hej (po dolgem casu se v najini temi)

Tole temo je bilo pa ze skoraj tezko najti, tok casa ze nisem nic napisala tu.. Ocitno smo prevec na FBu, in je lazje tam sproti napisat kaj se dogaja, ceprav skoda, ko pa forum potem zanemarjamo
No, kot sem ze napisala v temi od ZPjev, moja zverinca je vceraj praznovala cetrti rojstni dan

Cas gre res zeloo hitro, dogaja se nam skoz nekaj, letos poleti sva spet zacela trenirat agility, se vedno pridno hodiva na RO tekme, ceprav letos je bolj svoh uspeh (oz. veliko boljsa konkurenca borderjev

). Pa tudi, poslusnost niha, enkat je super fajna, drugic tok zanic, da ni za nikamor. Mali je pac trmast, in ce se mu ne da delat, ne bo delal. Tako je to, ce imas goldna, namesto borderja

Saj ne recem da ni zabavno, ampak mi zna s takimi forami prav dobro "zivc potegnt"

Ampak saj zato pa je nekaj posebnega, ane?

Kaj se drugace dogaja? Ja nic takega.. Tale tema je sicer naslovljena Ovckine zverinice, ampak Joshue zdaj ze skoraj leto in pol ni vec, doma imamo vcasih debate o novem macku, ampak mami je se vedno tezko.. Vcasih pravi da bi mela, ne enega, ampak kar dva, da jima nebi bilo dolgcajt, potem jih gremo gledat na net, kaksne "reveze" iz zavetisca, ampak potem pa pravi nic ne bomo imeli. Tako da res ne vem. Jaz bi pa takoj mela enega (no, ali pa dva), je le cisto nasprotje psu, in kljub Cosmotu se mi zdi, da vcasih nekaj manjka.

Samo, ce se doma ne strinjajo (oz. se takole ne more odlocit) tudi sama ne morem kar pripeljat.. Potem vcasih mami pravi, da bo raje imela kaksnega manjsega psa, potem ko midva s Cosmotom nekoc greva.. Ker na macjo dlako ima le alergijo. Ampak saj pravim, ne more se odlocit.

Tako da zaenkat je pes edina zvauca, ki jo imamo.
Ah, bo ze..
Aja, drugace pa, tisti ki imate FB lahko pogledate, kako je moja zvau uzivala na morju na
tem linku

Pa se
par slikc iz rojstnodnevne pojedine

Pa se par videov..
RO trening pred taprvimi tekmami,
tekma RO v Ljubljani, pa se
agility trening 
Ok, to je to..

Upam, da vsaj se kdo bere to temo (oz. jo bo prebral), potem pa mogoce se kaj napisem, ce bo seveda kaj zanimivega za napisat

Lp,
Maja in Cosmo