Ovckine zverinice

Ovcka · 359930

LittLe_sTaR*

• *
  • Quido <3
Odgovori #900 : 17 Maj 2008, 19:04:56
Četitke za 20 mesecev :o
 :-*
super za agility ;) ;)  a misliš tudi na kakšno tekmo it? :)

lp

Ovcka

• *
  • ..: Cosmo :..
Odgovori #901 : 17 Maj 2008, 21:54:44
Punce hvala za cestitke  ;)

MUNDUS no, midva sva tudi v soboto gor, tako da se sigurno vidimo!  ;)

LittLe_sTaR* joj, ves da o tekmah se ne razmisljam.. Vprasaj me cez par mesecev, ko se bo videl dejanski napredek  :P

Lp..

Living is Easy with Eyes Closed

Hoiker's Cosmic Adventure
Moj album

Alya

• Pesjanar
Odgovori #902 : 17 Maj 2008, 21:59:02
Super za agility ovčka. :) :-*
Kje pa trenirata? In kako vama gre slalom? ;D :-[

Ovcka

• *
Odgovori #903 : 17 Maj 2008, 22:10:44
Alya hodiva v KD Trbovlje, pac mi je najblizje zdaj ko je malo kriza s prevozom, pa se super skupina je (in seveda tudi instruktorica)  ;) Slaloma pa zaenkrat v teh treh treningih se nisva poiskusila, namrec ravno prejsnji vikend so dobili nove ovire, tako da smo v cetrtek le te postavljali  :)

Moj album

Ewe

• *
Odgovori #904 : 18 Maj 2008, 08:33:01
Ovčka radi bi videli tvojega Cosma na ovirah, jaz si ga ne morem predstavljati, ko pa je tako lep in ga je lepo gledati na razstavah.  :D
Pa lepo da ste se odločili, da imate še malo bolj delovnega psa.

Ovcka

• *
Odgovori #905 : 18 Maj 2008, 12:28:50
Ovčka radi bi videli tvojega Cosma na ovirah, jaz si ga ne morem predstavljati, ko pa je tako lep in ga je lepo gledati na razstavah.  :D

No saj bomo videli kako bo napredoval.. Sedaj je res se tezko razmisljat o kaksni tekmi, ampak ce bo napredek ociten in ce mu/nama bo slo, seveda bova sla tudi na kaksno tekmo  ;) Je pa tako, razstave so bolj zame, ker mi je fajn druzba in vse, tole je pa bolj za njega, saj rad dela in zraven maksimalno uziva  :P

Drugace sem mu pa danes prvic v njegovem zivljenju nasla klopa  ::) Je bil ze kar precej napit, samo verjetno ga je dobil vceraj zvecer na sprehodu, ko je mali dosti lezal po travi (ko sva prisla domov mu zmeraj tace operem, in ga nisem opazila, tako da..).. Prisesal se mu je pa tisto plavalno kozico med prste na zadnji tacki  >:( >:( Golazen hudiceva. Ocitno samo Scalibor ne zaleze, bo treba se Advantix cez dat, pa upat, da ga ne bo potem spet vse srbelo, tako kot prejsnji mesec  :-\

Moj album

INES

• Vzreditelj
  • *
  • Tora
Odgovori #906 : 18 Maj 2008, 15:32:05
Ej sam s temi klopi je pa letos cela gužva. Jaz na vsakem sprehodu kakšnega vidim  >:( >:(

..:::nemške doge By Dejan and Ines:::.

rapgirl

• *
Odgovori #907 : 18 Maj 2008, 15:33:28
Ovčka saj na agility tekmah je tudi super družba  ;D . Če bosta redno na treninge hodila bosta hitro osvojila vse ovire. ;)

"A dog can express more with his tail in minutes than his owner can express with his tongue in hours."

Majchy

• ° Žleht kot pes °
  • Super Pesjanar
  • *love dogs*
Odgovori #908 : 18 Maj 2008, 15:55:45
Drugace sem mu pa danes prvic v njegovem zivljenju nasla klopa  ::)  >:( >:( Golazen hudiceva.

Ojeeeeej... >:( >:( >:( Grozno!  :-\

LP, Maja

SPLETNA STRAN: http://www.majchy.com
PORTFOLIO: http://www.majarokavec.com

Ovcka

• *
Odgovori #909 : 18 Maj 2008, 20:12:23
Sej to je normalno ane, da tam, kjer je bil klop ima zdej malo bulico oz. zgleda pac zatecena taca? Bo verjetno izginilo cez par dni? Sem mu pa zjutraj razkuzila s plivaseptom - za vsak slucaj..

Moj album

rapgirl

• *
Odgovori #910 : 18 Maj 2008, 20:15:07
Ajka je imela tudi enkrat ali dvakrat bulico od klopa (smotka jaz, sem zamaknila za en dan dajanje ampule in se takoj pozna). Samo je bil res napit. Pa je zginila čez nekaj časa.

"A dog can express more with his tail in minutes than his owner can express with his tongue in hours."

