hej
Rabim en nasvet.. In sicer, imamo problem z nasim mackom Joshuo.. Ze od nedelje nic kaj dosti ne je, posledicno tudi ne kaka nic, vode sicer dosti spije tako da tudi lula normalno, deluje pa malo bolj zalosten kot ponavadi, pa prejle smo se opazili da diha malo bolj globoko kot ponavadi. Sicer sem ze prej govorila z veterinarjem in pravi, naj mu probamo dati kaksno odvajalo (samo njemu kaj po grlu spravit je umetnost - ker karkoli njemu nardit na prisilo bo vse zbruhal), ali mogoce kaj mlecnega za pojest, da bi ga pognalo. Ampak smo prejle poiskusili z vsem moznim in noce nic pojest, tut mleka noce, jogurta je pol zlicke pojedel, zjutri tudi rib ni hotel jest, ko pa ponavadi "ubija" zanje..

Zdaj pa ne vem kaj se lahko probamo. Sicer je vet rekel, da ce ne bo boljse naj ga v cetrtek pripeljem, da bi naredil kaksno krvno sliko pa ga malo bolj pregledal. Da je sicer mozno, da so se mu dlake v crevesju nabrale, pa da ne gre naprej, ali kaj podobnega. Aja, za tiste ki niste "up to date", nas macek bo letos star 14 let, tako da vet pravi, da je lahko tukaj posredi ze karkoli (jetra, ledvice...).
Tako da, zelo bi mi prav prisel kaksen nasvet kaj naredit, kaj mu dat za jest??? Pa tudi ce mogoce kdo ve, kok kej stane krvna slika za macke? Namrec macka ima mami cez, in ker smo ravno en teden pred placo je malo kriza glede financ..

Ce ne bo boljse nam itak drugega preostalo ne bo, kot komplet pregled narest, pa bom pac jaz financirala, samo se vseeno me zanima vsaj priblizno kaksne so cene za take stvari za macke..
Lp..