hej
Najprej da ne pozabim..
Lydia dobrodosla v moji temi

No, sedaj pa novice!
Danes smo se odpravili v Lesce na pregled oci za vzrejni pregled k dr. Zlati Čop. Klinika mi je bila zelooo vsec, celotno osebje prijazno tok, da ne mores verjet, dr. Copova pa isto.

Preden ga je pregledala ga je najprej podkupila z briketki

No, cel pregled poteka tako: najprej s posebnimi ocali z lucko pogleda oci. Potem mu da kapljice in je treba pocakat 10 minut. Nato se enkrat z lucko in z nekimi razlicnimi lupami pogleda, in to je to
Ze takoj ko mu je prvic pogledala je rekla "jooj kok se tebi lepo vidi". No, kasneje ko je bil pa na mizi in je se enkrat pogledala pa spet "ampak ti imas oci kot primer iz knjige, res krasno, super!!" in nato siba po kolega dohtarja, da je se on pogledu kok ma moja zvau fajn ucke

Meni se je pa na siroko smejalo

Torej!
RD (displazija retine), PRA (progresivna atrofija retine), HR (prirojena katarakta), PHTVL/PHPV (perzistentna hiperplasticna tunika vasculosa lentis/perzistentni hiperplasticni primarni vitreus) vse je brez sprememb, se pravi oci so ciste!
Vse kratice in njihove pomene sem zanalasc napisala, kajti ko sem jih sama iskala po internetu jih je bilo skoraj nemogoce najti..Tako imava sedaj vse potrebne dokumente za vzrejni pregled, tam ga samo se v visino zmerijo in to je to

Aja, pa zvagali smo se v ambulanti, in ima 36,2 kg. Tako da, zredil se ni, ampak ima ocitno ze ves cas "prevec kg"
No, na poti nazaj smo se pa ustavili v Lj v Alerju, kjer je moja zvau dobil novo igraco in nov flexi (tistega ki ze dolgo iscem, 8m dolzine, s trakom, prav od Flexi-ja)
Igraca je seveda tista, ze dolgo ogledana.. Bad Cuz, ki prdi!!!

Igral se se ni veliko z njim, ker je takoj zaspal, ko smo prispeli domov, ampak zanimanje je pa pokazal, tako da bo potem kasneje ko se zbudi se veselo

Evo dve slikce.
Gospod Bad Cuz (v modri barvi, ker so imeli na izbiro samo rumeno in modro)

Z novim lastnikom

To je to!

Lp..