Ovckine zverinice

Ovcka · 359743

Nika

• *
  • Buda
Odgovori #1230 : 18 Avgust 2008, 19:46:24
gulu, v Preserjah je Savinja razcepljena na dva konca, mogoce bi to lahko bilo. drugače pojma nimam  :-[

Ovcka, se do nas pripeljete čez Gomilsko al grete čez Braslovče? Da vem, katero stran opisat  :) Jaz tam noter, kjer je senca še sploh nisem bila. V bistvu je nekak spooky in le redko vidiš koga (ponavadi ribiča) tam. Razen če misliš pregrado, tam je pa itak sam parking v senci  :D

Ovcka

• *
  • ..: Cosmo :..
Odgovori #1231 : 18 Avgust 2008, 20:13:30
Mi pridemo cez Gomilsko.. In tam zavijemo levo za Zovnek, pa mimo gradu..
Pac domaci me nagovarjajo skoz kadar smo tam, da bi sli na uno stran pogledat  :) Pa ne najdemo ceste.. Ceprav do une pregrade vem da se pride z avto, ker smo videli da vozijo, samo naprej ne vem ce je kaksna cesta se..

Living is Easy with Eyes Closed

Hoiker's Cosmic Adventure
Moj album

Nika

• *
  • Buda
Odgovori #1232 : 18 Avgust 2008, 20:32:14
Aja, pol se peljete skoz okrog jezera, da pridete do vašega kopališča? Namesto da zavijete levo, se peljite še cca 1-2km, v enem drevoredu zavijete levo, v vasi še enkrat levo in po 500m še enkrat levo. Bolje kot pa da se po tistih klancih okrog jezera furate  ;)

Cesta je pa res samo do pregrade, drugje so pa mogoče kakšne gozdne potke.. Tu pa enako zavijete levo kot vedno, samo  potem Takoj zavijte skrajno desno, pa pazite da ne ruknete enega ogromnega teglca, ki je zanalašč čist ob cesti.  ::) Po približno 500m se na vrhu klanca zavije desno v gozd in ste tam

Ovcka

• *
Odgovori #1233 : 22 Avgust 2008, 21:45:13
hej

No, vceraj in danes smo imeli zadnje dva treninga pred nedeljsko tekmo.. Vceraj je bilo fajn, vse je slo vec ali manj ok.. Danes pa tudi od zacetka kar uredu, par napakic, nic resnega.. Potem se je malo spocil vmes, da sta se Ajka in Žak laufala, in potem spet Cosmo. In spet ga je nekaj picilo, in je zacel pocet bedarije, itaq.. Cez skoke s fehtanjem, cez gugalnico s fehtanjem, cez grad s se vecjim fehtanjem  ::) ::) ::) Slalom sicer se nekako no.. Ampak, ne vem.. Bomo videli v nedeljo, kaksen dan bo imel, koliko se mu bo dalo ubogat.. Predvsem pa mislim, da nisva dovolj pripravljena..  :-\ Pa ce mi bo ful bedarije pocel, pomoje se bom kar obrnila pa sla dol s parkurja. Ker res, vcasih me tok razjezi, pa ko vem da zna, ampak ne uboga in trmari po svoje  >:(

Ah, bo ze..

Uglavnem, jutri bo pocival, mene celo popoldne ne bo doma, tako da bo imel mir pred mano, in jaz pred njim, v nedeljo pa...

Lp..

Moj album

Nelly

• Mali Pesjanar
  • **
Odgovori #1234 : 23 Avgust 2008, 02:52:52
Ovcka, saj bo... brez panike. Cosmo je pa res en tak uglajen pesjanarček, boš videla, da bo ubogal, ko bo treba :) Sem imela zadnjič kar malo slabo vest, ko sem "žnarala" vanj, da ne bo lastnica huda ;D ... ampak si nisem mogla pomagat. (sem izkoristila priliko, ko je bil moj zraven da je Atuma držal, preden bogega Cosmota od silne navdušenosti čisto poslini) . Saj bom drugič bolj pridna, obljubim ;) Je pa vedno ko ga vidim v živo lepši in se pač ne morem upreti, da ga malo ne počoham :-[

Bomo doma držali pesti...mata da razturata tako kot vedno.  na kakšno tekmo pa to gresta?
A čez vikend se prideta kaj razstavljat?

