Ovckine zverinice

Ovcka · 360512

Alya

• Pesjanar
Odgovori #120 : 23 Oktober 2007, 21:16:31
Chappi vrača  :-* :-*

;D

lp

Ovcka

• *
  • ..: Cosmo :..
Odgovori #121 : 24 Oktober 2007, 10:11:33
hej

Vceraj mi je moj sosolec/kolega/frend poslal fotke, ko naju je slikal na razstavi v Mariboru. In so tooook hudo dobre, da jih moram pokazat se tukaj  :P

Evo dveh slikic (Photo by Svarci  ;))
Ena

Pa se ena (ce nebi vidla malenkost mene v ozadju, nebi verjela, da je to moja pasja lepota  :o :o)

Lp..  ;)

Living is Easy with Eyes Closed

Hoiker's Cosmic Adventure
Moj album

orange

• Gost
Odgovori #122 : 24 Oktober 2007, 10:21:04
to so pa res dobre slikce.. čestitke za tako lepega psa  :D

:-* :-* :-* za Cosma

svarci

• *
  • Keep your heart open to dreams!
Odgovori #123 : 24 Oktober 2007, 12:16:48
to so pa res dobre slikce..

Hvala.  :)

Ovcka

• *
Odgovori #124 : 24 Oktober 2007, 12:38:48
čestitke za tako lepega psa  :D

Hvala  ;)

Moj album

*sara*

• *
Odgovori #125 : 24 Oktober 2007, 14:58:26
Ja logično da so slike lepe če je pa tak model  :D (ma ne slike so ress dobre)
je videt na 2 sliki kot da bi lebdeu, in tista dlaka in seveda veleznani rep...waaw

...Hey babe, take a walk on the wild side...
...http://goldenhandling.webs.com...

Alya

• Pesjanar
Odgovori #126 : 24 Oktober 2007, 15:14:59
Se strinjam sara. ;D To da bodo lepe slike se itask samo od sebe razume ko pa je Cosmo tak pozer! :-* :-*

Je samo slika ali je njegova dlaka res tako bela? :o

Lp,Alja

Ovcka

• *
Odgovori #127 : 24 Oktober 2007, 15:50:59
*sara* hvala za pohvale, katere si najbolj zasluzi fotograf, ki ga je tako dobro "ujel"  ;) No, pa tut model ni slab  :P

alya tudi tebi hvala  ;) Drugace pa, na tadrugi sliki se vidi, da je kremaste barve. Ceprav mnogokrat slisim izjave "kok je bel", ampak sploh ni. To se posebno pride do izraza, ce ga postavim zraven enega res belega psa, recimo samojeda. Takrat je razlika ocitna!  :o

Moj album

Alya

• Pesjanar
Odgovori #128 : 24 Oktober 2007, 15:55:30
*sara* hvala za pohvale, katere si najbolj zasluzi fotograf, ki ga je tako dobro "ujel"  ;) No, pa tut model ni slab  :P

alya tudi tebi hvala  ;) Drugace pa, na tadrugi sliki se vidi, da je kremaste barve. Ceprav mnogokrat slisim izjave "kok je bel", ampak sploh ni. To se posebno pride do izraza, ce ga postavim zraven enega res belega psa, recimo samojeda. Takrat je razlika ocitna!  :o
Ja na drugi se res vidi da je bolj kremna. :)
A to z samojedom bi lahko? ;D

lp

Ovcka

• *
Odgovori #129 : 24 Oktober 2007, 16:02:19
A to z samojedom bi lahko? ;D

A slikco? Joj, te nazalost nimam  :-[ Tega njegovega kolega "Medota", ki ga srecujeva na sprehodih v mestu nimam nikol prilike pofotkat, ker se zmeraj tako igrat zacneta sredi ulice, da nimam se casa telefon vn vlect in ju slikat, ko ga je pa treba takrat zelo mocno drzat na povodcu  :P

Moj album

*sara*

• *
Odgovori #130 : 24 Oktober 2007, 16:38:18
Ja, jas moram tudi ljudem večkrat razlagat da je moja zverinca zlata prinašalka in ne vsekajdrugega ker "zlati prinašalci so zlate barve ne bele"   :D

...Hey babe, take a walk on the wild side...
...http://goldenhandling.webs.com...

polonči

• *
  • *-moja banda-*
Odgovori #131 : 24 Oktober 2007, 18:43:25
Upajmo, da bo Cosmo čim prej ozdravel!! :-*

Slike so res noro dobre...na drugi sliki je čist waw :o :-* :-*

:)

