hej
Ja res je malo zamrla..

Pa saj ni nic novega.. Cisto zdrava se vedno nisem (se malo pa bo ze en mesec

), tako da tudi nobenih tazaresnih sprehodov ni, samo malo v dolino ali tu okoli.. Ker pac nisem sposobna, da vpijem ali laufam za njim, ce bi kaj blo..
In ker ni sprehodov tudi ni nic novih fotk.. Ene par samo od doma skupaj z Joshuo, tiste bom pokazala, samo s fotkica jih moram se spravit.. Kasneje...
m_tejch tisti zeliscni pripravek.. Hja, ze tadruga flaska gre proti koncu, ampak vidne spremembe ni, tako da, nuca nic

Ocitno sem spet za brezveze vrgla denar stran

Tele barve za smrcek sem pa zadnjic s pomocjo kolegice nasla v eni angleski grooming stacuni. Ampak se ne morem odlocit, ce se splaca, ali ne. Po eni strani mi je nesmiselno na tak nacin "skrivat napako", ki ubistvu sploh ni napaka (se vedno trdim, da ce bi imel slabo pigmentacijo, bi se mu se kje drugje poznalo, ne samo na smrcku.. Kajti ima pa se vedno na jeziku crn flek, pigmentacijo dlesni ima temnejso, blazinice so vse lepo temne...), po drugi pa, lahko tako malo pomaga pri razvrstitvi med odlicnimi. Pa ful folka na vse mozne nacine skriva napake njihovih psov, tako da res ne vem..

Aja, pa se to sem (ze decembra) pozabila napisat.. Huskyca Tačka je sla nazaj h svojim lastnikom. So jo punce vzele h sebi v stanovanje tu v dolini, da v hribih nebi bila sama.. Se mi zdi da je po tistem, ko je odsla atiju kar nekaj manjkalo.. Potem je cez kaksne 14 dni dobil eno ponudbo za enega zlatkota, ampak je rekel da ne. Tako da ne vem, ali si bo premislil, in kaksen dan odsel v zavetisce.. Ker on je navajen imet psa, tako da ne vem kako shaja brez (ceprav ko mu kaj omenim se zgovarja kaksna obveznost je to, itd)

Bomo videli kaj se bo odlocil..
Nic, to je to.. Slikce pa kasneje..
Lp..