Ovckine zverinice

Ovcka · 360596

Rinchy

• Moderator
Odgovori #1290 : 09 September 2008, 18:17:36
Bravo Maja in Cosmo! :)

Varstvo in sprehajanje psov
www.varstvopsov.si

MUNDUS

• *
  • Mond & Isis
Odgovori #1291 : 09 September 2008, 19:47:32
Maja.....sem brez besed :o Super sta. Bravo :P

INES

• Vzreditelj
  • *
  • Tora
Odgovori #1292 : 09 September 2008, 20:07:22
Ja Maja super no ni kaj :)

..:::nemške doge By Dejan and Ines:::.

Majchy

• ° Žleht kot pes °
  • Super Pesjanar
  • *love dogs*
Odgovori #1293 : 09 September 2008, 20:10:19
Oooo čestitke!!!  :o :o :o

Prideta jutri na trening?

LP, Maja

SPLETNA STRAN: http://www.majchy.com
PORTFOLIO: http://www.majarokavec.com

Ovcka

• *
  • ..: Cosmo :..
Odgovori #1294 : 09 September 2008, 21:29:39
Hvala punce..

Drugace pa, spet ena slaba novica  ::)

Danes je bil moj mali prvic malo dlje sam, skoraj 8 ur, ker smo sli pac v shopping, ko je imela mami r.d.. No in pridemo domov, in tamau itak znori od veselja.. In zacne kasljat in se davit.. Ok, je spet pozabil dihat ali se mu je pa zaletelo.. Ja, ce nebi potem to kasljanje trajalo celo popoldne, s presledki vmes.. In ga prej napokam v avto in do veta.. In seveda, logicna diagnoza: kuzni kaselj  :'( :'( Tako da sva na antibiotikih (Synulox), sirupu za izkaslevanje (Apisirup) in pa v preventivni karanteni. Veterinar je rekel da vsaj dobro, da sem takoj prisla, tako da verjetno hujsega kot kasljanje ne bo, ampak vseeno me skrbi ane..  :(
S tem da to se ni vse.. Vceraj si je zopet tam na makadamu tisto blazinico pri petem kremplju odnesel na kamenju.. Je krvavel kot pri norcih, tako da sedaj ima povit tisti del tace, ker mu se vedno na momente kri tece (ja, tako zelo si jo je - skoraj polovico si jo je odbil).
Uglavnem, ocitno midva nimava srece s tem zdravjem.. In sedaj ze resno premisljujem o kaksnem zavarovanju, da vsaj nekaj stroskov dobim povrnjenih.. Ker toliko kot sva ze midva redna gosta pri veterinarju, ne vem no...  :-\ :-\

Uglavnem, ja.. Vse aktivnosti so do nadaljnega odpovedane.. Tako da, Majchy, ceprav bi ful rada videla malo Fibi, naju jutri ne bo.. Pa drugic ane..  ;)

Lp..

p.s.
Sem razmisljala kje bi ga lahko staknil.. In edina logicna razlaga je: zadnjic na razstavi v Trbovljah.. Inkubacijska doba ravno prav stima..  :-\

Living is Easy with Eyes Closed

Hoiker's Cosmic Adventure
Moj album

Majchy

• ° Žleht kot pes °
  • Super Pesjanar
  • *love dogs*
Odgovori #1295 : 09 September 2008, 21:36:02
Oooo sranje...  :'( Pa ne že spet ta kužni kašelj no...  :-\

Čimprej se pozdravita!  :-* :-* :-*

LP, Maja

Ovcka

• *
Odgovori #1296 : 09 September 2008, 22:28:55
Hvala Majchy  :-*

Moj album

mika-nelly

• Gost
Odgovori #1297 : 10 September 2008, 15:02:22
joj maja, pa vidva mata res smolo  :-\
 dobro da si tako hitro reagirala, želim vama čim hitrejše okravanje  :)

Ovcka

• *
Odgovori #1298 : 10 September 2008, 17:45:33
Hvala mika-nelly  :-*

Drugace pa, ponoci smo bolj malo spali.. Vmes sem se zbujala ker je mali kasljal.. Ne sicer karnaprej, ampak vsaki dve uri je imel po en "napad".. Tako da smo potem danes cez dan malo nadoknadili, ko se je kasljanje malo umirilo.. Pridno mu dajem apisirup in pa med, tako da, vsakic ko ful zacne, dobi eno zlicko enega ali drugega, pa je potem nekaj casa mir..
Tudi s tacko je malo boljse.. Izgleda kot da se je rana zaprla, in da tisti "strleci" del ne bo odpadel, tako kot ponavadi.. Enkrat na dan mu previjem, in prej cez opoldne je ze kar lepo skoraj suho izgledalo..

