Ovckine zverinice

Ovcka · 360643

aska

• Pravi Pesjanar
  • AM Aska
Odgovori #1830 : 28 November 2009, 20:30:32
Bravo obema, res vama je šlo dobro :o  Posnetek pa vidim, da si tudi že naložila :)

lp

Rinchy

• Moderator
Odgovori #1831 : 28 November 2009, 20:38:59
Cestitke!  :)

Varstvo in sprehajanje psov
www.varstvopsov.si

Ovcka

• *
  • ..: Cosmo :..
Odgovori #1832 : 28 November 2009, 20:45:56
Hvala za cestitke  ;)

Ja, posnetek je ze nalozen  ;) Se enkrat hvala za snemanje aska!  :)

Living is Easy with Eyes Closed

Hoiker's Cosmic Adventure
Moj album

MUNDUS

• *
  • Mond & Isis
Odgovori #1833 : 28 November 2009, 20:51:08
Hej Maja in Kozmič...čestitke tudi vama. Res sta super delala ;) Sem si pogledala filmček, fajn par sta :)

aska

• Pravi Pesjanar
  • AM Aska
Odgovori #1834 : 28 November 2009, 20:52:20
Ni za kej, pa še kdaj drugič. Je fino, če se organiziramo in snemamo :)

Lilit

• Picko in Packo
  • Pesjanar
  • Wapi, Grin
Odgovori #1835 : 28 November 2009, 21:23:12
Uau kaka pozornost :o

battito animale

Roxy

• *
Odgovori #1836 : 28 November 2009, 21:30:24
Sem si tudi jaz ogledala, ker na izpitih ni bilo časa  ;). Super vama je šlo!  8)

HoviNessa

• Vzreditelj
  • *
Odgovori #1837 : 29 November 2009, 11:17:22
Wooow, Maja, sem si ogledala posnetek, super :o Po tekmi v Grosupljem sva tud midve začeli z Ro..zdej vsaj vidim, kaj naju še čaka :'( :o

»Imamo kaj praznovati: košček življenja, ki nam je preprosto podarjen: današnji dan. «

Web: http://hovawart-vombarogianland.si

Blog: http://hovawart-vombarogianland.blogspot.com

Ovcka

• *
Odgovori #1838 : 29 November 2009, 11:40:35
Hvala vsem za pohvale in cestitke!!  ;D

Lilit ja, pozornost je bila vceraj kar super, ja. Malo ga je vmes na momente kaj zmedlo (sploh direkt pred ciljem je nekaj dobil v nos), ampak drugace sem pa kar zadovoljna..  ;) Ampak jo bomo probali se izboljsati, da ga ne bo cisto nic zmotilo  :P

HoviNessa jaz pocasi ugotavljam, ce je pozornost vaje sploh niso problem (seveda ce jih pes zna).. Midva na vecini tekem "slabo" oddelava samo v primeru, da nima nobene pozornosti (ali zelo slabo). Kadar ima pa pozornost super sva pa tudi super uvrscena s fajnimi tockami  ;) Tako da, moj nasvet, cimvec delajta na pozornosti, in ce bos imela to, potem ni da ni!  :P 8)

Pa se Aska je bila vceraj tako super pridna in je nalozila se najin filmcek iz Grosuplja  ;D Hvala Maja!  ;)

Evo se ta filmcek: KLIK

Tukaj se pa jasno vidi, kako so ga zmedli trakovi na progi.. Sploh zadnja ravna linija, ko trak res fuuuuuul plese naokoli in ropota zaradi vetra, je cisto zmeden, s strahom pogleduje proti traku, in nima nobene pozornosti, zato so bile tiste zadnje 3 vaje najslabse opravljene..  ::)

Ampak ok, tudi to bomo se skusali popraviti, da nas ne bojo take malenkosti zmotile  ;)

Lp..

Moj album

Ovcka

• *
Odgovori #1839 : 17 Januar 2010, 22:18:25
hej

Malo "novih" fotk..

Decembra ga je bilo treba skopat

Moja glava  :-*

Z novo tadrugo najboljso prijateljico (taprva je raca, ki jo je dobil za pesjanarskega bozicka  ;))

Vmes je zapadlo nekaj snega, tako da, ena snezena

Takole znamo po tanovem skakat v luft  :o

Ena zakamuflirana  :D

Spet sneg.. Kopanje lukenj v sneg je zakon!

Se malo poziranj na snegu

Pa ena smejoca za na konec  ;D

Se opravicujem za obilico fotk, ampak po dveh mesecih se jih kar nabere..  :-[

Lp..

