hej
Ok, po vrsti..
Bella*Luna nikakor se ne smes Luni pustit. Rencanja nate se ne tolerira, in jo moras obvezno malo "streznit", ker tole lahko pripelje do ugriza (pomisli malo na Nino, kaj ce bi se njej takole postavila po robu

). Pa vem, da Luna ni zleht alpa karkoli, ampak lahko tako z vnemo brani zogico, da savsne ponesrec in zagrabi. Moj nasvet, ko tko pogleda ali zarenci, eno po gobcu in strog NE, pa bos videla ce bo kaj boljse. Ce ne drugega, jo bos sokirala. ZMERAJ mora na ukaz spusti spustit, pa ni vazno kaj ima. Pri meni je dvakrat zarencu name (ko je bil se cisto mali) in jih fasal po gobcu, od takrat, sva lahko sredi najvecje igre, z njegovo najljubso zogico, ampak sedaj renci zaradi igre, na ukaz pa VEDNO spusti.
Dina jah sej ze skoz pravim, da je sraka najvecja, kaj naj..

To ne vem po kerem je pobral
*sara* o tej odlocitvi sem razmisljala ze nekaj casa.. Malo imam polno glavo metat stran denar, za nic naslovov. Tok bogata spet nisem (ubistvu bom se bankrotirala ce takole nadaljujem). Zmeraj naju premaga en pes, ki ima mogoce eno boljso lastnost, pa ceprav ima maljauznt slabsih, in tega na zalost ne morem vec gledat (btw, ne leti to na Catcha), ker sem po vsaki razstavi ful razocarana, pa ceprav se mamo fino in vse. Tako da, ce v Celju nic ne dobiva (kar bo verjetno res) bova nehala, in mogoce prisla kam samo kot gledalca. Ker trenutno sem se brez statusa in brez sluzbe, in pocasi si ne morem vec privoscit razstav (sploh ce je upanje za uspeh tako majhno). Po eni strani mi je ful hudo, ker v razstavljanju uzivam, ampak... Ce ne drugace, prideva potem sele avgusta v Trbovlje se spet pokazat.
Ok, sedaj pa se danasnje porocilo iz sole. Spet smo bili samo trije, tako da smo lahko mirno vadili kljuko. No, danes sva bila prva na vrsti, tako da nisva cist zmrznila.

Najprej sva jo naredila s povodcem (spet vse super enkratno, razen na koncu pri levo okrog bi on vohal tisti stozec, ki je bil nastavljen, da smo vedli do kod it), nato pa se brez povodca. Tudi brez povodca nama je slo super, razen preden sva zacela, takoj ko sem ga odpela, je hotel sibat po svoje, ampak po enem NE je lepo poleg nazaj naredil in sva lahko lepo zacela. Pozornost skoz super, obrati super, sprememba tempa super, mah, kaj sploh nastevam, vse super. Samo Maja se more malo bolj "dinamicno" premikat, oz. to je misljeno tko, da imam roke prevec na miru, da moram bolj marsirat

Tako da, naslednje dni delamo na tem

To je dost zaenkrat.. Grem zdej refresh na forumu nardit pa se enkrat vse od zacetka brat. Danes ste tko pridni, da pridem do konca, pa moram ze spet od zacetka zacet, k je tok novih postov

Lp..