Hvala punce..
Drugace pa, spet ena slaba novica

Danes je bil moj mali prvic malo dlje sam, skoraj 8 ur, ker smo sli pac v shopping, ko je imela mami r.d.. No in pridemo domov, in tamau itak znori od veselja.. In zacne kasljat in se davit.. Ok, je spet pozabil dihat ali se mu je pa zaletelo.. Ja, ce nebi potem to kasljanje trajalo celo popoldne, s presledki vmes.. In ga prej napokam v avto in do veta.. In seveda, logicna diagnoza: kuzni kaselj

Tako da sva na antibiotikih (Synulox), sirupu za izkaslevanje (Apisirup) in pa v preventivni karanteni. Veterinar je rekel da vsaj dobro, da sem takoj prisla, tako da verjetno hujsega kot kasljanje ne bo, ampak vseeno me skrbi ane..
S tem da to se ni vse.. Vceraj si je zopet tam na makadamu tisto blazinico pri petem kremplju odnesel na kamenju.. Je krvavel kot pri norcih, tako da sedaj ima povit tisti del tace, ker mu se vedno na momente kri tece (ja, tako zelo si jo je - skoraj polovico si jo je odbil).
Uglavnem, ocitno midva nimava srece s tem zdravjem.. In sedaj ze resno premisljujem o kaksnem zavarovanju, da vsaj nekaj stroskov dobim povrnjenih.. Ker toliko kot sva ze midva redna gosta pri veterinarju, ne vem no...

Uglavnem, ja.. Vse aktivnosti so do nadaljnega odpovedane.. Tako da,
Majchy, ceprav bi ful rada videla malo Fibi, naju jutri ne bo.. Pa drugic ane..

Lp..
p.s.
Sem razmisljala kje bi ga lahko staknil.. In edina logicna razlaga je: zadnjic na razstavi v Trbovljah.. Inkubacijska doba ravno prav stima..