Ovckine zverinice

Ovcka · 361554

Ovcka

• *
  • ..: Cosmo :..
Odgovori #360 : 27 December 2007, 08:40:16
Hehe  :D

Hvala aska  ;)

Living is Easy with Eyes Closed

Hoiker's Cosmic Adventure
Moj album

Ovcka

• *
Odgovori #361 : 30 December 2007, 11:34:11
hej

Kljub temu, da tacke po vsakem sprehodu umivamo, imamo razpokane prstke, ter od vceraj se eno poceno blazinico, za katero nisem sigurna ali si jo je na kaksnem ledu preklal, ali mu je pocila. Zato zdaj dvakrat dnevno namazemo vse tacke z elastopadom, ranjena mesta pa z bepanthenom. In ker je seveda zverinica zelo tecna, kar se tice raznoraznih kremic na njemu, je treba obleci zokncke, drugace vse zlize v parih minutah. No, takole pa izgleda Cosmo z zokni  :P :P :P

Aja, pa a se vidi tisti pogled "Kaj sem pa zdaj uspicil, da me tako matras???  :'( :'( :'( "   ;D ;D

Pac, najbolj zleht lastnica na svetu sem  >:D  :D

Lp..  ;)

Moj album

Alya

• Pesjanar
Odgovori #362 : 30 December 2007, 11:34:50
Iii, kake dobre slike! :D :-* :-*

INES

• Vzreditelj
  • *
  • Tora
Odgovori #363 : 30 December 2007, 11:36:10
Luškan. A mu kaj drsi po laminatu?

..:::nemške doge By Dejan and Ines:::.

Majchy

• ° Žleht kot pes °
  • Super Pesjanar
  • *love dogs*
Odgovori #364 : 30 December 2007, 11:37:33
Iiii, kakšni lepi štunfki. :D

LP, Maja

SPLETNA STRAN: http://www.majchy.com
PORTFOLIO: http://www.majarokavec.com

Ovcka

• *
Odgovori #365 : 30 December 2007, 11:45:55
INES so zokncki spodaj malo gumirani.. Vendar se ob hoji vse skupaj okol obrne, da ma spodnjo stran gor, tako da.. Ampak itak kadar jih ima gor, hodi kot baletka, cisto narahlo, tace vzdiguje ful v zrak, da bi pa divjal mu pa tudi na misel ne pride, mi se mu pa tok smejimo.  :D  Mu pa tole urihtam predno greva spat, tako da mu niti ni tok hudega  ;)

Moj album

INES

• Vzreditelj
  • *
  • Tora
Odgovori #366 : 30 December 2007, 12:49:08
ful je lušten res. Je pa vsaj malo na miru. Ponoči pa otroci itak morajo spat :o :o

silver

• *
Odgovori #367 : 30 December 2007, 16:45:31
Nogavičke mu prov pašejo  :D :P

*sara*

• *
Odgovori #368 : 30 December 2007, 18:52:38
 :o iiii je hecn tale Cosmo zdaj..in se strinjam..zelo mu pašejo  :-*  (čeprav je res dober da si jih ne scuka dol..naša bi jih najbrš že pojedla  8) )

...Hey babe, take a walk on the wild side...
...http://goldenhandling.webs.com...

Ovcka

• *
Odgovori #369 : 30 December 2007, 20:10:37
*sara* da ne bos mislila, da si jih ne proba!  :D Zato skoz "Ne" vpijem, kadar jih ima gor..  ;D ;D

Moj album

*Lila*

• *
  • Islandci so zakon!
Odgovori #370 : 30 December 2007, 20:14:41
Dobre slikce :o :D

Ovcka

• *
Odgovori #371 : 01 Januar 2008, 00:40:31
Naj se v najini temi zazelim vsem srecno novo leto!!!

Drugace smo pa tudi mi preziveli novoletno pokanje brez komplikacij. So bili letos kar pridni z raketami tu okoli, ampak mi smo skupaj s Cosmotom skozi (seveda zaprto) okno opazovali lepe barve, zalajal ni niti enkrat, bal se pa pomoje tudi ni, drugace bi ze pobegnil stran od okna. Tako da, super  ;D ;D

Lahko noc..

