Nemški ovčarček

teja con panto · 44623

teja con panto

• *
: 06 Julij 2007, 16:00:30
Naj se še mi2 predstaviva, sva nemški ovčarček Panto in njegova skrbnica, torej moja zgrižena malenkost  ;D ;D Panto se je skotil 24.1.2007 s carskim rezom v Mariboru in imel v leglu še 3 bratce in 3 sestrice. Verjamem da mi je bil usojen, saj je ostal prav zadnji v velikem leglu, če mi ne bi uspelo prepričati starše da je on "tisti pravi" bi bil najbrž zdaj v italiji, trstu  :'( vendar mi je uspelo :D :D ;D ;D bila je nedelja in tako smo se odločili da gremo psička le pogledati in bomo videli ali se bomo odločili zanj ali ne. pot do maribora je bila zelo dolga in celo pot sem bila polna pričakovanja tega srečanja. končno pridemo do družine, in že ob prvem stiku me panto vso poliže, "ta je res pravi, ta je tisti" v tistem trenutku je osvojil moj srček. tisti dan je prišel v našo družino in tako se je ta družina povečala za enega člana a se kmalu tudi zmanjšala, saj nas je zapustil prvi kuža, 13 oz. 14 letni kuža lessie, ki je z mano preživel kar velik del mojega življenja, tisti težji del, odraščanje. sedaj me bo del poti spremljal panto, četudi bi si želela da bi me spremljal skozi celo življenje pa vendar ne bo tako, le če se mi ne zgodi kakšna nesreča, potem se lahko celo zgodi da bo celo zamenjal lastnika  :-\ :-\ :-\ ... sedaj je pravi otroček, počasi bo zamenjal vse zobke, tako da sedaj še malo grize a res močno upam da bo kmalu nehal ??? ??? ??? poskušam ga kar se da dobro socializirati in čimveč naučiti, obožuje vožnje z avtomobilom, komaj čaka da se vrata odprejo in da skoči vanj  ;D ;D ;D v kratken načrtujeva njegovo prvo razstavo, tako da bova videla ali mu to ustreza, kako se bo počutil  ???
tole je "kratek" opis mojega prijateljčka
  :-* ;D

rest in peace my precious friend

**Jackie**

• Psi so zakon !
  • Mali Pesjanar
  • **
  • Grom & Kana
Odgovori #1 : 06 Julij 2007, 16:07:45
Ojla, luškan je tale otrok.
Mi poveš še vzreditelja ?
Drugače pa smo na tem forumu nekako obsedeni s fotkami , tako da se priporočam za kakšno terapijo z le temi.
Lp, Z

teja con panto

• *
Odgovori #2 : 06 Julij 2007, 17:18:15
Ojla, luškan je tale otrok.
Mi poveš še vzreditelja ?
Drugače pa smo na tem forumu nekako obsedeni s fotkami , tako da se priporočam za kakšno terapijo z le temi.
Lp, Z

tale moj otroček.... vzreditelj je rado pliberšek, drugače pa sem ga šla iskat k  brigiti rodošek, zelo prijazna in res lepo ravna s kužki, na mojega pantota se je pa tako navezala da je kar jokala ko je odhajal v novi dom...

Dina

• *
Odgovori #3 : 19 November 2007, 11:43:59
Teja, da ne bo tvoja tema čisto umrla :D Daj, prilepi kakšne nove fotke in povej kako sta kaj. Se kaj dogaja pri vas???

lp

...sledi svojim sanjam

teja con panto

• *
Odgovori #4 : 26 Marec 2008, 21:54:14
hey hey hey, še sva aktualna še, sam sva bila molo zaposlena, zlasti jaz :o Moj Panto je pridno rasel, zdaj že kar pridno dviguje tacko ;D zdaj je že pravi dec  :D končali smo malo šolo, pa ne veva več kaj naj vam še napiševa ker slike pobvejo več kot 1000 besed  :P stara zrabljena fraza sam še zmer drži  ;D

teja con panto

• *
Odgovori #5 : 26 Marec 2008, 22:16:22
Zdaj pa obljubljene slike:

