Ovckine zverinice

Ovcka · 359830

orange

• Gost
Odgovori #480 : 28 Januar 2008, 22:59:22
Tale prizor z zadnjih dveh slik mi je pa kar krepko znan  :D je moja Mayleen tud taka, pa da ne povem kak je šele Štrolfi   ;D

Cosmo pa je itak car  :P

:-* :-* :-* :-*

Lp, Lucija

Bella*Luna

• *
Odgovori #481 : 30 Januar 2008, 14:04:58
He he ljubosumen Cosmo na mucka  :o ;D :) Se vidi kdo je njegov gospodar - ja Maja  ;D

Luna se pa z enim domačim mačkom razume, z drugim pa ne  :o

Imam pa probleme s trmo in renčanjem (samo name jasno, ne na gospodarja Matjaža)  ::) Sedaj je popularna ena stara košarkaška žoga in jo nosi naokoli v gobcu in jo noče in noče spustiti, gleda pa me tako ubijalsko da je joj  ::) :o :D

Zanimivost: pred pesjakom pa še kost spusti na ukaz.
Preizkuša mojo voljo in trmo  ::)

Dina

• *
Odgovori #482 : 30 Januar 2008, 14:19:04
Cosmotova vrlina ni samo ljubosumje, tako, da veste :P Je še ena stvar - kar koli ima nekdo drug, mora on takoj ukrast :D

...sledi svojim sanjam

*sara*

• *
Odgovori #483 : 30 Januar 2008, 16:09:14
Hojla!
Ti..mene je pa nekaj presenetlo...
Hehe, ja saj jaz sem pa za foro pogledala na anglesko stran, in nasla  ;D

Ne, s Cosmotam greva samo se v Celje februarja, potem bova pa do nadaljnega zakljucila razstavno kariero..  :-\
sepravi že pred Celjem padla odločitev da bo pavza " do nadaljnega"..kdaj pa mislita s tem odmorom zaključit in zopet zaplavat v te vode?
ps. pa ja bosta šla na Hrušico oz. mežakljo v nedejlo da se spet vidimo ,)

...Hey babe, take a walk on the wild side...
...http://goldenhandling.webs.com...

Ovcka

• *
  • ..: Cosmo :..
Odgovori #484 : 30 Januar 2008, 21:33:21
hej

Ok, po vrsti..

Bella*Luna nikakor se ne smes Luni pustit. Rencanja nate se ne tolerira, in jo moras obvezno malo "streznit", ker tole lahko pripelje do ugriza (pomisli malo na Nino, kaj ce bi se njej takole postavila po robu  ??? :'(). Pa vem, da Luna ni zleht alpa karkoli, ampak lahko tako z vnemo brani zogico, da savsne ponesrec in zagrabi. Moj nasvet, ko tko pogleda ali zarenci, eno po gobcu in strog NE, pa bos videla ce bo kaj boljse. Ce ne drugega, jo bos sokirala. ZMERAJ mora na ukaz spusti spustit, pa ni vazno kaj ima. Pri meni je dvakrat zarencu name (ko je bil se cisto mali) in jih fasal po gobcu, od takrat, sva lahko sredi najvecje igre, z njegovo najljubso zogico, ampak sedaj renci zaradi igre, na ukaz pa VEDNO spusti.  ;)

Dina jah sej ze skoz pravim, da je sraka najvecja, kaj naj..  :-\ To ne vem po kerem je pobral  :P

*sara* o tej odlocitvi sem razmisljala ze nekaj casa.. Malo imam polno glavo metat stran denar, za nic naslovov. Tok bogata spet nisem (ubistvu bom se bankrotirala ce takole nadaljujem). Zmeraj naju premaga en pes, ki ima mogoce eno boljso lastnost, pa ceprav ima maljauznt slabsih, in tega na zalost ne morem vec gledat (btw, ne leti to na Catcha), ker sem po vsaki razstavi ful razocarana, pa ceprav se mamo fino in vse. Tako da, ce v Celju nic ne dobiva (kar bo verjetno res) bova nehala, in mogoce prisla kam samo kot gledalca. Ker trenutno sem se brez statusa in brez sluzbe, in pocasi si ne morem vec privoscit razstav (sploh ce je upanje za uspeh tako majhno). Po eni strani mi je ful hudo, ker v razstavljanju uzivam, ampak... Ce ne drugace, prideva potem sele avgusta v Trbovlje se spet pokazat.

