Ovckine zverinice

Ovcka · 359739

MUNDUS

• *
  • Mond & Isis
Odgovori #150 : 06 November 2007, 07:09:40
Oho, Cosmo pa zna uživat ;).... In posledično z njim tudi njegovi lastniki.

Prilimaj svojemu lepotcu enega :-*

LP
Helena

*sara*

• *
Odgovori #151 : 06 November 2007, 14:18:32
Več ko nas je bolj se imamo fajn ne :P . Mislm de je to načelo kar večina naših žvirc.
Slike pa kot vedno super
 :-*  :-* za tvoji dve žvalci

...Hey babe, take a walk on the wild side...
...http://goldenhandling.webs.com...

Ovcka

• *
  • ..: Cosmo :..
Odgovori #152 : 07 November 2007, 08:21:37
hej

Ker nas v nedeljo caka razstava, bo treba spet malo poskrbet za zunanjost. Ker imava danes se solo, strizenje potem sledi jutri ali v petek, v soboto pa kopanje z novim bio groom samponom. Moram ga ustimat maksimalno lepo, da bomo videt krasni, in se super odrezali. Kolikor sem preracunala, bova imela konkurence zelo malo, njegov bratec Catch pride, potem pa maximalno se 2 druga, tako da, nekaj sans za zmago imava  ;)

Cosmo posilja Mondu in Rivi  :-* :-* :-*

Living is Easy with Eyes Closed

Hoiker's Cosmic Adventure
Moj album

kala,runo,bella

• *
Odgovori #153 : 07 November 2007, 09:22:21
Aho!

Bo naša klapa držala pesti za lepotca Cosmota v soboto  :-*

Lp
Ana

Ovcka

• *
Odgovori #154 : 07 November 2007, 09:36:18
Dajte raje v nedeljo no? Ker tokrat smo na vrsti takrat  :P Drugace pa hvala za vse pesti in tacke (tolko tack, kot jih je trenutno pri tebi, pa mora pomagat!  ;D )

Moj album

orange

• Gost
Odgovori #155 : 07 November 2007, 12:47:03
bova tudi midva s Štrolfijem držala pesti in tačke in upala, da zmagate! Cosmu pa želima vso lepoto!   :D

:-* :-* :-* za Cosma

LP, Lucija

*sara*

• *
Odgovori #156 : 07 November 2007, 14:20:24
Glede na to da ste z malo šolo končali, kateri tečaj pa sedaj obiskujeta?
No, mi bomo sicer navijali za oba, pol pa..no vse najboljše skratka  :D  :D

...Hey babe, take a walk on the wild side...
...http://goldenhandling.webs.com...

Ovcka

• *
Odgovori #157 : 07 November 2007, 14:56:06
Glede na to da ste z malo šolo končali, kateri tečaj pa sedaj obiskujeta?

Sedaj hodiva v osnovno solo za izpit A, ampak ker naju instruktor zelo hvali, pravi da bova lahko kar preskocila ta izpit in sla delat direktno B-Bh..  ;D

Moj album

INES

• Vzreditelj
  • *
  • Tora
Odgovori #158 : 07 November 2007, 23:06:05
ovca - v nedeljo bomo mislili na vas :)

..:::nemške doge By Dejan and Ines:::.

aska

• Pravi Pesjanar
  • AM Aska
Odgovori #159 : 07 November 2007, 23:27:17
Sedaj hodiva v osnovno solo za izpit A, ampak ker naju instruktor zelo hvali, pravi da bova lahko kar preskocila ta izpit in sla delat direktno B-Bh..  ;D
Super :o Veliko uspeha na izpitu :)

Ovcka

• *
Odgovori #160 : 08 November 2007, 06:35:52
INES hvala!  ;D

aska ja hvala! Ga moram res pohvaliti, je tako priden, vse kar je potrebno na izpitu ze zna (samo ce hoce). Sedaj morava samo se na pozornosti mnogo delati, kajti samo te mu ponavadi malo zmanjka. Ko bo pa pozornost boljsa, bo pa izpit tudi brez problemov narejen  ;D No, imava se kaksen mesec/dva casa  :P

Lp..

