Alya hvala

Seveda bova sla se kdaj na tapravo tekmo, ampak rabiva se kar precej treningov pred tem

Sem se gledala prej na posnetku, groza in strah

Moram se naucit malo elegance in pa malo lepsega vodenja
rožica ane

Mi prav pase, da bom pri vas, bo vsaj kaj lepega za videt, ane?
Nelly hvala tudi tebi

In pa ne, nisem stroga, bom cisto prijazna vodja kroga (kok glasna se pa se nisem odlocila.. ni moj glas narejen za vpitje)
*sara* no super

Drugace sem pa v soboto od Viktorja izvedela, da je sel on enkrat z Lassejem na CACIB Ljubljana s celo pobrito zadnjo taco, pa je takrat dobil BOB, tako da, dlaka ni vse.. Sploh ce je ocitno vidno, da je taka situacija zaradi operacije, nikakor ne dajo slabso oceno zaradi tega..

Drugace sem sla pa prej do mojega lokalnega veterinarja po razlago.. No, in rekel je, da pac je mozno, da to pride od kaksnih bolecin, in da naj pocakam se da uradne izvide pregleda na erlihijo dobim po posti, potem pa naj ga peljem na pregled k dr. Miklavzinu na 300 kosmatih. Je baje ful uredu ortoped, tako da.. Pretipa psa, ce je potrebno naredi rentgen, ce se le da brez narkoze.. Torej, naju izgleda da caka se to
Ampak res ne vem, kaj bi lahko bilo narobe, ce sploh kaj.. Ce bojo pa se ti izvidi uredu, se bo pa mogoce se kaksen rtg pljuc naredil, da se vidi ce je kaksen bronhitis ali kaj podobnega.. Ah, tile dohtarji.. Kar posiljajo od enega do drugega, na koncu se bom pa znebila morje denarja, pa se vedno ne bojo zgruntali kaj je, in bojo rekli tako kot sem jaz rekla takoj na zacetku "pac pozabi dihat, in ne pride do sape, pa zato hrope"