Ovckine zverinice

Ovcka · 359676

Tiya

• *
  • Tobias
Odgovori #780 : 20 April 2008, 20:21:48
Ovcka čestitke še iz moje strani!! Res sta super!!!

Za fotke no problem. Žal mi je samo, da ste bili vsi vsaj večino časa obrnjeni proti sodnici (kar je itak logično :) ), tak da ni blo priložnosti vas pofotkat tako, da bi se videli od spredaj.

Lp ;)

If you can look at a dog and not feel vicarious excitement and affection, you must be a cat!

llove [luv] n (plural loves) 1. very strong affection: an intense feeling of tenderness, devotion, and compassion 2. see also, GOLDEN RETRIEVER

Corky

• *
Odgovori #781 : 20 April 2008, 20:25:06
Ojla!

V mojem in Aninem imenu čestitke za uspešen opravljen izpit

Lp
Jelena in Ana

"freedom is just another word for nothing else to lose!"

http://corina.moj-album.com

rapgirl

• *
Odgovori #782 : 20 April 2008, 21:38:44
Čestitke za opravljen izpit.  ;D
Za agility pa dobro premisli - lahko postaneta hudo odvisna od njega.  ;) Tako kot midve z Ajko.  :P
Bi bilo pa lapo viditi še kakšnega zlatkota v agilityju.

lp

maja

"A dog can express more with his tail in minutes than his owner can express with his tongue in hours."

Ovcka

• *
  • ..: Cosmo :..
Odgovori #783 : 21 April 2008, 08:34:09
Res hvala vsem za cestitke  :o :D

Tiya fotke so cisto uredu, boljse kot pa da nimam nobene za v arhiv  ;) :)

rapgirl hja, bom premislila ja. Bova sla res parkrat na treninge pogledat, pa bomo videli ce je tamaumu sploh vsec  ;) Ker vem da recimo tunela se ful boji, ker je imel prvic zelo neprijetno izkusnjo z njim, in ne vem ce se bi dalo ta strah sploh odpraviti..  :-\ Ostale ovire pa niso problem  ;) Z Ajko drugace se tekmujete? Do kje ste pa prisle?

Lp..

Living is Easy with Eyes Closed

Hoiker's Cosmic Adventure
Moj album

rapgirl

• *
Odgovori #784 : 21 April 2008, 12:00:24
Z Ajko tekmuje že dobro leto in sva zaenkrat v A1. Je bil pri meni tudi en pes, ki se je bal tunelov. Sedaj je pa tako navdušen nad njimi, saj je povezal tunel z nagrado in gre kar sam skozi. Tako da glede tega ni panike. Se lahko tudi pri nas na treningu oglasiš pa boš videla, da glede strahu sploh ni panike. Se je Ajka bala palisade, sedaj pa sploh ne pomisli na strah.  ;)

"A dog can express more with his tail in minutes than his owner can express with his tongue in hours."

SABINA

• *
  • Živi in ne misli na jutri!
Odgovori #785 : 21 April 2008, 13:04:22
Maja in Cosmo
čestitke za dosežene uspehe na razstavi in seveda na izpitu.

lp

http://sona-carlos.moj-album.com/
http://sabina-carlos.moj-album.com/
http://sabina-sona.moj-album.com/

newfies love the water and are ideal pets for homes in seaside towns

*sara*

• *
Odgovori #786 : 21 April 2008, 14:55:08
En danne preberem te teme pa že tolko novic ;). Skratka Maja in Cosmo..ČESTITKE za dosežke ta vikend!!  :o  :o, pa se je le obrestoval trud kajne ;).

...Hey babe, take a walk on the wild side...
...http://goldenhandling.webs.com...

Avrora

• *
  • Totally Toller
Odgovori #787 : 21 April 2008, 17:43:35
Čestitke za uspešen vikend !

Ovcka

• *
Odgovori #788 : 21 April 2008, 17:44:44
rapgirl no, mogoce vas pa res pridem pogledat  ;)

Sabina, Sara in Avrora hvala tudi vam za cestitke  :D

Drugace pa, nisem povedala, ampak v soboto na razstavi sem ugotovila, da se mu zadnji krempelj zelooo nenavadno premika. Upala sem, da bo zdrzal do konca razstave, sepal pa tudi ni, tako da bolelo ga ni. No in ko sva prisla domov sem malo bolj natancno pogledala taco, in ugotovila da se mu krempelj cisto malo se drzi, in da pod njim raste nov  :o ::) Klicem veterinarja, ki je bil pa odsoten, tako da sem se sama sla zdravnika  :P Vzela sem skarjice, odrezala tam kjer se je za silo se drzalo in tole je ostalo od starega kremplja  :) V nedeljo sva potem izpit opravljala s ceveljkom, sodnik ni tezil, niti vprasal ni zakaj ga ima, tako da se mu je zdaj tisti del pod novim krempljem ze lepo posusil (v soboto mu je potem "po operaciji" se malo krvavelo ane), samo malo moram se pazit da ne bo prevec po dezju in luzah skakal. Imam pa obcutek da bova naslednji teden ze brez cevlja lahko okol hodila, in da bo koncno lahko spet divjal  :o :o :D

Lp..