kralj na moji postli

lepotec med poziranjem v kuhinji

in lepotec ujet med mežikanjem

Pantotovo praznovanje 1. rojstnega dneva

med uživanjem po vodi

kadar se ti mal obrne se ti na ful

in še kraljevanje na postli

Kralj uživa 100 na uro  ;D

Dina

• *
Odgovori #6 : 27 Marec 2008, 07:23:34

Lepo, da si se končno odločla spet prijavt pa kej povedat ;) oz.lepo, da sem te uspela prisilit :P zdaj pa le glej, da nam boš redno poročala in lepla slikce od našega lepega pol bratca :)

lp

...sledi svojim sanjam

aska

• Pravi Pesjanar
  • AM Aska
Odgovori #7 : 27 Marec 2008, 10:39:16
Lep je Panto in luštne slikce :)

teja con panto

• *
Odgovori #8 : 27 Marec 2008, 10:47:38
hvala hvala, se bova potrudila ja  ;D sam tko uživava da kar pozabva na ostale ;D :o :D :P

maya

• *
Odgovori #9 : 27 Marec 2008, 21:26:42
Luškan kraljevič in lepe slikce  :-*  :) !

teja con panto

• *
Odgovori #10 : 28 Marec 2008, 10:03:42
Ker je Dina vstrajala naj se večkrat oglasiva tukaj, vam bova zaupala še nekaj stvari kar se nama dogaja in kaj vse se je zgodilo med tem časom ko na Pesjanarju nisva bila aktvina :P Panto je 24. januarja letos praznoval že prvi rojstni dan, seveda je dobil tudi tortico, pravo malo pasjo, obloženo pa s samimi dobrotami, pa saj jo lahko vidite na fotografiji ;D, še pred tem smo tudi končali z malo šolo, sedaj pa smo še vedno igrivi 100/h  ;D kaj bo z nadajlnim šolanjem bova videla, kako se bo odvijalo vse skupaj, ravno na materinski dan pa je minilo ravno eno leto odkar je pri meni  ;D opravila sva že del cepljenj za letos: pasja kuga & paraviroza za nagrado pa je pasjančar dobil 2 kostki, eno je že začel, drugo sva pa malo shranila in pride na vrsto drugič  ;D
pri nas je še veliko snega in tako veselo skače po njem in razdira moje kepe, ja kaj naj, skušam narediti snežaka pa se mali falot spravi na kepe in tako ni ničesar več  ;D pa saj je sneg namenjen temu uživanju, samo da ima veselje in da se neskončno zabava  ;D, naj tole temo popestriva z vsemi slikami, ki so do sedaj nastale, tako da boste videli kako se je moja mala, no sedaj že velika marcina razvijala, uživajte v lepoti in smehu:

čisto prva slika, slikana z mobitelom med vožnjo domov, nič bat nisem jaz vozila  :)

in že uživamo doma, skupaj s kožico, ki sem jo dobil od svoje "prve" družine

po "avijonastih" ušesih pridejo še večja in tako sem bil zelo podoben zajčku ;D

včasih se prileže tudi takšno razvajanje ;D ;D ;D ;D

tudi kakšne nogavičke so šle, samo čevlji pa nikoli :)

tukaj pa niti ne vem kaj sem počel  ;D

vsi smo bili enkrat majhni  :-[

in še kot dokaz da sem iz takšne majhne kepice zrasev v velikega lepotca ;D

uživajte ;D

tjas

• *
Odgovori #11 : 28 Marec 2008, 10:12:29
Imaš prečudovitega pesjankota.  ;)

teja con panto

• *
Odgovori #12 : 31 Marec 2008, 21:10:20
wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiii, pa sva tudi mi2 končno dočakala svojo spletno stran, vsi vljudno vabljeni, da jo obiščete  :o ;)

