hej
No, v soboto sem jaz prvic delala na razstavi kot vodja kroga, in recimo da je kar slo no.. Sicer so bili pa tudi vsi razstavljalci zelo pridni, in so tocno vedeli kdaj bojo na vrsti, tako da mi niti vpit ni bilo treba prevec

Vceraj se je pa Cosmo razstavljal.. Zamenjali so nam sodnika, ker pac sodnica iz Irske ni prisla, in tako smo pristali pri hrvatu. No in "strokovnjak" Tino Pehar mu je nasel en kup napak, ki mu jih prej vsi ostali sodniki se niso, in mu dal oceno prav dobro

No, in kaj je narobe: "glava sorazmernija sa nesto losim stopom i izrazom" - ok, stopa vem da nima dobrga, in tudi glavo ma se prevec "otrosko" ampak tistle "los izraz" je pa malo mimo.. no potem "oci bi mogle biti bolje postavljene" - ja itak, ful ma to narobe

sploh ce bi vedel, da se bo verjetno glava se spremenila, in s tem tudi pridejo potem oci drugace, ko se stop naredi.. "u kretanju losog izkoraka" - ja pa kwa se.. heh.. ce se mu ne da laufat po tisti vrocini to se ne pomen da ma nikakvo gibanje..no in potem je padla se ena pripomba glede kotov, napisu sicer ni, ampak je reku da neki ni uredu - to sedaj po tanovem ane...so se mu koti pokvarli.. ja, seveda..

Uglavnem, cela beda od opisa.. Ampak, ne sekiram se, ker je take bedarije tudi drugim pisal, da res ni.. Bomo videli kaj bo povedal pravi strokovnjak za pasmo na specialki.. Ce mi da pa on stirko jo pa brez pripomb sprejmem, od tegale vceraj pa nazalost ne.
No, in potem sva sla se v izbor za naj psa Zasavja.. Bilo nas je sigurno vec kot 20, Cosmo je tekel fantasticno, kot en paradni konj

, in sodnik (Nemanja Jovanovic) je celo stopil do naju, ga pregledal, pretipal.. In naju potegnil ven v ozji izbor skupaj s stirimi drugimi. No, potem so mu bili pa ocitno bolj vsec ostali, kajti visje se nisva uvrstila.. Ampak vseeno, tudi to "ni od muh"

Tako, sedaj naslednje razstave so v Mariboru, jaz se moram pa se danes ali jutri odlocit, ce greva preiskusit poslusnost na RO tekmo, ki bo v nedeljo..

Slikce sledijo...
Lp..