Moj album

Ovcka

• *
Odgovori #372 : 01 Januar 2008, 21:04:56
hej

Danes sva po skoraj dveh mesecih spet malo poiskusila ring dresuro, kajti razstavi v Lj se hitro blizata.  :) No, ugotovitev: mali obvlada tek zraven bolje kot se nikoli, cisto nic ne vlece na ven, lepo cisto zraven tece, hiter je bolj kot kdajkoli prej (ene 10 krogov sva odlaufala, on bi se, Maja pa skor umrla od zadihanosti.. ja, vem, nimam kondicije :P), stoji pa tudi krasno, seveda z malo motivacije (beri: hrane pred nosom). Sej drugace tudi stoji no, ampak ne tako lepo, kot ce mu pred gopcom neki disi, in se se malo naprej nagne, tako da pride hrbtna linija do izraza :D

Slikovni dokaz (slike so malo temne, ker je bilo to prejle na vecernem sprehodu, ko sem slucajno nasla lep suh parkirplac sredi doline, idealen za to):

Lp.. ;)

Moj album

INES

• Vzreditelj
  • *
  • Tora
Odgovori #373 : 01 Januar 2008, 21:07:20
Joj kako sta pa vidva pridna in lepa tudi seveda  ;) ;) ;) ;D

Si me spomnila, da moram tudi jaz malo začeti delat. Na ljubljansko sicer ne grem, grem samo gledat, ampak bo pa kmalu celje tu  :)

Ovcka

• *
Odgovori #374 : 02 Januar 2008, 01:07:06
Hvala INES  ;)

Moj album

Ovcka

• *
Odgovori #375 : 03 Januar 2008, 09:56:38
hej

Jaz sem prejle v nasem trboveljskem Tukanu celo dobila ceveljcke za psa!  :o :o Sva imela ze ene 5 minut uvajanja prejle, najprej niti ni hotel stopiti na tacko (tko, enih 5 sekund), ampak sem ga potem s hrano zvabila, da je naredil par korakov, in ugotovil da to le ni tako slabo  ;D ;D Tako da, koncno se nam bo tacka pozdravila in zacelila, da bomo lahko naslednji vikend na razstavi ponosno tekli  ;D :P

Slikce zverine s ceveljckom malo kasneje  ;)

Lp..

Moj album

orange

• Gost
Odgovori #376 : 03 Januar 2008, 12:21:17
Cosmu pa res pašejo tile zokenjčki  ;D tko srčkan je z njimi  :-* :-*
upam da se ranice čimprej zacelijo in da bo Cosmo na razstavi blestel v vsej svoji lepoti in dobil dobre ocene  :) bomo držali tačke in pesti zanj  :)

LP, Lucija

Ovcka

• *
Odgovori #377 : 03 Januar 2008, 12:35:00
Hvala Lucija  ;)

Moj album

Ovcka

• *
Odgovori #378 : 03 Januar 2008, 18:09:59
hej

Sva prej opoldne preiskusila tale ceveljcek, in se kar vredu drzi, dokler pes ne divja. Ko pa zacne divjat, mu pa drsi na steptanem snegu, pa dol mu zacne lezt.. ::)

Slikca pred odhodom ven

Lp..  ;)

Moj album

*sara*

• *
Odgovori #379 : 03 Januar 2008, 21:00:15
He, ta copatka je pa res hecna, kot eno kopito :D. Zadnič pa sem videla da ima tudi roofwear ene take copatke za sneg in zimo. No, karkoli mate, samo da nebo več incidentov z blazinicami  ;)

m_tejch

• *
Odgovori #380 : 03 Januar 2008, 23:42:29
v trbovljah so imeli copatke  :o  ;), a sta kupila samo enega ali vse 4, ker mi imamo tudi ful težave, sploh s soljo, vendar jaz zaenkrat vem le za Ruffvearove, ki so pa nekaj čez 100 evrov :o ::) in me zanima koliko pa te stanejo in iz kakšnega materiala so...lp ;)

