Ovckine zverinice

Ovcka · 359748

INES

• Vzreditelj
  • *
  • Tora
Odgovori #540 : 22 Februar 2008, 08:20:48
Hvala Sabina. Iz kje pa je očka? Njufkote bolj malo poznam. Mislim, zasavske predstavnike že, vendar vedno pomešam potem iz kje je kdo. Razen za Brunota vem zagotovo. Sicer pa bi se tudi kakšna naša baba kdaj pridružila vašim dogodivščinam.

..:::nemške doge By Dejan and Ines:::.

Dina

• *
Odgovori #541 : 22 Februar 2008, 08:34:12
Sicer pa bi se tudi kakšna naša baba kdaj pridružila vašim dogodivščinam.

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :o kar pridružite se :) ...saj bi ti rekla, da te jaz poberem ko bomo šle v trbovlje na norenje, samo se bojim, da imam malce premajhen avto za tvoje babe :-[ edin, če vzemeš tanovo, k je še bl mejhna :P

...sledi svojim sanjam

INES

• Vzreditelj
  • *
  • Tora
Odgovori #542 : 22 Februar 2008, 09:54:24
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :o kar pridružite se :) ...saj bi ti rekla, da te jaz poberem ko bomo šle v trbovlje na norenje, samo se bojim, da imam malce premajhen avto za tvoje babe :-[ edin, če vzemeš tanovo, k je še bl mejhna :P

Lahk se zmenimo. Tara je sicer še premala za kako orto norenje, vendar se bo pa čohala 100 na uro. Mogoče pa utegneva pridit oba z Dejanom in pripeljeva še Torči zraven.

Dina

• *
Odgovori #543 : 22 Februar 2008, 10:00:56
Ineska, vidva kar nafilajta kombita pa dajta notr tok kužic kolikor lahko, pa še tamalo bejbiko (človeško) pa bomo mel divjanje :) sicer se pa po moje nimaš lih velik za bat.  če druzga ne, jih bomo čohal :) prej bi se mi, ki imamo proti vam nizkokategornike mogli bat, da nebi vajine punce katerega od naših povaljale pod sabo :)

...sledi svojim sanjam

INES

• Vzreditelj
  • *
  • Tora
Odgovori #544 : 22 Februar 2008, 10:03:01
Ineska, vidva kar nafilajta kombita pa dajta notr tok kužic kolikor lahko, pa še tamalo bejbiko (človeško) pa bomo mel divjanje :) sicer se pa po moje nimaš lih velik za bat.  če druzga ne, jih bomo čohal :) prej bi se mi, ki imamo proti vam nizkokategornike mogli bat, da nebi vajine punce katerega od naših povaljale pod sabo :)

Ah to se jaz sploh ne bojim, da bi kakega povaljale. Ampak tok nora pa spet nisem, da bi šest odraslih dog spustila in pustila, da se igrajo na kipih  ;) Ene tri že.

SABINA

• *
  • Živi in ne misli na jutri!
Odgovori #545 : 22 Februar 2008, 10:20:59
Živjo,
Iz kje pa je očka?
Očka je doma V Škofji Loki, njegov lastnik pa je gospod Janez Plestenjak.
Ja Bruno je pa res faca, takšnega velikana bi tudi jaz imela.

lp

http://sona-carlos.moj-album.com/
http://sabina-carlos.moj-album.com/
http://sabina-sona.moj-album.com/

newfies love the water and are ideal pets for homes in seaside towns

Dina

• *
Odgovori #546 : 22 Februar 2008, 10:25:45
Ah to se jaz sploh ne bojim, da bi kakega povaljale. Ampak tok nora pa spet nisem, da bi šest odraslih dog spustila in pustila, da se igrajo na kipih  ;) Ene tri že.
Saj nismo bili na kipah :P če bi bili gor bi imeli 3 nove pse, pasme zasavski pujs  :o

...sledi svojim sanjam

INES

• Vzreditelj
  • *
  • Tora
Odgovori #547 : 22 Februar 2008, 10:29:03
Gospoda Plestenjaka pa zelo cenim in sem vesela, da je Sona njegova. Upam, da jo kmalu prečoham tudi jaz. Ampak Bruno pa je res velik in mi je tudi všeč.

polonči

• *
  • *-moja banda-*
Odgovori #548 : 22 Februar 2008, 11:45:51
Gospoda Plestenjaka pa zelo cenim in sem vesela, da je Sona njegova. Upam, da jo kmalu prečoham tudi jaz. Ampak Bruno pa je res velik in mi je tudi všeč.

Tudi od našega prejšnega bernija je bil vzreditelj Janez Plestenjak...ampak sedaj pa vzreja njufe pa jorkije ane?!!

:)

Ovcka

• *
  • ..: Cosmo :..
Odgovori #549 : 22 Februar 2008, 14:05:09
Ooo, kako je fajn vidit, ko moja tema malo bolj zanimiva postane  :o ;D

Ampak tok nora pa spet nisem, da bi šest odraslih dog spustila in pustila, da se igrajo na kipih  ;) Ene tri že.

