hej
Hvala Ines

No, danes sva se pa kot ze receno odpravila v Pragersko na vzrejni pregled. Vse skupaj se je dogajalo na krasni lokaciji, v blizini strelisca, drugace pa mislim da je bil tukaj ribiski dom.

Vse naokoli voda, saj ne vem al so bila jezera ali ribniki, trava lepo pokosena, in ogromno sence. Tako da okolje res enkratno, vreme pa tudi cel cas soncno. Bilo je okoli 10 labradorcev, trije flati in trije zlatkoti. Od vseh skupaj sta bila le dva fanta, moj in pa se en labradorec, ostalo same pupe
Gor sva prispela okoli pol desetih, si nasla lustno mesto v sencki, se namestila.. Potem sem ga sla prijavit in placat, nato je pa sledilo cakanje. Treba ga je bilo se zmerit v visino (ima 60 cm) in pa pogledala je zobovje. Potem sem mu pa uresnicila zeljo po plavanju

Namrec cel cas je gledal, kako nekateri plavajo in prinasajo aporte, drugi niti niso hoteli v vodo po aport, Cosmo bi pa takoj sel, je bil ves neucakan, cvilil in stokal karnaprej

No, potem je ene 10 minut prinasal aport iz vode - ugotovila sem, da bo tole treba se vadit malo, kajti prinese ze, ampak ko pride ven, in ce me vidi, bo spustil, se stresel, in sele nato prinesel
Potem sem ga prisilila, da je malo pocival, ravno toliko da se je vsaj malo posusil, in je ze spet postal tecen za v vodo. No, pa sem ga spustila se za ene 10 minut

No, potem ob enih smo koncno docakali cestitke in formalno podelitev vzrejnih dovoljenj, in odpravila sva se proti domu

Sedaj ze od treh spi kot top, zmatran u nulo; zdajle ga bom morala pokonc vrzt, da ga se ven peljem, potem pa vecerja in naprej spat

Uglavnem, sedaj imam doma
plemenjaka za parjenje, ce bo koga (oz. kero) zanimalo

Lp..