Ovcka

• *
Odgovori #1235 : 23 Avgust 2008, 08:27:14
Nelly ej sploh ni problem glede cohanja, saj takrat mali najbolj uziva, tako da mu ne branim tega  :P :P Lastnica nic huda!  ;)
Drugace greva pa na najino prvo agility tekmo  :D Recimo da ne bo totalna polomija  :P

In pa, seveda se prideva razstavljat.. Sicer v nedeljo, v soboto pa delam kot vodja kroga  :)

Lp..

Moj album

Ovcka

• *
Odgovori #1236 : 24 Avgust 2008, 18:42:12
hej

No evo, pa je prva tekma agilityja za nama   :D :D In ja, preziveli smo  :D

No, takole je bilo.. Parkurji cisto simpl (kamot za zapomnit).. Najprej agility.. Tamau niti ni tok zabluzil, kot sem pricakovala, vse je bilo vec ali manj ok, po prvih dveh skokih je moral sicer it povohat stevilko pri palisadi, in pa med slalomom je bilo treba okol gledat, potem tunel z micken fehtanja, ampak je slo, najvecji problem je bila gugalnica. Seveda, strasna grda gugalnica  ::) Ne spomnim se kolkokrat mi je sel mimo (pomoje trikrat - ker ostalo se mi zdi da je bilo vse ok), ampak potem sem ga nekako prepricala, da je sel cez.. No, in ostalo do konca brez problema, tako da, v prvem teku 15 kazenskih  :) Nooo, potem je bil pa se jumping.. Spet uizi parkur, in uspelo nama ga je pretect z 0 kazenskimi!!!  :o :o :o

Na koncu sva tako pristala na 9. mestu (izmed 29 tekmovalcev), kar je zeeeelooo lep uspeh, sploh za prvic, in po komaj treh mesecih treninga.  ;D ;D ;D

Vesela sem ful, tamau pa zmatran se tok bolj  ;) Se malo vaje, da se nauci slalom, in pa da cisto izgubi strah pred gugalnico in tuneli, pa greva se na kaksno tazaresno tekmo  :P

Lp..

Moj album

*sara*

• *
Odgovori #1237 : 24 Avgust 2008, 18:47:05
BRAVO Cosmo (in Maja seveda ;)). Kar tako naprej!!  ;)

p.s.: vas pridemo pogledat v Maribor ;)

...Hey babe, take a walk on the wild side...
...http://goldenhandling.webs.com...

tamara

• *
  • žakc :)
Odgovori #1238 : 24 Avgust 2008, 18:55:00
Čestitke!!!!   :o  8)

rapgirl

• *
Odgovori #1239 : 24 Avgust 2008, 19:02:20

Dajmo Maja In Cosmo!

"A dog can express more with his tail in minutes than his owner can express with his tongue in hours."

Ewe

• *
Odgovori #1240 : 24 Avgust 2008, 21:42:06
Bravo!  :o Res sta zakon, da sta na prvi tekmi že en tek odtekla brez KT! Čestitke!

Dina

• *
Odgovori #1241 : 24 Avgust 2008, 21:47:46
Bravo! Superca sta!!! :-*

...sledi svojim sanjam

Macika

• *
Odgovori #1242 : 24 Avgust 2008, 21:59:33
Maja čestitke!!!  :o

Najboljših in najlepših reči na svetu, ne moremo videti niti se jih dotakniti. Čutiti jih moramo s srcem …
(Hellen Keller)