Moj album

Ovcka

• *
Odgovori #1840 : 14 Februar 2010, 21:13:59
hej

Ker se ze dolgo nisem oglasila, samo en mali prispevek :)

TAKOLE sva midva ta vikend uzivala v hribih pri ocetu na vikendu  ;D Bilo je fuul lustno, snega toliko, da bi ga bilo za izvoz (beri okoli 1m), v soboto je bilo krasno vreme, lustno toplo, soncek, Kozmic je cel popoldan divjal, kopal luknje - enkrat za spremembo mu ni uspelo do zemlje skopat  :D :D :D  Danes sva sla se na en lusten sprehod, vreme je bilo bolj bedno, megla, ampak ok, tako da sedaj je posledica tega vsega pes zmatran do konca.. Pomoje bo cel teden samo se spal  :D :D

Ce se bo sneg obdrzal upam, da tole se kaj ponovimo  ;)

Lp..

Moj album

A-Tsa-Rja

• *
Odgovori #1841 : 14 Februar 2010, 21:20:05
Uuuu nekdo se je mel pa super fajn!!!  :D  :-* Lepe fotke!

Ovcka

• *
Odgovori #1842 : 18 September 2010, 23:06:44
hej (po dolgem casu se v najini temi)  :-[ :-[

Tole temo je bilo pa ze skoraj tezko najti, tok casa ze nisem nic napisala tu.. Ocitno smo prevec na FBu, in je lazje tam sproti napisat kaj se dogaja, ceprav skoda, ko pa forum potem zanemarjamo  :-[

No, kot sem ze napisala v temi od ZPjev, moja zverinca je vceraj praznovala cetrti rojstni dan  :o Cas gre res zeloo hitro, dogaja se nam skoz nekaj, letos poleti sva spet zacela trenirat agility, se vedno pridno hodiva na RO tekme, ceprav letos je bolj svoh uspeh (oz. veliko boljsa konkurenca borderjev  :P). Pa tudi, poslusnost niha, enkat je super fajna, drugic tok zanic, da ni za nikamor. Mali je pac trmast, in ce se mu ne da delat, ne bo delal. Tako je to, ce imas goldna, namesto borderja  :P :P Saj ne recem da ni zabavno, ampak mi zna s takimi forami prav dobro "zivc potegnt"  :D :-\ Ampak saj zato pa je nekaj posebnega, ane?  ;)

Kaj se drugace dogaja? Ja nic takega.. Tale tema je sicer naslovljena Ovckine zverinice, ampak Joshue zdaj ze skoraj leto in pol ni vec, doma imamo vcasih debate o novem macku, ampak mami je se vedno tezko.. Vcasih pravi da bi mela, ne enega, ampak kar dva, da jima nebi bilo dolgcajt, potem jih gremo gledat na net, kaksne "reveze" iz zavetisca, ampak potem pa pravi nic ne bomo imeli. Tako da res ne vem. Jaz bi pa takoj mela enega (no, ali pa dva), je le cisto nasprotje psu, in kljub Cosmotu se mi zdi, da vcasih nekaj manjka.  :( Samo, ce se doma ne strinjajo (oz. se takole ne more odlocit) tudi sama ne morem kar pripeljat.. Potem vcasih mami pravi, da bo raje imela kaksnega manjsega psa, potem ko midva s Cosmotom nekoc greva.. Ker na macjo dlako ima le alergijo. Ampak saj pravim, ne more se odlocit.  :-\ Tako da zaenkat je pes edina zvauca, ki jo imamo.

Ah, bo ze..

Aja, drugace pa, tisti ki imate FB lahko pogledate, kako je moja zvau uzivala na morju na tem linku  :D ;D Pa se par slikc iz rojstnodnevne pojedine  ;)

Pa se par videov.. RO trening pred taprvimi tekmami, tekma RO v Ljubljani, pa se agility trening  ;)

Ok, to je to..  ;) Upam, da vsaj se kdo bere to temo (oz. jo bo prebral), potem pa mogoce se kaj napisem, ce bo seveda kaj zanimivega za napisat  :P :P

Lp,
Maja in Cosmo ;)

Moj album

rapgirl

• *
Odgovori #1843 : 20 September 2010, 13:14:13
Še tuki vsenajboljše Cosmiču za rd!  ;D Da bi še naprej Maji nagaju, pa skrbel za njeno kondicijo!  :P

"A dog can express more with his tail in minutes than his owner can express with his tongue in hours."

Dina

• *
Odgovori #1844 : 20 Oktober 2010, 07:43:24
Maja, še vedno mamo tri norce od mačkov, če češ kazga... vesela novica, vidl smo da se čisto nič ne bojijo psa :P tko d... :)

...sledi svojim sanjam

Ovcka

• *
Odgovori #1845 : 20 Oktober 2010, 11:15:47
Ma ne, mami noce, pa konc..  ::) Ji skoraj vsak dan pokazem macke, ki se oddajajo preko macje hise in drugih zavetisc, pa sej so lusne in vse, ampak pravi, da zaenkrat ne..  ??? Nimam kaj..