Ovcka

• *
Odgovori #132 : 25 Oktober 2007, 09:03:19
*sara* pri nas je isto.. Vsak, ki me ustavi, tako s strahom vprasa, kere pasme je, ce se jim pa ze priblizno sanja, pa niso prepricani, so pa cisto sokirani, ko jim potrdim, da je zlatko  :o :o Odgovor je zmeraj "Pa tok bel??? Takih pa ni veliko, ane?"  ;D  ;D

polonči tudi tebi hvala za lepe zelje in pohvale za fotke  ;)

Drugace pa, naj sam napisem, da se tacka lepo pocasi zdravi, tako da bomo v 14ih dneh (upam da) spet kot novi  ;) Imam pa sedaj drug problem, kajti mislim, da se je malo prehladil (kar nebi bilo nic cudnega, pri tem groznem vremenu. En dan vroce pa 20+ stopinj, drug dan pa zmrzuje.. ::)). Tako da, zjutraj takoj ko se zbudi veckrat zaporedoma kihne, pa tako diha, kot da bi imel zamasen smrcek. Pa vcasih tudi zakaslja, pa ko je izjemno vesel, zacne hrkat, kot da bi mu kisika zmanjkalo. Vrocine pa h sreci nima, hrano tudi z veseljem poje, tako da, do veterinarja mislim da zaenkrat ni potrebno it.. Bomo videli v prihodnjih dneh, kaksno bo stanje..

Lp..

Moj album

rožica

• *
  • Athos & Best
Odgovori #133 : 25 Oktober 2007, 13:32:35
Ful dobre slike  :o :o Meni je pa všeč, da je bolj svetle barve. Ta temni mi niso tako lepi  ;)

Kam gresta pa kaj na razstave še?  ;)

Obožujem pse, še posebej bernije!
http://www.athos-best.com

Ovcka

• *
Odgovori #134 : 25 Oktober 2007, 14:16:40
Meni so tudi bolj vsec svetli, ne cisto "beli" ampak kremasti, tako da zdajle ima idealno barvo zame  ;D Moj cremissimo  ;) :P

Drugace pa na naslednjo razstavo greva v Vrtojbo, pa verjetno januarja v LJ, za naprej bomo pa se videli, kako nama bo kaj ratalo.. Sedaj, ko imava en PRM, si bova poiskusila "izborit" se dva, da se vsaj izplaca :P

Moj album

Alya

• Pesjanar
Odgovori #135 : 25 Oktober 2007, 14:44:38
Potem imava enak okus. ;D Tisti čisto svetli meni tudi niso nevem kako lepi,Cosmo je ravno po mojem okusu.So mi pa tudi tisti bolj temni všeč.
Naši sosedi imajo bolj temnega zlatkoja pa mi je tudi zelo lep.-->Njegova slika :)

Če te slika moti jo umaknem

Lp,Alja

polonči

• *
  • *-moja banda-*
Odgovori #136 : 25 Oktober 2007, 14:49:11
Recimo jaz ko sem "prišla" na ta forum sem res poznala samo temnejše zlatkote in moram rečt, da so me svetlejši res mooočno očarali! Sicer mi tudi temni niso grdi, ampak so mi svetli nekako lepši! Se mi zdi, da imajo popolnoma drugi izraz na obrazu kot temnejši!! :o :) :-* :-*

silver

• *
Odgovori #137 : 25 Oktober 2007, 15:21:08
tudi meni so svetlejši lepši ampak temni so tud lušni.

Ovcka

• *
Odgovori #138 : 25 Oktober 2007, 18:24:59
Tudi meni se zdi, da imajo svetlejsi bolj tak, prijazen izraz. Vedno, ko me moj mali pogleda z odprtim gobckom ce mu je toplo, imam obcutek, kot da se mi smeji  ;D Ta pogled me zmeraj spravi v dobro voljo. Enostavno ima pogled, kateremu se ne morem upreti  :-[

Dokaz:  ;)

No, pa se en link do fotke, ki je na wikiju, svetle in temne barve zlatko: KLIK

Lp..  ;)

p.s.
Me veseli, da je koncno moja tema malo "zazivela"  :o

Moj album

polonči

• *
  • *-moja banda-*
Odgovori #139 : 25 Oktober 2007, 20:27:18
Eeee to sem mislila ovčka!!! :o Ta poza je tok  :-* :-*

orange

• Gost
Odgovori #140 : 25 Oktober 2007, 21:53:18
ta tvoj Cosmo ma pa res tak smejoči obrazek  ;D
so zanimive te njegove uhice.. od brata zlatkica Diva ma pa veliko bol naprej uhice kot Cosmo..
 :-* :-*

LP, Lucija

Ovcka

• *
Odgovori #141 : 25 Oktober 2007, 22:21:15
so zanimive te njegove uhice.. od brata zlatkica Diva ma pa veliko bol naprej uhice kot Cosmo..

