hej
No, pa se je tudi nam zgodilo. Da smo prvic zbezali namrec. In to ravno danes, ko je star 14 mesecev. Obcutek je res grozen, ceprav situacija ni bila tako grozna. No, da razlozim. Smo sli prej ven (mami, ocim in midva), malo na sprehod, malo trenirat prinasanje. Pac tja dol na en najin stalni plac, kamor se vedno hodiva ucit. Malo vadiva prinasanje, nakar pravi mami, da gresta z ocimom malo pogledat cesto, ki jo delajo nad tem placom. Ok, dobro. Jaz sem pa rekla, da ga bom malo spustila da se sprosti, ker sva vadila na dolgem striku, da ni pobegnil z aportom. No, in onadva gresta gor do ceste, jaz psa spustim, se hocem poigrati z njim s palcko, on se obrne in stece gor v hrib za mami. Ko je tekel stran ga klicem, nic. Pride do nje, ga spet poklicem, pritece nazaj. Fajn. Ga drzim im pocakam, da gresta onadva dovolj stran, da se jih niti ni videlo vec, in ga spet spustim. Malo se poigra z mano, zacne spet tect v smeri za mami, malo posnofa se po travi pod hribom, ga klicem, nic, se mu skrijem, in ga klicem, on se obrne in stece v hrib. Vpijem ko zverina, on me ne je*e 5%.

Pograbim povodec, letim za njim, prilezem do vrha hriba, pa gre ze mami nazaj, in drzi psa (je slisala da ga klicem, in je bila na poti nazaj pogledat zakaj vpijem, ko jo je nasel). Ga privezem, odpeljem dol na najin plac, ga zavezem za eno drevo, in se umaknem tako, da me ni mogel videti. Rekla mu nisem niti besedice. Niti nisem vedela, kako naj odreagiram na vso situacijo. Ce bi ga obdrla, bi mogoce sklepal, da ko je prisel nazaj do mene, da je bil kregan. Tako da sem ga raje samo "obsodila" na 5 minutno osamitev. Potem sva sla spet malo vadit, pozornost je bila na visku. Ocitno je vedel, da je naredil nekaj narobe.

Uglavnem, Cosmo vse najboljse za 14 mesecev, pa upam, da mi nikoli vec ne uspicis take podobne fore!

Lp..