Ahh, sibejmo.. Spet nov napad kaslja  :'(

Moj album

Macika

• *
Odgovori #1299 : 10 September 2008, 17:47:55
Ubogi Cosmo  :'( Želim mu čimhitrejše okrevanje  :-*

Sicer pa, čestitke za uspehe  :o  :-*

Najboljših in najlepših reči na svetu, ne moremo videti niti se jih dotakniti. Čutiti jih moramo s srcem …
(Hellen Keller)

m_tejch

• *
Odgovori #1300 : 10 September 2008, 18:12:15
ja bogi cosmo, upam da se čimprej pozdravi. :(
Drugače imava pa tudi midva skos probleme s tacami, začelo se je kao z nekim tujkom, je bil operiran ampak sem prepričana da ne bo nikoli več čisto vredu, če greva na več kot polurni sprehod so copatki obvezni, ima pa tudi peti prstek nonstop nekaj vnet in mi sploh ni jasno zakaj, ker krempelj normalno raste ven iz njega. Ful se mi čudno zdi, da imata skos probleme s tačkami. A je možno, da se mu nikoli do konca ne zaceli in je zato bolj občutljiv. Drugače sem bila pa jaz ob takšnih težavah do sedaj najbolj zadovoljna z ozodermin kremico, ampak kot praivm, pri mojem ne bo nikoli ok ::), upam da vsaj vama hitro zaceli in seveda da se pozdravi od tega groznega kašlja.

lp mateja in loris  :-*

Ovcka

• *
Odgovori #1301 : 10 September 2008, 18:26:26
Hvala obema  :-*

Ma ne vem kaj je s temi tacami.. Saj na travi si nikoli nic ne poskoduje, razen na makadamu.. Pa ne vem, ali je pac res tako storast, ali ima smolo, ali pa samo bolj obcutljive blazinice.. Sedaj vem, da od zdaj naprej tja na makadam hodiva samo se na normalen sprehod, brez divjanja..

Moj album

nutella

• *
  • Fedra, Lili in Misti
Odgovori #1302 : 10 September 2008, 20:01:22
Ojej, pa imate res vse na kupu, revček Cosmo. Upam, da čim prej nehate kašljat. :-*

MUNDUS

• *
  • Mond & Isis
Odgovori #1303 : 10 September 2008, 20:53:58
Cosmo, ti pa res ne boš smel več noret po makadamu. Potem si pa takoj na bolniški. No kakorkoli, hitro si pozdravi taco in nehaj kašljati :)

mika-nelly

• Gost
Odgovori #1304 : 12 September 2008, 09:38:02
maja, kako cosmo, upam da je že boljše, mislimo na vaju in vam pošiljamo zdravja...

Ovcka

• *
Odgovori #1305 : 12 September 2008, 21:29:56
Je ze boljse, je  ;D Ponoci celo noc brez zbujanja spimo, zjutraj ko se zbudimo malo pokasljamo.. Pa cez dan tako, obcasno, ce se kaj prevec razburi..

Pomoje bo kmalu spet cist dober  :)

Hvala ker mislite na naju...  ;)

Moj album

Bella*Luna

• *
Odgovori #1306 : 15 September 2008, 22:57:11
Kako kaj bratec?

Mi smo danes od veterinarja - ja res zavarovanje za pse in muce(o tem sem razmišljala v ambulanti pri vetu  ;D).
No, z Luno ni ok - kot da sploh ne bi šlo za vnetje mehurja, ali pa antibiotiki niso prijeli  >:(, dobili še teden dni terapije z antibiotiki, pa ovratnik je dobila in ritko pucat (ker si jo non stop liže). Tko da upam, da bo z naslednjim urologramom vse ok......Pa tri dni mormo merit koliko vode spije.....
Tko da upam na najbolje, ker je veterinarka neki že za kri predlagala - da se ji pregleda.
Božčki naši.....
Se vidimo v soboto ;D

:-* :-* :-*
Maja in še enkrat hvala, pa fajn opravita pri profesionalki in Vseee Najboljšeee za 2.svečki.

gulu

• *
  • BC Lum, RR Dali in (z)mešanka Nija
Odgovori #1307 : 16 September 2008, 15:58:44
Joj, kaj je z vašo familijo. Ja revčka mala! Upam, da bosta kmalu dobra, za oba držimo pesti!