Moj album

Nelly

• Mali Pesjanar
  • **
Odgovori #161 : 08 November 2007, 23:25:44
Ovcka, reci hvala Cosmotu, ko je Atuma tako lepo zmesal, da je se 10 min gledal nazaj  >:D Ta dva se tudi zavohata na 50 m  ;D :P :P Face sta. Za Atuma tako velja "bolj star - bolj nor"  :-[

Tudi mi bomo drzali tacke in pesti, da se dobro odrezeta. Se morata, je Cosmo pravi lepotec. Samo v blizini razstav ga ne spuscaj v Atumovo blizino, da mu ne prisepne na uho, kako se je treba obnasati na razstavi  :P Atum to obvlada... folku ni potrebno vstopnine za cirkus placevati, ga dozivi kar na rastavi z Tumcitom v glavni vlogi  :o

Lp,Lili

Ovcka

• *
Odgovori #162 : 09 November 2007, 08:41:40
Hehe, sorci, ampak ko ga je zagledal, nebi bil srecen ce bi se sam na dalec pozdravili  :P Drugace pa, sem bila vesela, da vas pol se cez cesto ni zagledal, ker ze tko vlece cez dolino, ampak ce bi Atuma videl cez cesto, bi blo pa konc  :)
Drugace pa hvala za pesti in tacke, seveda upamo na najboljse  ;) Aja, tudi Cosmo je ze enkrat cirkus zagnal v ringu, takrat ko se je Tatjani vlegel na hrbet in cakal da ga bo cohala, namesto ocenjevala, tako da, to smo ze obdelali  ;D

:-* :-* :-* Atumu od Cosmota ;)

Lp..

Moj album

Nelly

• Mali Pesjanar
  • **
Odgovori #163 : 09 November 2007, 10:12:44
Ovcka ni panike.. hec je bil. Lepo, da sta prisla pozdravit. Je Atum Cosmota ze 5 min prej imel na oceh  :P

Hja bodi vesela, da se je samo na hrbet vrgel... ta bucman se je nazadnje tresel, ker je bil strah in trepet.. v blizini rozljala kletka, zvok, ki ga nikakor ne prenese. Bodo petarde pokale par metrov od njega ne bo reagiral sploh... rozljanje kletke pa  >:D

Atum vraca  :-* :-* :-* :-* Cosmotu in upa, da se kmalu spet kaj srecata.

Ob katerih dnevih imata pa vidva sedaj solo? Saj ce bo res, da letos ne bo izpitov potem bomo se nekaj casa tja hodili  ;)

Dina

• *
Odgovori #164 : 09 November 2007, 10:25:28
Čaw Ovčka.
Daj ti meni nekaj povej-ali se ti in tvoj Cosmo sem pa tja kdaj sprehajata tukaj mimo Nasipov??? Ker...se mi zdi, da sem vaju že videla :P

lp

...sledi svojim sanjam

Ovcka

• *
Odgovori #165 : 09 November 2007, 10:36:28
Nelly mi imamo sedaj solo ob sredah zvecer.. In sem z Bozotom strasno zadovoljna, sploh ko demonstrira kaj z Albo. Ce bo Cosmo kdaj pol tok pozoren kot je ona, bo super fajn  ;D

Dina ja mozno, da si naju videla.. :o Doma sem v Zabjeku, tako da se vedno tu nekje okoli sprehajava  ;D

Moj album

Dina

• *
Odgovori #166 : 09 November 2007, 10:43:12
Ja, tukaj na tej travi nasproti trgovine - preden zaviješ v tist grozen klanec proti žabjeku (ne vem katera trgovina je že to) sem vaju videla :) Pa, mislem, da ne samo enkrat :P

...sledi svojim sanjam

Ovcka

• *
Odgovori #167 : 09 November 2007, 10:45:46
Pol pa sigurno veckrat, ker v tej hisi nad trgovino sem doma  :P In kadar greva samo lulat/kakat, greva (sploh ce je slabo vreme) samo do taprve zelenice  ;D

Moj album

Dina

• *
Odgovori #168 : 09 November 2007, 11:22:37
aha :) jaz pa v tej hiši, nasproti trgovine (ki je trenutno brez strehe nad delavnico) delam :)

...sledi svojim sanjam

Ovcka

• *
Odgovori #169 : 09 November 2007, 13:02:22
Kok je svet majhen  ;D :P No, ce bos imela zeljo spoznat Cosmota, naju kdaj pocukaj za rokav, ko naju vidis :)

