Ovckine zverinice

Ovcka · 359853

Ovcka

• *
  • ..: Cosmo :..
Odgovori #420 : 14 Januar 2008, 13:04:32
hej

No, vceraj na razstavi sva bila pa v mlade prijavljena (nazalost nisem prijavila v vmesne, kajti bila bi sama in mogoce bi dobila cac) kjer sva dobila oceno Odlicno, ampak bila izmed petih psov tazadna.  :(  Napake so pa sledece: nos je slabo pigmentiran, zazeljen bi bil zasuk v kolenu (would prefer more turn in stifle) - krneki, in pa gibanje bi loh bilo boljse..  ::) ::)  Po tej oceni mi je spet malo vse dol padlo, tako da, celje se prijavim, in ce nic ne dobiva, bova do nadaljnega zakljucila z razstavami. Ker mi postaja malo brezveze denar stran metati, ce nikoli ne zmagava v svojem razredu.  :(

Drugace pa vsaj druzba je bila zabavna, se tukaj hvala Nives, k mi je delala druzbo cel dan.. Pa seveda tudi zahvale mojmu spešl fotografu, k je bil spet priden, in naju prisel poslikat, ko sva bila v ringu, tako da, slikce bojo!  ;) :P

Tok zaenkrat..

Lp..

Living is Easy with Eyes Closed

Hoiker's Cosmic Adventure
Moj album

Bella*Luna

• *
Odgovori #421 : 14 Januar 2008, 14:27:25
Po tej oceni mi je spet malo vse dol padlo, tako da, celje se prijavim, in ce nic ne dobiva, bova do nadaljnega zakljucila z razstavami. Ker mi postaja malo brezveze denar stran metati, ce nikoli ne zmagava v svojem razredu.  :(
Drugace pa vsaj druzba je bila zabavna, se tukaj hvala Nives, k mi je delala druzbo cel dan.. Pa seveda tudi zahvale mojmu spešl fotografu, k je bil spet priden, in naju prisel poslikat, ko sva bila v ringu, tako da, slikce bojo!  ;) :P
Tok zaenkrat..
Lp..

Tudi midva imava kakšno slikico zate  ;)
Bravo še tukaj za vse rezultate, sodnico bi pa kar jaz v rit brcnila  >:( ker je totalno sfalila pri nekaterih - sploh pa pri tisti lisici pri psičkah.

Zaradi tega midva ne razstavljava več - sploh pa ker sva videla cene na novih prijavnicah od 30 eur dalje - za ta denar imava midva 15 kg vrečo hrane / mesec. Drag je ta šport. In nimamo namena naprej vzrejat, no mogoče 1 x, ampak pod vprašajem.
No, lahko bi šla med delovne   :o pa bi kaj dobila  ;) Mogoče še kaj poskusiva  ;) sam povej kje se splača  ;) kje so dobri sodniki  ;)
Zame je naša najlepša in ni treba da mi jo kritizirajo :P Cosmo je pa itak CAR !!!   ;D

Za vikend pa z Nivesko povejte, da ne bom samo v knjige buljila  :o ;)

*sara*

• *
Odgovori #422 : 14 Januar 2008, 15:54:11
Evola Maja čestitke, zdaj me je prav groza da ti nisem že tam nič rekla ampak sem bila glih "majčkeno" zmedena  8) . In glede ocene..sva bile tako gledano tudi midve zadnji in nekaj stvari v opisu mi ni jasnih (predvsem tisti "soft mouth" ki so ga baje tudi nekateri drugi dobili). In če je še moj tata ugotovil po 2 rundi samcev unaprej kateri pes bo zmagal potem je bil res šablonsko očitno izrisan okus  ::) ...ma bo drugič boljše ti povem, da se bomo lahko še kje vidli  ;) .

...Hey babe, take a walk on the wild side...
...http://goldenhandling.webs.com...

Ovcka

• *
Odgovori #423 : 14 Januar 2008, 16:54:01
Bella*Luna slikce so dobrodosle  ;) Za sodnico pa tako ali tako ni primernih besed..  ::) Itak nima smisla..
Ja, za vikend bomo pa videli najprej kaksno vreme bo napovedano, pa se zmenimo  :P

*sara* hvala za cestitke, pa ne sekirej se, tudi jaz ti nisem uradno cestitala, ker sem bila malo "off" po tistem branju opisa in oceni.. Potem vaju pa se zamudim v ringu  ::) Sigurno vaju pa pridem kam vsaj pogledat in navijat :P

Moj album

didi

• *
Odgovori #424 : 14 Januar 2008, 17:10:56

Ovčka sploh ni problema... Jaz sem se imela prov fajn, ko mi enkrat za spremembo na razstavi ni bilo potrebno biti zivcna  :D, pa tudi druzba je bila enkratna... Lepo da sta se tudi Branka in Matjaž oglasila... pa da smo skupaj navijal  :)

