Ovckine zverinice

Ovcka · 359815

Dina

• *
Odgovori #180 : 14 November 2007, 09:48:27
kakšen sneg ovčka :P temu ti praviš sneg?! takrat se začni hvalit, k ga bo vsaj pol metra :P

...sledi svojim sanjam

Ovcka

• *
  • ..: Cosmo :..
Odgovori #181 : 14 November 2007, 09:56:14
INES hvala za cestitke in pohvale ;) Mozno je, da je ocena odvisna od barve, nekaterim sodnikom se pac dopadejo temnejsi psi, in naj bo svetel se tako dober, ne bo njemu dal, ali pa obratno. Ampak tokrat je bil edini razlog, ki ga je navedla, da ima bratec boljsi stop, drugace pa da sta cisto enaka (isto dobra), ceprav to ni cisto res (pa ne pravim to zato, ker je kao moj najlepsi, ker je moj).  ::) Sicer so bili pa za to odlocitev v igri tudi drugi razlogi, o katerih nebi javno..

Dina hehe, pol metra ga pa v dolini ne bomo nikoli docakali  :-\ Bo treba veckrat v hribe, pa bo  ;D

Living is Easy with Eyes Closed

Hoiker's Cosmic Adventure
Moj album

Dina

• *
Odgovori #182 : 14 November 2007, 10:05:22
To pa ni res! Se spomnim enkrat pred davnimi davnimi časi (ko sem bila še mlada) ga je blo pol metra pri nas, pa nismo v hribih doma :P

...sledi svojim sanjam

Ovcka

• *
Odgovori #183 : 14 November 2007, 13:14:41
Ene 6/7 let nazaj se spomnim ga je cez noc zapadlo toliko, da se je vse ustavilo, promet, vse. Tam nekje 50+ centi. Na siht sem gazila po tanovi cesti, ki je bila spluzena le za silo, tam pa tam je celo pripeljal kaksen avto, pridem pa do firme, bila sem taprva gor, in lihtok da nisem obticala v gori snega pred salonom  ;D ;D Seveda je sledil siht, ko sem igrala komunalca, in kidala sneg  :P
Ampak pri takih cudnih zimah, kot jih imamo zadnja leta, dvomim da se bo to se kdaj ponovilo..  :-\ Ampak bilo je pa zabavno  :P

Moj album

Dina

• *
Odgovori #184 : 14 November 2007, 13:17:13
Ja, takrat sva midva s Snoopyem angelčke delala tam gor nekje pod čebinam :D Kadar mamo srečo, da je sneg se zmir valjamo po tleh kot takšni otroci :P Ej, a kdaj Cosmota pripelješ k nam v Evropark (jaz sem namreč mičken višje doma in smo veliko dol)?

...sledi svojim sanjam

Ovcka

• *
Odgovori #185 : 14 November 2007, 14:11:09
V Europark ne hodiva veliko, ker sem brez avta (prodala avto, da sem kupla psa  :-[), tako da, greva le kdaj pa kdaj, ko dobim avto za v solo (hodiva v Zagorje v solo). Mogoce se pa lahko kdaj zmenimo, ko bo lepo vreme, cez vikend kaksno popoldne, pa gremo na en skupen sprehod cez park in se na kaksno divjanje  ;D

Moj album

Dina

• *
Odgovori #186 : 14 November 2007, 14:15:27
Lahko se kaj zmenimo, pa vaju kar po službi naložim pa peljem s sabo :P

...sledi svojim sanjam

Bella*Luna

• *
Odgovori #187 : 14 November 2007, 16:06:35
Pri nas pa nič snega, samo polno gnojnice polite po travi okoli in okoli hiše  >:( tko da moram Luno kar na fleksiju imet, da ne zagazi v gnojnico - saj veš da se najraje valja v njej, ne?  ;)
Zdaj ogromno prevoha - slutim da se bo začela gonit - no enkrat se mora začet  ;)
V nedeljo nama je pa kar ušla  ??? ko je zavohala enega psa  >:(.