Moj album

Dina

• *
Odgovori #170 : 09 November 2007, 13:03:50
Bom, če bo kdaj priložnost :) z veseljem. Samo, upam, da me ne bo poskakal :) ker za na šiht sem bol fensi oblečena :)

...sledi svojim sanjam

Ovcka

• *
Odgovori #171 : 09 November 2007, 14:06:42
Ga bom zadrzala, da te ne bo umazal  :P Vcasih se zna celo lepo usest pa bozat, brez da hoce lubcke talat po usesih, obrazu in se kamrkol pade  ;) ;D

Moj album

Dina

• *
Odgovori #172 : 09 November 2007, 14:09:25
Pri nas je pa to še misija nemogoče :P ker je tamala še taprav otrok :D in misli, da imamo ljudje roke samo zato, da jo čohamo, ona pa tisto "šnoflo" zato, da bi nas lupčkala :)
Prosim počohaj svojega lepotca in mu daj 3  :-* od nas 3h ;)

...sledi svojim sanjam

Ovcka

• *
Odgovori #173 : 09 November 2007, 18:20:28
Cosmo posilja nazaj  :-* :-* :-*

Moj album

Ovcka

• *
Odgovori #174 : 10 November 2007, 09:44:53
Ker sem ta teden ugotovila, da ponekod od Cosmota spletne strani ne prikaze, tako kot sem si zamislila (namesto mojih super crk, prikaze kar v grdem Timesu), sem danes vse skupaj popravila, tako da sedaj mora malo lepse izgledati  ;D So pa tudi pri rodovniku (ce kliknete na ime) dodane slikce njegovih prednikov, tako da se bo videlo, kaksno lepo familijo ima  ;)    KLIK za spletno stran

Moj album

Alya

• Pesjanar
Odgovori #175 : 10 November 2007, 09:46:25
Lepa spletna stran. Zdaj se vidi od kod njegova lepota. :-* :-*

Ovcka

• *
Odgovori #176 : 10 November 2007, 09:53:43
Alya hvala ;) 

Moj album

Ovcka

• *
Odgovori #177 : 12 November 2007, 08:57:48
hej

Da malo porocam, kako bilo v Vrtojbi. Razstavni prostor kar uredu, imeli smo tepih v ringu, tako da nam vsaj drselo ni, sicer je bilo tam okoli 11h, ko sva sla ven na sprehod fula prevec guzve za moje pojme, ampak smo preziveli. V ringu smo imeli za konkurenco bratca Catcha, ki naju je premagal. Tako da sva dobila oceno Odlicno 2. Osebno sem sicer malo razocarana nad odlocitvijo sodnice, ampak, kaj cmo, tako je na razstavah..  :-\ Vsaj opis sva dobila lep.

Pa se par fotk..

Ena iz treninga (sicer malo meglena, ampak tle je najlepse stal)

Pa ena pri izbiri za PRM

Drugace me pa veseli, da sem spoznala rožico in lepotca Athosa ter *saro* in Rivo.  ;D  Videla sem tudi Crta in Brihto, sicer se nisva uradno predstavila, ampak Cosmo in Brihta sta se poljubckala.  ;) Malo preden smo odsli sem pa zunaj na travi videla se Azu, zoe, Jean in njihove krasne psicke, ki so laufale za aportom ;)

Lp..

Moj album

Ovcka

• *
Odgovori #178 : 14 November 2007, 09:38:57
hej

Mi imamo sneg! :D No, vsaj kaksen centi ga je bilo pred kaksno uro. In seveda se je tamaumu zmesal takoj, ko je stopil na travo ;D ;D Delal kroge in divjal, uglavnem veselje na visku  :o :o :o Upam, da ga zapade kaj vec, da bo tazaresno divjanje, drugace se bo pa treba kaj v hribe odpravit  ;)

Lp..

Moj album

INES

• Vzreditelj
  • *
  • Tora
Odgovori #179 : 14 November 2007, 09:47:44
Ovcka čestitke za lepo oceno. Sicer pa ne vem, a je možno, da na oceno vpliva tudi barva?
Spletna stran pa je res čudovita.

V Zagorju je bil tudi sneg pred kakima dvema urama. Zdaj pa je samo še blat  >:(

..:::nemške doge By Dejan and Ines:::.