glede trboveljske razstave še sporočiva

trenutno se ukvarjamo z enim problemčkom, mali noče jest, čeprav mi to ni kaj posebnega, ker so ga tako razvadili (ostali, ko mu dajejo razne koščke ne vem česa, kakšne salame,... in je potem problem z briketi), brikete je pogledal, če so "začinjeni" s kakšno paštetko ali čem podobnim in ker niso štrajka. upam da ga bo čez čas minilo in bo zopet imel neverjeten apetit za brikete. naslednja zadeva je, zato me tale neješčnost tudi malo skrbi je, da mi je v trenutku ko je bil sam kar pošteno pogrizel posteljo in pa tepih in kasneje seveda vse tudi izbruhal v rumeni sluzi, želodčna kislina. malo je bil tudi "žalosten" najbrž ravno zaradi bruhanja in je spančkal, tako kot običajno vedno. trenutno se je zbudu in bomo videli, če je bruhanja konec ali se bo še kaj ponovilo. danes imava malo šolo in zato razmišljam če je pametno da greva, ne bi ga rada brez potrebe mučila, morda je bolje da danes počiva, kaj mislite? upam da bo zdaj dobro, drugače bo treba na obisk k tetki vet, močno upam, da bo vse ok, tudi zaradi prijav na razstave, ker res ne želim, obritega psa.

za mojega malčka