Ovcka

• *
Odgovori #1243 : 24 Avgust 2008, 22:11:27
*sara* hvala  :) A pridete v Mb sam gledat al "gledat"?  :P

tamara hvala  ;) Sta bla pridna z Žakcom, je nucalo drzanje pesti  :)

rapgirl sej ves da brez tebe nama nebi uspelo  ;) ;) Hvala trsica  ;D

Ewe res, da je bilo bolj pocasno (proti borderjem, itak), ampak ja, uspelo nama je  ;D Sem prav ponosna na naju dva  :P

Dina jap, razturava  :P

Macika hvala!  ;)

Moj album

MUNDUS

• *
  • Mond & Isis
Odgovori #1244 : 24 Avgust 2008, 22:16:04
Hej Cosmo in  Maja........čestitke, super sta :D Pa je še en osvojen projekt za vama, bravo :)

Ovcka

• *
Odgovori #1245 : 25 Avgust 2008, 07:25:10
Hvala tudi tebi, Helena  ;) ;)

Moj album

Ovcka

• *
Odgovori #1246 : 25 Avgust 2008, 12:35:14
Ravnokar izvedela, v soboto delam kot vodja kroga v krogu 4 in 5, pri berncih  :o :o, svicarjih, tibentacih in pa pritlikavih snavcerjih  :)

Super bo, vsaj pasme v krogu 4  :D :D

Moj album

MUNDUS

• *
  • Mond & Isis
Odgovori #1247 : 25 Avgust 2008, 14:29:35
Ravnokar izvedela, v soboto delam kot vodja kroga v krogu 4 in 5, pri berncih  :o :o, svicarjih, tibentacih in pa pritlikavih snavcerjih  :)

A res :o :o :o

Škoda ker mene ne bo, sem mislila da bom lahko prišla, pa gremo za vikend še malo na morje :)

Lp

Ovcka

• *
Odgovori #1248 : 25 Avgust 2008, 14:34:15
Ravnokar me klicala dr. Domanjkotova iz VFja.. Cosmo je negativen na erlihijo!  :o :o To je seveda super izvid, ampak sedaj se poraja novo vprasanje.. Kaj dejansko je narobe?  ??? Torej mi je predlagala, da mogoce je to hropenje znak kaksne bolecine, in da bi bilo dobro pregledat hrbtenico. Priporocila mi je dr. Kogovška ravno tako na VFju.. On pregleda tako, da pretipa celo hrbtenico, in potem po potrebi naredi rentgen.. Torej menda bova sla se k njemu na pregled.. Moram premislit vse skupaj, ker sedaj mi res nic vec ni jasno..  :-\

Moj album

Alya

• Pesjanar
Odgovori #1249 : 25 Avgust 2008, 14:35:17
Čestitke za prvo tekmo Ovcka!  :o  Zdaj ko je led prebit, bo treba pa še na kakšno tapravo tekmo 8) :P

rožica

• *
  • Athos & Best
Odgovori #1250 : 25 Avgust 2008, 14:37:30
A, lih včerej sva se pogovarjale, da boš mogoče pri berncih  ;D ;D

Obožujem pse, še posebej bernije!
http://www.athos-best.com

Nelly

• Mali Pesjanar
  • **
Odgovori #1251 : 25 Avgust 2008, 15:06:24
Ovcka a vidiš da sem imela prav ;) Bravo Cosmo :o :o :-* :-* ... pa tebi tudi no, Maja ;)

A v soboto praviš, da boš v ringu 4 in 5? :o In, si fajn stroga? :P

*sara*

• *
Odgovori #1252 : 25 Avgust 2008, 20:20:14
*sara* hvala  :) A pridete v Mb sam gledat al "gledat"?  :P

Ja, sam gledat. Jas (in moj tata seveda :) ) 1000% kot gledalci in podpora pač ;), če bo pa Ri dotakrat ok, potem pridemo vsi 3je ;)

...Hey babe, take a walk on the wild side...
...http://goldenhandling.webs.com...