Ok, sedaj pa se danasnje porocilo iz sole. Spet smo bili samo trije, tako da smo lahko mirno vadili kljuko. No, danes sva bila prva na vrsti, tako da nisva cist zmrznila.  ;) Najprej sva jo naredila s povodcem (spet vse super enkratno, razen na koncu pri levo okrog bi on vohal tisti stozec, ki je bil nastavljen, da smo vedli do kod it), nato pa se brez povodca. Tudi brez povodca nama je slo super, razen preden sva zacela, takoj ko sem ga odpela, je hotel sibat po svoje, ampak po enem NE je lepo poleg nazaj naredil in sva lahko lepo zacela. Pozornost skoz super, obrati super, sprememba tempa super, mah, kaj sploh nastevam, vse super. Samo Maja se more malo bolj "dinamicno" premikat, oz. to je misljeno tko, da imam roke prevec na miru, da moram bolj marsirat  :P :P  Tako da, naslednje dni delamo na tem  ;)

To je dost zaenkrat.. Grem zdej refresh na forumu nardit pa se enkrat vse od zacetka brat. Danes ste tko pridni, da pridem do konca, pa moram ze spet od zacetka zacet, k je tok novih postov  :P ;D

Lp..

Living is Easy with Eyes Closed

Hoiker's Cosmic Adventure
Moj album

Dina

• *
Odgovori #485 : 30 Januar 2008, 21:41:29

Dina jah sej ze skoz pravim, da je sraka najvecja, kaj naj..  :-\ To ne vem po kerem je pobral  :P

hm... ??? Po kom kej? Po men že ne  :P :P :P

...sledi svojim sanjam

Dina

• *
Odgovori #486 : 30 Januar 2008, 21:43:06

Po eni strani mi je ful hudo, ker v razstavljanju uzivam, ampak...

Ti se kr nauč nemce hendlat, pa ti dam js Dinkič tacajt :P Prej ti jo pa še prpelem za par urc, da se bote uskladile :D

...sledi svojim sanjam

Ovcka

• *
Odgovori #487 : 30 Januar 2008, 21:49:56
Ti se kr nauč nemce hendlat, pa ti dam js Dinkič tacajt :P Prej ti jo pa še prpelem za par urc, da se bote uskladile :D

Jojoj Kati, ne mi dajat takih idej, k se loh uresnicjo  :-[ :P Sam se vseen rabim prej kaksno demonstracijo za nemce (bomo se mal am uzel februarja u celju), da ne izpadem totalen idiot potem v ringu  :P :P

Moj album

Dina

• *
Odgovori #488 : 30 Januar 2008, 22:04:41
Jojoj Kati, ne mi dajat takih idej, k se loh uresnicjo  :-[ :P Sam se vseen rabim prej kaksno demonstracijo za nemce (bomo se mal am uzel februarja u celju), da ne izpadem totalen idiot potem v ringu  :P :P

sj niso ideje so želje :D in fajn bi blo če bi se uresničle :D

...sledi svojim sanjam

Ovcka

• *
Odgovori #489 : 31 Januar 2008, 10:43:09
sj niso ideje so želje :D in fajn bi blo če bi se uresničle :D

No, potem pa pridte se parkrat na ring dresuro, pa ce bo napredek se mogoce kaj zmenimo  ;) ;)

Moj album

svarci

• *
  • Keep your heart open to dreams!
Odgovori #490 : 31 Januar 2008, 17:56:00
Pa se eno talepo slikco sem dala gor, upam da Svarci ne bo jezen  :-[

Ne bo.  :P

Ovcka

• *
Odgovori #491 : 31 Januar 2008, 18:00:11

Moj album

Bella*Luna

• *
Odgovori #492 : 01 Februar 2008, 09:26:19
Ovčka držim pesti da službico čimprej najdeš, pa saj ti si ja pameten deklič  :) ;D :)

Glede razstavljanja imaš pa prav.
Se je Nina včeraj z razstavno vrvico igrala in je Matjaž rekel - ne rabim je več  :(
Jaz bi sicer rada vsaj 1 x al pa 2 x še poskusila kaj z našo lepotico  ;D samo je res škoda teh eurčkov  >:( ki jih je že ves čas premalo.