Macika

• *
Odgovori #911 : 19 Maj 2008, 07:03:49
Bulica bo izginila, je Tai jo tudi imel. Midva pa imava zdaj Frontline in še pomagajo zato ker mi veterinarka še noče Advantixov dat  :-\ Je pri nas kar problem, sami gozdovi okoli
Ovčka, ob priliki (beri: čimprej) pa prilimaj kakšno slikico Cosmota na ovirah  ;)

Najboljših in najlepših reči na svetu, ne moremo videti niti se jih dotakniti. Čutiti jih moramo s srcem …
(Hellen Keller)

Ovcka

• *
Odgovori #912 : 19 Maj 2008, 09:14:45
Ovčka, ob priliki (beri: čimprej) pa prilimaj kakšno slikico Cosmota na ovirah  ;)

Uff, to bo malo kriza. Nimam casa laufat in fotkat  :P  Mogoce se kdaj kaksna fotografinja najde, ki bo tok prijazna da naju "pritisne"  :P

Moj album

rapgirl

• *
Odgovori #913 : 19 Maj 2008, 10:17:54
Ovčka, če bo daes trening bom vzela fotoaparat s seboj. Mogoče bo kakšna slikica lepa.  ;)

Ovcka

• *
Odgovori #914 : 19 Maj 2008, 10:58:08
rapgirl no super..  ;D Vreme zaenkrat dobro kaze, upam da zdrzi do vecera  ;)

Moj album

rapgirl

• *
Odgovori #915 : 19 Maj 2008, 10:59:38
Ja jaz tudi upam. Mogoče bom malo zamudila. Bom pa sigurno prišla.

Ovcka

• *
Odgovori #916 : 19 Maj 2008, 18:41:54
hej

No, dez nam jo je zagodel, tako da danes trening odpade  :(

Imamo pa zato dosti drugega dela v tem dezevnem vremenu. In sicer, kaj drugega kot crkljanje  :D :D

Dokaz st. 1

Dokaz st. 2

Se "closeup"

In ja, moja 36 kilska zverina misli da ima samo kaksne 3kg, in da se lahko cel uleze name.. Pa nima veze ce Maja skor neha dihat ob tem  ::) ;D

Lp..

Moj album

Macika

• *
Odgovori #917 : 19 Maj 2008, 18:43:58
Iiiiiiiiiiii  :o Kako mu je luštno  ;) Super slike  :)

Najboljših in najlepših reči na svetu, ne moremo videti niti se jih dotakniti. Čutiti jih moramo s srcem …
(Hellen Keller)

MUNDUS

• *
  • Mond & Isis
Odgovori #918 : 19 Maj 2008, 21:59:03
Uživača :o :o :o ...oba :)

lp

*sara*

• *
Odgovori #919 : 20 Maj 2008, 17:33:59
A tako....vidva takole uživala na toplem.RAZVAJENCI  :P  :P .pa saj me smo tudi uživale, smo mele super družbo na frizbi treningu..tako da se to da smo ble mokre in smo metale frizbije v dežju in burji izniči :D

...Hey babe, take a walk on the wild side...
...http://goldenhandling.webs.com...

Majchy

• ° Žleht kot pes °
  • Super Pesjanar
  • *love dogs*
Odgovori #920 : 20 Maj 2008, 18:30:50
Koook pa vidva uživata!!!  :o :o :o :D

LP, Maja

Ovcka

• *
Odgovori #921 : 20 Maj 2008, 20:12:54
hej

Ja, takole cez dan uzivama lepo na toplem, zvecer si pa privosciva enourni zelooo aktivni sprehod  :P Pa ceprav po dezju  ::) Najprej malo vadiva aportiranje, potem se igrava s frizbiji, potem mu mecem zogico pa jo more najt v visoki travi, tamau pa ni treba posebej poudarit da ful uziva  ;D ;D Skace cez zaplate visoke trave kot kaksen zajcek, sem se mu vceraj tako smejala  :D :D Uglavnem, uziva na polno, domov pride pa moker kot mis, in pa utrujen, seveda   :) Zdajle ze pociva, diha kot lokomotiva in caka na vecerjo, ki bo cez kaksno uro  ;)

*sara* tudi jaz sem mu dva dni nazaj, ko je ful ulivalo metala frizbije  ;D Pa je malo tezko metat, ko zaradi anoraka in kapuce ne vidis kaj dosti kam ciljas, pa se spolzki so  :P :P

Lp..

Moj album

Majchy

• ° Žleht kot pes °
  • Super Pesjanar
  • *love dogs*
Odgovori #922 : 20 Maj 2008, 20:15:32
Kok je pa Cosmo kaj umazan v tem vremenu, ko je tako svetle barve? Oz.kolikokrat na mesec se kopata?

