Ovckine zverinice

Ovcka · 359708

Ovcka

• *
  • ..: Cosmo :..
Odgovori #870 : 07 Maj 2008, 08:59:13
najchy hvala  :)

Macika ma tudi jaz ravno ne prekipevam od energije  :-[ Ceprav nerada priznam, sem tudi bolj lenoba in bolj neaktiven clovek (no, to se je le malo spremenilo odkar imam psa) :-[ :-[ Ampak, morava oba malo kondicije nabrati, pa oba kaksno kilco dol dati (konec koncev, poletje se bliza), potem pa bo  :D

Sedaj en dan imam projekt iti z rolerji ven - tu v blizini so novo cesto asfaltirali, pa se ni odprta za promet, je pa idealna da se koncno naucim rolat. Seveda zaenkrat brez psa na vrvici - on bo prosto letal naokoli.. Bo bolj varno za oba  :P :P

Living is Easy with Eyes Closed

Hoiker's Cosmic Adventure
Moj album

Macika

• *
Odgovori #871 : 07 Maj 2008, 12:36:54
Tudi meni se življenje zelo spreminja. Včasih se niti podrazno nebi vstala ob 6h zjutraj da bi šla na sprehod  :-[

Evo zdaj je ful lepo vreme za rolarje, čeprav že malček skoraj pretoplo. Ja bolje da prvo sama sprakticiraš, itak pa te Cosmo uboga, no bo šel daleč stran od tebe (česar še za svojo mrcino ne morem rečt  :-\).

Najboljših in najlepših reči na svetu, ne moremo videti niti se jih dotakniti. Čutiti jih moramo s srcem …
(Hellen Keller)

Tiya

• *
  • Tobias
Odgovori #872 : 08 Maj 2008, 14:03:05
Waaw ful lušten kompletek :D!!Ful mu paše! Ovcka, kje najdeš vse te stvari? Mi delaš lušte, k se men take zadeve tut ful dopadejo, sam k si morm skoz ponavlat, da ne more met kr vsega ::)

If you can look at a dog and not feel vicarious excitement and affection, you must be a cat!

llove [luv] n (plural loves) 1. very strong affection: an intense feeling of tenderness, devotion, and compassion 2. see also, GOLDEN RETRIEVER

LittLe_sTaR*

• *
  • Quido <3
Odgovori #873 : 08 Maj 2008, 16:04:16
oo res luškan komplet..mu barva zelo paše :-* :-*

Ovcka

• *
Odgovori #874 : 08 Maj 2008, 22:11:39
Ovcka, kje najdeš vse te stvari?

Hehe, ne vpras..  ::) Tudi jaz si velikrat recem, pa sej ma dost vsega, dost povodcev, dost priboljskov, dost igrac, pa se vseen kdaj kej kupim, kar ne rabi..  :-\ Pac, ne morem si pomagat  :P

oo res luškan komplet..mu barva zelo paše :-* :-*

Hvala Kaja  ;)

No, da se na hitro porocam.. Danes sva sla pofirbcat na trening agilityja  :o :o Mali kaze zanimanje za ovire (saj, glavno da je igraca, pa da se neki dela), tako da, sedaj se moram odlocit, ali naju prijavim na tecaj ali ne  :) Videla sem, da se da vse tezave oz. strahove pred tunelom (in pa tudi gugalnico) odpravit, tako da.. Bomo videli, moram prespat, pa se odlocit.. Je pa vsekakor tole fajna rekreacija in pa treningi so 2x tedensko kar je res super  ;D

Bomo videli.. Porocam koncno odlocitev  ;)

Lp..

