hvala. ja tale moj mali je pravi razvajenček, je kar pri meni, sem pa tja ga dam malo v pesjak, da se navadi, če bi bilo kdarkoli potrebno, da bi moral biti v pesjačku, drugače pa pravim tako, da sem si psa kupila zame, za mojega spremljevalca in prijatelja in naj bo čimveč časa ob meni, če je to le mogoče. zakaj bi bil zaprt v pesjaku, če je lahko z mano, ko se učim ali pa karkoli že pač počnem. je razvajen ja, sicer ne zaradi mene, vendar so ga ostali z raznimi priboljški kar pošteno razvadili (jaz sem strogo proti temu in ve da pri meni, ne bo z mize tudi slučajno čisto nič padlo, pa tudi če se na brke postavi

, tako da imamo trenutno malo problemov s hrano, delno najbrž zaradi zobk, ki jih zdaj intenzivno zgublja in drugače grize vse kar mu pride pod ostre nove zobke, delno pa zaradi razvajenosti s delčki človeške hrane (meso in podobne dobrote, ki nehote naredijo več škode kot pa koristi. da ne bo pomote, je drugače res zelo priden kuža, kar lepo uboga za tako kepico, seveda je pred nama še ogromno dela in treningov vendar sem z njim zelo zadovoljna, potrebno mu je postaviti meje in da ve, da on pač ne more biti glavni in da mi je podrejen. sem proti kakršnemukoli nasilju nad živali, vendar je zanje in tudi za nas bolje, da jim pokažemo meje do kod smejo in do kod ne. jaz spoštujem njega, se igrava, ga hranim, vozim ven, greva v šolo, ga ne mučim in tako želim spoštovanje in lepo sobivanje z njim. tole me je zdaj malo zapeljalo, pa kaj čmo, ko začnem pisati kar ne neham.
orlando zdaj končuje z malo šolo in je že bil na svoji prvi razstavi, glede na super razultat pa že pridno načrtujemo nove v prihodnosti

ima tvoja lepotička tudi svojo temo? naredi jo in nas zasuj s fotkami, da jo spoznamo to lepotičko

jo razstavljate?