hej
Mi smo koncno doma, smo bili zdaj dve uri na treningu. Preziveli smo prvi stik s fazanom, ves cas je bilo to nekaj novega, zanimivega, ampak on to kar takoj nebi nesu. No, potem se je kar naenkrat odlocil, ga prijel, ter ponosno nosil naokoli!

Grizel ali trgal ga ni, prijel ga je lepo za trup, ne za glavo ali peruti, tako da, za taprvic sem zelo zadovoljna.

Preiskusili smo tudi strelomirnost. Prvic se je iz prostora samo usedel in pogledal proti lovcu, drugic ko je pa nosil fazana, ga pa niti malo ni ganilo, je lepo nesel naprej, tako da lahko mirne duse recem, da je strelomiren!

Nazadnje smo se poiskusili kako mu odgovarja tale mrzla zimska voda, in naj tudi to z veseljem povem, da vseeno rad plava

Trikrat je skocil v vodo in sel po aport, tako da super fajn!
Skratka, bilo je uspesno jutro, sedaj zadovoljen in sit lezi in kraljuje na moji postelji..

Drugace grejo pa zahvale za danasnji trening g. Romanu Kosu iz Lovskega kinoloskega drustva Zasavje.

Slikce sledijo pa malo kasneje..
p.s.
INES retrieverji morajo za preiskus naravnih zasnov, ki ti prinese dodatne pike na vzrejnem pregledu znati prinasati divjad (fazana, raco, zajca), in to mora biti sveze ustreljeno (ceprav tale danes je bil ze nekaj casa nazaj ustreljen in sveze odmrznjen

).
Lp..