Moj album

Macika

• *
Odgovori #875 : 08 Maj 2008, 22:25:45
Meni tudi mami po glavi skače, pa zakaj rabi tolk ovratnic pa vsega?! Ampak to more bit  ;D

Jap agility je fajn rekreacija, tudi jaz nameravam mojega škrbavca jeseni prijavit  :D

Aja, si mela čisto prav glede postelje  ;)

Najboljših in najlepših reči na svetu, ne moremo videti niti se jih dotakniti. Čutiti jih moramo s srcem …
(Hellen Keller)

najchy

• *
Odgovori #876 : 08 Maj 2008, 22:26:47
Super za agility :o

LP Anja
Naj album

Dina

• *
Odgovori #877 : 08 Maj 2008, 22:40:16
Hehe, ne vpras..  ::) Tudi jaz si velikrat recem, pa sej ma dost vsega, dost povodcev, dost priboljskov, dost igrac, pa se vseen kdaj kej kupim, kar ne rabi..  :-\ Pac, ne morem si pomagat  :P

Sam ne govor... ::)

...sledi svojim sanjam

Nelly

• Mali Pesjanar
  • **
Odgovori #878 : 10 Maj 2008, 13:53:47
Javlja se se en frik na pasje zadeve.. bi imeli se vec kot imamo pa ponavad nobena ovratnica ni dovolj dolga. :-\ Vse kar gledam je max. 65.. kaj naj z tem? Ceprav eno sem pa enkrat le kupila, mi je bila tok vsec,da... ocitno je to zrelo za psihiatra ;) Zdaj pa razmisljam ali se naj sprijaznim z tem, da jo samo gledam v predalu ali kupim se enega psa taksne pasme, da mu bo prav  :P :P

Ovcka, sta se ze odlocla, ce bosta sla "skakat cez ovire" ? :D Mi smo tudi poskusili, pri 6 mesecih..cez tunel.. se je zataknil notr, smo ga trije vn vlekli za zadnje noge :-[ ;)

Ovcka

• *
Odgovori #879 : 10 Maj 2008, 15:45:27
Nelly sploh nimas kaj razmislljat.. Kar se enega psa, ane..  :D Skoda da ovratnica pociva v predalu  :P :P

Drugace pa se vedno premisljujem o agilityju.. Ne vem, sla bi ful, samo nisem prepricana ce mi bo financno zneslo  :-\

Je pa mali postrizen in postiman za jutrisnjo razstavo.. Samo se malo mu moram potem dlako na tacah, trebuhu in repu umit, ker je cisto siv, mali pujs  :P

Moj album

Ovcka

• *
Odgovori #880 : 11 Maj 2008, 22:14:29
hej

Sam na hitro.. Cosmo je danes odprl slovenski sampionat, namrec na CAC Dolenjske je v vmesnih dobil CAC  :D :D Vec pa jutri, vkljucno s kaksno fotko  ;)

Nina in Ines: punce, se enkrat vam hvala za druzbo, res je bil super dan!  ;D

Lp..

Moj album

Macika

• *
Odgovori #881 : 11 Maj 2008, 22:17:06
Ovčka čestitke!!!   ;D

(Hellen Keller)

MUNDUS

• *
  • Mond & Isis
Odgovori #882 : 12 Maj 2008, 07:08:00
Bravo Cosmo ;) :)

Lp

Majchy

• ° Žleht kot pes °
  • Super Pesjanar
  • *love dogs*
Odgovori #883 : 12 Maj 2008, 07:09:21
Bravooooo, čestitke!  :o :o :o

LP, Maja

SPLETNA STRAN: http://www.majchy.com
PORTFOLIO: http://www.majarokavec.com

aska

• Pravi Pesjanar
  • AM Aska
Odgovori #884 : 12 Maj 2008, 08:05:22
Čestitke! :)

kala,runo,bella

• *
Odgovori #885 : 12 Maj 2008, 08:42:29
Aho!