Drugače pa ima tudi Lum zelo občutljive blazinice in so hitro razbolene in razpraskane - na morju sploh ni bilo nekega strašnega kamenja, pa ga je vse bolelo.

Ovcka

• *
Odgovori #1308 : 17 September 2008, 07:50:12
Vse najboljše moj dragi kosmatinček za tvoj (že) drugi rojstni dan!!!  :-* :-* :-*

Malo nostalgije pa kasneje, ko bo vec casa..  ;)

Moj album

m_tejch

• *
Odgovori #1309 : 17 September 2008, 07:57:56
Vse najboljše Cosmo!!!! :-*

kala,runo,bella

• *
Odgovori #1310 : 17 September 2008, 08:13:27
Cosmo vse naj naj  :-*

MUNDUS

• *
  • Mond & Isis
Odgovori #1311 : 17 September 2008, 08:19:42
COSMO ..... vse najboljše za dve svečki :P Predvsem veliko delavnih uspehov, dobrih ocen na razstavah, obilo zdravja......in pa ful užitkov s tvojo Majo :-* :-*

Helena & Mond

Majchy

• ° Žleht kot pes °
  • Super Pesjanar
  • *love dogs*
Odgovori #1312 : 17 September 2008, 08:52:22

Cosmo vse naj naj za 2.roj.dan!

LP, Maja

Alba

• *
  • I like my dog better than I like most people.
Odgovori #1313 : 17 September 2008, 09:03:18
Cosmo vse naj naj pa samo zdravje od zdaj naprej  :-* :-*. Pa seveda čimveč uspešnih razstav, frisbi seans, pa da boš ubogal Majo!

Psi so najbolj iskreni prijatelji :):):)

http://www.mojalbum.com/rink/

rapgirl

• *
Odgovori #1314 : 17 September 2008, 10:09:47
  :-* :-* :-*

"A dog can express more with his tail in minutes than his owner can express with his tongue in hours."

maya

• *
Odgovori #1315 : 17 September 2008, 11:13:48
Cosmo, vse najboljše za 2. rojstni dan!!!  :-*  :-*  :-*

Ovcka

• *
Odgovori #1316 : 17 September 2008, 13:09:31
Cosmo se vsem lepo zahvaljuje za cestitke!  ;D

Ze tako vem, da cas fuuul bezi, ampak ob takih dnevih kot je danasnji se pa se posebej spomnim.. Da je ze kar dve leti, odkar sem tako nestrpno pricakovala, da bo Amyca skotila mojega bodocega kosmatega spremljevalca  :o Da smo tamale hodili gledat skoraj vsak vikend, sploh proti koncu, ko smo nestrpno pricakovali njegov prihod domov..

Da je iz te majhne bele kepice..

..po dveh letih zrastla ta zverina  :-*

Ceprav imava dobre in slabe dneve, ceprav me vcasih ful prevec jezi s svojo trmo, nima veze.. Kadar me pogleda s tistim "nesrecnim" pogledom, kdo bi se mu lahko upru.. Se vseeno ga imam najrajsi  :-* In upam, da bo z mano se dolgo dolgo casa..

Vse najboljse biba moja  :-* :-*

Moj album

Rinchy

• Moderator
Odgovori #1317 : 17 September 2008, 14:46:49
Vse najboljše! :-*

Varstvo in sprehajanje psov
www.varstvopsov.si

tamara

• *
  • žakc :)
Odgovori #1318 : 17 September 2008, 14:51:44
Vse najboljse! :)

ginka

• *
  • Bonie Lou
Odgovori #1319 : 17 September 2008, 15:14:57
Cosmo, vse najboljše! In veeeeliko uspehov na področjih s katerimi se ukvarjata :-* :)

Look at me and I will smile,
kiss me and I will fly,
turn away and I will cry,
say goodbay and I will die.

Boniena spletna stran