Ovcka

• *
Odgovori #381 : 04 Januar 2008, 10:35:04
m_tejch tudi jaz sem bila sokirana, da celo imajo kaj takega pri nas  :o :D Kupila sem mu pa dva (ubistvu sta dva v enem paketu), cena je pa 9,99 eur. Drugace so pa to tocno tile, od Trixie-ja. Uni od ruffweara so fuuul predragi, no, verjetno je kvaliteta, ampak, bolj primerni za tiste pse, ki hribolazijo  ;D
Drugace sva bila pa danes ze na sprehodu v dolino, in naj jih pohvalim, spodnji del je se vedno kot nov, le spredaj se je malo oluscilo, ker pac ne dviguje dost tace ko hodi. Je pa slaba stran teh cevljev, da prevec drsijo na snegu, tako da, za normalne sprehode so, za kaj vec pa ne, ker res obstaja nevarnost, da si kaksno taco zlomi  :-\

Lp..

Moj album

m_tejch

• *
Odgovori #382 : 04 Januar 2008, 17:28:19
no super, grem verjetno nasledni teden kar ponj, če jih bodo le še imeli kaj...
lp ;)

didi

• *
Odgovori #384 : 06 Januar 2008, 17:21:02

hello... najprej dva  :-* :-* Cosmotu, od mene pa od didike...

potem pa sledi opravicilo, da prej ni bilo nobenega duha od mene tukaj, ampak sploh nisem vedla  :-[ bom pa sedaj nadoknadila za vse nazaj... vceraj zvecer sem porabila 3 ure!! da sem prebrala vseh 13 strani, ki ste jih ze napisali v temi, tako da sem bla potem cist konc po tej avanturi, sm pa rekla da se moram takoj danes se jaz oglasit  :P

in da zacnem pri pohvalah... Res si se lepo potrudla s predstavitvijo v tejle temi, lepo jo dopolnjujes in lepo predstavljas zlatkote. Potem pa človek pogleda še spletno stran od Cosmota ki si jo naredila, pa sploh ostanes brez besed... res si velik truda vlozila v vse skupi, pa lepo je narejena, kar je pa se najbol pomembno je pato, da je  tudi sproti azurirana, da smo z vsem na tekocem (kolikor imamo pac cas spremljat  :-[ )

Cestitam vama še tukaj za vajin prvi PRM in ostale odlične rezultate na razstavah, in seveda obe z ditko drziva tacke in pesti, da se bo v Ljubljani uspeh ponovil... Mors vrjeti v Cosmota, ker je res lep kuza, in se ne smes prevec obremenjevat s sodniki, z njihovimi naklonjenostmi psarnam, vodnikom, imenom, blablabla... Sem pa tja se najde tudi tak, ki ne gleda samo na to... Vso najino srečo glede razstav, ki sva jo z didi imeli do sedaj na svoji strani, vama podarjava, ker midve sva se ze upokojile, in ma da se zacne vajin pohod na sceno :)

Drugace so pa teli nasi kosmatinci res prinesl eno lucko v nasa zivljenja, in si tud js tezko predstalvjam zivljenje brez didi, sva pa zadne dni tudi midve skrengane (tako kot si bila ti avgusta lani s cosmotom -> prov rezat sem se zacela ker sem zanc prov didiki razlagala da sem skregana z njo, ker me ne je*e 5%, pol sem pa vceraj v tvoji temi prebrala, da sta vidva tudi prov skregana... no onedva verjetno z nama nista, midve pa sigurno z njimi sva oz. sva bili...)

