Ovckine zverinice

Ovcka · 359724

MUNDUS

• *
  • Mond & Isis
Odgovori #1260 : 26 Avgust 2008, 07:06:11
Če pa ne bomo znale bomo pa kar vsem odlične potalale pa bo stvar rešena :P  >:D

Sedaj mi je pa žal, ker se ne razstavljava :o :o

Lp

A-Tsa-Rja

• *
Odgovori #1261 : 26 Avgust 2008, 16:24:00
Ja.. Jaz sem dobila po mailu da delam v 4. (svicarji, bernci, TT) in 5. (pritlikavi snavcerji, tibetanski spanjeli)..  :)

Potem se pa 100% kaj vidimo, ker se boma s sestro ziher oglasle pri TT-jih in TŠ-jih  :)

nutella

• *
  • Fedra, Lili in Misti
Odgovori #1262 : 26 Avgust 2008, 20:52:35
Ovcka, sem šla na prvo stran tvoje teme, da si osvežim spomin, katero žverco imaš še in spet vidim tvojega prelepega mačkona. 8) Nam boš še kakšno njegovo frišno slikico namenila? ;D

Ovcka

• *
  • ..: Cosmo :..
Odgovori #1263 : 27 Avgust 2008, 00:26:24
MUNDUS jah, mogoce je pa zdaj pravi cas, da zacneta  ;) :P

A-Tsa-Rja no super!  :) Upam, da te pri vsej moji zmedenosti, ki bo v krogu ne spregledam..

nutella sam res ze dolgo nisem nobene od Joshue prilepila, ane.. Saj ni cudno, ko pa nas veteran spi cele dneve in noci..  ::) No, bom jutri nalimala kaksno, obljubim  ;)

Living is Easy with Eyes Closed

Hoiker's Cosmic Adventure
Moj album

A-Tsa-Rja

• *
Odgovori #1264 : 27 Avgust 2008, 00:27:57
Ni problema je za razumet. Se ti bom jaz zadrla  :P :)

Ovcka

• *
Odgovori #1265 : 27 Avgust 2008, 00:34:53
Velja!  ;D

Moj album

Ovcka

• *
Odgovori #1266 : 27 Avgust 2008, 23:07:08
hej

nutella no, obljuba dela dolg..  :P :P Ena samo na hitro, se kaksna pa jutri, ce bo kaj vec casa..  :-\

Nas mali frajer

Lp..  ;)

Moj album

nutella

• *
  • Fedra, Lili in Misti
Odgovori #1267 : 28 Avgust 2008, 10:02:55
Ooo, lej ga, lepotca! ;D Kako se plazi mimo Cosma, ziher je kako hrano zapazil, pa noče zbudit konkurence. ;) A je z učkom kaj narobe?

Ovcka

• *
Odgovori #1268 : 28 Avgust 2008, 10:38:32
nutella uck ma tak ze od rojstva.. Kao da ma eno mreno cez.. Sicer so nam takrat rekli da ga lahko peljemo na operacijo, ampak se nismo za to odlocili, kajti ga nismo imeli namena razstavljat, ali pa njega matrat, vidi pa baje skor normalno.. Tako da..  :) Mu pa ob "slabih" dnevih ful ven tece (saj se vidi)  :-\

Moj album

Ovcka

• *
Odgovori #1269 : 01 September 2008, 08:48:24
hej

No, v soboto sem jaz prvic delala na razstavi kot vodja kroga, in recimo da je kar slo no.. Sicer so bili pa tudi vsi razstavljalci zelo pridni, in so tocno vedeli kdaj bojo na vrsti, tako da mi niti vpit ni bilo treba prevec  :P

Vceraj se je pa Cosmo razstavljal.. Zamenjali so nam sodnika, ker pac sodnica iz Irske ni prisla, in tako smo pristali pri hrvatu. No in "strokovnjak" Tino Pehar mu je nasel en kup napak, ki mu jih prej vsi ostali sodniki se niso, in mu dal oceno prav dobro  ::) ::) No, in kaj je narobe: "glava sorazmernija sa nesto losim stopom i izrazom" - ok, stopa vem da nima dobrga, in tudi glavo ma se prevec "otrosko" ampak tistle "los izraz" je pa malo mimo.. no potem "oci bi mogle biti bolje postavljene" - ja itak, ful ma to narobe  ::) sploh ce bi vedel, da se bo verjetno glava se spremenila, in s tem tudi pridejo potem oci drugace, ko se stop naredi.. "u kretanju losog izkoraka" - ja pa kwa se.. heh.. ce se mu ne da laufat po tisti vrocini to se ne pomen da ma nikakvo gibanje..no in potem je padla se ena pripomba glede kotov, napisu sicer ni, ampak je reku da neki ni uredu - to sedaj po tanovem ane...so se mu koti pokvarli.. ja, seveda..  ::) :-\

Uglavnem, cela beda od opisa.. Ampak, ne sekiram se, ker je take bedarije tudi drugim pisal, da res ni.. Bomo videli kaj bo povedal pravi strokovnjak za pasmo na specialki.. Ce mi da pa on stirko jo pa brez pripomb sprejmem, od tegale vceraj pa nazalost ne.