Ovcka

• *
Odgovori #188 : 14 November 2007, 16:47:38
Dina samo pod pogojem, da naju potem se do Trbovelj dostavis :P Ker na avtobus pri nas tako veliki psi ne smejo  :(

Bella*Luna spet gnojnica? Joj, res nimate srece  :P Cosmo je pa drugace tudi zacel vsak vogal ovohavat, vsako polulano mesto, ampak tace se vedno ne dviguje :P Je pa res ze pocas cas, da se nase sestrice zacnejo gonit, res ne vem kaj tok casa cakajo  ::) Drugace pa, sedaj bo treba zacet vadit aportiranje, kajti tle na forumu pravijo, da ne zna prinasat.  ::) Ceprav se jaz s tem ne strinjam cist.. Ah, bomo ze, imamo se en mesec casa  ;)

Moj album

Dina

• *
Odgovori #189 : 14 November 2007, 18:28:31
ja, ni panike :) tudi do trbovelj nazaj vaju dostavim :) samo, da ne boš mislila, da mam kak fensi avto :P čist navadno 5ko v katero je namontirana mreža, da se moja princeska lahko v prtljažniku vozi sem in tja :D

...sledi svojim sanjam

MUNDUS

• *
  • Mond & Isis
Odgovori #190 : 14 November 2007, 19:48:56
Oj Ovčka, čestitke za razstavni uspeh. Sta bila prav dobra ;)

Lp
Helena

Ovcka

• *
Odgovori #191 : 14 November 2007, 22:37:39
Helena hvala za cestitke ;)

Moj album

Ovcka

• *
Odgovori #192 : 17 November 2007, 12:59:04
hej

No, pa se je tudi nam zgodilo. Da smo prvic zbezali namrec. In to ravno danes, ko je star 14 mesecev. Obcutek je res grozen, ceprav situacija ni bila tako grozna. No, da razlozim. Smo sli prej ven (mami, ocim in midva), malo na sprehod, malo trenirat prinasanje. Pac tja dol na en najin stalni plac, kamor se vedno hodiva ucit. Malo vadiva prinasanje, nakar pravi mami, da gresta z ocimom malo pogledat cesto, ki jo delajo nad tem placom. Ok, dobro. Jaz sem pa rekla, da ga bom malo spustila da se sprosti, ker sva vadila na dolgem striku, da ni pobegnil z aportom. No, in onadva gresta gor do ceste, jaz psa spustim, se hocem poigrati z njim s palcko, on se obrne in stece gor v hrib za mami. Ko je tekel stran ga klicem, nic. Pride do nje, ga spet poklicem, pritece nazaj. Fajn. Ga drzim im pocakam, da gresta onadva dovolj stran, da se jih niti ni videlo vec, in ga spet spustim. Malo se poigra z mano, zacne spet tect v smeri za mami, malo posnofa se po travi pod hribom, ga klicem, nic, se mu skrijem, in ga klicem, on se obrne in stece v hrib. Vpijem ko zverina, on me ne je*e 5%. ??? Pograbim povodec, letim za njim, prilezem do vrha hriba, pa gre ze mami nazaj, in drzi psa (je slisala da ga klicem, in je bila na poti nazaj pogledat zakaj vpijem, ko jo je nasel). Ga privezem, odpeljem dol na najin plac, ga zavezem za eno drevo, in se umaknem tako, da me ni mogel videti. Rekla mu nisem niti besedice. Niti nisem vedela, kako naj odreagiram na vso situacijo. Ce bi ga obdrla, bi mogoce sklepal, da ko je prisel nazaj do mene, da je bil kregan. Tako da sem ga raje samo "obsodila" na 5 minutno osamitev. Potem sva sla spet malo vadit, pozornost je bila na visku. Ocitno je vedel, da je naredil nekaj narobe. ::)

Uglavnem, Cosmo vse najboljse za 14 mesecev, pa upam, da mi nikoli vec ne uspicis take podobne fore!  :-*

Lp..

Moj album

polonči

• *
  • *-moja banda-*
Odgovori #193 : 17 November 2007, 13:24:52
Čestitke Cosmotu za 14. mesecev! :-* :-*

Joooj jih ušpiči tale fant ::) :D Bogi živčki :-\ ;D No ampak sej bo bolje!! :)

:)

*sara*

• *
Odgovori #194 : 17 November 2007, 14:29:46
Vse najnaj Cosmo!!  :-*  :-* fajn te je presenetil za 14 mesečnico  ;)

...Hey babe, take a walk on the wild side...
...http://goldenhandling.webs.com...

orange

• Gost
Odgovori #195 : 17 November 2007, 15:04:04
Čestitke Cosmu tudi z naše strani
 :-* :-* :-* :-*

LP, Lucija, Štrolfi, Mayleen

Ovcka

• *
Odgovori #196 : 17 November 2007, 16:27:38
Cosmo se zahvaljuje vsem za cestitke  ;D

Moj album

MUNDUS

• *
  • Mond & Isis
Odgovori #197 : 17 November 2007, 19:50:34
Cosmo čestitke za 14. mesecev.

LP
Helena

INES

• Vzreditelj
  • *
  • Tora
Odgovori #198 : 18 November 2007, 09:21:57
Cosmo čestitke tudi od vseh nas  ;D ;D ;D

..:::nemške doge By Dejan and Ines:::.

