se kje dobili lahko vsi trije, da bi se psi malo naigrali. Ali naj to pišem v temo srečanja. Prosim preusmerite me, če s tem tema izgublja svoj prvotni pomen hvala

teja con panto

• *
Odgovori #203 : 29 April 2009, 10:54:43
Ja evo sem ji že odprla temo Samo še nekaj kar sicer ne paše v to temo :-[ Zanima me, če bi bila dina ali orlando pripravljen za kakšno srečanje lahko še kdo drug z ovčarjem in bi se kje dobili lahko vsi trije, da bi se psi malo naigrali. Ali naj to pišem v temo srečanja. Prosim preusmerite me, če s tem tema izgublja svoj prvotni pomen hvala

kar se mene tiče lahko, samo bo problem izbira časa in kraja :)

dog_lover*

• *
Odgovori #204 : 29 April 2009, 11:14:57
No super tako je jaz sem iz Brezovice pri ljubljani vendar mi ne bi bil problem, da bi me starši kam pripeljali iz kje si pa ti? Glede časa pa je tako mogoče bi počakali na konec maja ali sredi junija, da bi bilo vreme malo bolj stabilno. a se strinjaš? Lahko pa se dllje dogovarjamo tudi po zasebnem mailu, da ne bo vse v tej temi če želiš?

teja con panto

• *
Odgovori #205 : 29 April 2009, 18:46:39
No super tako je jaz sem iz Brezovice pri ljubljani vendar mi ne bi bil problem, da bi me starši kam pripeljali iz kje si pa ti? Glede časa pa je tako mogoče bi počakali na konec maja ali sredi junija, da bi bilo vreme malo bolj stabilno. a se strinjaš? Lahko pa se dllje dogovarjamo tudi po zasebnem mailu, da ne bo vse v tej temi če želiš?

jaz sem iz malih lašč, približno 30 km iz ljubljane, problem je samo v tem, da se zdaj bližajo izpiti in se je potrebno kar pošteno učit, poleg tega so pa tukaj še kakšne razstave in tako je časa vedno manj. 2 se še nekako dogovorita za termin, ko pa jih je tukaj več pa že nastane problem pri usklajevanju. upam da se nam bo uspelo zmenit in da bomo našli kakšen primeren kraj, ki bi bil po možnosti ograjen.

Dina

• *
Odgovori #206 : 29 April 2009, 20:39:10
Jaz bi bla tud takoj za :)

teja, zakaj ograjen kraj? :-[ saj odpoklic dela, a ne? :P

Če hočte lahk združmo pa prijetno s koristnim pa se dobimo kar avgusta na trboveljski razstavi :D

...sledi svojim sanjam

teja con panto

• *
Odgovori #207 : 29 April 2009, 21:12:42
Jaz bi bla tud takoj za :)

teja, zakaj ograjen kraj? :-[ saj odpoklic dela, a ne? :P

Če hočte lahk združmo pa prijetno s koristnim pa se dobimo kar avgusta na trboveljski razstavi :D

odpoklic... dela ja, samo še ne tako 100% z motenjem pa to, tako da, ne vem, nisem čisto 100%. glede trboveljske razstave...ne vem, če prideva, mprda samo pogledat ;)

dog_lover*

• *
Odgovori #208 : 30 April 2009, 12:44:12
Super Dina, da si tudi ti za. Ja upa, da se bomo dogovorili glede Trbovljske razstave a to mislita tako, da  vidve, če jih razstavljata pač počakamo, da se konča in pol gremo tam kje na kak spreho, pa igro pa tako a sem si to prav razlagala?

TYASHY

• *
Odgovori #209 : 30 April 2009, 14:50:41
Joj, kako je tale žverca hitro zrastla  :o
 :-* od naju dveh!