LP, Maja

Ovcka

• *
Odgovori #923 : 20 Maj 2008, 20:21:25
Takole ko hodiva na travnik divjat je kar ok, samo moker pac.. Ce bi sla pa recimo po asfaltu ali makadamu na sprehod v temu vremenu je pa katastrofa. Na trebuhu se mu med dlako ful peska obesi, od asfalta je cisto svinjski - crn, tako da je vcasih res samo za v banjo. Ampak ker je tok tezek, moj hrbet pa ne zdrzi vsakodnevnega vzdigovanja v banjo ga kar ful zbrisem, pesek popada ven iz dlake, in to je to. Ubistvu ceprav ima ful dlake, je ta precej nezahtevna za nego, tako da tudi skopala ga nisem (to mislim celega) ze od decembra se mi zdi. Po potrebi mu splahnem samo tace, trebuh in rep - to predvsem pred razstavami, da zgleda kao skopan, in pa ce zunaj v takem vremenu kaksno blatno luzo najde, da ga samo z brisanjem ne morem popolnoma ocistit  ;)

Ufff sem se razpisala  :-[

Moj album

Tiya

• *
  • Tobias
Odgovori #924 : 20 Maj 2008, 22:47:29
Jojjj, Cosmo, teb gre pa tako dobroooo :o. Kako se crklja!!! Ful je dober :o!

Sem se še nasmejala, ko si napisala, da skače po visoki travi kot zajec, ker je naš popolnoma isti. :P Jst na sprehodu umiram od smeha ko mu vržem kaj v travo, pol pa dela take zajčje poskoke. Sam upam, da naju kak kmet kdaj kje ne vidi, ker pol bova oba delala take poskoke domov ::) :D

Aja, pa tudi naš je imel bulice po klopu. Pa so izginile čez čas.

Lp, Tiya

If you can look at a dog and not feel vicarious excitement and affection, you must be a cat!

llove [luv] n (plural loves) 1. very strong affection: an intense feeling of tenderness, devotion, and compassion 2. see also, GOLDEN RETRIEVER

Ovcka

• *
Odgovori #925 : 23 Maj 2008, 19:58:25
hej

No da malo novic napisem..

Najvecja je seveda ta, da je iz torka na sredo dobil 8 polbratcev in dve polsestrici  ;D ;D ;D Slikce (ce jih se niste) si lahko ogledate tukaj.
Vceraj na agilityju sva osvojila most  :o naslednjic delava slalom in gugalnico (pa mogoce se tunel - odvisno od casa).
Bulica od klopa je v dveh dneh izginila, je pa vceraj, ko sva sla cez gozd gor na poligon v treh minutah pobasal 3 klope.  ::)  H sreci sem jih videla se lezti po njemu in jih pobrala dol.  :)
Prejle sva prisla od veta, sem ga peljala pogledat tisto bulico, ki jo ima na jajcki.. No, nic ni nevarnega, je samo "povrsinsko" na kozi, verjetno se je kam picil ali kaj podobnega.. Je samo kao lojnica, in ko jo je veterinarka stisnila je malenkost ven priteklo..  :-\ Ampak glavno je, da ni nic narobe, sta pa rekla naj spremljam, ce bo kaj sprememb.

V nedeljo greva pa v Pragersko na vzrejni pregled. Da koncno pridobi vzrejno dovoljenje, potem pa u lajf!  :P :P Hec, hec.. Bomo videli ce sploh bojo kaksne resne kandidatke.. Ampak glede na to da je v Sloveniji bolj svoh s kvalitetnimi zlatkoti, malo dvomim  :-[ No, bomo videli..
Upam, da jo bo vreme zagodlo vremenarjem, in da bo brez dezja, drugace bova mokra kot dve misi.. Namrec tam moramo bit ze ob desetih, vzrejni bo pa sele ob enih. Prej bo pac se ocenjevanje zunanjosti in pa vzrejna preiskusnja za vse ostale - nama to dvoje ni treba opravit, namrec imava oceno iz klubske razstave ter PNZ  ;)

Porocam v nedeljo zvecer kako je bilo  ;D

Lp..

Moj album

Nelly

• Mali Pesjanar
  • **
Odgovori #926 : 23 Maj 2008, 20:18:37
Ovcka bomo drzali pesti za nedeljo, da bo soncek.

Brez panike... za taksnega fejst poba se bodo kar teple :P :P

LittLe_sTaR*

• *
  • Quido <3
Odgovori #927 : 23 Maj 2008, 20:59:23
Opaaaaa, dobr vama gre :D čestitke za osvojen most :) :)

in...slikce so superca :o
lp

rapgirl

• *
Odgovori #928 : 23 Maj 2008, 21:09:40
Še ena slikica z agiltiy treninga. Žal je slaba kvaliteta. Druge niso uspele, ker je bilo že preveč temno.  :-[

Agility psi (manjka edino Ajka):

Ovcka

• *
Odgovori #929 : 23 Maj 2008, 22:17:01
Hvala punce  ;)

In hvala tebi rapgirl za slikco  ;) ;) Kaksna frajerja in frajerka so  :o :D Se dobro da sta frajerja na prostoru, namrec bila sta kot dva pujsa - no, vsaj Cosmo je sel doma direkt u banjo  :-\

Moj album