No, in potem sva sla se v izbor za naj psa Zasavja.. Bilo nas je sigurno vec kot 20, Cosmo je tekel fantasticno, kot en paradni konj  :D :D, in sodnik (Nemanja Jovanovic) je celo stopil do naju, ga pregledal, pretipal.. In naju potegnil ven v ozji izbor skupaj s stirimi drugimi. No, potem so mu bili pa ocitno bolj vsec ostali, kajti visje se nisva uvrstila.. Ampak vseeno, tudi to "ni od muh"  :)

Tako, sedaj naslednje razstave so v Mariboru, jaz se moram pa se danes ali jutri odlocit, ce greva preiskusit poslusnost na RO tekmo, ki bo v nedeljo..  ;)

Slikce sledijo...

Lp..

Moj album

INES

• Vzreditelj
  • *
  • Tora
Odgovori #1270 : 01 September 2008, 10:03:56
Maja kakorkoli že. Jaz sem bila prepričana, da bo Cosmo stal na stopničkah za najlepšega psa Zasavja. Res si ga lepo predstavila v Bisu. Kar pa se tiče štirke. No ja. Tudi ta včasih pade in če se zgodi samo tu in tam potem točno veš, da je tvoj pes odličen in ne prav dober  ;D Ampak v ringu ne tekmujemo s sotekmovalci, temveč s standardom. Le tega pa si pač vsak drugače razlaga :)

..:::nemške doge By Dejan and Ines:::.

Dina

• *
Odgovori #1271 : 01 September 2008, 11:06:31
Majči in Cosmičk, čestitke! Pa ne ženi si preveč h srcu :P Itak je Cosmičk the best zlatko zate in za vse, ki ga poznamo ;)

...sledi svojim sanjam

LittLe_sTaR*

• *
  • Quido <3
Odgovori #1272 : 01 September 2008, 12:29:33
oo hudo.čestiitaM :-* :-*

rashy

• *
  • Go Rush
Odgovori #1273 : 01 September 2008, 17:38:55
Ravno zdajle mam na liniji mojega vzreditelja in pravi, da sodnik nima pojma :D Mislem groza....kar se tiče zob pa piše v angleškem standardu le, da mora meti pravilen ugriz....Tudi jaz ne sprejmem njegove ocene, ker imam vrhunskega psa in bi najrajš list kar razstrgala...Ah bo že  :D

love animals

rashy

• *
  • Go Rush
Odgovori #1274 : 01 September 2008, 17:54:45
Ej a gresta v nedeljo v Umag?

love animals

Ovcka

• *
Odgovori #1275 : 01 September 2008, 19:30:40
Ej a gresta v nedeljo v Umag?

Ne, ne greva.. Ne nucava nic  :P

Moj album

Ovcka

• *
Odgovori #1276 : 03 September 2008, 10:00:24
hej

Evo se par obljubljenih fotkic iz razstave.. Iz samega ringa jih ni veliko, ker sva neverjetno hitro zakljucila.. Prisla noter, postavila, ga je pretipal, en krog odlaufala, ga se nisem vornk postavila sem dobila ze list z oceno  ::) ::)

Nas tabor

In pa se malo Cosmotove familije.. Iz leve proti desni: Ulla (najmlajsa teta), Figaro (bratranec) in Tango (tadrug bratranec)

Lp..  ;)

Moj album

*sara*

• *
Odgovori #1277 : 03 September 2008, 17:15:56
Fajn slike. Pa čestitke za prebit led kot vodja kroga in za razstavo ne (četudi ni šlo vse po planih ::) ).
Lepo se mejta ;)

...Hey babe, take a walk on the wild side...
...http://goldenhandling.webs.com...

A-Tsa-Rja

• *
Odgovori #1278 : 03 September 2008, 20:47:43
Super slike!  :) Kolikor sem vaju gledala na tekmovanju za najlepšega psa Zasavja sta bila oba super! :D

A je nakoncu vodja kroga Figara postavla za poziranje s sodnikom? hihi

mika-nelly

• Gost
Odgovori #1279 : 05 September 2008, 13:54:38
ej ovčka, super da se ne sekiraš preveč, moraš vzet v zakup da je ta sodnik najbrž folš slo. lepotcem  ;) tvoj je pa itak še mlad in vsakič bo sam še lepši

sem videla veliko slik ZP-jev in tvoj cosmo mi je super odlakan, pa konstrukcijo ma super, glavo ma res mal ortočjo, sam pravim, mlad je še, men je pa itak ta otroški izraz tako kjut...

nelly vama pošilja  :-* in veliko sreče v MB (me tud prav firbec mantra, kaj bojo rekli  ::) )