Bravo Maja in Cosmo  :-* :-*

Lp
Ana

Ovcka

• *
Odgovori #886 : 12 Maj 2008, 09:45:00
Hvala vsem za cestitke!  ;D

Torej, vceraj smo bili na razstavi psov lovskih pasem CAC Dolenjske.. Razstava je bila na hipodromu v Sentjerneju, kar na stezi. Meni je bil razstavni prostor ful vsec, namrec na sredini steze je ful ogromen travnik (bil je nepokosen), kjer sem lahko Cosmota brez problema spustila, in je norel kot zmesan od veselja in visoke trave  :D Blazen med vsemi rozicami  ;D ;D

Sodila nam je slovenska sodnica Tatjana Urek, dobil je spet krasen opis, kritike so edino te, da je v ledvenem delu malo daljsi, in pa gibanje zadaj je malo ozko. To so res "napake", ki jih ima, tako da sem zelo zadovoljna z oceno  ;) Dobil je, kot ze receno odlicno 1 in pa CAC, kasneje sva sla se v izbor za BOB, kjer je bilo 5 Hoikerjevih psov na kupu, in dva druga (eden od Hocevarja  ::)), no in BOB si je upraviceno zasluzil bratrancek Tango  ;D

Razstava mi je bila res lustna, druzba tudi fenomenalna  ;) tako da, upam, da bojo razstavo na tem koncu se kdaj ponovili  :)

Sedaj pa slikce:
Lepo stojimo, ko nas sodnica pregleduje  ;)

Tecemo

V izboru za BOB

Se ena

To je vse!  ;)

Lp..

Moj album

Macika

• *
Odgovori #887 : 12 Maj 2008, 09:50:10
Super slikice  :-* In še enkrat čestitke  ;)

(Hellen Keller)

rashy

• *
  • Go Rush
Odgovori #888 : 12 Maj 2008, 11:35:23
ja ful smo se imeli fajn pa še enkrat čestitam  ;D ;D ;D

love animals

INES

• Vzreditelj
  • *
  • Tora
Odgovori #889 : 12 Maj 2008, 11:39:59
Ja včeraj smo res preživele babe krasen dan :) Ga bo treba čimprej ponovit :) Pozabila si omeniti še Polono ;)

..:::nemške doge By Dejan and Ines:::.

Ovcka

• *
Odgovori #890 : 12 Maj 2008, 11:58:55
Pozabila si omeniti še Polono ;)

Sej sem jo omenila, pa sem potem popravila, ker sem se spomnila, da verjetno ne bere tega foruma  :P

Ampak, vsekakor, vse tri ste bile super druzba  ;) Je pa dobr to, da sta nama Raš pa Cosi drzala gor povprecje, ce ne bi dons ulival k iz skafa  :P :P

Moj album

Bella*Luna

• *
Odgovori #891 : 12 Maj 2008, 12:38:06
Ovčka še tukaj čestitke, res super  :o

Tudi jaz sem se zgrozila, ko sem videla tistega rjavega psa med najboljšimi  ::) A veš da smo ga ujeli v objektiv, lastnik pa glavo dol  ::)

Mi smo kmalu ušli na piknik, ta glavno smo pa videli.  ;D

Ja res lušna razstava, zdej mi je pa kr malo žal, da nismo razstavljali, bi gotovo tudi Luna razturala, saj ni bilo veliko psičk.  :P

Ovčka le pogumno naprej  ;D

INES

• Vzreditelj
  • *
  • Tora
Odgovori #892 : 12 Maj 2008, 12:44:17
Maja - res ga ne bere :)

Drugače pa sta bila Cosmo in Rush fenomenalna in smo vedeli za koga gremo navijat  :o :o :o :o Tolk kot sem se včeraj nasmejala se že dolgo nisem :)

..:::nemške doge By Dejan and Ines:::.

Ovcka

• *
Odgovori #893 : 12 Maj 2008, 21:57:23
Bella*Luna hvala  ;) Res skoda, da niste prijavili Lune, zihr bi CAC dobila  ;) :)

Drugace pa, nisem se napisala moje odlocitve glede agilityja, ampak pomoje je dovolj da napisem, da sva bila danes na tadrugem treningu  :o :o :o ;D Uspelo nama je preskocit tisto viseco gumo, in pa ene dvakrat it (joj zmer pozabm kako se ji rece) cez uno smrekco. Tuneli so bili tko tko, mosta se pa zaenkrat se bojimo..  :-\ Bomo videli kako bo cez kaksne 3, 4 treninge  :)

Zdaj pa nafutrat zvau pa spat!  :P

Ln..