Moj album

Inanna

• *
Odgovori #1846 : 20 Oktober 2010, 11:21:56
Ovcka, lepo predstavitev in opise imaš, sem zdele malo pregledala zadnja leta  ;)
Mami očitno potrebuje še nekaj časa. Ampak je res čisto drugače imeti mačka ali psa, oba skupaj pa sploh super. Vaš muc je bil krasen, pravi lepotec... :-*
Mi smo odlašali 4 leta z novim muckom, sem imela vse možne prepovedi. Potem sem se pa prejšnji mesec odločila, da je dovolj tega, preveč dolgčas in sem ga prinesla - sedaj je glavna tema pogovorov, polno smeha in mečkanja itd. ::)

Ovcka

• *
Odgovori #1847 : 20 Oktober 2010, 22:24:53
Inanna me veseli, da si malo pofirbcala v mojo temo  ;)

In ja, je pa se vedno tezko.. Ravno prej sem se jaz pregledala nekaj strani nazaj v tej temi, in sem prisla do tistega drugega aprila, ko se je Joshua poslovil.. In sem ponovno dobila solzne oci..  :'( :'(
Mami bi po eni strani rada imela taksnega macka kot je bil Joshua, torej abesinko, po drugi strani bi pa rada pomagala kaksni macki iz zavetisca (oz. verjetno bo/ce bo vzela kar dve, da nebi bilo eni sami dolgcas).. Vem tudi, da ce bi ga jaz kar prinesla, itak bi ostal, se ga nebi noben branil.. Samo ne vem, ce ni pripravljena, moram spostovat tudi njeno mnenje.. Mah, saj bo, ko bo cas za to..
Jaz pa tudi se razmisljam, ko grem enkrat na svoje (upam da v kaksnem letu/dveh) ali bi raje pomagala zacasnikom, ali da vzamem enega stalnega.. Ne vem se..  :-[

Moj album

čara

• *
  • Obožujem pse!
Odgovori #1848 : 29 November 2010, 18:46:47
Glih brskala na Zooplus.
Pet of the day- Cosmo
http://www.zooplus.com/petofday

http://tecem26.blogspot.com/
Le vkup uboga gmajna!

Ovcka

• *
Odgovori #1849 : 29 November 2010, 20:31:02
Joj čara hvala ti za tole, ves da sem cisto pozabila?? Pa so me obvestili dva dni nazaj, da bo..  :-[

Moj album

majča

• *
Odgovori #1850 : 24 Januar 2011, 22:12:41
Ovčka, tale tvoj Cosmo je pa res en lepotec!!! :-* Si to oprsnico kupila v Sloveniji?  :-[

Be happy :)

rapgirl

• *
Odgovori #1851 : 24 Januar 2011, 22:29:26
Ovčka, tale tvoj Cosmo je pa res en lepotec!!! :-* Si to oprsnico kupila v Sloveniji?  :-[

Oprsnico je kupila na pasji.net ;)

"A dog can express more with his tail in minutes than his owner can express with his tongue in hours."

Ovcka

• *
Odgovori #1852 : 25 Januar 2011, 11:21:16
majča hvala!  ;)

Ja, oprsnica je bila kupljena tu pri nas, kot ti je ze rapgirl napisala na pasji.net.. Lej tule imas link: klik  ;) Lani je prisla se nova kolekcija, tako da zaenkat zbiramo denar za novo (lepo, florescentno oranzno  :D)

Drugace pa vidim, da cist prevec zanemarjam tole temo  :-[ Pom probala veckrat prilepit kaksno fotko (ne samo enkat na leto  :-[)

Moj album

majča

• *
Odgovori #1853 : 25 Januar 2011, 21:44:52
Ovčka se kaj spomniš katero velikost si vzela? Sem čisto v dilemi, ko sem gledala razpredelnico. Pupa ima obseg prsnega koša 78cm (sem merila tako da ni čisto oprijeto, ampak lepo ob dlaki), prsni trak sem pa merila od točke ob strani pri pazduhah, čez sprednji del prsnega koša in do druge pazduhe ob strani. In pride okoli 44,45 cm - odvisno kje se res stikajo te trakovi na oprsnici. In potem gledam tabelo in ti 2 vrednosti ne "pašeta" skupaj.  ::) Si ne upam kar tako na pamet vzeti, mi je pa res všeč ta Hurtta pro T http://www.pasji.net/shop/index.php?main_page=product_info&cPath=6_20&products_id=589 , ki jo ima tvoj Cosmo in pa Hurtta Y oprsnica. Samo te mere mi res delajo preglavice in kak tvoj nasvet bo več kot dobrodošel!  :-[