Zakaj pa ne? Mislim, dokler ni drugih psov/ljudi v blizini..  ;)

Drugace sva imela pa prejle na sporedu strizenje (malo vec kot eno uro je trajalo vse skupaj), tako da smo potem doma se poslikali zverino v Stoj, da jo lahko dodam na spletno stran med odrascanje  ;)

Evo slikce

Sedajle bova pa sibala se na enourni sprehod, pa po avto za v nedeljo  :)

Lp..

Living is Easy with Eyes Closed

Hoiker's Cosmic Adventure
Moj album

Dina

• *
Odgovori #550 : 22 Februar 2008, 16:11:30
 :o Majči, a si na tej fotki v pižam :P

...sledi svojim sanjam

INES

• Vzreditelj
  • *
  • Tora
Odgovori #551 : 22 Februar 2008, 16:37:02
Ve babe ne vete kak je to, ko se šest dog odloči it nekoga "pozdravit".  Saj če je varen, ograjen prostor, potem ni panike.

Ovcka

• *
Odgovori #552 : 22 Februar 2008, 16:40:31
:o Majči, a si na tej fotki v pižam :P

Nope, nisem  :P Ena taka majcka za doma je tole, ampak odbite barve (jo imam se v roza izvedbi)  ;)

Ve babe ne vete kak je to, ko se šest dog odloči it nekoga "pozdravit".  Saj če je varen, ograjen prostor, potem ni panike.

Hehe, to je res  ;) Ampak gor ko mi hodimo zelo malo ljudi mimo hodi (ce pa ze, je pa ful dost velk pregledn plac, da se ze prej ognejo, ko vidijo, da si s psom), psov pa se manj.. No, lahko enkrat probamo samo s tremi dogicami, pa bos videla in vedela za naslednjic, da lahko pripeljes vseh 6  :P :P

Moj album

kala,runo,bella

• *
Odgovori #553 : 22 Februar 2008, 17:13:19
Aho!

:D :D :D Ines kar Indro in Claudijo vzem s seboj  :D
Maja Cosmič ti full lepo stoji  ;)
Aja pa čestitke Cosmiču za lulanje po fantovsko  ;)

Lp
Ana

LittLe_sTaR*

• *
  • Quido <3
Odgovori #554 : 22 Februar 2008, 18:32:34
Cosmo fullllll lepo stoji :D

Kako kaj "tazaresna" šola??   Jst bi šla s Quidom kar v A program...pa je premlad :-\ Kok je bil pa Cosmo star ko je šel v A??

Lp, Kaja & Quido :-* :-*

Dina

• *
Odgovori #555 : 22 Februar 2008, 18:53:20
A ni Quido tok star k moja Dinca? par dni mlajši? Pol ni premlad. Vpisi so drug teden, k se bo pa zares začel bo pa že dost star ;) me gremo zdj na A tečaj. ker ne bomo do jesen čakale na naslednga zarad tistih parih dni razlike ;)

...sledi svojim sanjam

Ovcka

• *
Odgovori #556 : 22 Februar 2008, 18:54:03
Ana hvala za cestitke  ;)

Kaja tazaresna sola je super fajn  ;) Ta teden nam je sicer odpadlo, ampak pridno vadiva doma, tako da..  :) Drugace sva sla pa septembra naprej v solo za A (ubistvu se ucimo kar za Bbh), ko je bil star eno leto.. Quido je drugac 8 mescov star ane? Racuni da sola (ponavad) traja 3 mesce alpa se kej vec, tko da ce se zdaj vpiseta, bo ravno prav star, ko bojo izpiti (12 mesecev mora bit za A).. Tko da nic pocivat, ampak pridno naprej v solo!  :P ;)

Moj album

LittLe_sTaR*

• *
  • Quido <3
Odgovori #557 : 22 Februar 2008, 21:35:18
Ja...no prov..pol pa kr bova šla.. ;D

Tko da nic pocivat, ampak pridno naprej v solo!  :P ;)

Nebova nič počivala brez skrbi ;) drugače pa doma vadiva ;D ;D

Ovcka

• *
Odgovori #558 : 23 Februar 2008, 13:35:49
Ja...no prov..pol pa kr bova šla.. ;D

Super!  ;D Pravilna odlocitev!  ;) :D Ker sigurno ga bo lazje zdaj ucit, preden zapade v resno puberteto, ker takrat bojo ze tako dodatni problemi, tako da je boljse, da se ze prej dolocene stvari naucita..  :)

Moj album

m_tejch

• *
Odgovori #559 : 23 Februar 2008, 14:13:57
Evo slikce

Na teli fotki se mi pa Cosmo zdi še veliko lepši kot ponavadi :-*. Čudovit je!!! Malenkost bolj odraslo deluje kot dosedaj. Vellliko sreče jutri vama želim, upam, da se spet kaj srečamo, itak bom skos zraven vašega ringa čakala labradorce ::) ;)
lep pozdrav