Sem se pa včeraj, ob branju, spomnila tudi na nase dogodivscine na morju... Res je bilo full dobr, da sva obe z didi doble mal druzbe... Tamala je bla pa itak oh in sploh vesela... Sta divjala kot, da bi se obema mal odpulil... PRov prijetno je blo res... Upam, pa tud didi verjetno, da se kdaj ponovimo kaj podobnega :)

Sedaj nevem več kako Cosmota kaj nosi puberteta, ampak naso Didi bo vsak cas kar razgnal... Dobesedno... Nic ne slisi, nic ne vidi, pa se flika se ji za vse nas... Ko ona vidi kr enga levga cloveka u gozdu, je ze pri njem, da o zivalih sploh ne govorim... je ni variante da jo prikličeš k sebi... ona se odloč da bo letela (tako kot Cosmo  takrat proti mami), da usesa nazaj, in tudi ce cloveka ni vec na vidiku, leti toliko casa, da najde kakega drugega... Tako da bo pomoje kmalu treba spet pripravit eno divjanje pri vas v Trbovljah, ker drugace se bom jaz zdivjala v kaki norisnici  >:(

Veliko veselih skupnih dni, polnih srece, ljubezni in cohanja se v prihodnosti, bolezni in poskodbe pa pustita pred stanovanjem  ;D

:-* Cosmotu od Didike, tebi in pa celi druzini pa srecno v novem letu 2008

Ovcka

• *
Odgovori #385 : 06 Januar 2008, 23:08:43
didi lepo da si koncno nasla najino temo  :P ;)  Hvala za obsezno sporocilo, in vse lepe zelje in poljubcke  ;) Posilja Cosmo nazaj Didiki dvojno porcijo  :-* :-* :-*

Za divjanje pa itaq da se bomo zmenili, sam da dava tole razstavo mim, in pa da Maja mogoce kaksen izpit celo nardi zdej v zimskem roku (takoj, ko bo nehala lenart in se zacela ucit) ::) ::)

Lp..  ;)

Moj album

Ovcka

• *
Odgovori #386 : 07 Januar 2008, 14:51:02
hej

Evo, pa sva postrizena. Sicer je bil tole pravi projekt, kajti postrizt psa, ki gleda povsod naokoli, in vsakega ki gre mimo, je ceu zur  ::) ::) No, po dveh skoraj dveh urah truda mi je uspelo.. Recimo, da za silo bo..  ;) Moram se pa nauciti strizt pasje uhlje (povrhu), kajti zmeraj mu enega zafusam  :-[ Ah, sicer pa, sodnica itak ne bo opazila  :P

V petek sledi se kopanje (ne upam ga nic prej, kajti ze samo okoli hise imamo tako blato, da ni za nikamor), potem pa v soboto in nedeljo dve razstavi.  ;D Upam, da nama bo sreca naklonjena, in dobiva kaksno super oceno  :D

Slikce lepo postimanega postrizenega Cosmota sledijo  :P

Lp..

Moj album

*sara*

• *
Odgovori #387 : 07 Januar 2008, 15:11:05
O..fajn da sta tudi vidva zrihtana  :D . Ja vreme nam za kopanje res ni naklonjeno...še posebej če maš doma take kopače kot so zlatkoti ki se ti upičijo v vsako krtino  :-\  :-\ . Ampak..mogoče pa bo že jutri sonček  :D .
Slike.... :o čakamo ;)

Ovcka

• *
Odgovori #388 : 07 Januar 2008, 20:15:52
Slikce, tokrat malo drugace  ;) ;)

Sapice

Vrat

Rep

Pa se ena standardna v stoj

Pa se ena za foro (roza smrco) :P

Lp..  ;D

Moj album

didi

• *
Odgovori #389 : 08 Januar 2008, 15:29:08
OOOO Cosmo... kk je šekši   :o

kr povej mu, da v nedeljo pridem v LJ, in ma da se prspara da me bo polupčkov za vse nazaj pa se mal za naprej... za vsak slucaj, ce ga je pa ze minil (saj se spomnes, kako je blo takrat ko sem bila pr teb v Trbovljah), bom pa mela se pribolske sabo, pa ga bom ze prepricala :)

Drugac mu pa se povej, da nej se ne sekira k ma roza šmrkota... Didi pada tud na rozne  :P :P