hello... najprej dva

Cosmotu, od mene pa od didike...
potem pa sledi opravicilo, da prej ni bilo nobenega duha od mene tukaj, ampak sploh nisem vedla

bom pa sedaj nadoknadila za vse nazaj... vceraj zvecer sem porabila 3 ure!! da sem prebrala vseh 13 strani, ki ste jih ze napisali v temi, tako da sem bla potem cist konc po tej avanturi, sm pa rekla da se moram takoj danes se jaz oglasit

in da zacnem pri pohvalah... Res si se lepo potrudla s predstavitvijo v tejle temi, lepo jo dopolnjujes in lepo predstavljas zlatkote. Potem pa človek pogleda še spletno stran od Cosmota ki si jo naredila, pa sploh ostanes brez besed... res si velik truda vlozila v vse skupi, pa lepo je narejena, kar je pa se najbol pomembno je pato, da je tudi sproti azurirana, da smo z vsem na tekocem (kolikor imamo pac cas spremljat

)
Cestitam vama še tukaj za vajin prvi PRM in ostale odlične rezultate na razstavah, in seveda obe z ditko drziva tacke in pesti, da se bo v Ljubljani uspeh ponovil... Mors vrjeti v Cosmota, ker je res lep kuza, in se ne smes prevec obremenjevat s sodniki, z njihovimi naklonjenostmi psarnam, vodnikom, imenom, blablabla... Sem pa tja se najde tudi tak, ki ne gleda samo na to... Vso najino srečo glede razstav, ki sva jo z didi imeli do sedaj na svoji strani, vama podarjava, ker midve sva se ze upokojile, in ma da se zacne vajin pohod na sceno

Drugace so pa teli nasi kosmatinci res prinesl eno lucko v nasa zivljenja, in si tud js tezko predstalvjam zivljenje brez didi, sva pa zadne dni tudi midve skrengane (tako kot si bila ti avgusta lani s cosmotom -> prov rezat sem se zacela ker sem zanc prov didiki razlagala da sem skregana z njo, ker me ne je*e 5%, pol sem pa vceraj v tvoji temi prebrala, da sta vidva tudi prov skregana... no onedva verjetno z nama nista, midve pa sigurno z njimi sva oz. sva bili...)
Sem se pa včeraj, ob branju, spomnila tudi na nase dogodivscine na morju... Res je bilo full dobr, da sva obe z didi doble mal druzbe... Tamala je bla pa itak oh in sploh vesela... Sta divjala kot, da bi se obema mal odpulil... PRov prijetno je blo res... Upam, pa tud didi verjetno, da se kdaj ponovimo kaj podobnega

Sedaj nevem več kako Cosmota kaj nosi puberteta, ampak naso Didi bo vsak cas kar razgnal... Dobesedno... Nic ne slisi, nic ne vidi, pa se flika se ji za vse nas... Ko ona vidi kr enga levga cloveka u gozdu, je ze pri njem, da o zivalih sploh ne govorim... je ni variante da jo prikličeš k sebi... ona se odloč da bo letela (tako kot Cosmo takrat proti mami), da usesa nazaj, in tudi ce cloveka ni vec na vidiku, leti toliko casa, da najde kakega drugega... Tako da bo pomoje kmalu treba spet pripravit eno divjanje pri vas v Trbovljah, ker drugace se bom jaz zdivjala v kaki norisnici

Veliko veselih skupnih dni, polnih srece, ljubezni in cohanja se v prihodnosti, bolezni in poskodbe pa pustita pred stanovanjem

Cosmotu od Didike, tebi in pa celi druzini pa srecno v novem letu 2008