Ovcka

• *
Odgovori #1854 : 25 Januar 2011, 22:17:53
Jaz imam za mojega velikost 100 (oz. v tabeli je to 5), vem pa da psicke zlate prinasalke imajo bolj ozek prsni kos in imajo ponavadi velikost 90 (se pravi 4). Pri teh T oprsnicah je najbolj pomemben ta prsni trak, ker se ga ne da regulirat. Tisti trak - obseg prsnega kosa se pa brez problema regulira, tako da glej da pravilno zmeris ta prsni trak, se pravi od ene podpazduhe do druge, merjeno takoj zadaj za tacami.
Ce pa gledas za Y oprsnico moras poznati pa samo prsni obseg. Ampak meni osebno je ta T veliko boljsa, ima na vrhu se poseben trak, da lahko primes psa, ce se znajdes v kaksni taki situaciji.. Pa moj je na tej T oprsnici malo manj zacel vlect (prej je bilo obupno)  ;)

Drugace ce nisi prepricana kaj bi vzela kontaktiraj se ninci v temi od Hurtte, pa ti bo brez problema svetovala.. Hkrati v tisti temi najdes seznam trgovin, katere prodajajo Hurtta izdelke, pa ce si iz Lj recimo, se zapeljes in direktno na Pupi probas :)

Upam, da sem kaj pomagala!  ;)

p.s.
Daj prilepi kaksno fotko tvoje Pupe v temi od zlatih prinasalcev  8)

Moj album

majča

• *
Odgovori #1855 : 26 Januar 2011, 07:55:08
Ovčka res fuuul hvala za vse kar si napisala!!!  :-*  Sem prečekirala hurtta temo - doktorirala iz oprsnic!  ;D Evo dobra ideja da pokukam malo v temo zlatkotov - že šibam! Z nasvetki si pa zelo pomagala!!

Ovcka

• *
Odgovori #1856 : 26 Januar 2011, 20:47:40
Sem prečekirala hurtta temo - doktorirala iz oprsnic!  ;D

:D :D :D

Moj album

snežinka*

• *
  • Dogs are my life.<3
Odgovori #1857 : 31 Januar 2011, 20:35:37
Cosmo je pravi cukr. :-*

Ovcka

• *
Odgovori #1858 : 02 Februar 2011, 12:45:05
snežinka* hvala!  ;)

Drugace se pa takole afna zvecer  ::) ::)

Pol pa se "najbolj trpi"  :-\

:D :D

Moj album

Ovcka

• *
Odgovori #1859 : 12 November 2011, 20:27:19
hej

Po zelo zelo dolgem casu moram tole danasnjo novico napisat v mojo temo  :P In sicer, po dveh letih in pol je mami koncno rekla JA za novega mucka, samo ne samo za enega, ampak kar za dva!  :o Tako da sem se isti dan (v sredo) sla gledat na Macjo hiso, nasla najprej dve muci, ampak sem od zacasne skrbnice izvedela, da je ena od muc bolj plasna, in bi se tezko navadila na Cosmota. No, potem sem nasla pa tale dva frajerja, in smo se v cetrtek fiksno zmenili, da jih gremo danes iskat.  ;D

Tako da, predstavljam vam nasa nova clana: tole sta Tomi in Tevz  ;D ;D

Sta super muca - bratca, stara 7 mesecev, s fajnim karakterjem, pogumna, samozavestna, radovedna, ne prevec hiperaktivna (vsaj zaenkrat se ne), Cosmota se se malo bojita, ampak ko pes zaspi, ga hodita vohat  :) In je opazno, da je iz ure v uro boljse.  ;) Pa za spat jima je najbolj vsec moja soba (kjer tudi Cosmo spi).. Sta nasla eno luknjo (oz sta si naredila eno luknjo) in hodita spat pod mojo posteljo, ceprav morata tam mimo psa, namesto da bi sla v spalnico od mami, kamor pes nima vstopa  :-[

Aja, Cosmo je pa ultra super fajn priden, sem ful ponosna nanj. Malo po tistem, ko smo prisli domov sem ga peljala ven, ker sem videla, da je ves nervozen zaradi muc, ker je hotel na vsak nacin do njiju, pa mu nisem pustila. No, potem ko se je zunaj zlaufal in utrudil je bil pa celo popoldne priden, ni silil h mackom, ni divjal za njima, samo gleda ju. Tako da je res ful priden  :-* :-* In ce bomo takole nadaljevali bojo pomoje v kratkem casu postali prijatelji (upam in drzim pesti no  8)).

Ce vas zanima kaj vec fotk si jih pogledate TULE, so tudi kjut mladickaste fotke vmes  ;) Danasnje fotke posnete doma pa se nisem spravila na racunalnik, enostavno ni casa (pa zdajle niti ne volje). Smo vsi skupaj ful utrujeni, tako da, kaj vec kaksen drug dan..  ;)

Lp..

Moj album