Drži se Majča  ;D :) :)
 :-* Cosmiču - se zmer najga spomnim v službi, imamo en program Trafic Cosmo  :o ;D ;)

Dina

• *
Odgovori #493 : 01 Februar 2008, 09:38:16
Maja, dj oglas se no - pa jaz te kličem - na mobitel  :D :P :P :D A še kr spiš...jao?! >:(

...sledi svojim sanjam

Ovcka

• *
Odgovori #494 : 01 Februar 2008, 11:46:55
Bella*Luna hvala za pesti  ;)  Ravno danes moram se eno prosnjo napisat pa poslat, na eno firmo v Lj, tako da, bomo videli..

A potem ne pridete razstavljat v NM na CAC? Tja bi (ce se zmenimo) lohka obe sestrce in bratec sli  ;) Pa se tako draga prijavnina ni  :)

Mimogrede, a na vzrejni pregled boste peljali Luno? Konec maja bo.. Pa za v Zagreb se moramo zmenit.. Jaz bi sla res se ta mesec, ker me ze posteno firbc matra, kasne kolke smo mu naredili  ;)

Dina ah dej no, sej ves da kasnej ko ob osmih ze ne vstajam  :P

Moj album

INES

• Vzreditelj
  • *
  • Tora
Odgovori #495 : 02 Februar 2008, 09:13:14
Ovcka a ti boš šla na ring dresuro na KD Trbovlje? Mi že komaj čakamo. 16. 2. v soboto ob 9. uri.

..:::nemške doge By Dejan and Ines:::.

Ovcka

• *
Odgovori #496 : 02 Februar 2008, 11:03:57
hej

INES ne vem se, je precej odvisno od cene tecaja.. Ne bom rekla da ne, ne bom pa rekla da ja  ;) Bomo videli.. Osebno se mi sicer zdi, da je ne rabiva, ker se cisto lepo obnasa v ringu.. Razen jaz bi se lahko kaj novega naucila  ;)

No, ker je Pust pred vrati, imam tudi jaz za vas dve pustni  :D :D :D  Pa predno zacnete z obtozevanjem, kok jaz mucim mojega psa, naj povem, da pri tem nisem imela prstov zraven.. Vsega je mami kriva  ;D

Kavboj Cosmo

Pod klobukom..

Lp..  ;)

Moj album

Dina

• *
Odgovori #497 : 02 Februar 2008, 11:31:27
Ja Maja, a ste pr vas doma normaln  :o Tokle matrat bozga psa...se mu že po učkih vid kok trpi, pa kok mu ni nč jasn...grozn  :P :P :P

...sledi svojim sanjam

Ovcka

• *
Odgovori #498 : 02 Februar 2008, 11:34:51
Hehe, ma sej ti pravm, js nc kriva  :P Js lepo za racunalnikom v sobi, slism sicer da se neki dogaja u dnevni, ampak ok, ignoriram.. Pa pride mami pa prav, poglej slikce.. In pol sele vidm kwa so delal z njim  :-[ No, dost je neumn ce se jim tkole psti  :P :P

Moj album

MUNDUS

• *
  • Mond & Isis
Odgovori #499 : 02 Februar 2008, 12:29:33
O Maja, kaj je Cosmo dober :o  Mu prav paše biti tale kavboj ;)

Lp

*sara*

• *
Odgovori #500 : 02 Februar 2008, 13:39:50
Super je :D.
Vas prav občudujem kako vam kaj takga rata, jas sploh nočem pomislit kaj bi Riva s tem nardila  ::)  ::) :(

...Hey babe, take a walk on the wild side...
...http://goldenhandling.webs.com...