Ewe

• *
Odgovori #13 : 31 Marec 2008, 21:35:57
Joj kakšen sonček je tamali.  :-* :-*
Tako lepo držo ima.  :-*

teja con panto

• *
Odgovori #14 : 31 Marec 2008, 21:38:13
tnx  ;) obišči spletno stran in zapiši svoje vtise  ;)

http://www.freewebs.com/pantocicerov/

tjas

• *
Odgovori #15 : 31 Marec 2008, 21:57:30
Zdajle takoj jo obiščem.  ;) :P

teja con panto

• *
Odgovori #16 : 03 Junij 2008, 13:02:24
po dolgem času se vam spet malo oglasiva, da vam sporočiva da uživava le malo težje prenašava to vročino in hkrati vztrajno iščeva senčko, včasih pa se tudi malo namočiva v bljižnem potočku kjer panto veselo čofota. panto tako uživa v vodi, kot kakšen mali otroček ;D ;D ;D :D :D :D
še malo slik z najinih sprehodov  ;)

pozdrvčki od mene in mojega lepotca ;) ;D :D :P

aska

• Pravi Pesjanar
  • AM Aska
Odgovori #17 : 03 Junij 2008, 13:13:28
Super slikce :o

tjas

• *
Odgovori #18 : 03 Junij 2008, 13:27:06
 :o kakšen lepotec!  8)
Enega  :-* za Pantota.  ;D

teja con panto

• *
Odgovori #19 : 03 Junij 2008, 13:46:11
hvala tako aski kot tjasi, verjemita da se moja panterčina tega še kako dobro zaveda pa tudi tega da ga imamo najraje na svetu in je začel že kar malo izsiljevati, je pravi mali razvajenček, zvečer tako laja da bi ga šla iskat in dala v hišo, ko je pa notri, je tiho, samo da je okoli nas, nič drugega mi ni pomembno tudi vročino raje prenaša, samo da je notri zraven nas ;D lepi razvajeni mulček ;D ;D ;D

tjas

• *
Odgovori #20 : 03 Junij 2008, 14:57:04
Pa saj je prav, da je malo razvajen.  ;) Le zakaj jih pa mamo.  ::) :P ;)

silver

• *
Odgovori #21 : 03 Junij 2008, 15:03:16
Lepotec  :o A ima mogoče na hrbtu malo belkaste dlake? (ker naš Astor ima malo, pa se mi zdi po fotkah da ima tudi tvoj)  :-* :-* :-*

teja con panto

• *
Odgovori #22 : 03 Junij 2008, 15:49:48
silver, ima, na začetku me je malo motilo potem mi je pa nek gospod ki se je včasih mislim da kar nekako poklicno ukvarjal z nemškimi ovčarji (mislim da je bil sodnik pa tudi vrzeje je imel nekako čez) povedal da so bili čisto prvi no sivi ali nekaj podobnega in da so to pač ti geni krivi, pa tudi psiček ti priraste k srcu z vsemi prednostnimi in slabostmi, ki jih pač spregledaš, saj kdo pa ni popoln, no ja razen moja panterčina ;D :P

silver

• *
Odgovori #23 : 03 Junij 2008, 16:27:20
Ja ker naš mali ima tudi belkasto dlako po hrbtu (in tudi njegova mama je imela).

Iz kje pa ste druggače?

teja con panto

• *
Odgovori #24 : 03 Junij 2008, 16:51:00
Trenutno živiva v Malih Laščah, drugače pa Panto prihaja iz Maribora, psarna Cicerova

nutella

• *
  • Fedra, Lili in Misti
Odgovori #25 : 03 Junij 2008, 17:48:49
Krasen modelko, lepe slike, tista zehajoča je pa sploh fajna. ;D

aska

• Pravi Pesjanar
  • AM Aska
Odgovori #26 : 03 Junij 2008, 17:56:31
Ja ta zehajoča slica je res svetovna :o Je za v okvir in na steno :D

teja con panto

• *
Odgovori #27 : 03 Junij 2008, 19:14:20
nutella in aska hvala, razmišljam o tem, da bi dala nekaj njegovih fotografij povečati in na steno ja ;D :D

Smrček

• *
  • Little star :*
Odgovori #28 : 03 Junij 2008, 20:34:33
Nej ti nov škoda placa :D :D ;) :P prilimaj mu en vvellllllllik  :-* :-* od mene in mojga psovona  :)

I´m the sweetest trouble maker ;) :D

aska

• Pravi Pesjanar
  • AM Aska
Odgovori #29 : 03 Junij 2008, 20:39:32
No ta kjer zeha, je definitivno za na steno, je res super :D