Ker je Dina vstrajala naj se večkrat oglasiva tukaj, vam bova zaupala še nekaj stvari kar se nama dogaja in kaj vse se je zgodilo med tem časom ko na Pesjanarju nisva bila aktvina

Panto je 24. januarja letos praznoval že prvi rojstni dan, seveda je dobil tudi tortico, pravo malo pasjo, obloženo pa s samimi dobrotami, pa saj jo lahko vidite na fotografiji

, še pred tem smo tudi končali z malo šolo, sedaj pa smo še vedno igrivi 100/h

kaj bo z nadajlnim šolanjem bova videla, kako se bo odvijalo vse skupaj, ravno na materinski dan pa je minilo ravno eno leto odkar je pri meni

opravila sva že del cepljenj za letos: pasja kuga & paraviroza za nagrado pa je pasjančar dobil 2 kostki, eno je že začel, drugo sva pa malo shranila in pride na vrsto drugič

pri nas je še veliko snega in tako veselo skače po njem in razdira moje kepe, ja kaj naj, skušam narediti snežaka pa se mali falot spravi na kepe in tako ni ničesar več

pa saj je sneg namenjen temu uživanju, samo da ima veselje in da se neskončno zabava

, naj tole temo popestriva z vsemi slikami, ki so do sedaj nastale, tako da boste videli kako se je moja mala, no sedaj že velika marcina razvijala, uživajte v lepoti in smehu:
čisto prva slika, slikana z mobitelom med vožnjo domov, nič bat nisem jaz vozila

in že uživamo doma, skupaj s kožico, ki sem jo dobil od svoje "prve" družine

po "avijonastih" ušesih pridejo še večja in tako sem bil zelo podoben zajčku

včasih se prileže tudi takšno razvajanje

tudi kakšne nogavičke so šle, samo čevlji pa nikoli

tukaj pa niti ne vem kaj sem počel

vsi smo bili enkrat majhni

in še kot dokaz da sem iz takšne majhne kepice zrasev v velikega lepotca

uživajte