Moj album

rapgirl

• *
Odgovori #789 : 21 April 2008, 17:49:10
Ovčka, katerega veterinarja si pa klicala? Lahko tudi na zasebno.

Ovcka

• *
Odgovori #790 : 21 April 2008, 17:56:30
Bom kar tukaj, mogoce se malo reklame naredim, ker je za moje pojme res super veterinar (odnos do zivali in psov je cist drug kot pri kaksnih drugih zasavskih veterinarjih).  ;) Sedaj od poskodbe kremplja naprej hodiva h Miranu Knezu in oba sva z njim zelo zadovoljna  :)

Moj album

Dina

• *
Odgovori #791 : 21 April 2008, 18:42:24
Ja, čist prou, da si povedala kar takole javno ! Naj se ve, kdo je ql in h kateremu je bolše, da ne greš :)

Tako, da veste - tudi midve že od vsega začetka hodiva h Miranu in je res veterinar kot je treba Sem ga tudi sama panično že klicala ob nedeljah pa v poznih urah pa zgodi zjutri :D vedno pove, če lahko kej sama nrdim, pa mojo paniko mal pomiri :) pol gremo pa ponavad za zihr še pokazat  ;D Jaz sem full zadovoljna, res nimam kej rečt čez njega ;) Edin kar je, dela popoldne, pa prej ga ponavad pokličem-o, da se ne čaka :) ampak prav, da bo enkrat...tud dopoldne začel delat :P

lp

...sledi svojim sanjam

rapgirl

• *
Odgovori #792 : 21 April 2008, 19:32:42
Ja sej Miran je ful dober. Sva skupaj tudi v malo šolo hodila. Od kar ima odprto, vedno hodim k njemu.

Ovcka

• *
Odgovori #793 : 24 April 2008, 19:15:18
hej

Danes je imel Cosmo na castnem obisku sestrico Didi!!!  :o :D :D Seveda takoj ko sta zagledala en drugega je bilo to taksno veselje, da ne mores verjet. Cosmo bi sel kar v avto h Didi, tok je bil vesel (pa se avta drugace boji kot hudic kriza) :D :D No, seveda je sledilo malo divjanja - Cosmo s ceveljckom, ki ga je morala Maja vsake dve minuti popravljat  ::) ::) Ampak je bilo vredno, kajti tamau je bil res uibr vesel da je po dolgem casu zopet sestrico videl, jaz pa vesela da sem videla Nives  ;)

Fotke!!

Naskakujemo se (standard)

Malo snoflamo naokoli

Potem smo ze malo utrujeni

Pocivamo

in se..

Moja zverina se spet valja

Pa se ena lustna od Didike

Aja, pa naj se to napisem.. Ker je bilo zadnjic govora da Dine ne mara tko, seksualno, ceprav se mala goni. Dons je tamau ene parkrat zacel naskakovat Didiko tko, cist zares, z vsem "orodjem", tako da ocitno so mu res samo zlatke "tako" vsec  ;D ;D ;D

Aja, pa uradno je dolocen datum vzrejnega pregleda za prinasalce, ki bo 25. maja v Zgornji Polskavi pri Mariboru. Drug teden v torek sva pa narocena se za pregled oci pri dr. Copovi v Lescah, tako da imava potem vse potrebne dokumente urejene.  ;)

Lp..

Moj album

MUNDUS

• *
  • Mond & Isis
Odgovori #794 : 24 April 2008, 20:14:08
O Cosmo, a sestrico si imel na obisku :o Po slikah sodeč sta se imela krasno :)

Lp

Majchy

• ° Žleht kot pes °
  • Super Pesjanar
  • *love dogs*
Odgovori #795 : 24 April 2008, 20:43:05
Aja, pa naj se to napisem.. Ker je bilo zadnjic govora da Dine ne mara tko, seksualno, ceprav se mala goni. Dons je tamau ene parkrat zacel naskakovat Didiko tko, cist zares, z vsem "orodjem", tako da ocitno so mu res samo zlatke "tako" vsec  ;D ;D ;D

:D :D :D

Ful si nista podobna!  :P Sta pa oba cukra!  :-* :-*

LP, Maja

SPLETNA STRAN: http://www.majchy.com
PORTFOLIO: http://www.majarokavec.com

Dina

• *
Odgovori #796 : 25 April 2008, 07:24:45
Naskakujemo se (standard)
Aja, standard??? :-X Kaj si pa v sredo tuhtala na to temo, a? >:D