Naprej? Ali mislis bolj gor oz. pokonci? Drugace Cosmo zmer take mile facke dela z useski nazaj, kadar je pa pozoren na kaj, da pa uhlje gor.. Sem nasla eno fotko, kjer se to vidi..
Evo jo:

Sva se probala naucit takega izraza za na razstave, da bi izgledal malo bolj resen, ne tok otrocji, ampak, kadar on stoji, da uhlje cisto dol, pa mu je vseeno za cel svet  :P

Moj album

orange

• Gost
Odgovori #142 : 25 Oktober 2007, 22:43:13
ja mislila sem bolj pokonci.
sej tud moj štrolfi ma uhlje bol nazaj razen takrat ko kaj zavzeto posluša..sicer malo manj kot Cosmo (verjetno zaradi druge pasme)  samo Diva pa ima skoz uhice tako kot jih ima Cosmo na slikci..  sicer je pa od vsakega psa odvisno..

:-* :-* za Cosma

LP, Lucija

Ovcka

• *
Odgovori #143 : 28 Oktober 2007, 12:02:08
hej

Spet malo novic.. Tudi prehlad nam gre na bolje, sedaj zakaslamo ali zahrkamo ne vec, samo se parkrat na dan kihnemo, tako da, juhej  ;D Prilagam pa se eno slikco, na kateri se vidi, kako sta Cosmo in Joshua najboljsa frenda, kadar je kaj okusnega na mizi, v tem primeru, ribja pasteta  ;D :P Prav zabavno je bilo videti dva jezika, eden velik kot lopata, drug cisto mini, kako hitita, kdo bo prej  ;D ;D

Slika je malo temna, ker je bilo zvecer, ampak bistvo se vidi

Uzivajte v tem dezevnem dnevu..  ;)

Lp..

Moj album

Alya

• Pesjanar
Odgovori #144 : 28 Oktober 2007, 12:25:11
Kako sta kjut! :-* :-*

Bela stella

• *
Odgovori #145 : 28 Oktober 2007, 18:55:59
Ful sta dobra  :o Če bi blo pri nas pri naših dveh babncah aj aj aj. Nala še vedno misli, da je Isabel njena igračka, ne pa živalica ki ravno tako živi z nami kot ona.
Pa tiste slikce gor z razstave - wow!!!  8)

Ovcka

• *
Odgovori #146 : 28 Oktober 2007, 21:59:06
Bela stella saj kolega sta samo kadar je hrana v igri. Drugace imamo tudi mi dirke, ko macek zacne bezati, pes pa za njim, sledi pihanje, lajanje. Cosmo bi se itaq samo igral, nic hudega naredil macku, ampak macek je pac prestar, in mu ni do tega, da bi imel za novega prijatelja tega velikega kosmatinca..  ::)

Moj album

Bela stella

• *
Odgovori #147 : 28 Oktober 2007, 22:38:14
Ja saj pri nas je isto, Nala bi se samo igrala, itak da ji ne bi nič naredila. Čeprov je potem zelo smešno, kako se ji mačka maščuje za vso to lovljenje - ko je Nala v pesjaku, se mačka uleže 5 cm od mreže, se ji nastvlja in premika haha res sta smešni.

Ovcka

• *
Odgovori #148 : 28 Oktober 2007, 23:23:39
Hehe, ja macki so lohka zleht vcasih.. Tudi nas se vcasih, ko vidi da je pes zmatran, in se mu ne da laufat za njim tako "flegmo" sprehaja mimo njega, pa cisto mimo smrcka mu gre, da ga bo pes ja opazil..  ::) Zlehtnobe male..  ;)

Moj album

Ovcka

• *
Odgovori #149 : 05 November 2007, 20:14:54
hej

Spet malo novick.. V soli lepo napredujeva, ceprav prejsnji teden ni bil cisto nic priden. Ampak vsak dan pridno vadiva pozornost, poleg, ter sedi in prostor v gibanju in odpoklic. Vse nama gre super, samo pozornost je vcasih tezko zvlect iz njega. Sploh ce je kaj prevec motecih dejavnikov.. Ampak pocasi pa vztrajno, pa upam da bo  ;D No, pa da po "dolgem" casu spet prilepim malo fotkic  ;)

Tkole fehtamo (ignorejte mene v pizami  :P)

Kraljujemo na sedezni (kjer nebi smel bit)

Ko ga hocem nagnat dol, se takole potuhne, kao, "kwa, js? sej nism nc narobe naredu"

Pol se se mal pocrkljamo

Aha, zdej pride pa se Joshua!

In pol se vsi guzvamo  ;)

Tok zaenkrat.. ;) Zdej ga pa sibam nafutrat, je ze neucakan, ker "zamujam"  :P

Lp..

Moj album