Za tist dnar, ki se zapravi tkole na razstavo, se pa raj vsak vikend zapeljem enkat v Trbovlje enkat pa v NM, pa se tamali mal polupčkajo, pa mamo sigurno vsi vec od tega... Da sodnikov sploh ne omenjam... Teli bejbi včeraj je blond barva za lase poskodvala se marsikej durzga ne sam lase  >:(

Bella*Luna za vikend pa čakamo vreme, da vidmo ce bo suho, pa se potem konec tedna slismo in zmenimo...

lp, didi

Ovcka

• *
Odgovori #425 : 14 Januar 2008, 19:12:47
hej

Fotke!!!  ;D ;D ;D

Sobota:

Nedelja:

Fotkal je seveda Svarci (sej se vidi, ane?  :P), tako da, se enkrat ti fuuul ful hvala  ;) ;)

Lp..

Moj album

*sara*

• *
Odgovori #426 : 14 Januar 2008, 20:29:07
Teve fotke so res feloooooooooooomenalne  :o  :o  :o. Res nimam pojam kako lahko uloviš tako psa (recimo da je samo njega videt tudi če vas je blo tolko) in glih v tapravem momentu. Braavo svarci ;)

Ovcka

• *
Odgovori #427 : 15 Januar 2008, 00:08:15
Res nimam pojam kako lahko uloviš tako psa (recimo da je samo njega videt tudi če vas je blo tolko) in glih v tapravem momentu.

Sara znanje in izkusnje, ane Svarci?  ;) :P

Mnja, drugace so fotke res  :o :o :o

Moj album

Bela stella

• *
Odgovori #428 : 15 Januar 2008, 17:29:26
Kok je bil spet lep      !! Jst bi ga kr z Nalo poročila :D haha!

Čestitam za uspehe, tud če eni ne misljo tko. Slike so pa odlične! Se vidi da je bla tole ena malce bolj mašina od fotoaparata ;)

svarci

• *
  • Keep your heart open to dreams!
Odgovori #429 : 15 Januar 2008, 22:28:37
Hvala vsem.  :-[

Fajn da so vam fotke všeč...  :P

Bela stella

• *
Odgovori #430 : 15 Januar 2008, 22:39:47
svarci zaupi mi kak stroj maš ;)

cacy

• *
  • Bode, Lin, Arriel in Dreamy
Odgovori #431 : 15 Januar 2008, 22:40:31
Ovčka, no zdej pa tudi jst vem točno katera si ti ;D

Dina

• *
Odgovori #432 : 16 Januar 2008, 10:02:23
Maja, a je stanovanje še celo?  :D

...sledi svojim sanjam

Ovcka

• *
Odgovori #433 : 16 Januar 2008, 11:13:24
cacy no super  :P Saj jaz sem sele na forumu potem prebrala, da si bila to ti, ker tam se mi niti sanjalo ni..  :-[ Uros pa tudi ni nic rekel  ::) :P

Dina vse je pod kontrolo   :D

No, da drugace napisem zakaj je Dina to vprasala.. Namrec, ta teden smo zaceli psa ucit kako je, ce je sam doma, in da je to nekaj cisto normalnega :) V ponedeljek je bil prvic sam eno urco, danes pa ze kar dve, in je bil cisto priden, nic zgrizel, nic ukradel, nic uspicil. Pomoje je ves cas spal, tam pa tam je sel malo naokol, ampak to je bilo vse :) Tako da, koncno ga bomo lahko pustili samega doma, in kam skupaj sli, ne da ga povsod sabo vlecemo..  ;)

Lp..

Moj album

Dina

• *
Odgovori #434 : 16 Januar 2008, 11:20:16
Maja, a je vaš poštar že prisopihal  ;D ...naš se je že pripeljal in odpeljal tudi  :P :P :P ...mi na tej strani ceste imamo poštarja na motorju, pa še mlajši je kot vaš na oni strani :) pa bogi revež mora še peš hodit  :o

...sledi svojim sanjam

Ovcka

• *
Odgovori #435 : 16 Januar 2008, 11:27:01
Ne, ni ga se blo.. Ah sej, mi mamo pa starejsega pa bolj izkusenega  :P :P :P Drugac sem mela vcasih gor pr fotru na firmi enga mladga, blond, lusnga postarja  :D :D Se je usak dan enmau usedu pa sva rekla kasno besedo.. Ah ja, dobri stari cajti  :P :P

Moj album

Dina

• *
Odgovori #436 : 16 Januar 2008, 11:28:18
Js sm pa našga uprašala, če res ne nosi nč ke čez cesto  :D Pa je reku, da ne - da mate vi tastarga  :P :P :P Na peš-Hondi  >:D

