hej
Ah
Helena, sploh ga nic ne moti.. Jaz pa bentim vsakic, ko je treba it ven na dez in potem celo vecnost susit ceveljcke, da se do naslednjega sprehoda posusijo

No, drugace pa vsaj ena vesela novica.. Hot spot sva pozdravila!

Za usesom ima samo se malo krastic (cisto lepo suhih), tako da danes zvecer se enkrat umijeva, potem pa mislim, da ne bo vec potrebno..

Pa vceraj so se mi plani za naslednji vikend malo na glavo postavili.. Namrec, izpit za bbh so nam prestavili iz sobote na nedeljo, midva pa v nedeljo prijavljena na cacib celje.. Seveda takoj panika, kaj zdaj. In sem klicala na kzs, kjer mi je zelo prijazna gospa spremenila prijavo iz nedelje na soboto

Tako da imava sedaj v soboto razstavo, v nedeljo pa izpit.
Je pa drugace vceraj v soli bil najbolj neposlusen pes, kar jih je.. Ocitno je nekdo po poligonu sprehajal gonecko, ker so vsi psi, ampak res vsi imeli gobce na tleh.. Pa mojega ponavadi niti ne gane tok, malo posnofa in to je to. Ampak vceraj je bilo pa grozno

Se potem, ko sem

, in takrat ponavadi zacne lepo delat, ni
nic pomagalo. Pozornost na nuli, nos na tleh, pousod okoli, samo proti meni ne.. Pa niso to zdaj izgovori za neposlusnega psa, ker zna delat, in obvlada vaje tako kot je treba, ampak vceraj je bilo nekaj "v zraku"..
Sedaj imamo v soboto se en trening, potem se sprehod po mestu za urbano okolje, pa bomo videli ce bo takrat na poligonu kaj boljse. Ker ce se bo takole obnasal na izpitu, bo porazno. Saj sledi ze mi, ampak tako, da ga moram skoraj prosit.

Uff, danes sem bila pa dolga..

To je to

Lp,
Maja