Ja, pač je fant pameten in ve kam spada, ane :) ...in katera je njegova "sorta"  :P :P :P Kam pa pridemo če damo NO pa ZP skupi? Kaka ideja kaj dobimo? Mogoč kakšnega zlatega odnašalca? ali pa ovčarskega prinašalca?  :D :D :D Očitno je tok pameten, da niti ne potuhta ne na to, sta pač samo kolega :) A ti bi pa z vsakem kolegam, a? ...verjetno tud ne :P :P :P

...sledi svojim sanjam

Ovcka

• *
Odgovori #797 : 25 April 2008, 07:57:17
A ti bi pa z vsakem kolegam, a? ...verjetno tud ne :P :P :P

Sam s kasnim ta lustnim  :P :P :P  Ne ne, hec, hec  ;) :P

Moj album

Dina

• *
Odgovori #798 : 25 April 2008, 08:02:27
No, vidiš :)

...sledi svojim sanjam

Ovcka

• *
Odgovori #799 : 26 April 2008, 17:55:43
hej

Evo, mi smo nazaj iz Dugega sela.. Lustna razstava kar na parkirnem prostoru,  :o  vreme se je super naredilo, sodnica Barbara Kroflin je bila tudi kar uredu - se spozna na zlate prinasalce, kajti tudi sama jih vzreja in ima psarno "A Friend of Wind". Taprva pripomba je sicer bila" krasen kuza, ampak predebel"  :o :o  Potem, ko sem ji razlozila da je imel pac poskodovane tace, in da ni mogel na ful sprehode je pa rekla da bi ga mogla majn futrat (pa ze tko sem mu res minimalno dajala).. No, nima veze, bomo delali od zdaj naprej malo "na liniji".  ;) Vseh zlatih prinasalcev je bilo prijavljenih 17 (no ja, za specialko bi jih lahko bilo vec, ampak ok).
No, tisti ki berete verjetno cakate porocilo o rezultatih  :D :D Torej, dobila sva lep opis in oceno Odlicno 1 ter CAC-Hr !!!  ;D ;D ;D ;D ;D ;D S tem je odprl hrvaski sampionat, tako da, od zdaj naprej pa v nove zmage  :P :P

Slikce sledijo...

Lp..

Moj album

rashy

• *
  • Go Rush
Odgovori #800 : 26 April 2008, 17:57:48
Čestitke obema!!! Pa nč ga hujšat, kar naj ostane tak k je :P

love animals

MUNDUS

• *
  • Mond & Isis
Odgovori #801 : 26 April 2008, 18:02:08
O Maja, danes sta bila pa fulll pridna :D  ČESTITKE za super uspeh :)

Lp

*sara*

• *
Odgovori #802 : 26 April 2008, 18:17:42
Bravo!!  :-*. Je blo še kaj slovenskih zlatkotov?

...Hey babe, take a walk on the wild side...
...http://goldenhandling.webs.com...

Rinchy

• Moderator
Odgovori #803 : 26 April 2008, 18:42:48
Bravo, čestitke!  :)

Varstvo in sprehajanje psov
www.varstvopsov.si

Ovcka

• *
Odgovori #804 : 26 April 2008, 21:03:40
Hvala vsem  ;)

Sara bil je Viktor s svojo klapo, ostali sami hrvati  :D

Moj album

aska

• Pravi Pesjanar
  • AM Aska
Odgovori #805 : 26 April 2008, 21:37:41
Čestitke :)

Bella*Luna

• *
Odgovori #806 : 26 April 2008, 22:00:25
Ovčka še tukaj čestitke, pa psa nič hujšat  ::) ko se bo krempelj do konca zacelil, bo malo bolj aktiven - pa bo.

:-* :-* :-*

INES

• Vzreditelj
  • *
  • Tora
Odgovori #807 : 26 April 2008, 22:21:37
Maja ful fajn :) Čestitke, čestitke in še enkrat čestitke :)

..:::nemške doge By Dejan and Ines:::.

Majchy

• ° Žleht kot pes °
  • Super Pesjanar
  • *love dogs*
Odgovori #808 : 26 April 2008, 22:23:27
Maja in Cosmo čestitke!!!  :o :o :o

LP, Maja

SPLETNA STRAN: http://www.majchy.com
PORTFOLIO: http://www.majarokavec.com

Ovcka

• *
Odgovori #809 : 27 April 2008, 08:38:16
Res hvala za cestitke  ;D ;D

Sedaj grem pa pripravit stvari za danasnji tri urni sprehod po Robanovem kotu  :D To bo spet uzivancije!  ;D ;)

Moj album