Ovcka

• *
Odgovori #501 : 02 Februar 2008, 18:49:46
Vas prav občudujem kako vam kaj takga rata, jas sploh nočem pomislit kaj bi Riva s tem nardila  ::)  ::) :(

Ce mu obljubimo "kostko" (ima kekse v obliki kosti) bo vse naredu. Tudi pri miru bil, in ne grizel klobuka, dol vrgel ocal ali raztrgal rutke  :D :D Pri tako pozresni zvauci tole res ni problem  ;) :P :P

Btw, prejle sva se zacela ucit hojo nazaj, in mu je kar uspevalo.. Bova kasneje se malo vadila, da se koncno to naucimo  ;) Aja, drugace nam pa skoki cez noge delajo resne tezave. Prevec je navdusen ko caka kdaj bo dobil priboljsek, in niti ne gleda kam skoci, tako da vse tace letijo po meni  ::) ::) Zunaj cez kaksen predmet/oviro pa brez problema na ukaz skoci..  :-\ Ne vem no..

Moj album

Majchy

• ° Žleht kot pes °
  • Super Pesjanar
  • *love dogs*
Odgovori #502 : 02 Februar 2008, 19:00:25
Waw, Cosmo je pravi kavboj.  :D :D :D :o

A gresta v maškare danes?  :P

Lp, Maja

LP, Maja

SPLETNA STRAN: http://www.majchy.com
PORTFOLIO: http://www.majarokavec.com

Ovcka

• *
Odgovori #503 : 02 Februar 2008, 23:42:01
A gresta v maškare danes?  :P

Naah, ni Maja za to. Ceprav Cosmo bi verjetno z veseljem sel oblajat kaksne carovnice ali pa kurente  ;D ;D

Moj album

Ovcka

• *
Odgovori #504 : 06 Februar 2008, 08:37:32
Par vcerajsnjih  ;)

Lp..

Moj album

Dina

• *
Odgovori #505 : 06 Februar 2008, 08:40:49
Hej Majči :)

Lušne fotke...sam če napišeš par bi jih pričakoval več ko sam dve :P Aja, kako grejo Cosmiču kaj bikovke? >:D Jih je bil vesel? Dinček je kar kost pustila, ko je najdla na škarfi bikovko :P Pol se je pa tok bala, da ji jo nebi slučajn vzela...pa sem ji razložila, da jaz tega ne jem :P

...sledi svojim sanjam

Ovcka

• *
Odgovori #506 : 06 Februar 2008, 08:49:19
Ah, dost sta dve  :P Drugace pa bikovke obozujemo.. Najprej smo si vzeli 5 minut za ovohavanje in ugotavljanje, da je to celo za jest, potem pa cisto navduseni cakali naslednjo  :D Ampak, ena na dan je dovolj   8)

Drugace se pa parkrat na dan privajamo na nov kliker (i-Click) in mislim, da bo koncno pogruntal, da je to nekaj uporabnega (ker nazadnje samo click&treat dokler ne ugotovi kaj je to ni delovalo, sedaj probavam tako, da mu klikam za stvari, ki jih ze zna). Je pa meni super vsec, ker je dosti tisji od navadnih in pa zlo izi je za klikat  :D

Moj album

Ovcka

• *
Odgovori #507 : 07 Februar 2008, 23:08:48
Dve danasnji meni vsecni (Kati oprosti, ker sem si jih sposodila  :-[)

Dina & Cosmo

Moj album

Dina

• *
Odgovori #508 : 08 Februar 2008, 09:27:22
Maja, ni panike :)

...sledi svojim sanjam

Ovcka

• *
Odgovori #509 : 08 Februar 2008, 17:44:29
No, danes smo imeli na sporedu se eno divjanje z Dino v Europarku v Zagorju.. Slikce:

Kozmick spet v blatu lezi (standard) - sej se je kasneje v potoku malo opral, tako da danes ni bilo potrebno kopanje  ;)

Dve snofle

Dve lepe od mojga lubceka

"Papa"

Moj album