Ovcka

• *
Odgovori #1280 : 05 September 2008, 16:43:35
Hvala punce!  ;D

A-Tsa-Rja za naj psa Zasavja je pa tekel taaaakooo leeeepoo kot se nikoli ne  :o Najbrz je pomagalo, ko so nama vsi ploskali, pa je bil ves ponosen  :P :P

mika-nelly hvala  ;) Ja, tale razstava v Mariboru bo res zanimiva.. Meni je samo zal, da ni vec slovenskih zlatkotov prijavljenih.. A mogoce pridete kaj pogledat? Ker bo fuuul za videt  ;)

Moj album

Ovcka

• *
Odgovori #1281 : 06 September 2008, 12:05:22
hej

No, jutri greva pa na najino prvo Rally Obedience tekmo, kjer upam da nama uspe narest izpit.. Vaje znava vse (razen mize), vecji problem je ce jaz pri kaksni vaji zabluzim in pozabim kaj naredit, ali naredim napacno vajo namesto taprave, Cosmo bo pa menda ze delal kot je treba.. Ce seveda ne bo po tleh prevec disalo, ali pa da ne bo pri volji  ::) Seveda vaje ravno popolne niso, ker sva samouka, ampak ze to, da zna skoraj vse, je dovolj.. No, bomo videli, probat greva, pa tudi upam, da nama uspe, da ne bomo ravno denarja stran metali za brezveze  :P

Lp..

Moj album

Majchy

• ° Žleht kot pes °
  • Super Pesjanar
  • *love dogs*
Odgovori #1282 : 06 September 2008, 12:14:23
Ovcka, bomo držali pesti!  :)

LP, Maja

SPLETNA STRAN: http://www.majchy.com
PORTFOLIO: http://www.majarokavec.com

Ovcka

• *
Odgovori #1283 : 06 September 2008, 12:15:42
Hvala!  ;)

Moj album

mika-nelly

• Gost
Odgovori #1284 : 06 September 2008, 15:25:31
ja bi šla takoj, žal  ne morem, imamo kup novih obveznosti, namreč mala norica gre spet v šolo, takrat v začetni tečaj...
držimo pesti za RO, upam da vama uspe  ;)

MUNDUS

• *
  • Mond & Isis
Odgovori #1285 : 06 September 2008, 21:19:36
Maja... tudi jaz držim pesti za jutri, pa saj je itak jasno, da bosta dala vse od sebe :D Srečno!!!

Lp

INES

• Vzreditelj
  • *
  • Tora
Odgovori #1286 : 09 September 2008, 14:18:40
Maja vso srečo :) Za tremo baje ful pomaga če prej poližež žlico medu :) Meni je to predlagal inštruktor pred izpitom za avto in je pomagalo :)

..:::nemške doge By Dejan and Ines:::.

aska

• Pravi Pesjanar
  • AM Aska
Odgovori #1287 : 09 September 2008, 17:55:02
Maja, a vaju boš že enkrat pohvalila ;) :P No čestitke :o

Ovcka

• *
Odgovori #1288 : 09 September 2008, 18:00:26
hej

Torej, v nedeljo sva sla na najino prvo rally obedience tekmo na Barje v Ljubljano.. Vreme je bilo enkratno, vzdusje svetovno, druzba se boljsa  :P :P Proga ni bila prevec zahtevna, sodnik je bil korekten in ustrezljiv, z nami je sel skozi ogled proge, odgovoril na vsa mozna vprasanja in dileme, zares super.. No, tako nama je uspelo opravit izpit za enko!!  :D :D Dosegla sva 139 pik od 150 moznih, s casom 2:06:66 in tako zasedla 9. mesto (od 16 prijavljenih)  ;D ;D ;D Ceprav je bila pozornost bolj slaba, na zacetku sploh ni vedel kaj tocno dela tam na progi, potem se je nekako le unesel in ubogal.. Glede na to, da sva bila prvic na taksni tekmi, in da sem ga vse sama naucila (nekateri hodijo za RO v tromesecni tecaj), mislim da je tole kar lep uspeh..  ;) ;)

No za vse, ki vas zanima, se F I L M C E K  ;D

Se ena fotka, kako sta z Ajko kraljevala v prtljazniku  :D :D

Ampak to se ni vse..
V soboto na agi tekmi je rapgirl zame prevzela frizbije, ki jih je cacy narocila na nizozemskem.. Tako da smo jih v nedeljo na tekmi ze preiskusili.. Zgledajo pa nekako takole:

Na tej fotki mi deluje kot da se hinavsko smeji  :D :D :D

To je vse!  ;D

Lp..

Moj album

aska

• Pravi Pesjanar
  • AM Aska
Odgovori #1289 : 09 September 2008, 18:11:25
Ovcka, pri vaji  sedi/stoj ti za bodoče predlagam, da malce dlje stoji - vsaj 2 sekundi, ker nekateri sodniki to zahtevajo ;) Drugače vama je prav dobro šlo :)

lp