Ovcka

• *
Odgovori #1253 : 25 Avgust 2008, 20:57:11
Alya hvala  ;) Seveda bova sla se kdaj na tapravo tekmo, ampak rabiva se kar precej treningov pred tem  :P Sem se gledala prej na posnetku, groza in strah  ::) Moram se naucit malo elegance in pa malo lepsega vodenja  :)

rožica ane  :P Mi prav pase, da bom pri vas, bo vsaj kaj lepega za videt, ane?  ;) :P

Nelly hvala tudi tebi  ;) In pa ne, nisem stroga, bom cisto prijazna vodja kroga (kok glasna se pa se nisem odlocila.. ni moj glas narejen za vpitje) :P :P

*sara* no super  :D Drugace sem pa v soboto od Viktorja izvedela, da je sel on enkrat z Lassejem na CACIB Ljubljana s celo pobrito zadnjo taco, pa je takrat dobil BOB, tako da, dlaka ni vse.. Sploh ce je ocitno vidno, da je taka situacija zaradi operacije, nikakor ne dajo slabso oceno zaradi tega..  ;)

Drugace sem sla pa prej do mojega lokalnega veterinarja po razlago.. No, in rekel je, da pac je mozno, da to pride od kaksnih bolecin, in da naj pocakam se da uradne izvide pregleda na erlihijo dobim po posti, potem pa naj ga peljem na pregled k dr. Miklavzinu na 300 kosmatih. Je baje ful uredu ortoped, tako da.. Pretipa psa, ce je potrebno naredi rentgen, ce se le da brez narkoze.. Torej, naju izgleda da caka se to  :-\

Ampak res ne vem, kaj bi lahko bilo narobe, ce sploh kaj.. Ce bojo pa se ti izvidi uredu, se bo pa mogoce se kaksen rtg pljuc naredil, da se vidi ce je kaksen bronhitis ali kaj podobnega.. Ah, tile dohtarji.. Kar posiljajo od enega do drugega, na koncu se bom pa znebila morje denarja, pa se vedno ne bojo zgruntali kaj je, in bojo rekli tako kot sem jaz rekla takoj na zacetku "pac pozabi dihat, in ne pride do sape, pa zato hrope"  ::) ::)

Moj album

Nelly

• Mali Pesjanar
  • **
Odgovori #1254 : 25 Avgust 2008, 23:00:31
Iskreno upam, da res. Da me ne boš čisto prestrašila, da se mi bo roka tresla - pol ne morem pisat :P :P

Ovcka

• *
Odgovori #1255 : 25 Avgust 2008, 23:10:32
Ooo, pa ne da smo skupi???  :o :o Hudooooo  :D :D

Moj album

Nelly

• Mali Pesjanar
  • **
Odgovori #1256 : 25 Avgust 2008, 23:17:28
Če sem prav gledala so bernci 4 al 5 krog. Uglavnem naj bi pisala v soboto v 4 in 5 krogu. Ti isto?

Ovcka

• *
Odgovori #1257 : 25 Avgust 2008, 23:20:49
Ja.. Jaz sem dobila po mailu da delam v 4. (svicarji, bernci, TT) in 5. (pritlikavi snavcerji, tibetanski spanjeli)..  :)

Mimogrede, si ti ze kdaj delala takole? Ali se bomo obe lovile kot zmesane  :P :P

Moj album

Nelly

• Mali Pesjanar
  • **
Odgovori #1258 : 25 Avgust 2008, 23:35:34
Ja naj bi potem delale v istem.

A se hecas? Znam pisat pa znam brat.. pa vem kako izgleda ocenjevalni list pa kam se kaj napiše. To je pa to. Delala pa še nisem.

Ne se sekirat, če se bomo lovile, saj se bomo (upam da :-[) tudi ulovile.. računam pa nato, da so lastniki berncev potrpežljivi tako kot njihovi pesjančki ;) Če te mata glas pa kar povej.. pri meni tuhtajo kako mi znižati decibele :D

Če pa ne bomo znale bomo pa kar vsem odlične potalale pa bo stvar rešena :P  >:D

Ovcka

• *
Odgovori #1259 : 25 Avgust 2008, 23:37:48
Hehehe, velja!   :P :P

LoooL, to bo se smeha  :D

Moj album