hej
Hvala Helena

No, zdaj je pa cas za danasnjo storijo.. In sicer: greva prejle zvecer na sprehod, sem rekla da ne bova sla dalec, me je glava ful bolela, tko da sva sla tu blizu na tisti makadamski parking, par krogov narest da se malo zdivja. No, in seveda jaz takoj ko pridem tja zagledam eno ogroooomno luzo, sicer cisto lepo, cisto, ampak ok, mogoce je ne bo videl. In je res ni.. Od zacetka.. Je imel pac drugo delo

No, in potem tadrug krog prideva do ke, grize eno plasticno flaso tam blizu luze, kar naenkrat vstane, pogled je imel taksen

in gleda direkt v luzo. In pol mene, kao, a smem?? In jaz, no pa pejt u vodo.. Spusti flaso, in direkt v luzo laufat, divjat, tauhat

Se spomni na flaso, jo gre iskat, si jo nese v vodo, se uleze, in jo veselo naprej grize.. No potem sem mu se malo kamencke metala da je tauhal, potem se flaso da je malo divjal, ker ga je bilo eno samo veselje

To ne mors verjet kok srecen rata, samo da je voda..

In seveda, zopet ko je kaksna taka fajna prilika za kaj pofotkat, je fotkic doma. Tako da so sledece fotke slikane s telefonom, zato tudi "nikakva" kvaliteta.. No, ampak vseeno bolje kot nic
Tale je malo vecja (potem je pa spomina zacelo zmanjkovat na telefonu, tako da blo treba manjso velikost delat)

Pa za konec se eni oblacki, ki so nama delali druzbo..

Uglavnem, bilo je fajn, sedaj ves zadovoljen drema v dnevni.. Danes bo imel spet ful lepega za sanjat, prave podlage ima vec kot dovolj

Lp..