Bella*Luna

• *
Odgovori #199 : 19 November 2007, 14:18:30
Ja bratec čestitke in  :-* od sestrice  :P
Luna je dobila sneg  :o pri nas smo se včeraj celo sankali in divjali po snegu. Ti moram eno fotko poslat, ko Luna jezik kaže v snegu  :P

Oooo ti ti lump, ker je kar šmrcnu  ;)

Bela stella

• *
Odgovori #200 : 19 November 2007, 17:53:16
Cosmo vse naj naj  :-*

Jah take neumnosti se nam dogajajo vsem. Če se to zgodi redko najbrž ni tako hudo, kot če bi se dogajalo vsak dan. Počutiš se pa do konca neumno, ker gre tvoja avtoriteta pod zemljo. Všeč mi je kaj si naredila, da si brez besed malo kaznovala malo barabico in potem kot da ni nič.

Alya

• Pesjanar
Odgovori #201 : 19 November 2007, 18:03:58
Vse najboljše Cosmo! :-*

Ovcka

• *
Odgovori #202 : 19 November 2007, 20:32:49
Hvala se vsem ostalim za cestitke!  ;)

Aja, v naslednjih dneh se bom pa spravila posnet najine trikce, tako da potem koncno se to objavim  ;D

Moj album

Ovcka

• *
Odgovori #203 : 20 November 2007, 14:24:53
No, pa je koncno ratalo!!!  :o :o

Evo en mali video s trikci, v glavni vlogi pa seveda moj kosmatinec  ;D ;D  KLIIIIK

Pokomentirejte, skritizirejte...  ;)

Moj album

Alya

• Pesjanar
Odgovori #204 : 20 November 2007, 14:29:04
Fajn delata. :o :) Samo se trikci bolj slabo vidijo. :-\ Nabavi si kakšnega snemalca! :P

Ovcka

• *
Odgovori #205 : 20 November 2007, 14:33:05
Hehe, ja, snemalec bi prav prisel.. Drugace sem pa sprobala vse pozicije v stanovanju (problem je, ker je pes velik, in rabiva ogromno placa), pa sem ugotovila da je v moji sobi najboljsa svetloba.. No, za silo se vidi. Bomo kdaj posneli video zunaj, malo bolj od dalec, da se bo vse dobro videlo  :P

Aja, drugace pa nikakor ni hotel bit "mrtev", je kao zmrznu, ampak ni blo vredu, zato sem vztrajala tok casa, da mu je koncno ratalo.. Se mu je ocitno prevec mudilo do priboljska  ;) Aja, pa vse skupaj je v enem susu posnet, se mi ni dalo rezati/lepiti...  ;D

Moj album

Alya

• Pesjanar
Odgovori #206 : 20 November 2007, 14:39:19
Hehe, če bi bila blizu bi se javila za snemalca. :P Sicer pa je res lažje vse v enem posnet, kot pa posamezne videe sestavit v en velik video... A plešeta tud kaj?

PS: Kater program za obdelovanje videov pa uporabljaš? :-[

*sara*

• *
Odgovori #207 : 20 November 2007, 14:43:09
Bravo Cosmo,da tako fejst delaš, Bravo ovcka da ti rata film narest (jas sem bol škiljasta na tem področju 8) ). Kar tako naprej  :)  :)

...Hey babe, take a walk on the wild side...
...http://goldenhandling.webs.com...

Dina

• *
Odgovori #208 : 20 November 2007, 15:50:44
js se lahk javm za snemalca :P studio bo pa pred firmo na tisti travc ;D drugač pa, če se hoče se vse vid, pa tudi lepo ti dela. sj tud  mene ne ubogata zmir na prvo besedo ;)

...sledi svojim sanjam

Ovcka

• *
Odgovori #209 : 20 November 2007, 17:54:56
Alya pleseva se nic, mogoce kdaj v prihodnosti, ko se se raznorazne skoke nauciva. Kajti do sedaj sem ga malo "sparala" zaradi kolkov.. Pa dokler jih ne greva slikat, nocem nic reskirat.. Za obdelat video sem danes uporabila windows movie maker (drugace pa Virtual Dub).

*sara* hvala za pohvale  ;) Mali pa itaq z veseljem dela, dokler je hrana v igri  ;D

Dina hehe, bojo mislili, kaksen muvi snemamo  :P Drugace pa, uboga na besedo, ampak vcasih ne poslusa kaj hocem od njega, in je prevec zagret in pokaze vse ostalo, samo tisto kar mu govorim da naj.. Tko kot se na posnetku dobro vidi, jaz mu dopovedujem "bodi mrtu" on pa dela priklone, kriza tacke, vse, samo mrtev ni  ;D

Moj album