Moj album

Macika

• *
Odgovori #894 : 12 Maj 2008, 21:59:12
Waaaa, ful fajn  :o Se bo naučil da most ni bau bau, pa bo prav rad šel po njemu  :)

(Hellen Keller)

rožica

• *
  • Athos & Best
Odgovori #895 : 13 Maj 2008, 09:01:27
Bella*Luna hvala  ;) Res skoda, da niste prijavili Lune, zihr bi CAC dobila  ;) :)

Drugace pa, nisem se napisala moje odlocitve glede agilityja, ampak pomoje je dovolj da napisem, da sva bila danes na tadrugem treningu  :o :o :o ;D Uspelo nama je preskocit tisto viseco gumo, in pa ene dvakrat it (joj zmer pozabm kako se ji rece) cez uno smrekco. Tuneli so bili tko tko, mosta se pa zaenkrat se bojimo..  :-\ Bomo videli kako bo cez kaksne 3, 4 treninge  :)

Zdaj pa nafutrat zvau pa spat!  :P

Ln..

Palisada  ;D Drugače pa super, da sta poskusila. Saj se bo tudi ta "groznih " stvari navadil.  ;)

Obožujem pse, še posebej bernije!
http://www.athos-best.com

Ovcka

• *
Odgovori #896 : 13 Maj 2008, 09:14:34
Saj se bo tudi ta "groznih " stvari navadil.  ;)

Upam da res  ;)

Sam res ne vem, par mesecev nazaj je sel brez problema cez palisado in cez most, a vceraj si ni upal  ::) Vcasih ma take brezvezne strahove, da res ni  :-\ Ah, bo ze  :)

Moj album

Ovcka

• *
Odgovori #897 : 17 Maj 2008, 09:53:42
hej

Sam res ne vem, par mesecev nazaj je sel brez problema cez palisado in cez most, a vceraj si ni upal  ::)

No, da najprej tole updejtam.. Po cetrtkovem treningu obvladamo palisado in gremo cez njo z veseljem :o :D Sedaj pa samo se most in gugalnica (pa samostojno brez pomoci cez tunele)....

Drugace pa moja zverca danes praznuje 20 mesecev, tako da, vse najboljse  :-* :-* :-*

Hm, toj to.. Drugace imava pa naslednji vikend vzrejni pregled, potem se naslednji pa razstavo v Hrusici. Ja, prijavila sem ga  :P Tako ali tako sem gor s Kati za druzbo, Cosmo itak more bit zraven, po menjavi sodnice sem se pa odlocila da ga kar prijavim  ;) :P Pestro bo se, pestro  ;D

Lp..

Moj album

Macika

• *
Odgovori #898 : 17 Maj 2008, 09:58:07
Cosmo čestitke za 20 mesecev!!!  :o  :-* :-* :-* :-*

Bravo tudi za agility, še malo pa bo tudi skozi tunel z veseljem šel  ;)

(Hellen Keller)

MUNDUS

• *
  • Mond & Isis
Odgovori #899 : 17 Maj 2008, 11:41:40
No, da najprej tole updejtam.. Po cetrtkovem treningu obvladamo palisado in gremo cez njo z veseljem :o :D Sedaj pa samo se most in gugalnica (pa samostojno brez pomoci cez tunele)....

Super.... ti samo vztrajaj....sigurno vama bo kmalu uspelo :)

Drugace pa moja zverca danes praznuje 20 mesecev, tako da, vse najboljse  :-* :-* :-*

Čestitke :-*

potem se naslednji pa razstavo v Hrusici. Ja, prijavila sem ga  :P Tako ali tako sem gor s Kati za druzbo, Cosmo itak more bit zraven, po menjavi sodnice sem se pa odlocila da ga kar prijavim  ;)

Fino, pol se pa mogoče vidimo, jaz imam namen biti gor v soboto :)

Lp