...sledi svojim sanjam

Bella*Luna

• *
Odgovori #437 : 16 Januar 2008, 13:38:28
Draga naša Ovčka,

danes je poseben dan (upam, da ne boš huda ker to pišem  ;)) saj praznuješ svoj rojstni dan!  ;D
Želimo ti prijetno praznovanje. Vse naj naj.....
 :-* :-* :-* od vseh nas in Lunce  ;)

Dina

• *
Odgovori #438 : 16 Januar 2008, 14:20:42
Juhu  :D

Maja, še tukaj ti želim vse naj, naj...veliko sreče in izpolnjenih želja, veliko lepih trenutkov s Cosmičem...še enga Cosmiča...uglavnem želim ti, da se ti v življenju izpolnejo prav vse želje, tako tiste skrite, kot tudi malo manj skrite.  :-* :-* :-*

Lp

...sledi svojim sanjam

svarci

• *
  • Keep your heart open to dreams!
Odgovori #439 : 16 Januar 2008, 14:24:15
Draga naša Ovčka,

danes je poseben dan (upam, da ne boš huda ker to pišem  ;)) saj praznuješ svoj rojstni dan!  ;D

LoL, mal prekmalu se mi zdi, da bo tole...  :D :D :D

Ovčka bo huda, k ste jo postarali za par dni...  :P

svarci zaupi mi kak stroj maš ;)

Canon 5D

Uros pa tudi ni nic rekel  ::) :P

:P

Ovcka

• *
Odgovori #440 : 16 Januar 2008, 14:27:04
Hehe, Svarci ma prav.. Punce, 3 dni prezgodne ste  :P :P :P Ampak vseen hvala obema za lepe zelje  ;) ;)

Moj album

Bela stella

• *
Odgovori #441 : 16 Januar 2008, 14:28:20
Maja ti bomo čestital čez 3 dni ;)

svarci - vse jasno ;) Odlična zadevica! Jst in moja 350ka se skrijeva hehe.

Dina

• *
Odgovori #442 : 16 Januar 2008, 14:34:36
 :o Bela luna je kriva  :D Ona je imela idejo, jaz sem pa samo ponavljala za njo :P Ok, no sorry, k sem te postarala  :'( ...kesam se...te bom ob priliki peljala na kavico, da se ti oddolžim  :)

...sledi svojim sanjam

Bella*Luna

• *
Odgovori #443 : 16 Januar 2008, 14:35:55
Ups.........moja tipična al' prezgodaj čestitam al' pa prepozn  ;)
 :D

Ovcka

• *
Odgovori #444 : 16 Januar 2008, 17:03:34
Je ze uredu  :P :P

Moj album

didi

• *
Odgovori #445 : 17 Januar 2008, 11:14:14

Cosmo vse najbolse za 16 mesecev  :-* :-* :-* :-*

Ovcka

• *
Odgovori #446 : 17 Januar 2008, 18:53:53
hej

Cosmo vraca Didiki  :-* :-* :-*

No, danes je za "rojstni dan" dobil posebno darilo. 3 Jawz frizbije!!!  :o :o :o No, prej popoldne si je Maja najprej pogledala dvd s prikazi in demonstracijo kako sploh zaceti, tako da sva prejle malo poiskusila kako mu bo zanimivo. Najprej nekaj rollerjev (ker zunaj dezuje je doma to malo tezje izvedljivo, ampak je vseeno vedno sibal za njimi), potem pa tiste zacetne mete njemu v gobec. No, od zacetka smo bili najvecji stori, ker je padalo povsod, samo v gobec ne (to kaksne dve minuti), nakar je ugotovil, da je fajn ce to ulovi.  ;D No, sedaj se mi zdi da mu lovljenje ze kar gre, ker jih vecino ze ulovi..  :D Sva pa imela tko, do sedaj dvakrat po pet minutk "igranja", ker nocem ga prevec obremenjevat s tem, da ga nebi minilo  ;) Upam, da bo jutri kaj boljse vreme, da to se zunaj poiskusiva  :) Sem pa jaz ravno tako navdusena kot mali, tako da, res super tole  ;D ;D ;D

Lp..

Moj album

Ovcka

• *
Odgovori #447 : 17 Januar 2008, 19:36:27
Spomnila sem se, da sem pozabila dat sem gor eno fotko Cosmota, ki je nastala par dni nazaj, na kateri si ni niti malo podoben..   :D :D :D :P :P

Shejkamo!  :o :o :D :D :D

No, pa se ena s tanovim frizbijem  :D

Lp..  ;)

Moj album

*sara*

• *
Odgovori #448 : 17 Januar 2008, 20:26:32
Hojla!
Super mu paše ta frisbi h barvi dlake  :P , zdaj pa kar pridno trenirat! 8)

*sara*

• *
Odgovori #449 : 19 Januar 2008, 11:31:13
Danes pa zares ne (če gre pesjanar koledarju zaupat ;) )
:-*  ;D Vse najnja Maja! ;D :-*