Ovcka

• *
Odgovori #560 : 23 Februar 2008, 16:24:36
m_tejch hvala za ful lepe pohvale  :o ;D Ceprav se mi zdi (ampak tezko je rect, ker ga vsak dan vidim), da se mu je glava maleeeenkost razsirila.. Sej pocas bo cist odrastu.. Glede na to, da se razvijajo do treh let, ima se leto in pol casa  :P Jutri se pa sigurno vidimo in kero recemo!  :)

Moj album

Dina

• *
Odgovori #561 : 23 Februar 2008, 16:40:20

Za vse tiste, ki berete Ovckino temo - jutri grem za spremstvo v Celje ;D Ampak jutri pa res grem...obljubljam, da ne bom zaspala 8)

...sledi svojim sanjam

m_tejch

• *
Odgovori #562 : 23 Februar 2008, 18:41:26
Dina le glej, da ga ne boš spet ponoč kje žurala :P
Ovcka drugače pa moj labradorec je bučko spreminjal do dobrih 3 let, tako, da kar potrpežljivo  ;)

Dina

• *
Odgovori #563 : 23 Februar 2008, 18:59:52
Dina le glej, da ga ne boš spet ponoč kje žurala :P

Brez skrbi, danes pa ne bom ;)

...sledi svojim sanjam

Ovcka

• *
Odgovori #564 : 23 Februar 2008, 20:39:48
Ovcka drugače pa moj labradorec je bučko spreminjal do dobrih 3 let, tako, da kar potrpežljivo  ;)

A res?  :o :o  O, hvala za tale info, kajti vsi pravijo, da se lahko dolgo razvijajo, ampak se noben ni rekel: ja moj se je pa res do treh let spreminjal..  :)

Moj album

*sara*

• *
Odgovori #565 : 24 Februar 2008, 18:56:26
Hojla!

Ja ja..fajn ste se zrihtali ;)
Kaj pa kaj rezultati...čakamo eno poročilo ;) :)

...Hey babe, take a walk on the wild side...
...http://goldenhandling.webs.com...

INES

• Vzreditelj
  • *
  • Tora
Odgovori #566 : 24 Februar 2008, 19:18:53
Hojla!

Ja ja..fajn ste se zrihtali ;)
Kaj pa kaj rezultati...čakamo eno poročilo ;) :)

Mi tudi čakamo rezultat  :)

Ovcka

• *
Odgovori #567 : 24 Februar 2008, 20:24:55
hej

No, porocilo  ;) Na vrsti bi morali bit opoudne, ampak zaceli smo tam nekje okoli enih, ce ne se kasneje, tako da, nacakali smo se kar precej  ::) Bilo nas je 5 v razredu mladih, zmagal je samcek iz Pinkerly psarne, midva sva pa na koncu dobila oceno Odlicno 4 in fantasticen opis  :o :o  Premagala sva pa bratca Catcha  :P

Drugace pa, evo opis: "17 mesecev star samcek. Dobro pigmentiran, dobra hrbtna linija, spredaj nekoliko kratka nadlahtnica, ki pa ne vpliva na njegovo gibanje. Zadaj odlicno okoten. Dobro pripravljen na razstavo."  Se posebej tale zadnji poudarjen del mi je nadvse vsec, kajti to lahko vzamem kot pohvalo zame  ;D ;D

Konec koncev, izredno sem zadovoljna, kajti opis je res krasen, tak kot ze dolgo ne.. Pa se pripomba sodnice je bila, ko ga je spredaj gledala v glavo "O, kaksen pogled!"  :o :o :D  Je zgleda izredno sarmantno pogledal, ker je bila res presenecena in vsa nasmejana, ko ga je pogledala  ;) :P

Tako da, sedaj razmisljam mogoce o CACIBU Celje (aprila), ce bojo kaksni primerni sodniki zame  ;) Bomo se videli, vse je se v zraku  :)

Lp,
Maja

Moj album

Dina

• *
Odgovori #568 : 25 Februar 2008, 07:32:50
Slikovno poročilo pa lahko pričakujete danes popoldne, ko moja malenkost pride iz službe :D ...saj bi dala slike že včeraj iz fotkiča, vendar sem imela takšen grozen glavobol, da tudi 2 lekadola nista več pomagala in so me dali kar spat :P

...sledi svojim sanjam

Ovcka

• *
Odgovori #569 : 25 Februar 2008, 09:14:19
Slikovno porocilo bo na vrsti takoj zdajle  ;) :P  Tele fotke so od Svarcija (hvala se enkrat  :-* ;)), popoldne pa sledijo se Dinine  :)

Moja moja lepa bucka  :-*

Moja moja velka zvau

Lp..  ;)

Moj album