Joj, kok tezko ze jaz najdem tole mojo temo

Hvala za slikce, punce

No, drugace je pa za nami naporen vikend.. Vceraj smo se udelezili razstave lovskih pasem CAC Radgona, kjer sva dobila super opis (brez kritik za glavo - celo napisano je "lepo oblikovana glava"

) ter oceno odlicno in CAC.

Ker je bilo ful malo zlatkotov prijavljenih smo sli v izbor za BOB celi trije, no, naziv je pa pobrala ubistvu nasa daljna zlahta, kuza iz kombinacije Elga Neli Goldy in Nice Brad Happy Company

Za moje pojme cisto zasluzeno, tako da, nimam pripomb

Samo cakali smo skoraj do dveh, da smo prisli na vrsto..

No, ampak je bilo lustno, ker se je na sejmiscu dogajal tudi agility, in smo se tudi nekaj tistega ogledali..
Se enkrat bi se pa zahvalila Nini in Rašu za druzbo in prevoz.. Hvala!!

Danes sva se pa potem udelezila se prve letosnje tekme za Rally Obedience, kjer sva prvic tekmovala v kategoriji RO II in hkrati opravljala izpit, katerega sva
uspesno opravila.

Sicer je ze pri taprvi oviri (slalomu) zajeb*** (najprej je vzel naroben vhod - kar pomeni takoj negativno vajo, potem ko je videl, da sem rekla ne, je pa se prvi del slaloma po tleh vrgel, da sem ga sla pobirat, in pojma nisem imela kaj naj naredim.. Poberem tisto, vprasam sodnika ce nadaljujeva, pokima, hocem it naprej, a tamau se je potem odlocil da bo pa tokrat slalom naredil, po moznosti celo pravilno

), in me tako tok zmedel, da sem v momentu pozabila celo progo. Posledicno sem morala sprot gledat znakce, da sem se spomnila, potem sem pa se od vse zmedenosti jaz pozabila stet korake pri vaji "1 korak nazaj prostor, 2 koraka nazaj sedi, 3 korake nazaj prostor" in sva pomoje imela tisto vajo zelo svoh ocenjeno, ker sem namesto treh korakov naredila samo dva. Jaz budala.

Nazaj v osnovno solo se naucit stet, ane?

Ostalo delo je pa kar pohvalil, tam v osmicah med igracami sem ga morala malo vzpodbujat, baje da sem dvakrat komando rekla - se ne spomnim, ker me je res tisti slalom na zacetku tako sokiral, da kar res ni..
No, uglavnem, pri vajah kjer me je najbolj skrbelo (sedi med tekom) se je izkazal, pri ostalih, ki pa naj bi jih znal pa takole

Ampak ok, glavno da je izpit narejen, do naslednje tekme je se en mesec, spet bova delala na pozornosti (katere mu na momente manjka - gospod bi sel vse znakce dons povohat ce bi mu dovolila) in pa izboljsat morava dolocene vaje, da jih bo lepse naredil.

Tako, to je porocilo tega vikenda.. Slikce od vceraj sledijo, od danes sem pa sicer imela fotkica sabo, da bi naju kdo posnel, ampak je tok ulivalo, ko sva bila na vrsti, da nisem hotela tezit komu, da bi stal na dezju in snemal. Pa se za fotkic me je bilo strah, ker ni moj.. Tako da, nazalost ni posnetka. Ampak saj po tisti kolobociji na zacetku, boljse da ne

Sedaj se moram pa se malo odpocit, jutri pa v nove delovne zmage.. Naslednji vikend pa za 6 dni na morje prikolco postavlat, pa se malo podaljsanega dopusta si bomo privoscili.. Yeeey, se ze ful veselim

Lp,
Maja