hej
Danes smo imeli pa prvo ucno uro v osnovni soli.

Najprej smo bili zelo pridni, nas drugi kuzki skoraj niso zanimali, potem je instruktor demonstriral kako izgleda izpit, potem smo pa se malo poiskusili kako smo s socializacijo. Postavili smo se v krog, ter slalomirali okoli mimo kuzkov. Ko sva bila midva na vrsti, je sel cisto lepo mimo vseh (ena psicka mu je malo ponagajala in je skocil proti njej, seveda da bi se povohal), drugace je bilo pa veliko bolj zanimivo vonjat po tleh. Ko so sli pa drugi mimo naju, je pa prvih par kuzkov opazoval, ni bil cisto nic pozoren name, ampak potem sem ga s sirckom zvabila, da je ugotovil, da sem jaz le bolj zanimiva

Je pa res, da je bila to prva ucna ura v KD po treh mesecih pavze, tako da mu cisto nic ne zamerim, da je bil malo bolj zivahen. No, potem smo se poiskusili kako znajo kaj sedi, in naju je instruktor pohvalil

Takrat je bil res fula pozoren name in lepo se je usedal, tako da, je bilo super.
Sedaj pa komaj cakava naslednji teden in naslednjo ucno uro, kjer bomo testirali navezanost na vodnika ter odpoklic

V nedeljo naju pa caka se razstava v Varazdinu, tako da bo spet zabaven vikend

Lp..